Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Σύνδεσμος Νεαπολιτών Τα Βάτικα ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΤΩΝ ΤΑ ΒΑΤΙΚΑ

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή 24/05 οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου μας για την περίοδο 2015-2017. Για τρίτη συνεχή εκλογική διαδικασία, η προσέλευση των συμπατριωτών μας κυμάνθηκε αυξητικά, σημειώνοντας αύξηση κατά περίπου 10% εν συγκρίσει με τις εκλογές του 2013 (έχοντας μάλιστα φέτος 12 αντί για 13 υποψηφίους) και διαμορφώθηκε σε απόλυτα μεγέθη σε 200 ψηφισάντες. Θετικό και το γεγονός πως μεταξύ των ψηφοφόρων, απαριθμήσαμε πολλά νεαρής ηλικίας άτομα που δίνουν προοπτική για το αύριο. Τα μέλη του Δ.Σ. για την επόμενη διετία είναι τα εξής (κατ' αλφαβητική σειρά):

1. Δουμάνη Φρόσω
2. Δρίβας Κυριάκος
3. Κολυβοδιάκου Ελένη
4. Κυριαζή Μίνα
5. Λιωνής Γιάννης
6. Μέντη Γκόλφω
7. Οικονόμου Ρούλα
8. Σταθάκης Γιάννης
9. Τσάκου Νικολέττα

Αναπληρωματικά μέλη είναι (πάλι με αλφαβητική σειρά):
1. Αρώνης Θοδωρής
2. Γκλεζάκου - Κωνσταντινάκου Δήμητρα
3. Φλεβάρης Δημήτρης

Στο Δ.Σ. του Συνδέσμου μας καλωσορίζουμε δύο νέα και συνάμα νεαρά μέλη. Τον κ. Κυριακό Δρίβα, διδάκτορα Αγροτικής Οικονομίας του φημισμένου Πανεπιστημίου του Berkeley, μεταδιδάκτορα του ίδιου ιδρύματος και φιλοξενούμενου ερευνητή στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την κα. Μίνα Κυριαζή, αρχιτέκτονα μηχανικό και επαγγελματία του ιδιωτικού τομέα. Τους ευχόμαστε καλή αρχή!
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας ευχαριστεί δημόσια τα δύο αποχωρήσαντα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ. Τον πολύ καλό φίλο και έως πρότινος Αντιπροέδρο του Συνδέσμου μας, κ. Πέτρο Δερμάτη ο οποίος μετά από 4 χρόνια και για επαγγελματικούς λόγους αποχώρησε από το Δ.Σ. μας. Ήταν σημαντική η συμβολή του πέρα από την υποβοήθηση των εκδηλώσεων, τόσο στον τομέα ενεργοποίησης της νεολαίας με τη θεσμοθέτηση του Δικτύου αλληλουποστήριξης βατικιωτών φοιτητών, όσο και στον τομέα του Περιβάλλοντος, στη συνεργασία με την Helmepa και το τασάκι παραλίας.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την καλή φίλη Μαρία Τσέγκα που μετά από 6 χρόνια προσφοράς και με σημαντική υποστήριξη στην επικοινωνία και δικτύωση του Συνδέσμου μας, αποφάσισε να αφοσιωθεί στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις!

Να ευχαριστήσουμε επίσης την καλή φίλη και δικηγόρο κα. Νίκη Δεληγιάννη που είναι πάντα κοντά στο Σύνδεσμό μας και μας τίμησε με την παρουσία της καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και φυσικά, τον πρώην πρόεδρο και συνταξιούχο δικηγόρο, κ.Παναγιώτη Μπιλλίνη η παρουσία του οποίου στην καταμέτρηση των ψήφων έχει γίνει πλέον συνήθεια!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι σε όλους τους συμπατριώτες που μας τίμησαν με την παρουσία και τη ψήφο τους και ευελπιστούμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους, πιστοί στις αρχές και το στρατηγικό μας σχέδιο, όπου η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και η προαγωγή του πολιτιστικού προϊόντος της περιοχής αποτελούν βασικές πτυχές του. Καλή μας θητεία!! Πηγή Φρόσω Σαλεμή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου