Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Η περιοδεία Μητσοτάκη στη Λακωνία. Που θα πάει!

Στη Λακωνία θα περιοδεύσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Ιουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριακός Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Τρίτη ώρα 10 το πρωί τον Μητροπολίτη κ. Ευστάθιο και στη συνέχεια καταστήματα του κέντρου ενώ πιεί καφέ στη Λέσχη Σπάρτης.
Αναχωρεί για Αρεόπολη όπου θα περιοδεύσει στα καμένα χωριά, θα επισκεφθεί τα Σπήλαια Διρού και στη συνέχεια, ώρα 6 μ.μ., στο Γύεθιο, στο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού θα προεδρεύσει σε σύσκεψη.
Στη συνέχεια θα κατευθυνθεί προς Νεάπολη, χωρίς στάση καταλήγοντας στις 8:30 στο παλιό Δημαρχείο της πόλης. Θα διανυκτερεύσει στο Ξενοδοχείο Κινστέρνα κοντά στη Μονεμβάσια (ιδιοκτησίας Σγαρδέλη).
Το πρωί της Τετάρτης θα επισκεφθεί τους Μολάους και στη Γλυκόβρυση τη γνωστή βιοτεχνία ζυμαρικών «Αδαμαντίνα». Στη συνέχεια επιστρέφει, μέσω Σκάλας όπυ θα έρθει σε επαφή με τον κόσμο, στη Σπάρτη και στο εργοστάσιο «Λακωνία» για να καταλήξει τελικά στον Μυστρά όπου θα επισκεφθεί τον Αρχαιολογικό χώρο, το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Δημήτρη Καλοειδή και την οικία Γιάννη Βαρβιτσιώτη, στο Παλαιολόγειο.
Αν ο χρόνος επαρκέσει θα κάνει στάση και στο Καστόρι για συνάντηση με τον κόσμο.
http://www.notospress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου