Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

BATIKA.ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ


ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε τελετή εγκαινίων στο ανακαινισμένο χώρο του αμφιθεάτρου του Γυμνασίου Νεάπολης. Η τελετή εγκαινίων έγινε από τους αγαπητούς ιερείς ,τον πατέρα Διονύση Μιχαλέτο και τον Πατέρα Παναγιώτη Αρώνη.
Πρόκειται για ένα χώρο που κατόπιν προσπάθειας και συνεργασίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ,της Διεύθυνσης του Γυμνασίου και την οικονομική υποστήριξη του Δήμου Μονεμβασιάς ,όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κύριος Κεφαλίδης ,ανακαινίστηκε το αμφιθέατρο με νέα λειτουργικά καθίσματα ,τοποθετήθηκε σύστημα προβολής ,μικροφωνική εγκατάσταση, έγιναν εργασίες επιχρισμάτων και συντήρησης , τοποθετήθηκαν καινούργια κουρτινόξυλα και κουρτίνες σκίασης και με προσωπική εθελοντική εργασία μελών του Συλλόγου ,σήμερα το Γυμνάσιο Νεάπολης έχει ένα χώρο ο οποίος μπορεί να φιλοξενεί εκδηλώσεις, ημερίδες, συνέδρια , εκπαιδευτικές, διοικητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του Γυμνασίου.
Στην τελετή εγκαινίων παρέστησαν ο Δήμαρχος κύριος Ηρακλής Τριχείλης ,αντιδήμαρχοι ,δημοτικοί σύμβουλοι ,εκπρόσωποι Συλλόγων ,οι διευθυντές των υπολοίπων Σχολικών Ιδρυμάτων της Νεάπολης ,γονείς και μαθητές.
Την τελετή εγκαινίων έκλεισε η χαρούμενη νότα της Φιλαρμονικής η οποία έπαιξε χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Στη συνέχεια προσφέρθηκαν σε όλους παραδοσιακά γλυκά και ηδύποτα στην αίθουσα όπου εκτέθηκαν χειροποίητες κατασκευές των μαθητών με την μέριμνα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων .

Δεσποινα Βαγγελόγλου 










Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου