Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΡΩΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ CHARTER ΓΙΑ ΤΟ 2018 ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΚΥΘΗΡΩΝ!(ΦΩΤΟ)

ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΡΩΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ CHARTER ΓΙΑ ΤΟ 2018 ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΚΥΘΗΡΩΝ!
Το πρωί της Πέμπτης 26 Απριλίου υποδεχθήκαμε στον Κρατικό Αερολιμένα Κυθήρων "Αλέξανδρος Αριστοτέλους Ωνάσης" την πρώτη πτήση εξωτερικού (charter) της νέας σεζόν, προερχόμενη από το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ. Ο Αερολιμενάρχης Κυθήρων κ. Σταύρος Παιζάνος, σε συνεργασία με το Δήμο μας και την Τουριστική Επιτροπή, οργάνωσαν μια όμορφη τελετή υποδοχής των Ολλανδών επισκεπτών μας, πολλοί εκ των οποίων είχαν επισκεφθεί τα Κύθηρα 4 ή και 5 φορές στο παρελθόν. Μεγάλη εντύπωση έκανε σε όλους η δίγλωση έκδοση του Δήμου μας στα Ολλανδικά/Δανέζικα! Οι απευθείας πτήσεις από Ολλανδία θα διαρκέσουν αδιάλειπτα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.
Την 1η Ιουνίου θα υποδεχθούμε και την πρώτη πτήση από την Τσεχία, ενώ για το 2019 υπάρχουν ακόμα καλύτερες προοπτικές για πτήσεις από Κύπρο και από άλλες χώρες.
Η βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη απαιτεί μεθοδικότητα, συγκεκριμένους στόχους και κυρίως συνεργασία όλων των φορέων και με αυτήν την προοπτική συνεχίζουμε!
Καλή σεζόν στο νησί μας!








ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΜΤΒ KYTHIRA CHALLENGE

Το Σάββατο κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις στην Αγία Πελαγία.
11:00 -13:00 Παιχνίδια με ποδήλατα για παιδιά.
17:30-19:00 Yoga και stretchιng για όλους.

Φωτογραφία από τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγία Πελαγία
https://www.mtb-kythira.com

BATIKA. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ


ΝΕΑΠΟΛΗ. Την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 6.00-8:00 μ.μ. ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα βρίσκεται στη Νεάπολη του Δήμου Μονεμβασίας. Αντικείμενο της επίσκεψης, για την οποία είχε δεσμευτεί ο κ. Μητσοτάκης, είναι η γνωριμία, ο ανοιχτός διάλογος με τους κατοίκους της περιοχής, καθώς και η παράθεση σκέψεων και προβληματισμών.
ΠΗΓΗ https://notospress.gr

ΛΑΚΩΝΙΑ.Νεκρή μία καρέτα-καρέτα στη παραλία "ΑΣΤΕΡΙΟΥ" του Δήμου Ευρώτα

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα – καρέτα εντοπίστηκε νεκρή από τη Λιμενική Αρχή Γυθείου στην παραλία »ΑΣΤΕΡΙΟΥ» Δήμου Ευρώτα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
http://www.dimotikiagoratislakonias.gr