Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ


Πρόσκληση Συνεδρίασης Διευρυμένης Τουριστικής Επιτροπής | 23/5/2018

Η Τουριστική Επιτροπή προκειμένου να ολοκληρώσει την πρότασή της προς το Δήμο για την τουριστική προβολή των Κυθήρων του έτους 2019 σας καλεί στο Δημαρχείο την Τετάρτη 23/5/2018 στις 3:00’ το μεσημέρι σε μια συνάντηση αποκλειστικά για επαγγελματίες.

Στη συνάντηση αυτή θα συζητηθούν αποκλειστικά και μόνο προτάσεις για τουριστική προβολή και ενέργειες εξωστρέφειας των Κυθήρων στην σύγχρονη τουριστική αγορά.

Παράλληλα δημιουργήσαμε μια πολύ εύκολη φόρμα ερωτηματολογίου την οποία θα επιθυμούσαμε να συμπληρώσετε πριν τη συνάντηση μας αυτή προκειμένου να μας βοηθήσει στις αποφάσεις μας.

Το ερωτηματολόγιο αυτό είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί από τους επαγγελματίες που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στη συνάντηση αυτή,  καθώς έτσι θα μπορέσουν να μας στείλουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους.
Η συμπλήρωσή του είναι πολύ απλή, (κάνεις κλικ σε επιλογές).

Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να το συμπληρώσετε κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.
 
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού
ΜΗΝΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ
 
 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Σ. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣΥπεύθυνος Τουριστικής Προβολής Δήμου Κυθήρων
Χώρα Κυθήρων 80100 Κύθηρα
t. : +30 27360320103, f : +30 2736031919
m.: +30 6944290863
e-mail: tourism@kythira.gr

ΛΑΚΩΝΙΑ.Σύλληψη 39χρονου για ηρωίνη στο Δήμο Ευρώτα!

Συνελήφθη, τη Τρίτη (15.5.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 39χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -11,6- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
ΠΗΓΗ http://www.dimotikiagoratislakonias.gr

ΝΕΑΠΟΛΗ.ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΑΤΙΚΩΝ"26-28 ΜΑΙΟΥ 2018

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στο ΜΕΓΑΛΟ πανηγύρι που διοργανώνει ο "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ"Το Σάββατο 26 Μαίου 2018 και ώρα 9.00μ.μ στην παραλία της Νεάπολης,ί για τον εορτασμό της πολιούχου μας Αγίας Τριάδος. 
Θα σας διασκεδάσει  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ οκταμελής ορχήστρα !!! 
ψητά της ώρας, εκλεκτό κρασί, γλύκισμα στο τέλος της βραδιάς, σημαντικά δώρα, ζεστή φιλοξενία, κέφι, τραγούδι, χορός.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Την Δευτέρα 28 Μαίου 2018 και ώρα 9.00μ.μ στην παραλία της Νεάπολης ανήμερα της εορτής της πολιούχου μας Αγίας Τριάδας θα πραγματοποιηθεί η χορευτική παράσταση με τίτλο¨: "Της Αγία Τριάδας ήρθαν μέρες φτερωτές". 'Ολα τα τμήματα παιδιών και ενηλίκων του Παραδοσιακού Χορού του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατίκων τιμούν την πολιούχο της Νεάπολης με παραδισιακούς και λαικούς χορούς της πατρίδας μας.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες,εύχεται χρόνια πολλά και καλωσορίζει το καλοκαίρι στα όμορφα Βάτικα !