Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΒΑΤΙΚΑ.ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ! Την παραμονή της γιορτής των Αγίων Αναργύρων στην εκκλησία των Αγίων, λίγο έξω από Νεάπολη προς Παντάνασσα σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε με ζωντανή μουσική σε ένα παραδοσιακό γλέντι μέχρι πρωίας! Στο βιολί ο μοναδικός ΔΡΥΜΩΝΑΚΟΣ και στο τραγούδι η εξαιρετική ΤΖΟΑΝΝΑ !! Μαζί τους μια νέα φωνή από Αθήνα σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με νησιώτικα και κρητικά τραγούδια !! Εκλεκτοί μεζέδες παγωμένες μπύρες, αναψυκτικά ,ψητά στα κάρβουνα, σουβλάκια ,κοτόπουλα και σπέσιαλ γουρονοπούλα !!! Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι !!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (Ε/Γ-Ο/Γ Β ΚΟΡΝΑΡΟΣ) 28.08.2015-14.09.2015 & 14.09.2015-12.10.2015


Δήλωση κ. Δουμάνη για το Δελτίο Τύπου Λιμενικού Ταμείου Μονεμβασίας

Χθες είδα ότι δημοσιεύθηκε Δελτίο Τύπου του Λιμενικού Ταμείου Μονεμβασίας (γεγονός που προσωπικά με έχει ενοχλήσει γιατί τιτλοφορείται με αυτόν τον τρόπο, ενώ αποτελεί δελτίο τύπου του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Κουτσονικολή ) και σήμερα κατάλαβα ότι έχει δημιουργηθεί η εντύπωση αυτή ακριβώς ότι δηλαδή απηχεί τις απόψεις όλων των μελών του ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. 
Διευκρινίζω τα εξής :
1) Καμία συλλογική απόφαση και κανένα δελτίου τύπου δεν υπήρξε από τα μέλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μονεμβασίας και δεν ρωτήθηκα ούτε εγώ ούτε ο κ. Στάθης Βελιώτης ως μέλη της μειοψηφίας.

2) Το Δελτίου Τύπου απηχεί τις απόψεις αποκλειστικά του Προέδρου κ. Κουτσονικολή και όχι τις δικές μας.

ΚΥΘΗΡΑ ΠΟΤΑΜΟΣ.ΠΑΛΙΟ ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ

ΦΩΤΟ Μ.ΣΟΦΙΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ.Ψηφιοποίηση αρχείων του Δήμου από το 1844 και εντεύθεν

Τα αρχεία του ξεκίνησε να ψηφιοποιεί ο Δήμος Κυθήρων μέσα από σχετικό πρόγραμμα ψηφιοποίησης του Υπουργείου Εσωτερικών. Στόχος της δράσης αυτής είναι η πλήρης ενημέρωση του Εθνικού Δημοτολογίου και Ληξιαρχείου, μιας μεγάλης ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων στο Υπουργείο Εσωτερικών που θα περιλαμβάνει όλες τις ληξιαρχικές πράξεις και αποφάσεις δημοτολογίου όλων των Δήμων της Χώρας.
Η ψηφιοποίηση των αρχείων του Δήμου μας περιλαμβάνει όλες τις πράξεις από το 1844 και εντεύθεν και για το σκοπό αυτό έχει ήδη εγκατασταθεί στο Δήμο η ανάδοχος εταιρεία του Υπουργείου Εσωτερικών που με σύγχρονα μέσα και μηχανήματα ολοκληρώνει σταδιακά αυτό το μεγάλο εγχείρημα.

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΧΩΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Υστέρα από συνεργασία του Δήμου Κυθήρων με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων, το Κάστρο της Χώρας θα φωτίζεται από 19-6-2015 έως 25-9-2015 καθημερινά.
εκ του Δήμου


ΣΤΑ ΑΣΤΕΙΑ…. ΚΑΙ ΣΤΑ ….ΣΟΒΑΡΑ!!

Έφεραν χθες βράδυ(τρίτη) στην χώρα στις 11 …!!!!!! Το βράδυ ένα γκρουπ επισκεπτών, και φτάνοντας στο ¨μπελβεντέρε¨ η ξεναγός , τους έδειξε το μαύρο φόντο του κάστρου, (οι προβολείς δεν ανάβουν εδώ και 10 μέρες??) Και τους έκανε την πιο απίθανη ξενάγηση που θα μπορούσε να γίνει .
Τους «ενημέρωσε » ότι -ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΕΝΕΤΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ ΜΕ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΒΟΥΡΓΟΥ- .Έκπληκτοι οι επισκέπτες προσπάθησαν να ‘δουν’ μέσα στο… πουθενά, και απορώντας , ρώτησαν. Μα…. δεν φαίνεται τίποτα στο σκοτάδι . Η απάντηση ήταν καταπληκτική και ..άκρως ευρηματική.
Μην ανησυχείτε, και θα …έρθουμεκαι μέρα, να τα δείτε!!!!!!!!!!!

Πηγή 
ανδρεας παπαδοπουλος.facebook

ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ.Καθαρός Δήμος - Συμβάλλω κι εγώ!

Καθαρός Δήμος - Συμβάλλω κι εγώ!
Ο Δήμος Μονεμβασίας απευθυνόμενος στους δημότες αλλά και τους επισκέπτες, ζητάει τη συνεργασία όλων προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα στο θέμα της καθαριότητας και της φροντίδας του περιβάλλοντος.
Ας προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ώστε να έχουμε ένα καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον, τηρώντας κάποιους απλούς - βασικούς κανόνες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΑΤΡΟΥ Κ.ΛΟΥΝΤΡΟΥΔΗ

ΝΕΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ** ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ** O γιατρός Ουρολόγος κύριος Αθανάσιος Λουντρούδης θα βρίσκεται και πάλι στο νησί μας και θα εξετάζει στο νέο ιατρείο του δίπλα απο το ιατρείο του οφθαλμίατρου κυρίου Τριαντάφυλου στο Λιβάδι Κυθήρων,απο την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/06/15 εως και ΚΥΡΙΑΚΗ 28/06/15. Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού 6972921099--2102633228.