Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΚΥΘΗΡΑ,ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 80

Πηγή kythera family net

Χασισοφυτεία βρέθηκε στα Άλικα της Μέσα Μάνης


1-7-2015 lakwnia dendryllia
Δεκαοκτώ δενδρύλλια κάνναβης από 1,5 έως 2,5 μέτρα εντόπισε στα Άλικα της Ανατολικής Μάνης η αστυνομία, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, τη φυτεία καλλιεργούσε σε χωράφι κοντά στο σπίτι του 53χρονος, ο οποίος και συνελήφθη, για να οδηγηθεί στη συνέχεια στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.
Πηγή  http://laconialive.gr/

Μήνυμα Φεβρωνίας Πατριανάκου για το δημοψήφισμα

Σπάρτη, 2 Ιουλίου 2

Την Κυριακή ο Ελληνικός λαός καλείται να αναλάβει ευθύνες που δεν του αναλογούν. Η Κυβέρνηση Τσίπρα, με πλήρη έλλειψη στοιχειώδους πολιτικού θάρρους, αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες, που ο λαός της ανέθεσε μόλις πριν πέντε μήνες. Μεταφέρει στις πλάτες του λαού το βάρος να τοποθετηθεί με ένα ΝΑΙ η ΟΧΙ σε ένα ερώτημα που έχει προ πολλού πάψει να ισχύει. Η χώρα καθίσταται δέσμια ενός μασκαρεμένου δημοψηφίσματος όπου άλλο είναι το ερώτημα και άλλο το διακύβευμα.


Το δημοψήφισμα δεν αφορά καν την πρόταση για νέο διετές μνημόνιο που έκανε ο ίδιος Πρωθυπουργός ο οποίος προεκλογικά υποστήριζε ότι θα έσκιζε τα μνημόνια με ένα νόμο και σε ένα άρθρο. Σκοπός του να υφαρπάξει ένα τυφλό ΟΧΙ για να το ερμηνεύσει στην συνέχεια κατά το δοκούν. Ζητά λευκή επιταγή, χωρίς εγγυήσεις, χωρίς δεσμεύσεις, σε μία πορεία με άγνωστη κατεύθυνση. Το πραγματικό διακύβευμα του δημοψηφίσματος είναι ένα και είναι σαφές στους πάντες, μέσα κι έξω από την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο. Είναι η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη. Σε μια περίοδο που ο πλανήτης αλλάζει βίαια, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εξαντλεί την αξιοπιστία της χώρας, το γεωπολιτικό της κεφάλαιο και να θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και την ακεραιότητά της.

Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών Δήμου Κυθήρων για Πλακοστρώσεις - αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων


ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ.Λειτουργία camping‏

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο.Τ.Α.
Δ.Τ.: «ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΥΘΗΡΩΝ» Α.Ε.
ΑΦΜ: 099723344 – Δ.Ο.Υ. Ά ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.Μ.Η.: 123130307000 – ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Ε.Β.Ε.Π.
ΧΩΡΑ – ΚΥΘΗΡΑ – 80100 – Τ: (0030) 27360 31213 – F: (0030) 27360 31919
Κύθηρα, 02/07/2015
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Δήμου Κυθήρων ανακοινώνει ότι από την 3η Ιουλίου 2015 θα ξεκινήσει να λειτουργεί κανονικά η Τουριστική Κατασκήνωση (Camping) στο Καψάλι Κυθήρων. Το Κάμπινγκ διαθέτει θέσεις για σκηνές ατομικές, δύο ή περισσοτέρων ατόμων. Οι βασικές του υποδομές είναι οι εξής: w.c., ντούζ, χώρος υποδοχής (reception), εγκαταστάσεις πυρόσβεσης, πόσιμο νερό σε πολλά σημεία του, καθώς και ηλεκτρικό ρεύμα . Επίσης διαθέτει βασικές λειτουργίες για πλύσιμο κουζινικών και σκευών, καθώς και ψυγεία νερού και συντήρησης φαγητών.

ADELIN WEB TV ΚΥΘΗΡΑ."Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ"ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ.2/7/15

*ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ*
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Κ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ!
ΓΙΑ ΤΙΣ "ΚΑΥΤΕΣ"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...

ADELIN WEB TV ΚΥΘΗΡΑ."Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ"ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ.2/7/15


ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ "ΝΕΑ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ" ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ "kallikratis net"ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.ΣΤΗΝ "ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ