Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ-Ενα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά της Πυροσβεστικής και της ΔΕΗ

Χθες το απόγευμα μετά τις 6 , διαπιστώθηκε ότι σε μια κολώνα της ΔΕΗ υψηλής τάσης είχε πιάσει φωτιά. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική.Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής μαζί με 2 πυροσβέστες που δεν ήταν σε βάρδια εκείνη την στιγμή, ήταν σε ετοιμότητα μέχρι να έρθει το Πυροσβεστικό και το συνεργείο της ΔΕΗ. Μόλις τα παιδιά της Πυροσβεστικής έσβησαν την κολώνα , άρχισε ο αγώνας από τους δύο ηρωικούς υπαλλήλους της ΔΕΗ στο νησί μας .Η μισή περιοχή της Αγίας Πελαγίας ειχε μείνει χωρίς ρεύμα λόγω της μεγάλης ζημιάς που ειχε υποστεί το δίκτυο από την φωτιά. Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι μάλλον η ζημιά θα μπορούσε να αποκατασταθεί την επόμενη ημέρα το πρωί. Ο Μπάμπης, ο Γιάννης και ο Γουναριδης , μαζί με κάποιους εθελοντές κατοίκους , προσπαθούσαν επί ώρες να αποκαταστήσουν την ζημιά και να δώσουν ρεύμα σε όλους εμας που ειχαμε αρχίσει να έχουμε δυσλειτουργία στις επιχειρήσεις μας και στα σπίτια μας όσο πέρναγε η ώρα .. με φακούς λοιπόν και με αρκετούς συμπαραστάτες το συνεργείο της ΔΕΗ κατάφερε λίγο μετά τις 10 το βράδυ να μας ξαναφέρει το φως !!
Τα συγχαρητήρια και το ευχαριστώ μας είναι ελάχιστα μπροστά σε αυτούς τους ευσυνείδητους υπαλλήλους και ξαναλέω ήρωες αυτού του τόπου, όπου νυχθημερόν, χειμώνα- καλοκαίρι, Σ/Κ, και γιορτές τρέχουν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους , πάντα ευγενικοί , ταπεινοί και χαμογελαστοί.
Στα παιδιά της Πυροσβεστικής και της ΔΕΗ οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ και ευχομαι να είναι γεροί και δυνατοί , η Παναγία μας να τους προστατεύει από κάθε κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου