Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ κ.Λ.ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΜΕΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ο ανεξάρτητος βουλευτής Λακωνίας, κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων με αρ. πρωτ. 4808/336 από 14-04-2016 προς τον Υπουργό Υγείας σχετικά με τα αποτελέσματα των επιτυχόντων της προκήρυξης 253/9-2-2016 του Υπ. Υγείας που αφορά στην πρόσληψη ιατρών για τη στελέχωση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων.
Το ερώτημα που θέτει στον Υπουργό, μετά από σχετικές καταγγελίες υποψηφίων ιατρών, αφορά στην παραποίηση των πινάκων βαθμολόγησης κριτηρίων επιλογής των επιτυχόντων. Παράλληλα, ζητά να του κοινοποιηθούν τα ακριβή στοιχεία των ενστάσεων που κατατέθηκαν από τους υποψηφίους καθώς και οι πίνακες βαθμολόγησης κριτηρίων. Τονίζει δε, ότι νομικά ζητήματα και ποινικές ευθύνες που ενδεχομένως προκύψουν, εφόσον οι καταγγελίες αποδειχθούν αληθείς, θα έχουν ως συνέπεια την περαιτέρω καθυστέρηση της πολυπόθητης πρόσληψης ιατρών για τη στελέχωση των κρίσιμων μονάδων εντατικής θεραπείας στα νοσοκομεία.
Οι πολιτικές ευθύνες θα αποδοθούν πολύ γρήγορα σ’ αυτούς που παίζουν με την υγεία του ελληνικού λαού.

Σαν σήμερα το 1912 βυθίστηκε ο Τιτανικός. – Όλη η ιστορία, οι επιζήσαντες και τα ευρήματα που ανασύρθηκαν

15 Απριλίου 1912, ώρα 23.40. Το «αβύθιστο» υπερωκεάνιο της  White Star Line που μεταφέρει 2.224 επιβάτες και πλήρωμα από το Σαουθάμπτον προς τη Νέα Υόρκη προσκρούει σε παγόβουνο και η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά: Ο Τιτανικός ξεκινά να βυθίζεται.
Της Όλγας Παρθενέα – Γεωργάτσου
Το RMS Titanic  -όπως ήταν η επίσημη ονομασία του- ήταν το πλοίο που σύμφωνα με τους κατασκευαστές του θα έκανε όλο τον κόσμο να μιλά για το μεγαλείο, την πολυτέλεια, την ταχύτητα και τη δύναμή του. Εν μέρει, είχαν δίκιο, δεν υπολόγισαν όμως μια σειρά από λάθος χειρισμούς και το παγόβουνο στη μέση του Ατλαντικού ωκεανού που έμελε να οδηγήσουν στο θάνατο 1.519 ανθρώπους.
Η κατασκευή και η αναχώρηση από το Σαουθάμπτον
Ο Τιτανικός κατασκευάστηκε από το ναυπηγείο «Harland and Wolff» στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας για λογαριασμό της Βρετανικής White Star Line και αποτέλεσε ένα από τα τρία μεγαλύτερα υπερωκεάνια της εποχής που έφεραν την υπογραφή της ίδιας κατασκευαστικής εταιρείας. Κατείχε τη δεύτερη θέση μετά το RMS Olympic, με την τριάδα να ολοκληρώνει το υπερπολυτελέστατο RMS Britannic. Ο ναυπηγός αρχιτέκτονας Τόμας Άντριους ανέλαβε εξολοκλήρου το σχεδιασμό του και ήταν ένας από εκείνους που χάθηκαν στα παγωμένα νερά του ωκεανού τον Απρίλιο του 1912.
Με βάρος 52.310 τόνους, μήκος 269,06 και πλάτος 28,19 μέτρα, το  RMS Titanic  ήταν πράγματι αυτό που πρόδιδε η ελληνική του ονομασία. Λέγεται μάλιστα πως ήταν το μεγαλύτερο πλοίο εν πλω όταν παραδόθηκε από τους κατασκευαστές του, ενώ θεωρήθηκε ένα «σύγχρονο θαύμα» της ναυπηγικής, που έμελλε όμως να απογοητεύσει.
Το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι του Σαουθάμπτον την Τετάρτη 12 Απριλίου και ώρα 11.45, με καπετάνιο τον 62χρονο Έντουαρντ Σμιθ, γεμάτο από ανθρώπους που εκπροσωπούσαν δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους: Από τη μία φιλοξένησε στην Α’ Θέση μερικούς από τους πλουσιότερους ανθρώπους όλου του κόσμου και από την άλλη επιβιβάστηκαν στα χαμηλότερα καταστρώματά του μετανάστες που ξεκίνησαν από  την Ιρλανδία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Σκανδιναβία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες με σκοπό να αναζητήσουν την τύχη τους στην στη «γη της Επαγγελίας» όπου ήλπιζαν να βρουν την ευκαιρία που περίμεναν.
Πριν τη μοιραία σύγκρουση, είχε πραγματοποιήσει δύο στάσεις, μία στο  Χερβούργο της Γαλλίας και μία στο Κουίνσταουν της Ιρλανδίας. Αφού συνέλεξε και τους τελευταίους επιβάτες,  κατευθύνθηκε δυτικά προς τη Νέα Υόρκη, στην οποία φυσικά ουδέποτε κατάφερε να φτάσει.
Η πρόσκρουση με το παγόβουνο, ο ανεπαρκής αριθμός λέμβων και η «καταδίκη» της Γ’ Θέσης
Τέσσερις μόλις μέρες μετά την αναχώρηση του από το λιμάνι της νότιας Αγγλίας, ο Τιτανικός προσκρούει με παγόβουνο του Ατλαντικού, 375 περίπου ναυτικά μίλια νότια του Καναδικού νησιού Newfoundland, στις 23.40 ώρα πλοίου. Το χτύπημα ήταν δυνατό, καθώς παρά τις προσπάθειες του πλοίαρχου να αποφύγει την πρόσκρουση, με πίσω ολοταχώς και στροφή αριστερά, η μεγάλη ταχύτητα πλεύσης αποδείχθηκε μοιραία. Μετά το σφοδρό χτύπημα στη δεξιά πλευρά της πλώρης, πέντε από τα δεκαέξι υδατοστεγή διαμερίσματα του κάτω μέρους εκτέθηκαν στο νερό, καθώς το παγόβουνο έσπασε τη μπροστινή βάση του πλοίου.
20000501_153908_titanic i.JPG
Αμέσως δόθηκε σήμα κινδύνου, όμως τόσο ο κατασκευαστής Τόμας Άντριους όσο και ο καπετάνιος, Έντουαρντ Σμιθ επιβεβαίωναν τους ανήσυχους επιβάτες της Α’ Θέσης πως ο «αβύθιστος» Τιτανικός μπορούσε να τα βάλει με τα νερά του Ατλαντικού και να παραμείνει ζωντανός. Όταν τα πρώτα καταστρώματα άρχισαν να πλημμυρίζουν και ο Τιτανικός δεν λάμβανε σήμα βοήθειας, ο κόσμος ξεκίνησε να επιβιβάζεται στις σωστικές λέμβους που μπορεί μεν να ήταν αρκετές όσον αφορά το νόμιμο του πράγματος, ήταν όμως ελάχιστες για το μέγεθος μιας τέτοιας κατασκευής και τον αριθμό των επιβατών που αυτή ήταν προορισμένη να φιλοξενεί. 2.224 άνθρωποι έπρεπε να χωρέσουν σε λέμβους οι οποίες μπορούσαν να απομακρύνουν από το πλοίο μόλις 1.178, δηλαδή λίγο περισσότερους από τους μισούς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ

2 μέρες πριν αναρτήθηκε στο youtube ένα βίντεο με το όποιο ήταν αιτία πολλών διχασμών ανάμεσα σε κάτοικους «μέσα δήμου» και «έξω  δήμου».

Σκοπός αυτής της δημοσίευσης είναι να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα από πλευράς μας διότι το τελευταίο πράγμα που θέλαμε ήταν να δημιουργηθούν τέτοιου είδους αντιπαλότητες στο νησί μας.

Το περασμένο Καλοκαίρι αποφασίσαμε εγώ ο Μανώλης ο Δαπόντε και ο Κωνσταντίνος ο Φατσέας να διαθέσουμε κάποια χρήματα ώστε να μπορέσουμε στο μέλλον σιγά-σιγά να προσφέρουμε στο νησί κάτι το οποίο πάντα θέλαμε να υπάρχει όμως ποτέ δεν υπήρξε ένα δικό μας «Studio» το οποίο ασχολείται με την εικόνα αλλά και τον ήχο στο οποίο όλοι θα ήταν ευπρόσδεκτοι.


Όταν αποκτήσαμε τον εξοπλισμό και ασχοληθήκαμε με αυτό είπαμε σε αρκετά παιδιά όποιος ενδιαφέρεται για την μουσική ή την εικόνα να βοηθήσει με τις ιδέες του.

Σιγά-σιγά όσοι είχαν όρεξη για μουσική συζητούσαμε και έτσι μαζευόμασταν για κάποιες πρόβες. Την ίδια περίοδο γνωρίσαμε κάποια παιδιά στα οποία άρεσε η hip hop μουσική, το σκεφτήκαμε και είπαμε να ασχοληθούμε με κάτι διαφορετικό πιθανότατα θα έχει ενδιαφέρον..

Ένα παιδί από αυτά ο Νίκος ο Αργείτης λοιπόν είχε πάρει την απόφαση να γράψει ένα τραγούδι για το οποίο μοναδική έμπνευσή του ήταν μια μάζωξη της τάξης μας ένα Καλοκαίρι που είχε πραγματοποιηθεί στα Μυρτίδια.

Τελείως στην πλάκα, εφόσον αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το κομμάτι μιας και υπήρχε η βάση, λόγω των στίχων, ανέλαβα την δημιουργία μουσικής και ο Μανώλης ο Δαπόντε ότι έχει να κάνει με την εικόνα.

Όταν τελειώσαμε την δουλειά μας  θελήσαμε να την δείξουμε στους φίλους μας, μιας και φέτος αυτή η τάξη τελειώνει το λύκειο και αν όχι όλοι (απλά για να μην είμαι απόλυτος) με όσους συζητήθηκε το βρήκανε διασκεδαστικό. 

Στην πορεία έτυχε να δει αυτό το βίντεο και άλλος πληθυσμός του νησιού με αποτέλεσμα να θιχτούν πολλοί, λόγο των στίχων του κομματιού.

Η αλήθεια είναι πως δυσαρεστηθήκαμε όλοι μας με αυτό το γεγονός γι’ αυτό και με αυτή την δημοσίευση θα ήθελα (θέλαμε) να ζητήσω (ζητήσουμε) συγνώμη για οποιαδήποτε λανθασμένη ερμηνεία αποτυπώθηκε μέσω αυτού του τραγουδιού. 

Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να υπονοήσουμε κάτι άσχημο (γι’ αυτό και στην αρχή το κομματιού αναφέρει πάνω αριστερά πως το κομμάτι είναι χιουμοριστικό)ούτε για τον μέσα δήμο αλλά και για κανέναν.

Είμαστε ένα νησί και όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο. Η  τοποθεσία δεν δηλώνει τον χαρακτήρα κανενός κατά την γνώμη μας.

{Θα ήθελα να σημειωθεί ότι η γενιά μας αλλά και εμείς οι ίδιοι ποτέ δεν αναφέραμε το μέσα δήμο ή τον έξω δήμο με σκοπό κάποιον σχολιασμό παρά μόνο για ενδεικτικούς λόγους, διαχωρισμού του νησιού. Αυτό το επιβεβαιώνει το γεγονός πως ο Μανώλης ο Δαπόντε είναι μόνιμος κάτοικος του νησιού και μάλιστα στον μέσα δήμο οπότε δεν θα μπορούσε να συμφωνήσει να συμμετέχει σε κάτι το οποίο αν δεν είναι χιουμοριστικό θίγει και τον ίδιο}.

Σίγουρα θα θέλαμε περισσότερο να σχολιαστεί η δουλειά που έγινε από άλλες απόψεις (ήχος-εικόνα) αλλά μάλλον δεν τα καταφέραμε..δικό μας το λάθος..

Επειδή στο νησί αυτό έχουμε κάνει πολλά live τα τελευταία χρόνια θα ήθελα να πω πως ο μέσα δήμος μας έχει φιλοξενήσει και μας έχει προσφέρει με το παραπάνω.

Όσοι μας γνωρίζετε προσωπικά σίγουρα ξέρετε τα πιστεύω μας για τον τόπο μας και ελπίζω να δεχτείτε ότι απλά είδαμε το θέμα από διαφορετικές όψεις.

Και πάλι ζητώντας συγνώμη θα ήθελα να σας πω πως στο εξής, αλλά και πριν από αυτό το τραγούδι, όνειρα μας είναι να αναδείξουμε το νησί μας μέσω διασκευών που προσπαθούμε να ηχογραφήσουμε και να βιντεοσκοπήσουμε σε όσα μέρη του νησιού είναι εφικτό
----------------------------------------------
Μάνος Δαπόντε, Νίκος Αργείτης
----------------------------------------------

Να μη γίνει ο Λακωνικός η ουδέτερη ζώνη των λαθρεμπόρων! - “ Αφύλακτες οι Λακωνικές ακτές σε ενδεχόμενο κύμα λαθρομεταναστών… ”

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει, αλλά μάλλον να αναμένει κύμα μεταναστών από τα νότια της χώρας. Οι ακτές και τα παράλια της Λακωνίας είναι «ελεύθερα» για τις θερινές πλεύσεις δουλεμπορικών σκαφών.

ΝΕΑΠΟΛΗ. Δεν θα είναι παράδοξο αλλά αναμενόμενο το φαινόμενο της «απόβασης» λαθρομεταναστών στα νότια παράλια της Λακωνίας. 


Το καλοκαίρι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την προσέγγιση λαθρεμπορικών σαπιοκάραβων στις ακτές της Νεάπολης ή ακόμα και του Γυθείου. Άλλωστε στο παρελθόν έχει αποδειχθεί ότι η Λακωνία προσφέρεται γεωγραφικά ενώ δεν ελέγχεται επαρκώς λόγω μεγάλης ακτογραμμής και ισχνής λιμενικής δύναμης.

Οι παράγοντες που μπορεί να προσελκύσουν κύμα λαθρομεταναστών στη Λακωνία είναι:
  • Πλησιέστερες ακτές στην γραμμή Ασία – Ιταλία
  • Αφύλαχτες ακτές και παραλίες λόγω έλλειψης δύναμης
  • Αναγκαστική προσέγγιση λόγω μη αντοχής των σκαφών.
  • Υποδοχή από τους ντόπιους λόγω ανθρωπισμού.
  • Υποδοχή από κάποιους ντόπιους λόγω φθηνών εργατικών χεριών
  • Παράβλεψη του γεγονότος για πολιτική εκτόνωση.
Σε κάθε περίπτωση θα είναι τραγικό ο Λακωνικός να γίνει ο υγρός τάφος των λαθρομεταναστών αλλά και η ουδέτερη ζώνη του απάνθρωπου λαθρεμπορίου.
----------------------------
Πηγή:  notospress.gr
----------------------------

ΓΕΝ. ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Δ.Ε ΒΟΙΩΝ - Η ΤΟΠ. ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ - Η ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ

Το μέλλον ενός τόπου καθορίζεται από την ίδια την τοπική κοινωνία. Η ίδια εκφράζεται από τους επίσημους κρατικούς φορείς, τον Δήμο και την Περιφέρεια. Το έργο των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α), συνδράμουν όλοι οι πολίτες μέσα από τους συλλογικούς φορείς που είτε έχουν δημιουργηθεί, είτε δημιουργούνται . Στην περίπτωση του Δήμου Μονεμβασιάς π. χ έχουμε τον Σύνδεσμο Βελανιδιωτών “Η Μυρτιδιώτισσα” ( τον αναφέρω διότι είχα την τιμή να υπηρετήσω για πολλά έτη), την Ομοσπονδία των Βατικιώτικων Συλλόγων Αττικής και πολλούς άλλους.
Όλοι αυτοί οι φορείς πολιτισμού, σκοπό έχουν, να συνδέουν τις κοινότητες των ανθρώπων, να συνδράμουν στο έργο των Δημοτικών και Περιφερειακών αρχών και να προσφέρουν εν γένει τις υπηρεσίες τους στις τοπικές κοινωνίες.
Σύντομο Ιστορικό
Ο Δήμαρχος Βοιών κ. Γιάννης Κουσούλης, το 2003 αν δεν με απατά η μνήμη μου, ήταν ο άνθρωπος που ξεκίνησε να δημιουργεί τον Γενικό Πολεοδομικό Σχεδιασμό του Δήμου Βοιών. Σίγουρα είχε όραμα για τον τόπο μας ενώ δεν αμφισβητεί κανείς οτι τον παρέδωσε με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ περίσσευμα στο ταμείο. Τα χρόνια πέρασαν με διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων και έτσι φθάσαμε στο 2015 όπου ο νυν Δήμαρχος Μονεμβασιάς κ. Ηρακλής Τρειχίλης αφού έχει ήδη καταθέσει τον φάκελο, αναμένει την έγκριση από το ΥΠΕΚΑ. Προσοχή! Για να φτάσει στο σημείο αυτό, το ΓΠΣ πέρασε από όλα τα αρμόδια Υπουργεία και έλαβε όλες τις απαραίτητες γνωμοδοτήσεις.
Η σκυτάλη στο ΥΠΕΚΑ
Τώρα βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο, της απόφασης δηλαδή του ΥΠΕΚΑ, η οποία, θα υποβληθεί εν συνεχεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος. Πρόκειται για μια διαδικασία η οποία υπό κανονικές συνθήκες δεν διαρκεί περισσότερο από κάποιες μέρες.
Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) Α.Ε. που συστάθηκε σύμφωνα με το Ν. 4001/2011 και ο ρόλος του σε αυτό που ολόκληρη η τοπική κοινωνία έχει αποφασίσει.
Η κοινωνία αποφάσισε λοιπόν τι θέλει και έχοντας και τις σύμφωνες γνώμε ςόλων των υπουργείων έχει προωθήσει το αίτημά της. Έρχεται ο ΑΔΜΗΕ και με ενέργειες για τις οποίες φαίνεται οτι δεν είχε ενημερωθεί κανείς, προσπαθεί να ανατρέψει έναν αγώνα ετών και να επιφέρει στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου Μαλέα μη αναστρέψιμες καταστάσεις. Εδώ θα σημειώσω τα εξής:

Ανακοινωση εκλογων ΝΟΚ !!!!


ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑΣ ΑΛΙΜΟΥ 8 ΜΑΪΟΥ 2016

Με την χάρη του Θεού και την βοήθεια της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, ανακοινώνεται με βαθιά συγκίνηση και χαρά  ότι την Κυριακή του Θωμά στις 8 Μαϊου 2016, θα τελεστούν τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ Συμεών με τη συμμετοχή και άλλων προσκληθέντων Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών.

Τα εγκαίνια ενός Ναού είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο γεγονός που συμβαίνει μία φορά σε έναν Ναό και με την Ακολουθία αυτή καθαγιάζεται η Αγία Τράπεζα και τα Αντιμνήσια πάνω στα οποία τελείται η Θεία Λειτουργία,ευλογείται το κτίσμα του Ιερού Ναού, ανάβει η ακοίμητη κανδήλα κα. Αποτελεί μεγάλη ευλογία η συμμετοχή στην ακολουθία την οποία σπάνια θα υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσει κάποιος.


Καλούνται όλοι οι ευσεβείς Χριστιανοί να συμμετάσχουν στις ακολουθίες που θα τελεστούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Σάββατο της Διακαινησίμου 7/5/2016

ώρα 18:00

Υποδοχή Ιερών Λειψάνων έμπροσθεν του Ιερού Ναού στη Λεωφόρο Κυθηρίων και στη συνέχεια Αρχιερατικός Εσπερινός των Εγκαινίων με την Ακολουθία των Αγίων Μαρτύρων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Σμύρνης κκ Συμεών

Κυριακή του Θωμά 8/5/2016

Πρωία

ώρα 06:30 Όρθρος των Εγκαινίων

ώρα 7:00  Χοροστασία Μητροπολίτου

ώρα 08:00 Τελετή των Εγκαινίων και στη συνέχεια Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία
 
 Εκ του Ιερού Ναού



"Θέα Θάλασσα" Ristorante Pizza - Pasta-Kafe

  "Θέα Θάλασσα" Ristorante Pizza - Pasta-Kafe - Ένα κατάστημα στην Αγία Πελαγία 
με θεικές γεύσεις ! Ανοιχτά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας φρεσκότατα πρωινά, και φρέσκους χυμούς . Ξεκινώντας από τα ορεκτικά κρύα η ζεστά σας φτιάχνουμε πίτσα και διάφορες μακαρονάδες, τρικολόρε ζυμαρικά στη λαδόκολλα με μοτσαρέλα μαιντανό και φρέσκια ντομάτα με σπεσιαλιτέ μας την χωριάτικη μακαρονάδα! Και επειδή για μας η παράδοση είναι τρόπος ζωής, στην κουζίνα μας θα βρείτε παραδοσιακές συνταγές όπως Μουσακά ,Κότσι στη λαδόκολλα, Κοτόπουλο παιδάκι. Κεμπάπ με σως ταχίνι γιαούρτι και σύκο με επιλογή δική σας !!. Γεύση που θα γαργαλίσει τον ουρανίσκο σας είναι η μελιτζάνα με ντομάτα και διάφορα τυριά στο πήλινο ! Πολλές σαλάτες ,αλα -κρεμ μανιτάρια, και μια εξωτική γεύση που υπόσχεται να σας απογειώσει είναι το κοτόπουλο φιλέτο "Χαβάη"με ζουμερά κομμάτια ανανά . Φυσικά πολλές θαλασσινές γεύσεις όπως μυδοπίλαφο ,γαριδομακαρονάδες και καλαμάρι ψητό ! Σας περιμένουμε στο όμορφο περιβάλλον μας εσείς να θαυμάσετε την θέα της θάλασσας απολαμβάνοντας το ουζάκι η την παγωμένη μπύρα και εμείς να σας ταξιδέψουμε στον κόσμο των γεύσεων !!! Η αίθουσα του καταστήματος μας διατίθεται για γάμους,βαπτίσεις,γενέθλια,παιδικά πάρτυ,και γενικά οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση.Οσο για τις τιμές μας !!! ξεχωρίζουν λόγω της οικονομικής κρίσης. Σας ενημερώνουμε ότι μπορούμε να σας τα φέρουμε στο σπίτι σας αν κατοικείται στην Αγία Πελαγία - Καραβά - η Ποταμό. Για παραγγελίες στο τηλέφωνο 2736033341. Διεύθυνση καταστήματος Ανέτα Παπαδάκη.


Εθελοντικός καθαρισμός Καψαλίου


7oς Δρόμος Σεμπρεβίβας Σάββατο 23 Απριλίου