Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Συναυλία για την Πυρόπληκτη Νεάπολη στην Πλάκα Μονεμβασίας…

Συναυλία Αγάπης & Αλληλεγγύης για την στήριξη των πληγέντων της μεγάλης πυρκαγιάς στην Λακωνία!Πλάκα Μονεμβασίας Πέμπτη 13 Αυγούστου ώρα 21:30. 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, αλλά θα υπάρχει προαιρετική οικονομική προσφορά! Όλα τα έσοδα θα μοιρασθούν άμεσα και απευθείας στους πυρόπληκτους. 

 Μετά από τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν οι κάτοικοι των Βατίκων, δεν μπορούμε παρά να δείξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε τη συμπαράστασή μας. Όλοι μαζί μπορούμε!!! 

Σας καλούμε, λοιπόν, να έρθετε και να προσφέρετε ό, τι μπορείτε και φυσικά να γεμίσουμε την Πλάκα με μουσική και πολλή αγάπη για τους συμπολίτες μας!!

Η Συναυλία της Φιλαρμονικής του Πολεμικού Ναυτικού στα Κύθηρα

Απόψε η Φιλαρμονική του Πολεμικού Ναυτικού μάγεψε το κοινό των Κυθήρων! 

Υπό την ακούραστη διεύθυνση του Αρχιμουσικού, Πλωτάρχη κ. Γεωργίου Τσιλιμπάρη τα μέλη της μπάντας και οι εκλεκτοί λυρικοί τραγουδιστές μας ταξίδεψαν σε δρόμους μαγικούς κάνοντάς μας να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας. 

Η ανταπόκριση του κόσμου τεράστια, το προαύλιο του Λυκείου Κυθήρων ασφυκτικά γεμάτο και οι μελωδίες από Έλληνες και ξένους συνθέτες γέμισαν τον καταγάλανο ουρανό του Τσιρίγου με φόντο την πανσέληνο και το Βενετσιάνικο Κάστρο της Χώρας. 

Μια εκδήλωση υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών που χάρις στην εργασία και τον κόπο πολλών ανθρώπων είχε μεγάλη επιτυχία. Θερμές ευχαριστίες στον Αρχηγό του ΠΝ Αντιναύαρχο κ. Αποστολάκη, που από το Νοέμβριο του 2014 ενέκρινε το αίτημά μου για την αποστολή της Μπάντας στα Κύθηρα, στον Αρχιμουσικό και τα μέλη της Μπάντας, στους τραγουδιστές, στην Περιφέρεια Αττικής (κ.κ. Δούρου, Χατζηπέρο και Αποστολάκη) και στον κ. Χρόνη Τουρλομούση για τις χορηγίες τους και στο πολυπληθές κοινό για την παρουσία του και το ζεστό του χειροκρότημα. 

ΛΑΜΠΡΟΣ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ "ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΣΑΣ"ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

Η Εκκλησία μας την 1η Αυγούστου γιορτάζει τη μνήμη της Αγίας οσιομάρτυρα Ελέσας, που γεννήθηκε στην Πελοπόννησο.Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα τιμήθηκε και φέτος η μνήμη της Μεγαλομάρτυρος Ελέσης της εν Κυθήροις στον τόπο του μαρτυρίου της,που αποκεφαλίστηκε απο τον αλλόφρων πατέρα της την 1η Αυγούστου του 375 μ.Χ.
Το απόγευμα της 31 Ιουλίου εψάλει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός παρουσία  των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Κυθήρων-Αντικυθήρων κ.Σεραφείμ και Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.Εύσταθίου.Το πρωί του Σαββάτου 01 Αυγούστου κυριώνυμον ημέρα της εορτής, τελέστηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβ.Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.Εύσταθίου.Στη συνέχεια κλήρος και λαός ακολούθησαν την λιτάνευση της ιεράς Εικόνας της Αγίας στον Προαύλιο χώρο του Προσκυνήματος ως το σημείο του μαρτυρίου της, εκεί που η Αγία παρεκάλεσε το Θεό λέγοντας «σκίσε γη και κρύψε με».Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού που ήρθε στο Νησί μας μετά απο αίτημα του Δήμου, και την Παρασκευή το βράδυ κατεπληξε το κοινό του Νησιού σε μια εκδήλωση υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών,συνόδευσε υπό τους ήχους της και τις σημερινές εορταστικές εκδηλώσεις.Παρόντες ο Δήμαρχος κ.Χαρχαλάκης οι Αντιδημάρχοι κ.κ.Κομηνός και Αγγελιουδάκης,ο στρατιωτικός διοικητής Κυθήρων κύριος Αμπλιανίτης,ο διοικητής του Α/Τ Χώρας,Επίσημοι φορείς,Κάτοικοι και Επισκέπτες του Νησιού μας.Περισσότερο <ΡΕΠΟΡΤΑΖ>Στο VIDEO που ακολουθεί σε λίγη ώρα.
ADELIN 107,3 FM WEB TV ΚΥΘΗΡΑ 


"ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟ ΔΑΣΟΣ" ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ