Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Μανώλης Αντωνάκος.Συναντήσεις του Μανώλη Αντωνάκου με τον Δήμαρχο Σπάρτης, κ. Βαγγέλη Βαλιώτη και την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, κ. Ντία Τζανετέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Φωτογραφία του Μανώλης Αντωνάκος.
Ο Μανώλης Αντωνάκος, υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Λακωνίας με «τη Δημοκρατική Συμπαράταξη» (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), συναντήθηκε σήμερα το πρωί στη Σπάρτη με τον Δήμαρχο Σπάρτης, κ. Βαγγέλη Βαλιώτη, στο γραφείο του στο Δημαρχείο της Σπάρτης, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, κ. Ντία Τζανετέα, στο γραφείο της στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του με τον Δήμαρχο Σπάρτης, κ. Βαγγέλη Βαλιώτη, συζητήθηκαν θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αφορούν το Δήμο Σπάρτης όσο και γενικότερα θέματα σχετικά με την αυτοδιοίκηση. Ιδιαίτερα επισημάνθηκε ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης στη δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνει η χώρα και οι πολίτες, καθώς και ο ρόλος που καλούνται οι Δήμοι να υλοποιήσουν ως εγγύτεροι φορείς προς τον πολίτη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, κ. Ντία Τζανετέα, έγινε συζήτηση για τα μεγάλα έργα του Νομού Λακωνίας, το δρόμο Λεύκτρο-Σπάρτης, το δρόμο Μονεμβασίας-Νεάπολης, τα αλιευτικά καταφύγια Λακωνίας, κλπ. Στη συνέχεια ο Μανώλης Αντωνάκος και η Ντία Τζανετέα συζήτησαν για τα μέτρα που πρέπει η Πολιτεία να λάβει για την πυρόπληκτη περιοχή των Βατίκων, μέτρα που δυστυχώς δεν έλαβε ως όφειλε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Σπάρτης και την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, ο Μανώλης Αντωνάκος δήλωσε:
«Συναντήθηκα σήμερα το πρωί με τον Δήμαρχο Σπάρτης, κ. Βαγγέλη Βαλιώτη και στη συνέχεια με την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, κ. Ντία Τζανετέα. Ως άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης όφειλα να πραγματοποιήσω αυτές τις συναντήσεις, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι η Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού παίζει καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη του τόπου. Με αφορμή τις συναντήσεις αυτές με τον Δήμαρχο Σπάρτης και την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, θέλω να υπογραμμίσω, ως υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Λακωνίας αλλά και ως Λάκωνας πολίτης, ότι στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου τα έργα, τις δράσεις και τις παρεμβάσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και της ανάπτυξης του Νομού στο σύνολό του. Για να συνεχίσουμε όμως να μπορούμε να συμβάλλουμε στην πρόοδο του Νομού, πρέπει η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στο Νομό Λακωνίας να εκλέξει βουλευτή για να υπηρετεί τους θεσμούς, τη Δημοκρατία, τη Λακωνία και την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου