Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Οι Περιφερειακές Ενότητες Πειραιώς και Νήσων έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Σήμερα σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα και με συναδελφική σύμπνοια οι Περιφερειακές Ενότητες Πειραιώς και Νήσων έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στον Πολυχώρο «Απόλλων» στα Καμίνια υπό τις μελωδικές νότες των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Πειραιά. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μαρία Γιαννακάκη και οι Περιφερειακές Σύμβουλοι κ. Παρασκευή Τουτουντζή και κ. Ειρήνη Μεταξά. 
Οι Αντιπεριφερειάρχες Πειραιώς και Νήσων κ. Γιώργος Γαβρίλης και Παναγιώτης Xατζηπέρος έδωσαν τις θερμές τους ευχές στους υπαλλήλους των Περιφερειακών Ενοτήτων για υγεία και αισιοδοξία –απαραίτητη στους χαλεπούς καιρούς των ημερών που διανύουμε. Ιδιαίτερα δε ο Αντι/χης Νήσων, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της Π.Ε. Νήσων για την άριστη συνεργασία τους και το δημιουργικό τους έργο. Επίσης, συνεχάρησαν από κοινού μαθητές και καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Πειραιά για το επιτυχημένο έργο τους.

ΠΗΓΗ 
Τάκης Χατζηπέρος

ΒΑΤΙΚΑ.Παραλαβή των έργου ενοποίηση χώρων στο δημοτικό σχολείο Νέαπολης

Δημοτικό σχολείο Νεαπολης
Παραλαβή των έργου ενοποίηση χώρων στο δημοτικό σχολείο Νέαπολης αφού μετά την μεταστέγαση του 1ου Νηπιαγωγείου Νέαπολης στο νέο κτίριο ενοποιήθηκαν οι χώροι του ισογείου ώστε βα δημιουργηθεί χώρος για την ανάγκες του ολοήμερου σχολείου καθώς επίσης να δημιουργηθεί επέκταση στην αίθουσα πληροφορικής και βιβλιοθήκη του σχολείου . Η ενοποίηση των χωρών έγινε με δαπάνες της σχολικής επιτροπής και στοίχισε 7.000 ευρώ περίπου 
Επίσης στην τρέχουσα σχολική χρονιά αγοράστηκαν διαδραστικοί πίνακες υψους 3.000 ευρώ ενώ έγιναν εργασίες στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου με πίστωση 500 ευρώ . 
Το σχολείο έχει 238 μαθητές και η συνεργασία της Σχολικής Επιτροπής με τον Διευθυντή του Σχολείου Παρασκευά Μειμέτη και τον εκπρόσωπο του συλλόγου Γονέων και τον Γιάννη Γεωργουδή , Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης ειναι εξαιρετική .
Σημειώνουμε ότι και την Δημοτική περίοδο 2011-2014 ο Stathakis Panagiotis από τη θέση του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής με τον προηγούμενο διευθυντή Παναγιώτη Λιβανό , είχε βοηθήσει σημαντικά τον εξοπλισμο του σχολείου .
Σταύρος Χριστάκος 
Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής
Χαραμή Αλεξάνδρα 
Α/πρόεδρος

 Σταύρος Χριστάκος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ Κας ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017


Δεν κατεβαίνουν σε μπλόκα οι Λάκωνες αγρότες

Δεν θα πραγματοποιήσουν μπλόκα οι αγρότες της Λακωνίας, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Ευρώτα κ. Χρήστο Αναγνωστάκο, ο οποίος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Fly fm.
«Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Τρίπολη όπου αποφασίστηκε ότι εμείς δεν θα συμμετάσχουμε στις κινητοποιήσεις της 23ης Ιανουαρίου, οι οποίες είναι υποκινούμενες από κάποιους που τους ξέρουν όλοι», τόνισε ο κ. Αναγνωστάκος, ο οποίος μεταξύ άλλων συμπλήρωσε ότι «η μορφή των κινητοποιήσεων θα αποφασιστεί κατά τόπους. Ωστόσο, εμείς δεν θα κατεβούμε στους δρόμους γιατί οι κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγελθεί είναι υποκινούμενες κομματικά. Δεν θέλουμε να γίνουμε “πρόβατα σε σφαγή”, όπως γίναμε πέρυσι από τον κύριο Μπούτα και τους κατά τόπους αγροκτηνοτροφικούς συλλόγους, εντός εισαγωγικών…»
- See more at: http://www.lakonikos.gr/parapolitika/item/126020-den-katevainoun-se-bloka-oi-lakones-agrotes#sthash.dib1PZM3.dpuf