Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ: ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ.ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 22-9-2015 στις 16.00 το απόγευμα, για τρίτη φορά μέσα στον Σεπτέμβριο!
Η συνεδρίαση έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, υπό την προεδρία του Γιάννη Κατσανεβάκη.
Παρόντες ο Δήμαρχος Στράτος Χαρχαλάκης.
Οι αντιδήμαρχοι, Μαθιός Αγγελιουδάκης και Γιώργος Κομηνός.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Παναγιώτης Ζαντιώτης, Μελίνα Μαρουλίδου, Ειρήνη Τραβασάρου, Κώστας Μαριάτος, Μαρία Κασιμάτη από την πλειοψηφία και Παναγιώτης Μεγαλοκονόμος, Ζαχαρίας Σουρής, Αντώνης Πρωτοψάλτης, Μανώλης Χάρος από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν 6, ενώ συζητήθηκε και 1 θέμα προ ημερήσιας διάταξης.
Στο στάδιο της ενημέρωσης ο Δήμαρχος ανέφερε ότι η Περιφέρεια Αττικής γνωρίζει για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την μεταφορά των μαθητών, έχει την αρμοδιότητα και την ευθύνη να το λύσει.
Ενημέρωσε το συμβούλιο για την αποστολή ενημερωτικών σημειωμάτων προς τους οφειλέτες του Δήμου, οι οποίοι αν μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου δεν τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, ο Δήμος θα τους δεσμεύσει το ΑΦΜ, γιά οφειλές άνω των 1.000€.
Για την εξέλιξη των εργασιών στον κεντρικό δρόμο, ανέφερε ότι προχωρούν κανονικά αφού εξοφλήθηκαν οι λογαριασμοί και σύντομα το έργο θα ολοκληρωθεί.
Σε ερώτηση συμβούλου της παράταξης μας, για την λειτουργία του Δημοτικού Κάμπινγκ, του Σπηλαίου και των παραλιών, ο Δήμαρχος απήντησε ότι το Σπήλαιο και το Κάμπινγκ πήγαν πάρα πολύ καλά εισπρακτικά, την διαχείριση των οποίων είχε η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Δήμου.
Στις παραλίες την ευθύνη είχε η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας, εφαρμόστηκε η νομιμότητα και όσοι έκλεισαν νωρίτερα θα κυρηχθούν έκπτωτοι.
Από τα έξι θέματα της ημερήσιας διάταξης αποσύρθηκαν τα δύο, χωρίς να δοθεί πειστική εξήγηση για τους λόγους της απόσυρσης.
Η διάρκεια της συνεδρίασης ήταν πολύ σύντομη, αφού για μια ακόμη φορά τα θέματα ήταν ελάχιστα και άνευ σπουδαίας σημασίας.
Στις άλλες δύο συνεδριάσεις του Σεπτεμβρίου, την 1η του μηνός έγινε Συμβούλιο για εννέα θέματα, ενώ στην 2η συνεδρίαση στις 11 Σεπτεμβρίου συζητήθηκαν οκτώ θέματα!

ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ 1980

ΦΩΤΟ [ ΑΡΧΕΙΟ ADELIN FM ]

ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ...Ραντεβού του χρόνου !

atikythera10
Την Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου τελείωσε για φέτος η έρευνα πεδίου στο ναυάγιο των Αντικυθήρων. Η συστηματική ανασκαφή που ξεκίνησε δεν έφερε στο φως εντυπωσιακά ευρήματα, αλλά αυτό δεν αποθαρρύνει την ομάδα του Brendan Foley του Woods Hole Oceanographic Institution της Μασσαχουσέτης, καθώς η έρευνα θα προχωρήσει με σύστημα τα επόμενα χρόνια, μέχρι να καλυφθεί ολόκληρη η περιοχή του βυθού που καλύπτεται από το ναυάγιο.
Ραντεβού λοιπόν και του χρόνου!
πηγή  .laskaridou.gr
antikythera diver

ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ.ελπίζω στο να κηρυχθεί ο Δήμος μας, μετά το σχετικό αίτημα ,σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ....

από την πρώτη ημέρα ενεργοποιήθηκε το κέντρο συντονισμού του Δήμου ....Εκεί δόθηκε η μάχη του συντονισμού και της εξέλιξης των εργασιών , οι πολίτες είχαν την δυνατότητα εφόσον επιθυμούσαν να ζητούν την άμεση συνδρομή του Δήμου, σε ζητήματα που ήταν αναγκαία η παρουσία του , στην συνέχεια στήθηκαν οι ομάδες καταγραφής των ζημιών , και από σήμερα οι πολίτες μπορούν να ξεκινήσουν να υποβάλουν τις δηλώσεις τους τόσο για τις κατοικίες τους όσο και για τις ζημιές στα κτήματα τους , αιτήσεις γίνονται και στο γραφείο κίνησης αλλά και στο γραφείο του Δημαρχείου στη Σκάλα ,αύριο θα επισκεφτεί την ΔΚ Σκάλας κλιμάκιο του Υπ. Περιβάλλοντος για την αποτίμηση των ζημιών ε , οι πολίτες μπορούν να ζητούν πληροφορίες η Και την συνδρομή μας στα τηλ 2735042254 & 2735023192 , τέλος να ευχαριστήσω το γραφείο της Πολιτικής Προστασίας και τον υπεύθυνο του Δήμο Βέρδο την υπηρεσία ύδρευσης και τον υπέυθυνο Αντιδήμαρχο θόδωρή Παπαγιαννόπουλο που με αγώνα κατάφεραν να μην μείνει από ύδρευση η πόλη και να ολοκληρώσουν με σχεδιασμό την διαχείριση της έντονης κρίσης του Δήμου μας , και τους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς συμβούλους για την παρουσία τους και την συνδρομή τους στον σημαντικό αυτό αγώνα .... όλους τους φίλους εργαζόμενους που αγωνίσθηκαν τους εθελοντές του πυροσβεστικού κλιμακίου αλλά και τους κατοίκους για την δύναμη τους αλλά και για την ψυχραιμία που αντιμετώπισαν το μοναδικό αυτό καιρικό φαινόμενο ........... άριστη η συνεργασία με τον Περιφερειάρχη αλλα και την Αντιπεριφερειάρχη αλλά να τονίσω την άμεση αντίδραση της Κυβέρνησης

ελπίζοντας στο να κηρυχθεί ο Δήμος μας, μετά το σχετικό αίτημα ,σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
....
πηγή 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ

Νέο Βίντεο Ντοκουμέντο… Η Στιγμή που χτυπά ο Ανεμοστρόβιλος μέσα στην Σκάλα…

Δείτε το βίντεο τον ανεμοστρόβιλο και το καταστροφικό του πέρασμα

Ο Μιχάλης Λεϊμονίτης καταγράφει λεπτό προς λεπτό την στιγμή που ο Ανεμοστρόβιλος χτυπά μέσα στην Σκάλα και αποτυπώνει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τις πρώτες εικόνες από τις μεγάλες ζημιές…

ΠΗΓΗ .report24.gr

Γρηγοράκος για αποτελέσματα εκλογών…

1Για το αποτέλεσμα των εκλογών στον νομό Λακωνίας

Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος γενικότερα για τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, αλλά και προσωπικά για την Λακωνία γιατί ο λαός της Λακωνίας με τίμησε ακόμη μια φορά με την ψήφο του.

Για τις δημοσκοπήσεις

Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια οι δημοσκοπήσεις έχουν πέσει έξω γιατί οι πολίτες αποφεύγουν να πουν τι θα ψηφίσουν. Μερικοί από αυτούς νομίζω ότι θέλουν να απαξιώσουν το σύστημα και τις δημοσκοπήσεις, δηλαδή αυτό τον επαγγελματικό κλάδο, ο οποίος πιστεύω ότι πραγματικά προσφέρει. Ειδικά όμως τα τελευταία 2 χρόνια οι δημοσκόποι πέφτουν συνεχώς έξω και δεν μπορούν να εντοπίσουν κάποιους αστάθμητους παράγοντες.

Για τα μήνυμα των εκλογών

Το μήνυμα των εκλογών ήταν το εξής: Πρέπει να ανανεωθούν τα υπόλοιπα κόμματα αν θέλουν να υπάρχουν. Επειδή αυτό το πολιτικό σύστημα, ηλικιακά και πολιτικά, έχει κάνει κατά πολύ τον κύκλο του. Πιστεύω ότι πρέπει να βγουν στον τόπο άλλες νέες δυνάμεις οι οποίες θα δώσουν έναν άλλο τόνο. Χρειάζεται ένα καινούριο αφήγημα.

Για την ανασύνθεση του χώρου της Κεντροαριστεράς

Πιστεύω ότι ο χώρος της κεντροαριστεράς θα πρέπει να αναγεννηθεί. Θα πρέπει να υπάρχει ένας στρατηγικός σχεδιασμός εξόδου της Ελλάδας από την κρίση και σε αυτό η κεντροαριστερά θα πρέπει συμβάλλει με ιδέες και πράξεις. Να δώσει ό,τι καινούριο έχει στην ελληνική κοινωνία. Εάν δεν το κάνει, η κεντροαριστερά θα εξαφανιστεί και θα απορροφηθεί από δύο ακραίους χώρους οι οποίοι δε θα τιμήσουν καθόλου το ελληνικό, πολιτικό γίγνεσθαι. Πιστεύω, λοιπόν, ότι αυτό το κουρασμένο πολιτικό σύστημα, πρέπει να αποσυρθεί. Να αναγεννηθεί. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη πήγε πολύ καλά στις εκλογές και πιστεύω έδωσε ένα μήνυμα ανασύνθεσης της κεντροαριστεράς. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα της ανασύστασης του συγκεκριμένου χώρου. Έχουμε χρόνο μπροστά μας τώρα. Θα κάνουμε μια σοβαρή, δημιουργική αντιπολίτευση. Θα είμαστε αυστηρά επικριτικοί στην κυβέρνηση για ό,τι κατά τη γνώμη μας δεν είναι σωστό και τα σωστά θα τα στηρίζουμε.

Παναγία Μυρτιδιώτισσα, Κύθηρα | Θεία Λειτουργία - Πέμπτη 24.09.2015

 LIVE ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ,ΚΥΘΗΡΑ Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΠΕΜΠΤΗ 24/09/2015 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ *IONIAN CHANNEL*

Παναγία Μυρτιδιώτισσα, Κύθηρα | Εσπερινός - Τετάρτη 23.09.2015

LIVE Ο ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 23/09/2015 ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ.
IONIAN CHANNEL !!!

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑΣ ΑΛΙΜΟΥ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ - ΕΝΟΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑΣ ΑΛΙΜΟΥ



ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΗΣ 2015

 


Στις 24 Σεπτεμβρίου 2015 πανηγυρίζει ο Ιερός μας Ναός τα θαυμάσια της Παναγίας μας στο νησί των Κυθήρων, όπου μέσα στις μυρτιές, από όπου έλαβε και το προσωνύμιο Μυρτιδιώτισσα, βρέθηκε η θαυματουργική της εικόνα.

Το πρόγραμμα των ακολουθιών έχει ως εξής:

  • Τετάρτη 23/9/2015
Ώρα 19:00:
Μέγας Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας. Νέας Σμύρνης  κ Συμεών.

Ώρα 20.30: Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος δια των οδών: Δήμητρος, Σκανδείας, Μυρτιδιωτίσσης, Λεωφόρος Κυθηρίων και επιστροφή στον Ιερό Ναό.


  • Πέμπτη 24/9/2015
Ώρα 7:00:
Πανηγυρικός Όρθρος χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ Συμεών  και στη συνέχεια

Ώρα 8.30: Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιότατου, ο  οποίος θα κηρύξει και το Θείο Λόγο.

Ώρα 18:30:
Μεθέορτος Εσπερινός και Ιερά Παράκλησις εις την Παναγία την Μυρτιδιώτισσα μετά αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.

Ο Ιερός Ναός θα μείνει ανοιχτός καθ’ όλη την ημέρα της πανηγύρεως.

Καλούνται οι ευσεβείς Χριστιανοί να προσέλθουν στην φετινή πανήγυρη με ευλάβεια και φόβο Θεού, προσευχόμενοι όλοι μαζί στην Παναγιά μας, το στήριγμά μας στις δυσκολίες που βιώνουμε.



Δήλωση Θανάση Δαβάκη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Δήλωση Θανάση Δαβάκη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Davakis Thanasis
Με το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής της μεταπολεμικής περιόδου το 35,46% των ελλήνων πολιτών επανέλαβε ουσιαστικά την προ επταμήνου επιλογή, δίνοντας παράλληλα λύση και στο εσωκομματικό πρόβλημα του κ. Τσίπρα. Τώρα είναι η σειρά του να λύσει επιτέλους κάποια από τα σοβαρά προβλήματα τού ελληνικού λαού.
Η Νέα Δημοκρατία είναι παράγοντας σταθερότητας και προοπτικής για την Ελλάδα και θα ασκήσει το ρόλο που της έταξε ο λαός μας, εκείνον της αντιπολιτεύσεως, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, υπερασπιζόμενη τα αληθινά συμφέροντα όλων των ελλήνων.
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους λάκωνες πολίτες που στήριξαν για μία ακόμη φορά τη Νέα Δημοκρατία με το πρωτοπόρο πανελλαδικά ποσοστό του 37,54%, όπως επίσης και για την επανεκλογή μου. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα βρίσκομαι πάντοτε δίπλα τους, όπως με ξέρουν.
Μπροστά μας τώρα βρίσκονται τα προβλήματα της χώρας, αλλά και της Λακωνίας μας. Ο αγώνας για την επίλυσή τους θα είναι συνεχής και σταθερός”.
πηγή  http://laconialive.gr

Δήλωση Αραχωβίτη για εκλογές και Σκάλα

Φίλες και φίλοι,
Αγαπητοί λάκωνες συμπατριώτες,
Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που εμπιστευτήκατε τον ΣΥΡΙΖΑ με την ψήφο σας, αλλά και όλους τους λάκωνες, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης. Δεσμεύομαι απέναντί σας ότι θα συνεχίσω να υπηρετώ τα συμφέροντα του ελληνικού και λακωνικού λαού, όπως πορευτήκαμε και στο σύντομο διάστημα της προηγούμενης κοινοβουλευτικής περιόδου, τόσο εγώ προσωπικά όσο και το κόμμα με το οποίο εκλέγομαι.
Δεν θα παραλείψω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συντρόφους με τους οποίους δώσαμε την εκλογική μάχη της προσέγγισης και ενημέρωσης των συμπολιτών μας για το έργο και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Η επόμενη τετραετία δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Η νέα κυβέρνηση έχει να αντιμετωπίσει συσσωρευμένα προβλήματα και στρεβλώσεις πολλών χρόνων μέσα στο πλαίσιο μιας δύσκολης συμφωνίας, η οποία θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση εκκίνησης. Έχει επίσης να αντιμετωπίσει μια κοινωνία βυθισμένη στην οικονομική και ανθρωπιστική κρίση. Πρώτιστος στόχος, λοιπόν, της επόμενης κυβέρνησης και εμού προσωπικά είναι η ελάφρυνση των κοινωνικά ασθενέστερων στρωμάτων, που πλήρωσαν ακριβά την κρίση μέχρι τώρα.
Τέλος, εκφράζω τη βαθιά μου συμπαράσταση στους πληγέντες κατοίκους της περιοχής της Σκάλας, οι οποίοι δοκιμάσθηκαν από την καταστροφική μανία του ανεμοστρόβιλου της Δευτέρας 21ης Σεπτεμβρίου. Στην περιοχή βρέθηκα από την πρώτη στιγμή, προκειμένου να έχω ιδία εκτίμηση. Ήδη γίνεται κάθε απαραίτητη προσπάθεια, ώστε να επουλωθούν άμεσα οι πληγές που άφησε πίσω της η φυσική καταστροφή. Οφείλω, ωστόσο, να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους και τις διοικήσεις του δήμου Ευρώτα, της περιφέρειας Πελοποννήσου, της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, για την άμεση και συντονισμένη δράση τους. Ακόμα να ευχαριστήσω όλους όσους ενεπλάκησαν και βοήθησαν με κάθε τρόπο, και κυρίως τους κατοίκους για την ψυχραιμία που επέδειξαν. Είναι ευτύχημα που οι ζημιές περιορίστηκαν μόνο σε υλικές”.

Ο εορτασμός των Ονομαστηρίων του κ. Ευσταθίου σε Σπάρτη και Μολάους

eorti
Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου η εκκλησία μας τίμησε τη μνήμη του αγίου μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου, και ο σεβαστός μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος γιόρτασε τα σεπτά του ονομαστήρια.
Το απόγευμα της παραμονής της εορτής τελέστηκε στο μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελίστριας Σπάρτης ο πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του σεπτού ποιμενάρχη μας. Κατά τη διάρκεια του εσπερινού ο σεβασμιώτατος, σε συγκινησιακό κλίμα, χειροθέτησε αναγνώστη τον εγγονό του Θεόδωρο, υιό του εφημέριου του ΙΝ Οσίου Νίκωνος Σπάρτης π. Αθανασίου Σπηλιώτη.
Την κυριώνυμη ημέρα της εορτής ο σεπτός ποιμενάρχης μας τέλεσε τη eortiθεία λειτουργία στον ιδρυματικό ιερό ναό του αγίου Ευσταθίου, που βρίσκεται στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Ηλικιωμένων και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες “Η Αγία Παρασκευή” στους Μολάους. Το θείο λόγο κήρυξε ο ιεροκήρυκας της ιεράς μητροπόλεως π. Θεόκλητος Μέντης. Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας τελέστηκε η καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των ευεργετών του ιδρύματος. Στη συνέχεια ο σεβασμιώτατος ευχαρίστησε κλήρο και λαό για τις ευχές και την αγάπη τους, ενώ αντευχήθηκε υγεία και προκοπή. Συγκινητική ήταν η στιγμή κατά την οποία ομάδα νεαρών αναγνωστών προσέφερε μία ανθοδέσμη ως εόρτιο δώρο στον πνευματικό μας πατέρα. Ακολούθησε η λιτάνευση της ιεράς εικόνας του αγίου στους χώρους του ιδρύματος, συνοδεία της φιλαρμονικής Μολάων, των τοπικών αρχόντων και των πιστών που συνέρρευσαν από την ευρύτερη περιοχή.
Ευχόμαστε στον σεβασμιώτατο μητροπολίτη μας υγεία, μακροημέρευση και πνευματική διαύγεια, για να συνεχίσει απρόσκοπτα το θεάρεστο έργο του.
(με πληροφορίες από www.immspartis.gr)
πηγή  http://laconialive.gr/

“SOS εκπέμπει η Σκάλα Λακωνίας. Άμεσα η πολιτεία να σταθεί δίπλα στους πληγέντες”

        1    Η δραματική κατάσταση που επικρατεί στη Σκάλα Λακωνίας του Δήμου Ευρώτα, ως αποτέλεσμα του ανεμοστρόβιλου, εξετάστηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, του Δημάρχου Ευρώτα κ. Ιωάννη Γρυπιώτη, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015.

            Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκονται οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής Σκάλας και Έλους Λακωνίας, αφού η καταστροφή είναι ολοκληρωτική επιφέροντας σοβαρότατο πλήγμα στους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Γκρεμισμένα σπίτια, κατεστραμμένες επιχειρήσεις και αυτοκίνητα, ξεριζωμένα δένδρα. Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η πόλη της Σκάλας.

        Στην περιοχή βρίσκονται από το πρωί ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Περικλής Μαντάς και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ηλίας Κανελλάκης και Ιωάννης Τζεφεράκος.

        Σε δηλώσεις του ο κ. Τατούλης, αφού εξήρε την κινητικότητα του Δημάρχου κ. Γρυπιώτη και των Υπηρεσιών του Δήμου Ευρώτα, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ζήτησε από την πολιτεία να σταθεί άμεσα δίπλα στους πληγέντες πολίτες και τις επιχειρήσεις της περιοχής.  Ο κ. Περιφερειάρχης τόνισε ότι άμεσα θα πρέπει να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ζήτησε την αποστολή λυόμενων κατοικιών για τους άστεγους και οικονομική ενίσχυση για την αποκατάσταση κτιρίων και επιχειρήσεων, καθώς επίσης και την άμεση καταγραφή από τον ΕΛΓΑ του κατεστραμμένου φυτικού κεφαλαίου.

πηγή  .report24.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ«Πρόληψη Σακχαρώδη Διαβήτη με δωρεάν εξετάσεις στο Γενικό Πληθυσμό».

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Μονεμβασίας θα υλοποιήσει πρόγραμμα με θέμα: «Πρόληψη Σακχαρώδη Διαβήτη με δωρεάν εξετάσεις στο Γενικό Πληθυσμό». Για το λόγο αυτό εκδόθηκε και ανάλογο Δελτίο Τύπου
Στο πρόγραμμα, η χρονική διάρκεια του οποίου ορίζεται από 21 έως 30 Σεπτεμβρίου 2015, θα συμμετέχουν και οι 5 Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας.
Οι πολίτες που επιθυμούν να εξετασθούν πρέπει να προσέρχονται ΝΗΣΤΙΚΟΙ πρωινές ώρες (7.00-10.00π.μ.).
Δείτε παρακάτω τον τρέχοντα προγραμματισμό και ενημερωθείτε για τον πλησιέστερο σε εσάς τόπο, την ημέρα και την ώρα της εξέτασης:
Πρόληψη Σακχαρώδη Διαβήτη με δωρεάν εξετάσεις στο Γενικό Πληθυσμό
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΟΛΑΩΝ
Μολάοι (Αίθουσα του ΚΑΠΗ) την Δευτέρα 21/9/15 & ώρα: 7.00-10.00 π.μ.
Πάκια (Κοινοτικό Γραφείο) την Τετάρτη 23/9/15 & ώρα: 7.00-10.00 π.μ.
Ελιά (Κοινοτικό Γραφείο) την Τετάρτη 23/9/15 & ώρα: 7.00-10.00 π.μ.
Συκιά (Αίθουσα Συλλόγου Γυναικών Συκέας) την Κυριακή 27/9/15 & ώρα: 7.00-10.00 π.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΖΑΡΑΚΑ
Ρειχιά (Αγροτικό Ιατρείο) την Τρίτη 22/9/15 & ώρα : 7.00-10.00 π.μ.
Χάρακας (Κοινοτικό Γραφείο) την Τρίτη 22/9/15 & ώρα : 7.00-10.00 π.μ.
Λαμπόκαμπος (Κοινοτικό Γραφείο) την Τρίτη 22/9/15 & ώρα : 7.00-10.00 π.μ.
Κυπαρίσσι (Αγροτικό Ιατρείο) την Τρίτη 22/9/15 & ώρα : 7.00-10.00 π.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΣΩΠΟΥ
Ασωπός (Αγροτικό Ιατρείο) την Πέμπτη 24/9/15 & ώρα : 7.00-10.00 π.μ.
Παπαδιάνικα (Αίθουσα του Δήμου) την Παρασκευή 25/9/15 & ώρα : 7.00-10.00 π.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
Λιρά (Αγροτικό Ιατρείο) το Σάββατο 26/9/15 & ώρα : 7.00-10.00 π.μ.
Άγιος Ιωάννης (Αίθουσα Συλλόγου Γυναικών) τη Δευτέρα 28/9/15 & ώρα : 7.00-10.00 π.μ.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΝ
Άγιοι Απόστολοι (Αγροτικό Ιατρείο) την Τρήτη 29/9/15 & ώρα : 7.00-10.00 π.μ.
Άγιος Νικόλαος (Αίθουσα Δημοτικού Σχολείου) την Τετάρτη 30/9/15 & ώρα : 7.00-10.00 π.μ.

ΜΑΝΗ.Σύλληψη 32χρονου για παράνομη οπλοκατοχή

oplo
Στη σύλληψη ενός 32χρονου προχώρησε χθες (21/9) το πρωί η αστυνομία σε τοπική κοινότητα του δήμου Ανατολικής Μάνης, γιατί σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν ένα πιστόλι κρότου, 50 φυσίγγια και μία σιδηρογροθιά.
Πηγή  http://laconialive.gr

Σκάλα: Ξεκινά η καταγραφή των ζημιών για αποζημιώσεις

Skala - anemostrovilos (1)
Με ψυχραιμία και σκληρή δουλειά αντιμετωπίζει ο δήμος Ευρώτα την «επόμενη μέρα». Με νωπές τις εικόνες καταστροφής που άφησε πίσω του ο χθεσινός ισχυρός ανεμοστρόβιλος καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες για την εύρυθμη λειτουργία όλων των υπηρεσιών του δήμου και την επάνοδο στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι δημότες επέδειξαν νηφαλιότητα και ηρεμία τις δύσκολες ώρες κι πολλοί εξ αυτών βοήθησαν σημαντικά στις τεχνικές εργασίες.
Εντωμεταξύ η δημοτική αρχή κι όλο το προσωπικό του δήμου, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν κοντά στους πληγέντες, εργάζονται πυρετωδώς για να συλλέξουν τα συντρίμμια, να ενημερώνουν τους δημότες και να αποκαταστήσουν τις τεχνικές βλάβες, ώστε να μπορούν να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες των κατοίκων.
Ενώ ήδη έχει γίνει η πρώτη καταγραφή των υλικών ζημιών από τους αρμόδιους δημοτικούς υπαλλήλους, αναμένονται σήμερα κλιμάκια της Περιφέρειας για την ακριβή εκτίμησή τους σε καταστήματα κι επιχειρήσεις. Στη συνέχεια θα υπάρξουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τις αποζημιώσεις. Τις επόμενες ημέρες προβλέπεται αντίστοιχο κλιμάκιο για την καταγραφή των ζημιών στις οικίες.
Παράλληλα οι πολίτες που υπέστησαν οποιαδήποτε φθορά ή και ολική καταστροφή μπορούν να προσέρχονται στο δημοτικό κατάστημα Σκάλας και στο Γραφείο Κίνησης Δήμου Ευρώτα στη Σκάλα, προκειμένου να συμπληρώσουν τις ειδικές αιτήσεις για αποζημίωση. Όσοι έχουν φωτογραφίες μπορούν να τις προσκομίζουν.
Για οποιοδήποτε σχετικό θέμα οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 27350 42254.
Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Σκάλα θα παραμείνουν κλειστά έως και την Τετάρτη (23/9).
Πηγή  http://laconialive.gr

"ΕΠΙΛΕΓΩ- ΑΛΛΑΖΩ- ΣΥΝΔΥΑΖΩ"

Φωτογραφία της Δεσποινα Βαγγελόγλου.
Ως Σύλλογος Τουριστικών Καταλυμάτων πάντα στις προτεραιότητες μας είναι η προβολή του τόπου μας και οι προτάσεις εναλλακτικού τουρισμού που μπορούν να αναπτυχθούν στην περιοχή μας. Με την ευκαιρία της σημερινής Ευρωπαικής Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο θα ήταν ιδανικό για την όμορφη περιοχή των Βατίκων με τις μοναδικές διαδρομές που διαθέτει, να υπάρχει ασφαλή πρόσβαση με το ποδήλατο .Δίνοντας στον επισκέπτη της περιοχής αλλά και στους κατοίκους την ευκαιρία να απολαύσουν όμορφες περιηγήσεις και ταυτοχρόνως, να περάσουμε το μήνυμα ότι εδώ στα Βάτικα προσφέρεται η δυνατότητα αυτή σε όλους τους πολίτες. Φυσικά για να γίνει εφικτό χρειάζεται εξειδικευμένη παρέμβαση ,χαρτογράφηση με τα σημεία που θα επιλεγούν,δυνατότητα στάθμευσης σε σημεία επιλεγμένα και διαθέσιμο χώρο ξεκούρασης. Είναι μια πρόταση προς τον Δήμο Μονεμβασιάς να συμπεριλάβει μια τέτοια πρόταση και με σωστή μελέτη κατόπιν ανοιχτής διαβούλευσης, με προτάσεις φορέων και δημοτών να υλοποιηθεί. Σαν αρχή μπορεί να ξεκινήσει πειραματικά ξεκινώντας με συγκεκριμένες διαδρομές και ενημέρωση και στη συνέχεια θα μπορούσε να μπει σαν στόχος η κατασκευή ποδηλατόδρομων ειδικά στην ανάπλαση της παραλίας της Νεάπολης,στον δρόμο προς Παλιόκαστρο και στον δρόμο μετά το Λιμανάκι προς Νεραντζιώνα. Η πρόταση αυτή μας δίνει την δυνατότητα με σύνθημα "Επιλέγω-Αλλάζω- Συνδυάζω" να έχουμε Βάτικα πρότυπο ,να προσελκύσουμε επισκέπτες που επιλέγουν και υποστηρίζουν περιοχές ευαισθητοποιημένες με το περιβάλλον ,να υλοποιούμε δράσεις με το ποδήλατο με συμμετοχή σχολείων,και συλλόγων, αναδεικνύοντας και προσελκύοντας μια άλλη μορφή εναλλακτικού τουρισμού στα Βάτικα. Και κατ' επέκταση παροτρύνοντας τους επισκέπτες, αλλά και τους Βατικιώτες να αφήσουν το αυτοκίνητο και να προτιμήσουν το ποδήλατο συμβάλλοντας στο να έχουμε μια πιο ήσυχη ,καθαρή και ασφαλή περιοχή ειδικότερα στη Νεάπολη. Να επισημάνουμε ότι η Νεάπολη το καλοκαίρι περισσότερο από άλλες εποχές μας "βαραίνει" με τα αυτοκίνητα παρά μας απελευθερώνει. Ζητάμε να βρει αποδοχή η σκέψη και η πρόταση μας.- Σωματείο "Ξένιος Ζευς" Δέσποινα Βαγγελόγλου -Παπούλη

Δήμος Ευρώτα την «επόμενη μέρα».

Με ψυχραιμία και σκληρή δουλειά αντιμετωπίζει ο
Εν τω μεταξύ η Δημοτική Αρχή κι όλο το προσωπικό του Δήμου Ευρώτα που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν κοντά στους πληγέντες μέχρι τώρα εργάζονται πυρετωδώς για να συλλέξουν τα συντρίμμια του ανεμοστρόβιλου, να ενημερώνουν τους δημότες και να αποκαταστήσουν τις τεχνικές βλάβες ώστε να μπορούν να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες των κατοίκων.
Ενώ ήδη έχει γίνει η πρώτη καταγραφή των υλικών ζημιών από τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου Ευρώτα αναμένονται σήμερα κλιμάκια της Περιφέρειας για την ακριβή εκτίμηση τους σε καταστήματα κι επιχειρήσεις. Στη συνέχεια θα υπάρξουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την αποζημίωση αυτών. Τις επόμενες ημέρες προβλέπεται να έρθει αντίστοιχο κλιμάκιο για την καταγραφή των ζημιών στις οικίες.
Παράλληλα οι πολίτες υπέστησαν οποιαδήποτε φθορά ή ολική καταστροφή μπορούν να προσέρχονται στο Δημοτικό Κατάστημα Σκάλας και στο Γραφείο Κίνησης Δήμου Ευρώτα στη Σκάλα προκειμένου να συμπληρώσουν τις ειδικές αιτήσεις για αποζημίωση. Όσοι έχουν φωτογραφίες μπορούν να τις προσκομίζουν.
Για οποιοδήποτε σχετικό θέμα οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 27350 42254.

Δήμος Ευρώτα την «επόμενη μέρα». Με νωπές τις εικόνες καταστροφής που άφησε πίσω του ο ισχυρός ανεμοστρόβιλος καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες για την εύρυθμη λειτουργία όλων των Υπηρεσιών του Δήμου και την επάνοδο στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι δημότες επέδειξαν νηφαλιότητα και ηρεμία τις δύσκολες ώρες κι πολλοί εξ αυτών βοήθησαν σημαντικά στις τεχνικές εργασίες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΥ Κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!! Ο ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ Κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ  2015.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ 19.00-21.00
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ 09.30 -13.30 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ 17.30 -20.30
ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΑΠΟ 09.30-13.00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ (Κ.Δ.Β.Μ.) ΚΥΘΗΡΩΝ

      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ (Κ.Δ.Β.Μ.) ΚΥΘΗΡΩΝ

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Κυθήρων και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) παρατείνουν (για λίγους μήνες) τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Κυθήρων στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.
Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Κυθήρων μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

Θεματική ενότητα
Πρόγραμμα:
ΩΡΕΣ
Νέες Τεχνολογίες
Τρίτη 17:00 – 20:00
Πέμπτη 17:00 – 19:00   
50
Γλώσσα και Επικοινωνία
Βασικά Αγγλικά (Α1)
Δευτέρα 17:00 – 20:00
Τετάρτη 17:00 – 19:00
50
Βασικά Αγγλικά (Α2)
Δευτέρα 20:00 – 22:00
Τετάρτη 19:00 – 22:00
50
Τα προσφερόμενα προγράμματα παρέχονται δωρεάν και μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε ηλικίας, μόρφωσης και εθνικότητας. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.
Στο τέλος κάθε προγράμματος δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε απογευματινές ώρες (17:30 – 20:30) με τον υπεύθυνο εκπαίδευσης στο τηλέφωνο 6988-746258 (Τάκη Παπαδημητρίου).
Δηλώσεις συμμετοχής
Έντυπα αιτήσεων συμμετοχής υπάρχουν στο ισόγειο του Δήμου (Χώρα) και στο ΚΕΠ του Ποταμού τις ώρες λειτουργίας τους. Σε αυτούς τους χώρους θα παραλαμβάνονται από την Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 έως και τις 9 Οκτωβρίου 2015.
Την αίτηση μπορείτε να τη βρείτε και σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο του ΚΔΒΜ Κυθήρων  http://kythirakdvm.blogspot.gr/
  Μετά τη λήξη της υποβολής των Αιτήσεων και βάσει του αριθμού των προτιμήσεων που θα συγκεντρωθούν για κάθε Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, θα ξεκινήσει η λειτουργία των Τμημάτων που θα προκύψουν από την επεξεργασία των Αιτήσεων και με την προϋπόθεση, βεβαίως, ότι υπάρχει επάρκεια σε εκπαιδευτικό προσωπικό, καθώς το τελευταίο επιλέγεται ανά Νομό από το Ίδρυμα Νεολαίας & Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.).
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε αίθουσες σχολείων στη Χώρα.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Ανάβει άραγε και κόκκινο φώς στην Κυθηραϊκή παιδεία ;;;;;;;;

Δεν γνωρίζουμε του κατά πόσον η όχι γνωρίζει το υπουργείο παιδείας ότι στον χάρτη της Ελλάδας συμπεριλαμβάνεται  και το νησί των Κυθήρων......

Και το λέμε αυτό διότι σύμφωνα με τις τελευταίες αποσπάσεις, όχι μόνο δε στελεχώθηκαν τα σχολεία των Κυθήρων με το απαραίτητο εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά απομάκρυναν και μερικούς από αυτούς που υπηρετούσαν στα Κύθηρα!!!

Συγκεκριμένα, φυσικός που επιθυμούσε να υπηρετήσει στα Κύθηρα δεν πήρε απόσπαση και επέστρεψε στην οργανική της στις Κυκλάδες (όπου από όσο ξέρω δεν ήταν απαραίτητη).

Αλλη εκπαιδευτικός που είχε τοποθετηθεί στο Γυμνάσιο και είχε αναλάβει υπηρεσία στις αρχές Σεπτεμβρίου πήρε  απόσπαση στην Αττική και έφυγε!!!

Σε σχετικό άρθρο μας στις 14 Σεπτεμβρίου αναφέραμε ότι :
"Στο Γυμνάσιο λείπουν: Μαθηματικός, Φυσικός, Χημικός και επίσης συνεχίζουν να λείπουν Οικιακής Οικονομίας, Τεχνολόγος, Μουσικός......

Στο Λύκειο λείπουν: Φιλόλογοι (3), Μαθηματικός, Φυσικός, Βιολόγος, Αγγλικών, Γαλλικών, Οιονομολόγος, Νομικός, Καλλιταχνικών....

Μεγάλες επίσης ελλείψεις υπάρχουν στο Νηπιαγωγείο Λιβαδίου καθώς και στα Δημοτικά, ειδικά του Ποταμού....."
Σήμερα η κατάσταση εξακολουθεί να βαίνει στο χειρότερο,  στo δημοτικό του Ποταμού χάος!  Τα παιδιά δεν κάνουν καθόλου μάθημα;!!
Τι σημαίνει λοιπόν όλο αυτό  ;;;;
Εως που θα φτάσει η κατάσταση ;;;;; 
Είναι άραγε ;δίκαιο, οι γονείς που έχουν παιδιά, να μεταδημοτεύσουν και να μετατραπούν σε "προσφυγες εσωτερικού", προκειμένου τα παιδιά τους να έχουν την δυνατότητα να μορφωθούν όπως τα υπόλοιπα Ελληνόπουλα ;;;;

Καταλαβαίνουμε ότι υπήρχε υπηρεσιακή κυβέρνηση για ένα σύντομο διάστημα αλλά αυτά δεν ρυθμίζονται μετά από την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου αλλά πολύ πριν και φαίνεται ότι ο κύριος Μπαλτάς αυτά δεν τα είχε προβλέψει και ρυθμίσει κατ'ουδένα τρόπο. Ακόμη ελπίζουμε ότι δεν θα επιστρέψει για να κάνει περαιτέρω ρυθμίσεις και στην θέση του θα ακούσουμε κάποιον ικανώτερο ότι τον διεδέχθη......
Ο επανακάμπτων πρωθυπουργός κ. Τσίπρας πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή σε ποιόν θα αναθέσει το νευραλγικό αυτό υπουργείο διότι ουσιαστικά προς το παρόν επικρατεί απέραντο χάος και έτσι όπως πάει το πράγμα η φετεινή χρονιά θα είναι μια ακόμη χαμένη χρονιά στην εκπαίδευση....
Και καλό θα είναι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στο υπουργείο παιδείας να μάθουν και λίγη γεωγραφία και να καταλάβουν ότι και τα Κύθηρα βρίσκονται μέσα στην ελληνική επικράτεια και να ΠΑΨΟΥΝ πια να αλληλοεξυπηρετούν συνδικαλιστικά και "συντροφικά"συμφέροντα και επιθυμίες και να αρχίσουν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα όλων των ελλήνων και πρωτίστως τα συμφέροντα των παιδιών και δη των παιδιών που βρίσκονται σε μακρυνά νησιά και δύσβατες περιοχές....
Άντε πια γιατί μας φθάνουν τα Χριστούγεννα και δεν θα περιμένουμε τον Άη-Βασίλη να μας φέρει δασκάλους... Είναι ΚΑΘΗΚΟΝ της πολιτείας να παρέχει δασκάλους, καθηγητές και εκπαίδευση ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.............
------------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
------------------------------------------

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΑΤΡΟΥ Κ.ΛΟΥΝΤΡΟΥΔΗ

ΝΕΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ** ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ** O γιατρός Ουρολόγος 
 
κύριος Αθανάσιος Λουντρούδης θα βρίσκεται και πάλι στο
 
νησί μας και θα εξετάζει στο νέο ιατρείο του δίπλα απο το
 
 ιατρείο του οφθαλμίατρου κυρίου Τριαντάφυλου στο Λιβάδι
 
 Κυθήρων,ΑΠΟ 02/10 - 04/10  2015 Τηλέφωνο επικοινωνίας
 
 για ραντεβού 6972921099--2102633228.
 
 Παρασκευή:17:30-20:30
Σάββατο:10:00-13:00   &   17:30-20:30
Κυριακή:10:00-13:00