Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

MHTATA { ΦΩΤΟ James-Alexander Dewhirst-Prineas }"Sklavos Clan Album"


ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΣ.Ελέγχους σε πρατήρια καυσίμων και καταστήματα τροφίμων διενεργεί η Περιφέρεια Αττικής

Τάκης Χατζηπέρος Ελέγχους σε πρατήρια καυσίμων και καταστήματα τροφίμων διενεργεί η Περιφέρεια Αττικής
Συνεχείς ελέγχους σε καταστήματα τροφίμων και πρατήρια καυσίμων διενεργεί από το πρωί σήμερα η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τη Γεν. Γραμματεία Εμπορίου (σε εφαρμογή του Ν. 4177/2013 και των κανόνων διακίνησης και εμπορίας προϊόντων και παροχής υπηρεσιών).
Συγκεκριμένα, συνεργεία υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής διεξάγουν τιμοληψίες αγαθών πρώτης ανάγκης σε καταστήματα καυσίμων, σούπερ μάρκετ, υπεραγορές, καταστήματα τροφίμων κτλ. προκειμένου να παρακολουθούνται οι τάσεις της αγοράς και να αποφευχθούν πιθανά φαινόμενα αισχροκέρδειας και εναρμόνισης τιμών σε βάρος του καταναλωτικού κοινού και της ομαλής λειτουργίας της αγοράς.
Οι έλεγχοι θα διενεργούνται και τις υπόλοιπες ημέρες καθημερινώς με στόχο την προστασία των πολιτών και τη εύρυθμη λειτουργία της αγ
οράς.

ΑΥΤΟ είναι το έντυπο του δημοψηφίσματος της Κυριακής!

Πηγή proptothema.gr

BATIKA.Επιχείρηση διάσωσης Μεταναστών και σύλληψη διακινητών.

ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΦΩΤΟ velanidia-baladis.blogspot.com
ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΦΩΤΟ velanidia-baladis.blogspot.com
Επιχείρηση διάσωσης Μεταναστών και σύλληψη διακινητών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 28/6 2015 στα Βελανίδια του Δήμου Μονεμβασιάς. Το Λιμενικό προχώρησε από τα ξημερώματα της Παρασκευής έως σήμερα το πρωί σε 35 περιστατικά έρευνας και διάσωσης .Σύμφωνα με το Αρχηγείο του Λιμενικού μεταξύ των περιστατικών σε Σαμοθράκη , Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω, Ρόδο , Φαρμακονήσι ,επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε από το Λιμενικό Νεάπολης συγκεκριμένα στο χωριό Βελανίδια. Με επέμβαση την κατάλληλη στιγμή κατάφερε και συνέλαβε τους δυο Τούρκους διακινητές που είχαν εγκαταλείψει το σκάφος με 28 λαθρομετανάστες, νεαροί όλοι σε ηλικία , ανάμεσα τους και παιδιά. Οι ταλαιπωρημένοι άνθρωποι εξετάστηκαν από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Νεάπολης και αυτή την στιγμή παραμένουν στο χώρο του γυμναστηρίου του Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης, μέχρι να κινήσει η διαδικασία μεταφοράς τους σε κέντρο υποδοχής. Το φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας Νεάπολης προσφέρθηκε να φροντίσει για τις ανάγκες σίτισης των ανθρώπων ,καθώς και άλλοι κάτοικοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν όπως μπορεί ο καθένας. Να αναφέρουμε ότι στα Βελανίδια ο κύριος Χρήστος Πατσάκης που διατηρεί ταβέρνα στα Βελανίδια, με την βοήθεια και άλλων κατοίκων του χωριού προσέφερε φαγητό και νερό στους άτυχους μετανάστες , μόλις οι άνθρωποι αποβιβάστηκαν στη στεριά.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ADELIN 107,3 FM KYΘΗΡΑ-ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.Με πληροφορίες απο zougla.gr

ADELIN WEB TV KΥΘΗΡΑ.ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ.27/6/15

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον αείμνηστο Μαέστρο της Φιλαρμονικής του Ποταμού, σε συνδιοργάνωση με την Ιερά Μητρόπολη Κυθήρων ,το Ίδρυμα Μιχαήλ Παναγιώτου και την Φιλαρμονική Ποταμού Κυθήρων. Για τη ζωή και το έργο του τιμώμενου μίλησαν άνθρωποι που γνώριζαν τον αείμνηστο. . Για τη ζωή και το έργο του τιμώμενου επιμελήθηκαν και αναγνώστηκε από τους κυρίους Παναγιώτη Λευτέρη πρόεδρο της Φιλαρμονικής και από τον ιστοριοδίφη ιατρό Κοσμά Μεγαλοκονόμο που αναφέρθηκαν στην ζωή και το έργο παράλληλα ,με προβολή ιστορικών φωτογραφιών,
ενώ την εισαγωγική ομιλία της βραδιάς έκανε ο Πατέρας Πέτρος Μαριάτος. Ένα σύντομο χαιρετισμό έκαναν ο Δήμαρχος κύριος Χαρχαλάκης και η κόρη του αείμνηστου κυρία Κορίνα Θεοδωρακάκη. Ακολούθησε αποκάλυψη τιμητικής πλάκας στο Χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ποταμού από τον γιο του αείμνηστου, κύριο Κωνσταντίνο Θεοδωρακάκη. Την εκδήλωση, που την τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου από όλο το νησί , επίσημοι, συγγενείς του μαέστρου - πλαισίωσαν με μουσικά κομμάτια η Φιλαρμονική , η χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως, αλλά και 2 λαικοί μουσικοί ο γιατρός κύριος Γαβρίλης Ψαράς και ο Μάικ Καστρίσιος που πρόσθεσαν μια πολύ ευχάριστη νότα στην εκδήλωση. Η βραδιά έκλεισε με την προσφώνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυθήρων κυρίου Σεραφείμ. Στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν κεράσματα από την οικογένεια του αείμνηστου. Ρεπορτάζ Radio Adelin 107.3 Θα ακολουθήσει βίντεο με την προβολή της εκδήλωσης τις επόμενες ώρες. Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία με την φωτογράφο κυρίας Εβίτα Προβατάρη για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.ADELIN 107,3 FM ΚΥΘΗΡΑ.