Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

.ΜΙΚΡΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΝ

{ ΦΩΤΟ alexantra Papalekakoy }
Σίγουρα η αδιαφορία δημοτών και δημοτικής αρχής είναι δυστυχώς η αιτία σκουπίδια να σχηματίζουν μικρές χωματερές, μέσα στην Νεάπολη αλλά και στα χωριά. Δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία γι αυτό. Πρέπει η δημοτική αρχή να λάβει τα κατάλληλα μέτρα γι αυτό το χάλι στα Βάτικα. Μέτρα που θα έχουν δύο βασικές παραμέτρους. Από την μια η σωστή λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας ώστε να μαζεύονται τα σκουπίδια στην ώρα τους ,χωρίς να φτάνουν να γίνουν βουνό και να αποτελούν "αξιοθέατο" να τα φωτογραφίζουν τουρίστες (αυτοί οι λίγοι.) Και από την άλλη να ξανακάνει προσπάθεια να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους κατοίκους ώστε να γίνει κατανοητό ότι για να λειτουργήσει η υπηρεσία καθαριότητας δεν μπορούν να πετούν τα σκουπίδια όπου θέλουν και όποτε θέλουν. Και όσοι δεν το κατανοήσουν επιτέλους κάποιος πρέπει να πληρώσει τα πρόστιμα . Η κατάσταση με τα οικόπεδα χωματερές με σημεία στους δρόμους με τα σκουπίδια από στρώματα,μπάζα,έπιπλα πορτοπαράθυρα και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς και ότι του περισσεύει του καθενός είναι κατάντια του τόπου.Είναι θέμα υγείας είναι θέμα αισθητικής ,είναι θέμα παιδείας είναι θέμα πολιτισμού ενός τόπου. Η αδιαφορία κατοίκων ,η οποία συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη ,βαραίνει και την δημοτική αρχή που αυτή την στιγμή συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο αδιάφορα. Και η υπομονή έχει όρια με όλους που αδιαφορούν.ADELIN 107,3 FM ΚΥΘΗΡΑ

ΒΑΤΙΚΑ ΙΟΥΛΙΟΣ 2015.{ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ }

 Βοηθεια...ο τοπος αυτος ο αγιος τοπος ο ευλογημενος με θαλασα ουρανο ηλιο....εγινε χαβουζα αμυαλων ανθρωπων....καποιος να κανει κατι...εμεις να κανουμε κατι...ο δημος λεει δεν εχει πετρελεο το φορτηγο...δικαιολογιες ψεματα ανθρωπακια!!!!!ελατε εθελοντηκα ολοι μαζι να τους παρουμε το πετρελεο!!!!

ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ! ΦΩΤΟ ADELIN 107,3 FM

Ανάμεσα στο Αιγαίο και το Ιόνιο, μοναδικό και μοναχικό προβάλλει σαν μικρός παράδεισος το πανέμορφο νησί των Κυθήρων.
Μύθοι και παραδόσεις σε συνδυασμό με την άγρια ομορφιά του τοπίου δίνουν μια μυστηριακή ατμόσφαιρα στο νησί δημιουργώντας στον επισκέπτη ένα ξεχωριστό αίσθημα μοναδικότητας.
Το απόλυτο Μεσογειακό φως, η πλούσια εναλλαγή των τοπίων καθώς και τα διάσπαρτα μνημεία του κληροδοτημένου μας πολιτισμού δηλώνουν τη μοναδικότητα των Κυθήρων, αυτού του τόπου που βρέθηκε σ' ένα σταυροδρόμι πολιτιστικών επιρροών και ισορρόπησε την ελληνική παράδοση με την επίδραση της Δύσης, πλάθοντας έναν ιδιόμορφο κοινωνικό και πολιτισμικό χαρακτήρα.

ADELIN WEB TV ΚΥΘΗΡΑ."ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 12/7/15

Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΥΘΗΡΩΝ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ Κ.Κ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ