Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Στη Διεθνή Έκθεση τουρισμού Philoxenia στην Θεσσαλονίκη τα Κύθηρα.

Η Διεθνής Έκθεση Philoxenia αποτελεί το σημαντικότερο προορισμό για όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού. Για το 2016, η Philoxenia πραγματοποιηθηκε από 18 έως 20 Νοεμβρίου παράλληλα με τη διεθνή έκθεση ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, Hotelia, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στόχος της 32η διεθνούς έκθεσης τουρισμού Philoxenia ήταν η περαιτέρω διεθνοποίησή της Philoxenia, καθώς την τελευταία τριετία ο σημαντικότερος κλάδος της ελληνικής οικονομίας – ο τουρισμός – παρουσιάζεται μέσα από μια άρτια οργανωμένη και πλήρη έκθεση.


Φιλοξένησε σημαντικούς ξένους εμπορικούς επισκέπτες από χώρες στόχους παρέχοντας στους εκθέτες της Philoxenia την προοπτική άμεσων επαγγελματικών συνεργασιών και συμφωνιών. 

Το κοινό είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει δημοφιλείς ή εναλλακτικούς τουριστικούς προορισμούς αλλά και να ανακαλύψει νέους ώστε να κλείσει τις επόμενες διακοπές του.

Τα Κύθηρα όπως κάθε χρόνο συμμετείχαν δυναμικά στην Έκθεση με εξαιρετικά προσεγμένη παρουσία και παρουσίαση με περίπτερο που προσέλκυσε μεγάλο πλήθος επισκεπτών.



----------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
----------------------------------

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ Δ.Τ.Ανεύρεση σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων στα Κύθηρα


Εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, μία (01) σορός σε προχωρημένη σήψη και χωρίς κεφαλή,αγνώστων λοιπών στοιχείων, επί της βραχώδους ακτής Αγίου Ελευθερίου βορειοδυτικά της ν. Κυθήρων.
Ανωτέρω σορός που πιθανώς ανήκει σε άνδρα, ύψους περίπου 1,70-1,75m, έφερε στολή κατάδυσης καφέ παραλλαγής, δύο (02) μαύρα καλτσάκια κατάδυσης και κίτρινο βραχιολάκι από σχοινί στον καρπό του δεξιού χεριού, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κυθήρων του Λιμεναρχείου Νεάπολης Βοιών.

 http://www.hcg.gr/

Τό Μήνυμα της Κυριακής 20-11-16

Τό Μήνυμα της Κυριακής (ηχητικό μήνυμα) από τόν Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυθήρων κ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΚΥΡΙΑΚΗ Θ' ΛΟΥΚΑ - 
Προεόρτια Εισοδίων της Θεοτόκου
(Η παραβολή του άφρονος πλουσίου)
(20-11-2016)