Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Προκήρυξή της την πρόσληψη 4 ατόμων για τις ανάγκες φύλαξες των Αρχαιολογικών Χώρων των Κυθήρων:

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων προκήρυξε με την υπ΄ αρίθμ ΣΟΧ 1/2017 (08-03-2017) προκήρυξή της την πρόσληψη 4 ατόμων για τις ανάγκες φύλαξες των Αρχαιολογικών Χώρων των Κυθήρων:
3 ΔΕ ημερήσιων φυλάκων (Κάστρο Χώρας, Αρχαιολογικό Μουσείο, Συλλογή Οικοσήμων, Συλλογή Βυζαντινών Έργων στο Λιβάδι) και 1 ΔΕ Νυχτοφυλάκων για το Μουσείο. Είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που τα Κύθηρα εντάσσονται στο πρώτο κύμα εποχιακών προσλήψεων του Υπουργείου Πολιτισμού μαζί με πολύ μεγάλους αρχαιολογικούς χώρους όπως η Ελευσίνα, κάτι που επετεύχθη χάρη στη συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων με το Δήμο μας και στη διαρκή άσκηση πίεσης του Δήμου προς το Υπουργείο Πολιτισμού. Οι συμβάσεις θα είναι διάρκειας 7 μηνών και οι αιτήσεις θα γίνονται μέχρι 29 Μαρτίου. Πληροφορίες στα τηλ. 210 4590753 και 210 4590774.
Οι Αρχαιολογικοί μας χώροι θα υποδεχτούν τους επισκέπτες της σεζόν με πλήρες ωράριο εφόσον φυσικά υπάρξουν ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις αυτές.
Σημειώνεται ότι σημαντικό κριτήριο είναι η εντοπιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου