Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.Σωματείο Τουριστικών Καταλυμάτων "ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ"

"ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ"
Να θυμίσουμε σε κάποιους ότι στα Βάτικα υπάρχουν σύλλογοι που εκπροσωπούν την τοπική κοινωνία.Σύλλογοι με καταστατικό με συλλογικές αποφάσεις και με συνεχή προσπάθεια ο καθένας στον τομέα του ,για την πρόοδο του τόπου. Ο τόπος τα τελευταία χρόνια είναι αντιμέτωπος με προβλήματα όπως το αγκυροβόλιο, την εγκατάσταση δικτύου υψηλής τάσης την εγκατάσταση αιολικού σταθμού στα Κουλέντια .Δεν είναι βέβαια μόνο αυτά τα προβλήματα του.
Το Σωματείο Τουριστικών Καταλυμάτων με στόχο την τουριστική προοπτική του τόπου έχει δώσει το παρών στους αγώνες και έχει πάρει θέση για τα παραπάνω θέματα. Αν και ορισμένοι το ξεχνάνε αυτό .
Την όποια απόφαση έχει πάρει την έχει γνωστοποιήσει στους αρμόδιους φορείς.Θέσεις ειλικρινείς με παρουσία με αγώνες , χωρίς τυμπανουκρουσίες η χρησιμοποιώντας μεθόδους που δημιουργούν εντυπώσεις πολλές φορές σε βάρος της τουριστικής προβολής του τόπου τις οποίες και καταδικάζουμε..Οπουδήποτε μπήκε η σφραγίδα του αυτή συνοδευόταν και από δράσεις κατόπιν αποφάσεων των μελών του όταν έκρινε πως είναι απαραίτητο . Δεν εκφράζει πολιτικές θέσεις των μελών οι οποίες είναι διαφορετικές και σεβαστές ,αλλά πάντα μόνο συλλογικές αποφάσεις .Το ενδιαφέρον του για τον τόπο παραμένει αμείωτο σε όλα τα επίπεδα .Δια των εκπροσώπων του και μέσω των μελών του, εκφράζει και γνωστοποιεί τις αποφάσεις του, ζητά διευκρινίσεις για θέματα που το αφορούν από τους αρμόδιους φορείς όταν αυτό κρίνει απαραίτητο.Παράλληλα συμμετέχει σε ημερίδες και σε ενημερώσεις που έχουν να κάνουν με θέματα που άπτονται των ζητημάτων που το απασχολούν.
Το Σωματείο Τουριστικών Καταλυμάτων στα Βάτικα , το αποτελούν άνθρωποι της τοπικής μας κοινωνίας ,δεν έχει κανένας το δικαίωμα να το επικαλείται όταν τον βολεύει ,η να αναφέρετε σε αυτό με υπονοούμενα η να το απαξιώνει.
Η Πρόεδρος Δέσποινα Παπούλη- Βαγγελόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου