Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΨΑΡΑΔΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ.ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΨΑΡΑΔΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ.Η ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η 23η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ  ΚΑΙ ΩΡΑ 16.30  ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ 
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 27360 34149 ΚΑΙ 6985 787 426

Φαρμακερό σχόλιο του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λακωνίας για τις τοποθετήσεις μελών των Ανεξάρτητων Αγροτικών Συλλόγων

Κινητοποιήσεις και μπλόκα σχεδιάζει ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Λακωνίας, μέλος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ παράλληλα στρέφεται με ανακοίνωσή του εναντίον του έτερου ρεύματος που έχει διαμορφωθεί στους κόλπους των αγροτών. Αναλυτικά όσα αναφέρει:
“Πρόσφατα διαβάσαμε τη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Αναγνωστάκος και την Παρασκευή 20 Γενάρη ο κ. Δημητριάδης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Flynews». Ο μεν πρώτος ισχυρίστηκε ότι οι μικρομεσαίοι αγρότες που συσπειρώνονται στους αγροτοκτηνοτρόφικους συλλόγους του οργανωμένου πρωτοπόρου αγροτικού κινήματος είναι στην ουσία πρόβατα που άγονται και φέρονται, ο δε δεύτερος ότι οι σύλλογοι αυτοί είναι παράνομοι.
Δεν μας κάνει εντύπωση ότι οι εκπρόσωποι του Αποστόλου, της κυβέρνησης και της ΚΑΠ, της ΕΕ, οι μιμητές και νοσταλγοί της ΠΑΣΕΓΕΣ, έτρεχαν μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στο σύνταγμα πέρυσι να πάνε στο Μαξίμου να εκφράσουν τα αιτήματα των μονοπωλίων και μεγάλων αγροτικών επιχειρήσεων για να μη χάσουν κανένα προνόμιο και καμία επιχορήγηση.
Σε αυτήν τη διασπαστική τακτική επιδόθηκαν οι δυο κύριοι στη Λακωνία και άλλοι μιμητές τους στην Πελοπόννησο.
Απαντάμε με μαζικό ξεσηκωμό της μικρομεσαίας αγροτιάς, καλούμε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες να απομονώσουν αυτούς που θέλουν να πεθάνουν οι μικροί ώστε να κερδίζουν οι καρχαρίες, και να έρθουν στον αγροτοκτηνοτροφικό σύλλογο Λακωνίας και στην ομοσπονδία περιφέρειας Πελοποννήσου του οργανωμένου αγροτικού κινήματος, για να οργανώσουμε σε όλη την Πελοπόννησο και σε όλη την Ελλάδα από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη κινητοποιήσεις – μπλόκα ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ.
Διεκδικητικό πλαίσιο πάλης
Τα βασικά αιτήματα των αγωνιζόμενων μικρομεσαίων αγροτών απέναντι στις συνέπειες της πολιτικής των κυβερνήσεων, της ΕΕ και της ΚΑΠ, που εξυπηρετεί την κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων, είναι:
Για τη φορολογία: Να αρθούν οι φορολογικές επιβαρύνσεις στους μικρομεσαίους αγρότες. Φορολόγηση με βάση το πραγματικό εισόδημα, κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης. Αφορολόγητο ατομικό εισόδημα 12.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 3.000 ευρώ για κάθε παιδί. Προοδευτική φορολόγηση στο επιπλέον εισόδημα με συντελεστή μέχρι 45%. Κατάργηση των λογιστικών βιβλίων σε φτωχούς αγρότες με τζίρο έως 40.000 ευρώ. Να φορολογηθούν τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων.
Για την ασφάλιση – σύνταξη: Να μην ισχύσουν οι αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΓΑ. Δωρεάν κοινωνική ασφάλιση – πρόνοια για όλους, να σφραγιστούν όλα τα βιβλιάρια υγείας του ΟΓΑ χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Μείωση των ορίων συνταξιοδότησης στα 60 για τους αγρότες και στα 55 για τις αγρότισσες, με συντάξεις αξιοπρέπειας.
Για το κόστος παραγωγής: Αφορολόγητο πετρέλαιο, όπως στους εφοπλιστές. Άμεση μείωση της τιμής του αγροτικού ρεύματος κατά 50%. Κατάργηση του ΦΠΑ στα αγροτικά μέσα και εφόδια, στα τρόφιμα, στα είδη λαϊκής κατανάλωσης, στις υπηρεσίες.
Για τις τιμές των προϊόντων: Κατώτατες εγγυημένες τιμές για τα αγροκτηνοτροφικά προϊόντα, που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να αφήνουν εισόδημα για επιβίωση και συνέχιση της αγροτικής δραστηριότητας. Να σταματήσουν οι εμποροβιομήχανοι να εκβιάζουν για ν’ αγοράζουν σε «ανοιχτές» τιμές, με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να μην ξέρουν πόσο και πότε θα πληρωθούν για το μόχθο τους. Φθηνά προϊόντα για τις λαϊκές ανάγκες ενάντια στην κερδοσκοπία εμπόρων και βιομηχάνων.
Για τις επιδοτήσεις – ενισχύσεις: Να μην ισχύσουν οι περικοπές που προβλέπονται με τη νέα ΚΑΠ της ΕΕ 2014 – 2020 (περικόπηκαν ήδη κατά 30%, ενώ μέχρι το τέλος του 2019 οι περικοπές θα φτάσουν στο 60%), σύνδεση των ενισχύσεων με την παραγωγή, το ζωικό κεφάλαιο. Να μην κοπούν οι επιδοτήσεις – ενισχύσεις από όσους δεν θεωρούνται «ενεργοί αγρότες», με βάση το νόμο για τον διαχωρισμό των αγροτών σε «κατά κύριο επάγγελμα ή μη», που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ικανοποιώντας, με ευχαρίστηση, το σχετικό αίτημα των μεγαλοαγροτών στις περσινές κινητοποιήσεις.
Για την κτηνοτροφία: Να παρθούν πίσω οι μεγάλες μειώσεις στις εξισωτικές αποζημιώσεις. Να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες βοσκήσιμες εκτάσεις. Δωρεάν κρατική σήμανση ζώων, νομιμοποίηση σταβλικών εγκαταστάσεων, υποδομές για την αντιμετώπιση ζωονόσων και πρόσληψη γεωτεχνικών.
Για τα αγροτικά χρέη: Καμιά κατάσχεση πρώτης, δεύτερης κατοικίας ή χωραφιού, από δάνεια που βρίσκονται στο «κόκκινο», συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 300.000 ευρώ. Διαγραφή των τόκων και «κούρεμα» του κεφαλαίου σε ποσοστό 30% για επαγγελματικά δάνεια μέχρι 200.000 ευρώ των φτωχών αγροτοκτηνοτρόφων και ψαράδων.
Άλλες δίκαιες διεκδικήσεις
• Κατάργηση του φόρου στο κρασί που επέβαλε η κυβέρνηση.
• Να καλυφθεί η απώλεια αγροτικού εισοδήματος που οφείλεται στις μεγάλες καταστροφές στην αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή από την κακοκαιρία και διάφορες ασθένειες φυτών και ζώων, τις οποίες ο ΕΛΓΑ -παρά το γεγονός ότι οι αγρότες τον χρυσοπληρώνουν- αρνείται να αποζημιώσει.
• Να καθοριστεί ακατάσχετο όριο στους τραπεζικούς λογαριασμούς των αγροτών ύψους 12.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 3.000 για κάθε παιδί, καθώς οι αγρότες πληρώνονται μία, το πολύ δύο φορές το χρόνο, και όχι κάθε μήνα όπως οι άλλοι εργαζόμενοι, κι έχουν ανάγκη να υπάρχει διαθέσιμο αυτό το χρηματικό ποσό για να ζήσουν τις οικογένειές τους και να συνεχίσουν την αγροτική δραστηριότητά τους.
• Να μην μπει το πρόσθετο, «περιβαλλοντικό» τέλος στο νερό άρδευσης και ύδρευσης που προβλέπεται στο πλαίσιο της οδηγίας 60/2000 της ΕΕ, ούτε το νέο χαράτσι του ΚΤΕΟ και για τα αγροτικά μηχανήματα, που επιβαρύνουν κι άλλο το κόστος παραγωγής.
• Να μην εφαρμοστεί η σχεδιαζόμενη περικοπή κατά 60% των συντάξεων σε όσους συνταξιούχους του ΟΓΑ συνεχίζουν να καλλιεργούν και να διατηρούν τα δικαιώματα, καθώς δεν μπορούν να ζήσουν με την πενιχρή αγροτική σύνταξη”.
 http://laconialive.gr/

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ. Πρόσκληση για την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπης της 24-1-2017


Νικόλαος Γ.Φατσέας (Νικολομάραγκος 1960

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Αντικυθηρίων

Στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ένωσης των Απανταχού Αντικυθηρίων και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, παραβρέθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια και την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Χατζηπέρος, μετά τις καθιερωμένες ευχές και αφού συνεχάρη τους παρευρισκόμενους για την αγάπη προς το νησί τους, επεσήμανε ότι το νησί των Αντικυθήρων είναι το πρώτο που κινδυνεύει από την ερημοποίηση, για αυτό η Περιφέρεια μεριμνά για την ανάσχεση αυτού του φαινομένου. Απόδειξη αυτού είναι και το γεγονός ότι είναι η μόνη Περιφερειάρχης που έχει επισκεφθεί το νησί ήδη δύο φορές. Επίσης, στην προσπάθεια αυτή, η Περιφέρεια Αττικής εκτελεί έργα και έχει αιτήσει για ένταξη στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «LIFE» με την επωνυμία «Green Kythera». Επιπλέον έχει ενταχθεί στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής η κατασκευή μνημείου τιμής και μνήμης για τους Συμιακούς σφουγγαράδες, οι οποίοι ανακάλυψαν το Ναυάγιο των Αντικυθήρων.
Κατά την τελευταία επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων στην Υπουργό Πολιτισμού, μεταξύ άλλων, έθεσε και τον διπλασιασμό του χρόνου των 6 εβδομάδων της ανασκαφικής περιόδου, προκειμένου να επεκταθεί η τουριστική περίοδος στο νησί. Η προσπάθεια της ΠΕ Νήσων είναι διαρκής και σχετίζεται, πέραν όλων των άλλων, με την εξασφάλιση της θαλάσσιας συγκοινωνίας του νησιού και της συνεχούς παρουσίας γιατρού στο νησί. Ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον δύο γιατροί για τοποθέτηση στα Αντικύθηρα και πιστεύουμε ότι εντός του προσεχούς μήνα θα πραγματοποιηθεί.

Τάκης Χατζηπέρος

Έναρξη Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε όλους τους Δήμους της χώρας.Για το Δήμο μας έχουν εγκριθεί 12 θέσεις απασχολούμενων

http://www.oaed.gr/-/enarxe-programmatos-koinophelous-charaktera-se-olous-tous-demous-tes-choras-gia-24-251-theseis-plerous-apascholeses
Όσοι ενδιαφέρονται για συμμετοχή στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ να γνωρίζουν ότι ξεκινούν άμεσα οι αιτήσεις αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ. Προσοχή: ΔΕΝ υποβάλλονται αιτήσεις στο Δήμο Κυθήρων!
Για το Δήμο μας έχουν εγκριθεί 12 θέσεις απασχολούμενων: 
- 2 ΔΕ Γενικών Καθηκόντων
- 1 ΔΕ Βοηθών Βιβλιοθήκης
- 4 ΥΕ Βοηθητικών Εργασιών Καθαριότητας
- 1 ΠΕ Διοικητικού
- 2 ΔΕ Διοικητικού και 
- 2 ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού Οικοδομικών Εργασιών
Η σύμβαση θα είναι διάρκειας 8 μηνών, πλήρους απασχόλησης με μέγιστο ποσό μηνιαίων αποδοχών τα 495€ το μήνα και πλήρη ασφάλιση.

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ.Ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό έργο στον τομέα της ύδρευσης

Δελτίο Τύπου Δήμου Κυθήρων - 23/1/2017
Ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό έργο στον τομέα της ύδρευσης: η αμφίδρομη σύνδεση των δικτύων ύδρευσης του οικισμού του Λιβαδίου με το δίκτυο Χώρας - Καψαλίου. Την εκτέλεση του έργου ανέλαβε ο Ε.Δ.Ε. κ. Νικόλαος Σουρής μετά από δημοπρασία με συνολική δαπάνη μετά την έκπτωση 25.001,62€ (αρχικός προϋπολογισμός έργου 40.000,00€). Τοποθετήθηκε νέο δίκτυο με 3 δικλείδες ασφαλείας, κάτι που επιτρέπει στο δίκτυο να λειτουργεί αμφίδρομα, δηλαδή να μπορεί ο ένας οικισμός να ενισχύσει με νερό τον άλλο κυρίως σε περιόδους αιχμής, ώστε να μην παρατηρούνται φαινόμενα διακοπών που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν. Η αποκατάσταση του οδοστρώματος θα γίνει μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες καθώς και ο επιβλέπων μηχανικός του έργου.
Η σύνδεση των δικτύων ύδρευσης των τοπικών κοινοτήτων είναι ένα ζήτημα που απασχολεί έντονα τη δημοτική αρχή, ωστόσο τα κόστη για τέτοια έργα είναι πολύ μεγάλα και έτσι γίνονται συγκεκριμένες τοπικές παρεμβάσεις κατά προτεραιότητα.
Πηγή: Γραφείο Τύπου Δήμου Κυθήρων -

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ.Δελτίο Τύπου Δήμου

Δελτίο Τύπου Δήμου Κυθήρων - 21/1/2017

Ορκίστηκε ενώπιον του Δημάρχου κ. Ευστρατίου Χαρχαλάκη και ανέλαβε αυθημερόν υπηρεσία στο Δήμο Κυθήρων ο νέος μόνιμος υπάλληλος του Δήμου μας κλάδου ΔΕ30 Υδραυλικών κ. Ανδριόπουλος Βασίλειος, που είναι ένας από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού ΑΣΕΠ του 2009 που μονιμοποιείται πλέον στο Δήμο μας δυνάμει των διατάξεων του Ν.4368/2016. Ο κ. Ανδριόπουλος θα ενισχύσει τον σημαντικό τομέα της ύδρευσης. Εκκρεμεί η πρόσληψη 3 οδηγών και ενός ακόμα υδραυλικού, που θα γίνει σταδιακά από τον πίνακα των επιλαχόντων, καθώς οι αρχικά επιτυχόντες του διαγωνισμού του 2009 στις συγκεκριμένες θέσεις δεν αποδέχθηκαν το διορισμό.




Stratos Charchalakis

Νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου ο Δημήτρης Τριγώνης

Αλλαγή σκυτάλης στη Γενική  Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου
Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, έγιναν οι τοποθετήσεις των Υποστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως:
• ΚΩΤΣΑΚΗΣ Γεώργιος, στον Κλάδο Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής/Α.Ε.Α., όπου υπηρετεί, ως Προϊστάμενος.
• ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αλκιβιάδης, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου υπηρετεί, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής.
• ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας, από Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας στη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας/Α.Ε.Α., ως Διευθυντής.
• ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗΣ Χρήστος, στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
• ΠΛΟΥΜΗΣ Εμμανουήλ, από Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας/Α.Ε.Α στον Κλάδο Ασφάλειας/Α.Ε.Α., ως Προϊστάμενος.
• ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Ανδρέας, από Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α., ως Προϊστάμενος.
• ΚΟΤΣΙΑΦΤΗΣ Δημήτριος, στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, όπου υπηρετεί, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.
• ΠΑΝΟΥΣΗΣ Σωτήριος, στο Γραφείο Προϊσταμένου Επιτελείου/Α.Ε.Α., όπου υπηρετεί, συνεχιζομένης αποσπάσεώς του στη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών και Επιτελικού Σχεδιασμού/Υπουργείου Εσωτερικών.
• ΣΚΟΥΜΑΣ Κωνσταντίνος, στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, όπου υπηρετεί, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.
• ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Κωνσταντίνος, από Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.
• ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσιος, από Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής στη Γενική Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων, ως Γενικός Διευθυντής.
• ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής όπου υπηρετεί, ως Βοηθός.
• ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Γεώργιος, στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, όπου υπηρετεί, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.
• ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Αδαμάντιος, από Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.
 ΤΡΙΓΩΝΗΣ Δημήτριος, από Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.
• ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, από Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.
• ΜΕΝΕΞΙΔΗΣ Νικόλαος, στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου υπηρετεί, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.
• ΔΟΜΖΑΡΙΔΗΣ Φώτιος, στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Θεσσαλονίκης, όπου υπηρετεί, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής.
• ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, από Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.
• ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗΣ Παναγιώτης, από Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών στην Αστυνομική Ακαδημία, ως Διοικητής.
• [ΥΓ.] ΜΑΛΕΒΙΤΗΣ Ηλίας, στη Διεύθυνση Υγειονομικού/Α.Ε.Α., όπου υπηρετεί, ως Διευθυντής.
• [Ε.Κ.] ΜΗΝΙΑΤΗ Πηνελόπη, στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών/Α.Ε.Α., όπου υπηρετεί, ως Διευθύντρια.
- See more at: http://githio-click.gr/index.php/genika/astunomika/item/641-neos-genikos-perifereiakos-astynomikos-diefthyntis-peloponnisou-o-dimitris-trigonis#sthash.uKY0vQKd.dpuf

Αποκριάτικος Χορός Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών

Ανακοίνωση 

O Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 13.00, στο Πνευματικό Κέντρο των Κυθηρίων (Θεμιστοκλέους 5, 7ος όροφος), τον αποκριάτικο χορό του με πλούσιο μπουφέ και μουσική. Το χορευτικό τμήμα του Συνδέσμου θα χορέψει ελληνικούς παραδοσιακούς και κυθηραϊκούς χορούς.



Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 210.9828232 κυρία Κασιμάτη, και 6973699953 κυρία Ξηνταράκου.
Τιμή εισόδου:15€ κατ’άτομο.

Για τον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο Αθηνών

Ο Πρόεδρος 
Γιώργος Καρύδης