Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Δήλωση Γραμματέα Δημόσιας Τάξης για επιστολή καθηγητών Νομικής Αθηνών

Με αφορμή την ανοικτή επιστολή που εξέδωσαν 93 καθηγητές της Νομικής Αθηνών, ο Γραμματέας Δημόσιας Τάξης της Νέας Δεξιάς, αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, κος Χαράλαμπος Μηνόπετρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η αγωνιώδης επιστολή των 93 καθηγητών της Νομικής σχολής Αθηνών επιβεβαιώνει περίτρανα την αποτυχία του «πανεπιστημιακού ασύλου». Ο νόμος Γαβρόγλου έχει επιτείνει το πρόβλημα και ο Πανεπιστημιακός χώρος έχει μετατραπεί από άσυλο ιδεών σε άσυλο ναρκωτικών και κακοποιών στοιχείων. Το Πανεπιστημιακό άσυλο δεν κινδυνεύει από την «επέμβαση δημόσιας δύναμης», αλλά αντίθετα από συγκεκριμένες μειοψηφίες ατόμων που προσπαθούν να επιβάλουν διά της βίας την άποψή τους και από ομάδες εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου που δρουν ανεξέλεγκτα. Είναι πασιφανές ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση για την αντιμετώπιση αυτών των θλιβερών φαινομένων λόγω των ιδεοληπτικών εμμονών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τη λειτουργία των πανεπιστημίων.
Η Νέα Δεξιά καταγγέλλει την κυβερνητική πολιτική που θρέφει τα φαινόμενα βίας και ανομίας στα Πανεπιστήμια και τους χώρους πέριξ αυτών και καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να προστατεύσει, ως οφείλει, τη ζωή των φοιτητών, του προσωπικού και της δημόσιας περιουσίας των πανεπιστημίων».
http://neadexia.gr

BATIKA.Η ΝΕΑΠΟΛΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΣΑΡΑΝΤΙΤΗ


Οι φωτογραφίες είναι από τη βράβευσή του, σε εκδήλωση της Ομοσπονδίας των Βατικιώτικων Συλλόγων Αττικής, στον Πειραιά.

Στο αποχαιρετιστήριο γράφει ο π.Παναγιώτης Αρώνης:
Ένας σπουδαίος Βατικιώτης έφυγε από κοντά μας! Ένας ευγενής, άκακος και αμνησίκακος, φιλότιμος, φιλάνθρωπος αλλά προ πάντων φιλόθεος με πίστη δυνατή και ακλόνητη, με εμπειρική-βιωματική γνώση του Θεού!
Αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες στεκόταν δίπλα σε πολυάριθμους συνανθρώπους του που είχαν ανάγκη!
Καλός πράγματι Σαμαρείτης που σταματούσε μπροστά σε κάθε δοκιμαζόμενο συνάνθρωπό του! Πόθος του μετά να τον οδηγήσει στο πλησιέστερο "πανδοχείο" της Εκκλησίας μας για να φορτίσει την ψυχή του με ελπίδα και εσωτερική δύναμη. Άνθρωπος της προσευχής και της πίστης που μπρος σ αυτήν στάθηκε αληθινός χαλκέντερος, ακούραστος, ακαταπόνητος, μοναδικός και ανεπανάληπτος.
Υπήρξε αναμφίβολα μία ολόλευκη λαμπάδα που πυρπολήθηκε από τον κεραυνό της αγάπης του Χριστού και καιόμενη έλιωσε εξολοκλήρου σκορπίζοντας το φως της ελπίδας και της χαράς παντού! Τεράστιο το χριστιανικό ανθρωπιστικό έργο του που ξεπέρασε τα όρια του τόπου μας που αγαπούσε, της χώρας μας και που φθάνει μέχρι την Αφρική, θα παραμείνει αιώνια ένα ουράνιο τόξο στο βαρύ συννεφιασμένο ορίζοντα των καιρών μας. Το κενό που αφήνει ό θάνατός του είναι δυσαναπλήρωτο! Προσευχηθήκαμε χθες στον Ιερό Ναό «Παναγίτσας» Βούλας ο Κύριος της ζωής και του θανάτου Χριστός, ν αναπαύει την ψυχή του μετά των αγίων και των δικαίων! Αιωνία 
ΠΗΓΗ 
pliroforiopoli.gr

ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ.ΠΑΡΟΧΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ


ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΕΒ.ΜΗΤΡ.ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ


ΛΑΚΩΝΙΑ.ΚΥΡΙΑΚΉ 1 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2018 11.00Π.Μ. ΚΛΕΙΣΤΌ ΓΥΜΝΑΣΤΉΡΙΟ ΜΟΛΑΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΠΑΓΚΡΆΤΙΟΥ ΑΘΛΉΜΑΤΟΣ. ΤΟΠΙΚΌ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ 2018.
"ΠΑΛΑΙΣΜΑΤΑ", ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ ","ΑΓΏΝ ΗΜΙΕΠΑΦΗΣ", "ΚΆΤΩ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ",ΑΓΏΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ",ΠΛΉΡΗΣ ΑΓΩΝ",ΚΑΙ ΠΥΞ ΛΑΞ"
ΚΥΡΙΑΚΉ 1 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2018
11.00Π.Μ.
ΚΛΕΙΣΤΌ ΓΥΜΝΑΣΤΉΡΙΟ ΜΟΛΑΩΝ

ΛΑΚΩΝΙΑ.ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: Αναστολή της υποχρεωτικής τοποθέτησης υδρόμετρου σε περιοχές του Δήμου

Ενημερώνουμε τους χρήστες των δημοτικών δικτύων άρδευσης από τις υδροληψίες «Λαγκάδι 1 & 2» της Τ.Κ. Βελιών, «Μαρτέκα» της Τ.Κ. Ταλάντων, «Αγ. Παρασκευής» της Τ.Κ. Νομίων και «Κρισά» της Τ.Κ. Φοινικίου, ότι για την τρέχουσα αρδευτική περίοδο θα διατηρηθεί το παλαιό σύστημα κοστολόγησης του νερού άρδευσης, χωρίς την υποχρέωση τοποθέτησης υδρόμετρουλόγω καθυστέρησης στη διαδικασία κατάρτισης τεχνικών προδιαγραφών για τους υδρομετρητές και αδυναμίας τοποθέτησης αυτών από τους χρήστες μέχρι την έναρξη της αρδευτικής περιόδου.
Επίσης, αναστέλλεται και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για άρδευση από τις παραπάνω υδροληψίες.
Κατόπιν αυτών, ο Δήμος θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση σχετικά με τη διαδικασία τοποθέτησης των υδρομετρητών και υποβολής των αιτήσεων.
Δείτε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.