Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΚΥΘΗΡΑ ΠΟΤΑΜΟΣ 1935. Η ομάδα του Α. Ο .Π. (Αθλητικού ομίλου Ποταμού) Παίκτες και παράγοντες.

Περίπου πριν 80 χρόνια.
Πηγή 
Kosmas Megalokonomos

Σκάλα: Συνελήφθησαν τρεις για σωματεμπορία


porneia
Συνελήφθησαν χθες (18/6) το μεσημέρι στη Σκάλα τρεις ρουμάνοι, δύο άντρες ηλικίας 31 και 28 ετών αντίστοιχα, καθώς και μία 30χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σωματεμπορία. Όπως προέκυψε, οι συλληφθέντες από τις αρχές του μήνα έως και την Τετάρτη 17/6 εξανάγκαζαν 19χρονη ομοεθνή τους να εκδίδεται έναντι χρηματικού ποσού σε αλλοδαπούς.
Κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 3.840 ευρώ, ως προερχόμενα από την παραπάνω παράνομη δραστηριότητα, τρία κινητά τηλέφωνα και ένα όχημα, ως μέσο διευκόλυνσης αξιόποινων πράξεων.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ { Σχόλιο στο .facebook }

Ειναι πράγματι μεγάλη και θλιβερή Ιστορία!
Ολα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2010, ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου, στις οποίες η παράταξή μας, παρά την εκστρατεία κατασυκοφάντησης βγήκε νικήτρια από τον πρώτο γύρο!
Αυτό εξόργισε περισσότερο τους αντιπάλ
ους μας και συνέχισαν την ανήθικη δράση τους πιο έντονα!
Σε ότι με αφορά, απετέλεσα κεντρικό στόχο τους, οι συμπατριώτες μου όμως δεν επηρεάστηκαν αλλά με αντάμειψαν με ρεκόρ ψήφων!
Το ίδιο επαναλειφθεί και στις εκλογές του 2014.
Αυτό με κρατάει όρθιο, να συνεχίσω τον αγώνα και βέβαια το ότι μέχρι σήμερα σε όλα τα δικαστήρια έχω κυρηχθεί αθώος!!!
Πιστεύω ακράδαντα, ότι σε λίγο διάστημα που θα έχουν τελειώσει όλες οι υποθέσεις, εμείς θα έχουμε δικαιωθεί ηθικά.
Αυτοί τι κάνουν δεν ξέρω!

πηγή 
Μιχάλης Πρωτοψάλτηςwww.facebook.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ & ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 18 Ιουνίου 2015

Αρ. Πρωτ. 856
Προς : ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
Φωτογραφία του Συμβαίνει Τώρα.
ΘΕΜΑ: Έλεγχος τουριστικών καταλυμάτων από ιδιωτικές εταιρίες.
Σας ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει έλεγχος των καταλυμάτων εδώ και 10 ημέρες από ιδιωτική εταιρεία και συγκεκριμένα την KPMG. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει κάνει σύμβαση με τον ΣΕΤΕ και έχει πάρει την εντολή να κάνει έλεγχο και στα καταλύματά μας, ζητάει το ΜΗΤΕ κλπ. τα οποία είναι προσωπικά δεδομένα. Η απάντηση που πήραμε από την Υπουργό και τον νομικό σύμβουλο είναι να ενημερώσουμε άμεσα τα μέλη μας να μην δίνουν στοιχεία στην παραπάνω εταιρεία, γιατί είναι παράνομο.

Ο «Δαίδαλος» σαπίζει στο Πέραμα


Tο σκάφος «Δαίδαλος» που είναι πλοιάριο τύπου liberty Ο «Δαίδαλος» όταν ακόμη έπλεε στη Μεσόγειο.
Είναι γεγονός πως η οικονομική κρίση απειλεί με αφάνιση επιμέρους κομμάτια της Ιστορίας. Τα παραδείγματα των τελευταίων χρόνων δεν είναι λίγα και του λόγου το αληθές αποδεικνύει η περίπτωση ενός παραδοσιακού σκάφους, άρρηκτα συνδεδεμένου με τη ναυτική παράδοση αυτού του τόπου, το οποίο απειλείται με ολική καταστροφή αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα αποκατάστασής του.
Στα νερά του Περάματος εδώ και σχεδόν έναν χρόνο στέκει μισοβυθισμένο το σκάφος «Δαίδαλος», ένα πλοιάριο τύπου liberty που χρησιμοποιήθηκε ως ανεμότρατα και που για χρόνια αλώνιζε τα νερά της Μεσογείου, από το Γύθειο που ήταν το ορμητήριό του έως την Κρήτη και τη Λιβύη. Από το 1957 που κατασκευάστηκε στο ξακουστό ναυπηγείο του Ψαρού στο Πέραμα έως και το 2001 που πραγματοποίησε το τελευταίο του ταξίδι από το Γύθειο πίσω στο Πέραμα, το «Δαίδαλος» αποτέλεσε τον θεμέλιο λίθο μιας ολόκληρης θαλασσινής εποχής κατά την οποία πολλές οικογένειες βασίστηκαν σ’ αυτόν ώστε να μπορέσουν να ζήσουν.

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ-ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΡΑΤΣΙΩΤΩΝ " ΤΑ ΦΡΑΤΣΙΑ " ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φωτογραφία του χρήστη ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ-ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΡΑΤΣΙΩΤΩΝ " ΤΑ ΦΡΑΤΣΙΑ ".
Ο ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ-ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΡΑΤΣΙΩΤΩΝ
"ΤΑ ΦΡΑΤΣΙΑ",ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΜΑΣ ΕΚΘΕΣΗ, ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟ(6974-667488) ΩΣ ΤΙΣ 17/8.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ.
Φωτογραφία του χρήστη ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ-ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΡΑΤΣΙΩΤΩΝ " ΤΑ ΦΡΑΤΣΙΑ ".

"ΠΑΝΟΡΑΜΑ" APARTMENTS.ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ ΚΥΘΗΡΑ

  Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα "APARTMENTS" *ΠΑΝΟΡΑΜΑ* Στην Αγία Πελαγία στα Κύθηρα!!!
Στη θέση { νέος κόσμος } πάνω στο κύμα σας περιμένουν τα πολυτελή διαμπερή διαμερίσματα της κ.Πατρίτσια Ταμβάκη.
Δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα αλλά και οικογενειακά πεντάκλινα δωμάτια ενοικιάζονται για όλο το χρόνο,είναι πλήρως εξοπλισμένα με air- condition, TV, ψυγείο,κουζίνα,ηλιακό,και έπιπλα.Για την διαμονή σας στα μαγευτικά Κύθηρα!
Όλα Τα Δωμάτια Διαθέτουν Μπαλκόνι και υπέροχη θέα στη θάλασσα,τα οικογενειακα πεντάκλινα διαμερίσματα διαθέτουν δύο υπνοδωμάτια,κουζίνα,τραπεζαρία,και καθιστικό...
Τηλ. 27360-33840   6934391171 τους χειμερινούς μήνες στο τηλ.210-6847517



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΥ Κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!! Ο ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ Κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ 03- 04 ΚΑΙ 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ 19.00 ΕΩΣ 21.00.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 04/07 ΑΠΟ ΩΡΑ 09.30 Π.Μ ΕΩΣ 13.00 Μ.Μ. ΚΑΙ ΑΠΟ 17.30 ΕΩΣ 21.00 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 05/07 ΑΠΟ ΩΡΑ 09.30 Π.Μ. ΕΩΣ 14.00 Μ.Μ

Π. Υ. Γυθείου "Πύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής".Η Υπηρεσία μας στη Σχολή Μαγείρων του Ελληνικού Στρατού!

 Η Υπηρεσία μας στη Σχολή Μαγείρων του Ελληνικού Στρατού!
Ενημέρωση και πρακτική εκπαίδευση είχε σήμερα 18/06/15 η Υπηρεσία μας στο 3ο Τάγμα του ΚΕΕΜ στο Γύθειο μετά από πρόσκληση από τον κο Διοικητή του Κέντρου.
Κατά την ενημέρωση αυτή οι στρατεύσιμοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το φαινόμενο της καύσης τους παράγοντες που την δημιουργούν και τους τρόπους αντιμετώπισής της.
Η ενημέρωση εξειδικεύθηκε σε θέματα που αφορούν αμιγώς το γνωστικό αντικείμενο της πυρκαγιάς σε κλειστούς χώρους μαζικής εστίασης. Αναπτύχθηκαν παραδείγματα σχετικά με την αντιμετώπιση πυρκαγιών σε έλαια και υγρά καύσιμα, σε θερμές επιφάνειες και χώρους παρασκευής φαγητού καθώς επίσης και για τα χαρακτηριστικά και την επικινδυνότητα της παρουσίας του ηλεκτρικού ρεύματος σε κάθε μία από τις προηγούμενες αναφορές.
Αναλυτική αναφορά έγινε για τα κατασβεστικά υλικά και τον τρόπο χρήσης, τους τύπους και τα είδη πυροσβεστήρων, τις διαφορές και τα χαρακτηριστικά αναγνώρισης.
Τέλος κατά την διάρκεια της πρακτικής άσκησης οι στρατεύσιμοι έκαναν κατάσβεση πυρκαγιάς με πυροσβεστήρα και γνώρισαν από κοντά την σωστή χρήση και την άμεση αποτελεσματικότητα.

ΩΡΑΡΙΟ ΣΠΗΛΆΙΟΥ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ