Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

" Κύθηρα Αντικύθηρα Νέο Ξεκίνημα Ενωμένοι Πολίτες " ΕΥΧΕΣ !

Η παράταξή μας " Κύθηρα Αντικύθηρα Νέο Ξεκίνημα Ενωμένοι Πολίτες ", εύχεται σε όλους τους Συμπατριώτες μας, 
Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ψυχική γαλήνη.
Η Γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει φως και ελπίδα στις καρδιές μας και μία Καλή Χρονιά για όλους μας,για τα Νησιά μας!!!!
Χρόνια Πολλά!!!!

ΒΑΤΙΚΑ.ΕΚΘΕΣΗ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΛΑΧΙΟΥ!



ΕΚΘΕΣΗ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΛΑΧΙΟΥ!
Δημιουργίες κυριών από το όμορφο Λάχι, μας βάζουν στο πνεύμα των εορτών με υπέροχες χειροποίητες κατασκευές που θα στολίσουν το σπίτι μας η να κάνουμε ένα όμορφο δώρο στους αγαπημένους μας!
Πραγματικά εξαιρετικές κατασκευές με φαντασία για διακόσμηση αλλά και χρήσιμα αντικείμενα για την καθημερινότητα μας. Ξεχωρίζουν οι Εικόνες φτιαγμένες με αγάπη και με σεβασμό ,τα πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα δέντρα και στεφάνια ,όπως και τα φυσικά πεπαλαιωμένα κεραμίδια ζωγραφισμένα με την μέθοδο του ντεκουπάζ. Κεριά ,Γούρια ,δίσκοι ,ημερολόγια φτιαγμένα με τρόπο που τα σκουπάκια και τα φαράσια αλλάζουν μορφή ,θα δώσουν μια νότα χαράς στο σπίτι σας και στους φίλους σας!
Αυτή η προσφορά από καρδιάς των κυριών που έφτιαξαν όλες αυτές τις κατασκευές, για το φιλόπτωχο ταμείο, θα μεγαλώσει αν και εσείς με πολύ λίγα χρήματα προμηθευτείτε τα υπέροχα αυτά πράγματα και ενισχύσετε το έργο που κάνει το φιλόπτωχο ταμείο του χωριού!


 Δεσποινα Βαγγελόγλου 








Χριστουγεννιάτικη "γύρα" της Φιλαρμονικής Ποταμού Κυθήρων

Η Φιλαρμονική , για τέταρτη συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο το βράδυ, την Χριστουγεννιάτικη "γύρα" της σε χωριά των Κυθήρων. 

Φέτος σειρά έχουν τα Λογοθετιάνικα και ο Καραβάς! 

Η μπάντα και η χορωδία θα παίξουν και θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα κομμάτια ενώ οι κάτοικοι θα κεράσουν γλυκά και τσιπούρα. 


Καλούμε τους φίλους μας να πλαισιώσουν την εκδήλωση αυτή, που τείνει να γίνει θεσμός στο νησί, για να φτιάξουμε, όλοι μαζί, εορταστική ατμόσφαιρα για το καλωσόρισμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 

Αυτό το Σάββατο,16 του μήνα, στις 18:30 στα Λογοθετιάνικα και στις 20:00 στον Καραβά. 

Επίσης την Κυριακή (17) η μπάντα θα παίξει, όπως κάθε χρόνο, κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο γηροκομείο (στις 11:30) και στην πλατεία του Ποταμού (λίγο μετά τις 12). 

Σας περιμένουμε! 

ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ.ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ Κας ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017


ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΜΠΑΖΑΡ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.


Ο Σύνδεσμος μας εύχεται σε όλους τους Βατικιώτες οπουδήποτε και αν βρίσκονται Χρόνια Πολλά!!!!! Και να ξέρουν ότι στον Πειραιά υπάρχει το σπίτι για τον κάθε Βατικιώτη!!!!Γι'αυτό φρόντισε ο αγαπημένος πατριώτης κ Γιώργος Σαραντίτης!!!!Σε αυτό το σπίτι κάνουμε ένα κάλεσμα αγάπης!!!!Σας προσκαλούμε να περάσετε από το Φιλανθρωπικό μας μπαζάρ που γίνεται το Σάββατο 5-9 και την Κυριακή 10-9 .Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας και ελάτε να πάρετε ένα δωράκι από το παζάρι μας. Κάθε ευρώ θα γίνει ένα πιάτο φαΐ για τους γέροντες στο γηροκομείο της Νεάπολης!!!Κάθε ευρώ θα γίνει περίσσευμα αγάπης!!!!Σας περιμένουμε όλους να ανταλλάξουμε και ευχές στον φιλόξενο χώρο μας!!!!

Frosw Salemi 







ΒΑΤΙΚΑ.Ο ΨΑΡΑΔΙΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΚΑ (ΦΩΤΟ)





















ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΤΑΜΟΥ 1958

Προκήρυξη 3 θέσεων εργασίας ΥΕ Καθαριστριών στο Γενικό Νοσοκομείο Κυθήρων, με σύμβαση ορισμένου χρόνου