Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Κέντρο Υγείας Αρεόπολης Μάνης


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΥ Κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ.ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!
 Ο ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ Κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ.

ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ        03/06/2017 
ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ       04/06/2017 
  
 
ΣΑΒΒΑΤΟ                           03/06                          09.30-13.00                                                                              17.30-21.00
                                                         
  
ΚΥΡΙΑΚΗ                             04/06                    09.30-13.00

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ Δ/Τ

Δελτίο Τύπου - 18/5/2017


Με μια σεμνή τελετή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κυθήρων "Δήμαρχος Αρτέμιος Καλλίγερος", παραδόθηκαν επίσημα στους πιστοποιημένους εθελοντές πυροσβέστες του νησιού τα σύγχρονα μέσα ατομικής προστασίας που προμηθεύτηκε ο Δήμος. Στην τελετή παρέστη, κατόπιν προσκλήσεως του κ. Δημάρχου, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου Αρχιπύραρχος κ. Θεόδωρος Λαρέζος, ο Διοικητής της Π.Υ. Γυθείου Αντιπύραρχος κ. Χριστόδουλος Παπαμιχαήλ και ο Προϊστάμενος του Π.Κ. Κυθήρων Επιπυραγός κ. Λάζαρος Κωνσταντίνου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Δημάρχου κ. Ευστρατίου Χαρχαλάκη, ο οποίος παρουσίασε όλες τις δράσεις και πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής τα τελευταία δυόμιση χρόνια στον τομέα της πολιτικής προστασίας και κυρίως της πυρασφάλειας.
Στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο Αρχιπύραρχος κ. Λαρέζος, Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης του Πυροσβεστικού Σώματος Πελοποννήσου, ο οποίος μετέφερε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια του Αρχηγού της Πυροσβεστικής για την άριστη συνεργασία του Δήμου με το Σώμα και συνεχάρη το Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή για την πρωτοβουλία τους να ενισχύσουν τους εθελοντές πυροσβέστες, αλλά και για όλες τις δράσεις και ενέργειες των τελευταίων δυόμιση ετών στον τομέα της πυρασφάλειας και της πολιτικής προστασίας. Ο Διοικητής της Π.Υ. Γυθείου χαρακτήρισε άψογη τη συνεργασία με το Δήμο Κυθήρων και ευχήθηκε όσο το δυνατόν λιγότερα συμβάντα για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.
Τέλος, έγινε η παράδοση των ατομικών μέσων προστασίας στους πιστοποιημένους εθελοντές πυροσβέστες των Κυθήρων από τον Αρχιπύραρχο κ. Λαρέζο, ενώ ο κ.Δήμαρχος προσέφερε στους δύο Διοικητές αναμνηστικά δώρα.
Τα ατομικά μέσα προστασίας πληρούν τις πλέον σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές και απαιτήσεις και αποτελούν την ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης του Δήμου μας προς τους ανθρώπους που σε κάθε περιστατικό θέτουν το γενικό κάλο πάνω από κάθε προσωπική εργασία και υποχρέωση.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος κ. Γ. Κομηνός, ο Πρόεδρος της Εγχωρίου Περιουσίας κ. Π. Κομηνός, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Λάζαρος Βέζος, ο Δημ. Σύμβουλος (και πιστοποιημένος εθελοντής πυροσβέστης) κ. Ιωάννης Κατσανεβάκης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καραβά κ. Γ. Τσάκος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λογοθετιανίκων (και πιστοποιημένος εθελοντής πυροσβέστης) κ. Μηνάς Φαρδούλης, συγγενείς και φίλοι των εθελοντών και υπάλληλοι του Δήμου.
Ο Δήμαρχος κ. Χαρχαλάκης, σε δηλώσεις του προς τα τοπικά Μ.Μ.Ε. που κάλυψαν την εκδήλωση δήλωσε:
"μεγάλο έργο δεν είναι μόνο τα κτίρια και οι υποδομές, αλλά και όλες οι δράσεις του Δήμου μας στον τομέα της πυρασφάλειας, που γίνονται με αξιοποίηση του δημοσίου χρήματος και σεβασμό προς την τοπική κοινωνία και τις ανάγκες της".
Διαβάστε την ομιλία του κ. Δημάρχου (Απολογισμός Δράσεων Πυρασφάλειας) εδώ:

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ Συνάντηση με τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Αρωνιαδίκων

Δελτίο Τύπου - 19/5/2017
Συνάντηση με τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Αρωνιαδίκων είχε το βράδυ της Πέμπτης 18/5/2017 ο Δήμαρχος κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης. Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι Αντιδήμαρχοι κ. Κομηνός και κ. Ζαντιώτης, η Δημοτική Σύμβουλος κα. Μαρουλίδου, το μέλος της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας κ. Κωνσταντίνος Μυλωνόπουλος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Γρηγοράκης και πολλοί κάτοικοι του οικισμού και της γύρω περιοχής.
Ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι έκαναν αναλυτική ενημέρωση για όλες τις δράσεις και πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής, δίνοντας έμφαση στον τομέα της καθημερινότητας, όπου οι ιδιωτικές εργολαβίες στην αγροτική οδοποιία, την αποκατάσταση βλαβών δικτύων ύδρευσης και την αντικατάσταση λαμπτήρων δημοτικού φωτισμού έχουν αποδώσει εξαιρετικά. Τονίστηκε ότι προχωρούν οι διαδικασίες αποκατάστασης των λακούβων οδικού δικτύου, τοποθέτησης νέων πινακίδων σήμανσης (έχουν παραγγελθεί), νέων καλαθιών απορριμμάτων και παγκακιών (έχουν παραγγελθεί).
Παράλληλα ο Δήμαρχος ανέφερε ότι στην Τ.Κ. Αρωνιαδίκων θα γίνει ασφαλτόστρωση του περιφερειακού δρόμου των Αρωνιαδίκων (500μ.) και του δρόμου του Οσ. Θεοδώρου (200μ.) μέσα από τη δημοπράτηση του έργου της δημοτικής οδοποιίας αξίας 310.000€ που θα δημοπρατηθεί εντός των επομένων 2 μηνών. Έγινε επίσης αναφορά στη διαδικασία νομιμοποίησης των αθλητικών εγκαταστάσεων - παιδικής χαράς προκειμένου να γίνει αξιοποίησή τους, στην αναγκαιότητα παραλλαγής δικτύου ύδρευσης που έχει συμπεριληφθεί στον φετινό προϋπολογισμό, στην ανακαίνιση της δεξαμενής της Σκληρής που δημοπρατείται σύντομα (μαζί με άλλες εγκαταστάσεις ύδρευσης), στην επικαιροποίηση της μελέτης ανάπλασης της Πλατείας Αρωνιαδίκων που προωθείται καθώς και στο θέμα της καθαριότητας για την οποία εκφράστηκε πλήρης ικανοποίηση.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στην πρόσφατη έγκριση ποσού 2.000.000€ από το ΠΕΠ Αττικής που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση υπερσύγχρονων συστημάτων τηλεδιοίκησης, τηλεελέγχου και εκσυγχρονισμού όλου του δικτύου ύδρευσης, μέσα από τα οποία θα επιτευχθεί βελτιστοποίηση πολλών παραμέτρων στο δημοτικό δίκτυο σε όλο το νησί και θα εξοικονομηθούν σημαντικές ποσότητες νερού που σήμερα χάνονται.
Έγινε τοποθέτηση των Αντιδημάρχων και ακολούθησε πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και ο Δήμαρχος με τους συνεργάτες του δεσμεύθηκαν ότι οι ενημερωτικές συναντήσεις ανά Τοπική Κοινότητα θα συνεχιστούν.

ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ Πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού για τον μήνα Μάιο

Ανακοινώνεται η πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού έως δέκα (10) ατόμων για το μήνα Μάϊο στη Δημοτική Ενότητα Μονεμβασίας, για απασχόληση έως πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο, προκειμένου να καλυφθούν πρόσκαιρες και κατεπείγουσες ανάγκες για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και αριθμό ημερομισθίων:Εργάτες γενικών καθηκόντων.
ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τα προσόντα πρόσληψης τόσο κατά το χρόνο λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων όσο και κατά το χρόνο πρόσληψης.
1. Να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν. 3584/2007 (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση)
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Μονεμβασίας στην υπάλληλο Κολλιάκου Παναγιώτα έως 19 Μαΐου 2017.
Ανάρτηση της ανακοίνωσης θα γίνει στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου, στο πρόγραμμα Διαύγεια και στην ιστοσελίδα του Δήμου Μονεμβασίας.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

SOS ΣΩΣΙΒΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Αν ισχύσει αυτό θα καταθέσουμε όλοι οι επιχειρηματίες Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων τις Άδειες λειτουργίας μας. Δεν μπορεί κύριοι εμείς να πληρώνουμε διπλάσιο φόρο να πληρώνουμε λογιστές να έχουμε βιβλίο πόρτας ,όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για πυρασφάλεια για Υγειονομείο για απολύμανση ,ασφάλεια αστικής ευθύνης ,υποχρέωση καθαριότητας ,βιβλία λογιστικά κ.τ.λ. και να επιτρέπετε τους μεγαλοιδιοκτήτες με διαμερίσματα ,βίλες να λέγονται τουριστικά καταλύματα χωρίς καμια υποχρέωση. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ.
Σύσσωμοι 40.000 επιχειρήσεις σε μια μέρα δεν θα υπάρχουν. Παρακαλούμε τους εκπροσώπους μας στη βουλή από τον νομό μας να κάνουν παρέμβαση άμεσα.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Σ.Ε.Τ.Κ.Ε
Νέο πλήγμα για τα μικρά τουριστικά καταλύματα από τις τροποποιήσεις του νόμου για τις αστικές μισθώσεις«Γροθιά στο στομάχι» το σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών για την επικύρωση της συμφωνίας με τους δανειστές «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση διατάξεων του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις», το οποίο, μεταξύ άλλων, οδηγεί σε πλήρη απελευθέρωση της αγοράς της βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων (τύπου Airbnb).Δυστυχώς, η κυβέρνηση, με το νέο σχέδιο νόμου και παρά τις εκκλήσεις της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες κατοικιών να μπορούν να «βαπτίζουν» τις ιδιοκτησίες τους «τουριστικά καταλύματα» και τους εαυτούς τους «τουριστικούς επιχειρηματίες», εύκολα και απλά, χωρίς να πληρούνται ούτε οι ελάχιστες, βασικές προϋποθέσεις.Χωρίς καμία πρόβλεψη για θεσμοθέτηση, έστω απλοποιημένης άδειας λειτουργίας για τις συγκεκριμένες «επιχειρήσεις» και φορολόγηση αντίστοιχη με εκείνη που ισχύει για τους επιχειρηματίες ενοικιαζομένων δωματίων.Αντίθετα, η φορολόγηση των εισοδημάτων που αποκτώνται από τη βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτου είναι σημαντικά ευνοϊκότερη, σε σχέση με εκείνη των ενοικιαζομένων δωματίων, καθώς προβλέπεται η εφαρμογή κλιμακωτών συντελεστών που ξεκινάνε από 15%, την ίδια στιγμή που οι επιχειρήσεις ενοικιαζομένων δωματίων φορολογούνται με συντελεστή 29%.Και το χειρότερο, οι νόμιμοι επιχειρηματίες σύμφωνα με το άρθρο 84 καλούνται να καταβάλουν νέο χαράτσι «ενιαίο τέλος διανυκτέρευσης», το οποίο θα ανέρχεται σε €0,5 (ανά δωμάτιο τη βραδιά), ανεξάρτητα από τον αριθμό των «κλειδιών» τους. Η διάταξη η οποία αντικαθίσταται προέβλεπε τέλος διανυκτέρευσης €0,25 για τουριστικά καταλύματα ενός – δύο κλειδιών, €0,50 τριών κλειδιών 
και €1,00 τεσσάρων κλειδιών. Με την τροποποίηση αυτή, σημαίνει ότιαπό την 1η Ιανουαρίου 2018, οπότε και θα εφαρμοστεί το τέλος διανυκτέρευσης, το 70% των ενοικιαζομένων δωματίων - διαμερισμάτων με «χαμηλό αριθμό κλειδιών» θα επιβαρυνθούν με το διπλάσιο τέλος.Ο ν. 4446/2016

όπως και η προτεινόμενη εντός του νομοσχεδίου τροποποίηση του έχουν δημιουργήσει ένα νέο είδος τουριστικών καταλυμάτων και παράλληλα αθέμιτο ανταγωνισμό εναντίον μας, εφόσον δίνουν το δικαίωμα σ’ αυτά τα «παράνομα» καταλύματα να παρέχουν τις ίδιες υπηρεσίες με τις επιχειρήσεις του κλάδου μας, χωρίς όμως να επωμίζονται τα ίδια λειτουργικά βάρη, όπως Φ.Π.Α., 100% προκαταβολή φόρου, ασφαλιστικές εισφορές, τέλος επιτηδεύματος, Φ.Μ.Υ., τέλος διανυκτέρευσης, δημοτικά τέλη, λογιστή κλπ. κλπ.Τελικά, η κυβέρνηση για κάποιον ανεξήγητο λόγο έχει βαλθεί να εξοντώσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων στον «βωμό» της απελευθέρωσης της αγοράς και ενός «σκιώδους» εκσυγχρονισμού. Ενός εκσυγχρονισμού, που θα θέσει υπό αμφισβήτηση την ποιότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και το κύρος της χώρας μας ως τουριστικού προορισμού.Εδώ και μήνες έχουμε επιδοθεί σε έναν συνεχή αγώνα απέναντι σε μια κατάφορη αδικία, σε μια ανισότητα, σε μία αμφίβολη, νέα πραγματικότητα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων. Όμως, παρά τις οχλήσεις μας προς τους αρμόδιους υπουργούς, την κατάθεση προτάσεων και τη διεκδίκηση των κατάλληλων προϋποθέσεων για τη δημιουργία του ρυθμιστικού εκείνου πλαισίου, που θα ασκεί ουσιαστικό και ποιοτικό έλεγχο της αγοράς των αστικών μισθώσεων, σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την πιο «γκρίζα» περίοδο για τον κλάδο των μικρομεσαίων τουριστικών καταλυμάτων. Έναν κλάδο ο οποίος αριθμεί 30.000 και πλέον μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που αποτελούν τη «ραχοκοκαλιά» του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Έναν κλάδο, ο οποίος δίνοντας«ανάσα» στην απασχόληση, συνεισφέρει όσο κανένας άλλος στην ενίσχυση της περιφερειακής οικονομίας. Στο σημείο αυτό, καλούμε επίσης τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρουν ξεκάθαρη θέση επί του θέματος, αφού τόσο ο ίδιος όσο και ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με δηλώσεις τους στηρίζουν εμφανώς τις «παράνομες» αστικές μισθώσεις και τίθενται υπέρ της «νομιμοποίησης» τους. Ζητούμε από την κυβέρνηση να αποσύρει τις σχετικές διατάξεις που «νομιμοποιούν τις παράνομες μισθώσεις» ειδάλλως θα αναγκαστούμε να καταθέσουμε τις άδειες λειτουργιας μας και να ενταχθούμε στο νέο πλαίσιο αστικών μισθώσεων, με ότι αυτό συνεπάγεται για τα έσοδα του κράτους αλλά και την ποιότητα του τουριστικού μας προϊόντος
Συμβαίνει Τώρα

Εως και 45% ο φόρος για τις ενοικιάσεις τύπου Airbnb

Αν νοικιάζετε το σπίτι σας μέσω ψηφιακής πλατφόρμας τύπου Airbnb παρέχοντας μόνο κλινισκεπάσματα, το εισόδημα από την 1η Ιανουαρίου 2017 και μετά θα φορολογείται με κλιμακωτούς συντελεστές από 15% έως και 45%. Αν παρέχετε και άλλες υπηρεσίες πλην κλινοσκεπασμάτων, τότε ο φόρος θα υπολογίζεται με συντελεστή 29%, όπως ισχύει για τα εισοδήματα από επιχειρηματική δραστηριότητα.
Τα προβλεπόμενα έσοδα για το δημόσιο υπολογίζονται σε 48 εκατ. ευρώ.
Επιπλέον, από την 1η Ιανουαρίου 2018 τα ενοικιαζόμενα δωμάτια με λίγα «κλειδιά» θα επιβαρυνθούν τελικά περισσότερο, καθώς αλλάζει το τέλος διανυκτέρευσης το οποίο προβλέφθηκε πέρυσι αλλά θα εφαρμοστεί από τις αρχές του επόμενου έτους.
Οι νέες διατάξεις ορίζουν ότι επιβάλλεται ενιαίο τέλος διανυκτέρευσης 0,5 ευρώ (ανά δωμάτιο ανά βραδιά) σε όλα τα ενοικιαζόμενα, ανεξάρτητα από τον αριθμό των «κλειδιών». Η διάταξη, η οποία αντικαθίσταται, προέβλεπε τέλος διανυκτέρευσης από 0,25 ευρώ, 0,50 ευρώ και 1 ευρώ όσο αυξάνονταν τα κλειδιά κατάταξης του δωματίου.

Οι βραχυχρόνιες μισθώσεις

Όσον αφορά στις βραχυχρόνιες μισθώσεις κατοικιών, το νομοσχέδιο ορίζει ότι για το εισόδημα που αποκτάται από την 1-1-2017 από φυσικά πρόσωπα, από τη βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτου της οικονομίας διαμοιρασμού, θεωρείται εισόδημα από ακίνητη περιουσία, εφόσον τα ακίνητα εκμισθώνονται επιπλωμένα, χωρίς την παροχή οιασδήποτε υπηρεσίας πλην της παροχής κλινοσκεπασμάτων. Σε περίπτωση που παρέχονται οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες, το εισόδημα αυτό λογίζεται ως εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα.
Με την τελευταία αναπροσαρμογή της κλίμακας φορολογίας εισοδήματος από ενοίκια αυξήθηκαν οι συντελεστές από 11% σε 15% για το τμήμα ετησίου εισοδήματος μέχρι 12.000 ευρώ, από 33% σε 35% για το τμήμα του ετήσιου εισοδήματος από τις 12.001 έως τις 35.000 ευρώ και από 33% σε 45% για το τμήμα του ετήσιου εισοδήματος από τις 35.001 και άνω.

http://www.euro2day.gr