Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΒΑΤΙΚΑ.ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Η Oμάδα Βατικιωτών Πολιτών και Ομογενών""Αφροδισιάς", διοργανώνει μία ανοιχτή συζήτηση με προτάσεις, θέσεις και προοπτικές
"Θεματικού Τουρισμού στα Βάτικα". Αθλητικός, Καταδυτικός, Αναρριχητικός, Ποδηλατικός, Πολιτιστικός και Εναλλακτικός τουρισμός.
Τέτοιες μορφές τουρισμού μπορούν να οργανωθούν και να αποτελέσουν τη βάση για μία ήπια ανάπτυξη του τόπου μας, με σεβασμό, πάντα, στον άνθρωπο, την ιστορία αλλά κυρίως στη φύση που τον περιβάλει.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό χώρο του
Ξενοδοχείου Λίμηρα Μάρε, την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017,
από τις 18.30 έως τις 21.00 το βράδυ.
Τα θέματα θα αναλύσουν, η επίκουρη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κυρία Ουρανία Βρόντου, η Δρ. κυρία Άννα Κουρτεσοπούλου και η Υποψήφια Δρ. κυρία Ευγενία Σαρηγιάννη, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κύριος Παντελής Κωνσταντινάκος.
Απευθύνουμε ιδιαίτερη πρόσκληση προς όλους τους φορείς και εκπροσώπους, τόσο του τουρισμού όσο και των συλλόγων της περιοχής, να συμμετέχουν με την παρουσία και τον λόγο τους σ’ αυτή την ημερίδα, η οποία θα είναι ανοικτή για όλους.
Θα είναι τιμή και χαρά να συζητήσουμε όλοι μαζί τις τεράστιες δυνατότητες θεματικών τουριστικών προσεγγίσεων, που μπορούν να οργανωθούν στον τόπο μας, να αναπτυχθούν και να τον αναγεννήσουν.
Oμάδα Βατικιωτών Πολιτών και Ομογενών "Αφροδισιάς"

Πρόσκληση για την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπης της 19-06-2017, (Α')


Πρόσκληση για την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπης της 19-06-2017 (Β')


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ..

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ
ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ                                                               
ΤΚ 80200                                                                                   
ΤΗΛ. 27360-33476                                                                       
FAX. 2736033404                                                                        







                                     ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ :

·       ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ-ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
·       ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΕΞΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ
·       ΘΕΩΡΗΣΗ  Ή ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΑΔΕΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ-ΧΕΙΡΗΣΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ  ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
·       ΕΞΕΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ -ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ (ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΘΕΩΡΙΑ -ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Γ! ΛΥΚΕΙΟΥ

Την Παρασκευή 16/06/2017 και ώρα 20.00μμ στο χώρο του σχολείου το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Κυθήρων διοργανώνει εκδήλωση για την αποφοίτηση των μαθητών της Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ.

Σας περιμένουμε!

Αγία Τριάδα, Κατσουλιάνικα, Λογοθετιάνικα, Κύθηρα Αρχές 20ου αιώνα (1918-1930)

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ"ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ


ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ "ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ"ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΡΟ !!!
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ !!!
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!

Θεατρική παράσταση ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ «ΚΥΚΛΩΨ» στην Ελαφόνησο


Το Σάββατο 17/6/2017 στις 9:00 μ.μ , το Θεατρικό Εργαστήρι Νέων Δ.Μονεμβασίας θα ανεβάσει το σατυρικό δράμα «Κύκλωψ» του Ευριπίδη. Η θεατρική παράσταση θα πραγματοποιηθεί στη θέση «Καβάκι» στο λιμάνι της Ελαφονήσου, με τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων Σχολείων Ελαφονήσου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
ΠΗΓΗ http://elafonisos.gov.gr/

ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ Πρόσληψη προσωπικού πυρασφάλειας

Ο Δήμος Μονεμβασίας ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού συνολικού αριθμού οκτώ (8) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας μέχρι τριών (03) μηνών από 4/7/2017 έως 3/10/2017 για την κάλυψη αναγκών πυρασφάλειας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση, από την Πέμπτη 15 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου, στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Μονεμβασίας. Αρμόδια υπάλληλος Κολλιάκου Παναγιώτα (τηλ.επικ.:2732360524)
Ακολουθεί η ανακοίνωση, καθώς επίσης η αίτηση υποβολής συμμετοχής των ενδιαφερομένων και σχετική υπεύθυνη δήλωση.

ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Την Παρασκευή 16η Ιουνίου 2017 και ώρα 12:00 συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου για λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:
1. Περί χορήγησης ή μη παράτασης ωραρίου λειτουργιάς μουσικών οργάνων για το κατάστημα «ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ (παραδοσιακού) – ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας της κ. Μέντη Αργυρώς του Παναγιώτη , στην Τοπική Κοινότητα Αγίων Αποστόλων της Δ.Ε. Βοιών , του Δήμου Μονεμβασίας.
2. Περί χορήγησης ή μη παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων για το κατάστημα «CHECK IN» ιδιοκτησίας της εταιρίας ΠΑΝΑΓΑΚΟΥ Δ. & ΠΑΝΑΓΑΚΟΥ Ε. Ο.Ε. , στην Τοπική Κοινότητα Παπαδιανίκων της Δ.Ε. Ασωπού, του Δήμου Μονεμβασίας.
3. Περί χορήγησης ή μη παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων για το κατάστημα «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» ιδιοκτησίας της κ. Ρουκουνιώτη Αγγελικής του Πέτρου, στην Τοπική Κοινότητα Ελαίας της Δ.Ε. Μολάων , του Δήμου Μονεμβασίας.
4. Σχετικά με το αριθ. 186289/119895/2442/22-5-2017 έγγραφο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λακωνίας(ΘΕΜΑ: Σχετικά με άδεια λειτουργίας του καταστήματος με την επωνυμία «ΕΝΕΤΙΚΟ» , φερόμενης ιδιοκτησίας Άννας Τραιφόρου στην Κάτω Πόλη Μονεμβασίας).
5. Περί διοργάνωσης καλοκαιρινής αγοράς στην περιοχή «ΒΑΡΚΑ» της Δ.Κ. Νεάπολης από το Ενιαίο Συνδικάτο Σωματείων Υπαιθρίων Εμπόρων Ελλάδος.

ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ Συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθούν τρεις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής ως ακολούθως:
1η συνεδρίαση – ώρα 10.30 π.μ. – θέμα προς συζήτηση & λήψη απόφασης:
Περί καθορισμού αιτημάτων εκτέλεσης έργων-προμηθειών-εργασιών προϋπολογισμού οικ. έτους 2017.   Αρχείο πρόσκλησης
2η συνεδρίαση – ώρα 11.00 π.μ. – θέματα προς συζήτηση & λήψη απόφασης:
  1. Περί κατακύρωσης πρακτικών δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου εκτελέσεως του έργου με τίτλο {Αποκατάσταση ζημιών οδικού δικτύου αρμοδιότητας Δήμου Μονεμβασίας Ν. Λακωνίας που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες της 7ης Σεπτεμβρίου 2016} του Δήμου Μονεμβασίας.
  2. Περί διάθεσης πιστώσεων –έγκριση τεχνικών προδιαγραφών διαφόρων προμηθειών του Δήμου οικ. έτους 2017.
  3. Εισήγηση προς το ΔΣ περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2017.
  4. Καθορισμός όρων δημοπρασίας για  την ανάδειξη αναδόχου εκτελέσεως της μελέτης  με τίτλο {Μελέτη χωροθέτησης μονάδος διαχείρισης  απορριμμάτων στην ΔΚ Μολάων του Δήμου Μονεμβασίας}.
  5. Περί κατακύρωσης πρακτικών δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου εκτελέσεως του έργου με τίτλο {Κατασκευή στηθαίου στην ΤΚ Κυπαρισσίου ΔΕ Ζάρακα} του Δήμου Μονεμβασίας.
  6. Έγκριση δαπανών από την πάγια προκαταβολή των προέδρων των ΤΚ & ΔΚ .
  7. Περί έγκρισης 1ου και 2ου σταδίου δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου εκτελέσεως της μελέτης με τίτλο {Μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων οχετών περιοχής «Μπράμου» ΔΚ Μολάων} του Δήμου Μονεμβασίας.
  8. Περί αποδοχής ή μη παραχώρησης τμήματος οικοπέδου σε κοινή χρήση στην ΤΚ Ασωπού της ΔΕ Ασωπού του Δήμου Μονεμβασίας ιδιοκτησίας κ. Καπαράκη Αριστοτέλη.
  9. Ορισμός δικηγόρου για εκπροσώπηση του Δήμου (Αφορά κατάθεση ένδικου μέσου κατά της αριθ. 475/2016 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης του Δήμου}.
3η συνεδρίαση – ώρα 12.00 μ. – θέμα προς συζήτηση & λήψη απόφασης:
Έγκριση ή μη της αριθ. 4/2017 απόφ. του συμβουλίου της ΤΚ Κυπαρισσίου [Αφορά έγκριση αναμόρφωσης   οικ. έτους 2017 προϋπολογισμού κληρονομίας Δημητρίου Παπαπαύλου}.