Τρίτη 17 Απριλίου 2018

O Αρχηγός του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού,στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Κυθήρων στις 28 Ιουλίου 2018 στα Κύθηρα για να τιμήσει τους 722 νεκρούς Βρετανούς του HMS GLOUCESTER

Ο Βρετανός Ναύαρχος Admiral Sir Phillip Jones, Αρχηγός του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού, αποδέχθηκε την πρόσκλησή μου και θα εκπροσωπήσει το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Κυθήρων στις 28 Ιουλίου 2018 στα Κύθηρα για να τιμήσει τους 722 νεκρούς Βρετανούς του HMS GLOUCESTER που βυθίστηκε νοτίως του Καψαλίου το 1941 από γερμανικά πυρά.
Τις εκδηλώσεις θα τιμήσει με την παρουσία Του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος και θα παραστεί όλη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Αμύνης.
Είναι από τις σπάνιες (αν όχι μοναδική) φορές που ο Βρετανός Α/ΓΕΝ επισκέπτεται την Ελλάδα και με αφορμή την πρόσκληση που του απηύθυνα θα έχει και σειρά επαφών με την ηγεσία του Ελληνικού ΠΝ.
Με εξωστρέφεια πάμε μπροστά!


ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΤΡΙΚΙΑ ΣΧΟΛΗ KAΡABA 21/04/2018


ΛΑΚΩΝΙΑ.ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 44ΧΡΟΝΟΣ ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ

Συνελήφθη, τη Δευτέρα 16 Απριλίου το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 44χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ράβδοι (γκλοπ) και δύο μαστίγια.
Όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση, ο συλληφθείς τη Δευτέρα 16 Απριλίου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, μπήκε σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των -9.000- ευρώ περίπου, σημαντικό μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ την 22/23.2.2018 αφαίρεσε από αύλειο χώρο ημεδαπού, τελάρα, τα οποία επίσης βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
http://www.dimotikiagoratislakonias.gr

Aγώνας ορεινής ποδηλασίας στο βόρειο κομμάτι του νησιού.Δ/Τ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ανακοίνωση-Δελτίο Τύπου: Σε λίγες μέρες (28/4 10π.μ) θα γίνει ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας στο βόρειο κομμάτι του νησιού με εκκίνηση και τερματισμό την Αγία Πελαγία. Ο αγώνας θα περνάει διαδοχικά απο τα εξής χωριά: Αγ.Πελαγια-Αγ.Αναστασία-Πετρούνι-Γερακάρι-Διακοπουλιάνικα-Καραβάς-Λαγκάδι Καραβά-Γερακάρι-Πετρούνι-Αγ.Μαρίνα-Συνεταιρισμός-Κουσουνάρι-Λιανιάνικα-Αγ. Θεόδωρος-Πιτσινάδες-Αρωνιάδικα-Αλοιζιάνικα-Φριλιγκιάνικα-Μητάτα-Καστρισιάνικα-Αρωνιάδικα-Βαμβακαράδικα-Κάμπος-Ποταμός-Αγ.Πελαγία. Πληροφορίες στο mtb-kythira.com . Εάν κάποιος θέλει να βοηθήσει εθελοντικά στην διοργάνωση ή να φωτογραφίσει και να τραβήξει βίντεο και να ζήσει την εμπειρία του αγώνα από μέσα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας με μήνυμα ή στο 6972814830. Ευχαριστώ πολύ εκ μέρους της διοργάνωσης Μιχάλης Μέντης