Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΝΝΙΑ Α΄ΠΕΙΡΑΙΑ&ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ.(ΦΩΤΟ)



Προγραμματισμένη επίσκεψη στο Νησί μας πραγματοποιεί η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α΄Πειραιά και Νήσων κυρία Γεωργία Γεννιά,από σήμερα Κυριακή 03 έως και την Τρίτη 05 Ιουνίου.
Η κυρία Γεννιά το απόγευμα της Κυριακής είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί την Αγία Πελαγία και να συνομιλήσει με τους επαγγελματίες που τους άκουσε με πολύ προσοχή,με κατοίκους, αλλά και με πολλούς φίλους.
Η κυρία Γεννιά αύριο Δευτέρα θα επισκεφτεί το Ναυτικό Παρατηρητήριο Αγίας Ελέσας το Α/Τ Χώρας,το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο,την Ιερά Μητρόπολη όπου θα έχει συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ.Σεραφείμ,το Δημαρχείο και συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Χαρχαλάκη,και το μεσημέρι της Δευτέρας με τους επαγγελματίες σε Χώρα και Καψάλι.

(ΦΩΤΟ από την σημερινή επίσκεψη της κυρίας Γεννιά στην Αγία Πελαγία)
Θα ακολουθήσει και video
ADELIN 107,3 FM





































ΛΑΚΩΝΙΑ.ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΔΟΣ: Στηρίζω τον Εθελοντισμό- Θα έλθει ξανά το θέμα στο Δημ. Συμβούλιο

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ της Λακωνίας ως όφειλε ζήτησε και την άποψη του Δημάρχου του Δήμου Ευρώτα , Δήμου Βέρδου για αυτό το θέμα το οποίο είναι άκρως σοβαρό.
Μας είπε λοιπόν ότι θα ήταν αδύνατον να μην είναι θετική  η προσωπική του θέση   ως Δήμαρχος  και μάλιστα ως πρώην Αξιωματικός της  Πυροσβέστης , σε μια τέτοια προσπάθεια εθελοντισμού που σκοπό έχει την προστασία της περιουσίας των δημοτών και του περιβάλλοντος.
Μάλιστα , επειδή ο εθελοντισμός αποτελεί παγκόσμιο ζητούμενο της σύγχρονης κοινωνίας   , θα επανέλθει σαν θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ευρώτα ποιο ολοκληρωμένο με περισσότερα στοιχεία και ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων.
Τέλος είπε ότι έχει ενημερώσει όλους για τον χώρο που θα στεγασθεί η Εθελοντική ομάδα  Πυροσβεστών των Κροκεών.  
_____________________________________________________________________________________________________________________________
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Εμείς να σχολιάσουμε και να πούμε ότι όταν ένας Πολιτικός είτε είναι Βουλευτής είτε Δημοτικός Σύμβουλος και σε θέματα που αφορούν την κοινωνία και το περιβάλλον ψηφίζει ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ δεν παίρνει σαφή και ξεκάθαρη θέση ψηφίζοντας  ΝΑΙ ή ΌΧΙ τότε υπάρχει έλλειψη ενημέρωσης στο συγκεκριμένο θέμα ή σκοπιμότητα ή αποφυγή ευθύνης.
Το ΠΑΡΩΝ σε μια διαδικασία πάει να πει ότι δεν έχει γνώμη επί του θέματος ο εκλεγμένος από το λαό.
Πάντα οι ξεκάθαρες απόψεις και πολύ περισσότερο οι ξεκάθαροι ψήφοι είναι αυτοί που κάνουν την διαφορά στην πολιτική και δείχνουν τον σεβασμό των εκλεγμένων προς την κοινωνία.
Σε αναμονή λοιπόν των εξελίξεων γιατί οι πληροφορίες της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ λένε ότι οι Δημότες των Κροκεών θα επανέλθουν και μάλιστα δυναμικά.
Είναι λοιπόν στο χέρι του Δημάρχου αυτή η φλόγα που ξεκίνησε από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου , τάχιστα να σβήσει .
____________________________________________________________________________________________________________________________
Για την καλύτερη ενημέρωση σας δείτε και την ανακοίνωση της  Εθελοντικής ομάδας  Πυροσβεστών των Κροκεών.
Η προστασία της ζωής και της περιουσίας από πυρκαγιά και κάθε άλλη φυσική καταστροφή ή έκτακτη ανάγκη,  άμεσα και αποτελεσματικά με κατάρτιση και απευθείας  συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα είναι το βασικό κίνητρο για την προσπάθειά δημιουργίας Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στις Κροκεές.
Η προσπάθεια όμως των 22 (κατ αρχήν) πολιτών που με δυναμική και αποφασιστικότητα με κόστος στην προσωπική και οικογενειακή ζωή τους, αποφάσισαν να αποτελέσουν τον κορμό για την ίδρυση και λειτουργία  του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου τις Κροκεές απαξιώθηκε από τον Δήμο Ευρώτα.
Οι καταστροφικές πυρκαγιές, (που δυστυχώς παράδειγμα σε οικία εθελοντή πυροσβέστη των Κροκεών είχαμε προ ολίγων μηνών), οι πλημμύρες των τελευταίων χρόνων, η αυξανόμενη ένταση των καιρικών φαινομένων, η ανάγκη διασφάλισης του φυσικού-αγροτικού  κεφαλαίου της περιοχής μας, που αποτελεί βασικό αγαθό επιβίωσης, η προστασία του δασικού μας πλούτου, ως κίνητρα στάθηκαν αδύναμα στην ψηφοφορία για την έγκριση του αιτήματος για το Εθελοντικό Κλιμάκιο.
Από τον πρόσφατο Ιούλιο του 2016 άρχισαν την προσπάθεια υλοποίησης μιας καθολικά αποδεκτής ανάγκης για την καλύτερη ενημέρωση, οργάνωση και εκπαίδευση έτσι ώστε να καταφέρουν να φτάσουν στο σημείο της σωστής κατάρτισης για να είναι αποτελεσματικοί στην άμεση αντιμετώπιση  πυρκαγιών και άλλων φυσικών καταστροφών. Η αναφορά γίνεται για τους 22 Πιστοποιημένους Εθελοντές Πυροσβέστες που δεν είναι άλλοι από τους ενεργοποιημένους συμπολίτες μας που έχουν την σωματική ικανότητα και την αποδεδειγμένη πλέων διάθεση να προσφέρουν με την προσωπική τους έμπρακτη συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια.
Άμεσα και μεθοδικά αφού απευθυνθήκαν στον Αξιωματικό της Πυροσβεστικής, Επιπυραγό Κων/νο Γραφάκο, Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου που σύμφωνα με το υπηρεσιακό βιογραφικό του και τα ιστορικά δεδομένα είναι ο  πλέον καταρτισμένος πυροσβεστικός υπάλληλος για θέματα που αφορούν την οργάνωση, εκπαίδευση και κατάρτιση εθελοντών πυροσβεστών, ολοκλήρωσαν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και είναι ήδη το Έμψυχο δυναμικό για την Εθελοντικό Κλιμάκιο των Κροκεών.
  • Η χιλιομετρική απόσταση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου και από τον ήδη υπάρχοντα Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό στη Μυρτιά,
  • ο πραγματικός χρόνος μετακίνησης ενός υδροφόρου πυροσβεστικού οχήματος και επέμβασης σε οποιοδήποτε περιστατικό στις Κροκεές ,
  • η ανάγκη προστασίας του δασικού πλούτου του δάσους του Βασιλακίου,
  • οι πληγές από τα κατεστραμμένα από πυρκαγιά σπίτια σε Κροκεές Λάγιο και της επιχείρησης του Εθελοντή Συγχωριανού μας στα Χάνια Βασιλακίου από το 2016 έως σήμερα,
  • η απειλή οποιασδήποτε μελλοντικής πιθανότητας πυρκαγιάς και η ευκαιρία αφού εκπαιδευτήκαμε και αν οργανωθούμε να την αντιμετωπίσουμε στην έναρξή της συνδράμοντας έτσι στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε πολύ σύντομο χρόνο μειώνοντας την πιθανότητα καταστροφής δεν μας αφήνουν περιθώρια για δεύτερη σκέψη.
Το γεγονός ότι σημαντικό Ατομικό Προστατευτικό Εξοπλισμό δηλαδή στολές και πυροσβεστικά αρβύλα έχουν δωριστεί στους εθελοντές από πολίτες, επαγγελματίες, τον συνεταιρισμό και σύλλογο Αμερικής – Καναδά, είναι απόδειξη την υποστήριξης των συμπολιτών μας  στην προσπάθεια αυτή.
Η υποστήριξη όμως από την επίσημη πολιτεία  σε όλη αυτή την κινητοποίηση πολιτών, φορέων, συλλόγων και επαγγελματιών  ήταν η μετάφραση σε αρνητική ψήφο στην στάση «παρών» που εξέφρασε μερίδα των Δημοτικών Συμβούλων σου Δήμου Ευρώτα. 
Ζητήσαμε να στηρίξουμε την διατήρηση του ίδιου του τόπου μας απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή πυρκαγιάς ή άλλης καταστροφής καθώς και της προστασίας της ζωής των συνανθρώπων μας με την δική μας συνεισφορά σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό. 
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι…
Οι Εθελοντές των Κροκεών που εισέπραξαν  την απόρριψη.
ΠΗΓΗ http://www.dimotikiagoratislakonias.gr/

Στα Δρόμεια 2018 οι Αμαζόνες Βάρης Άρωμα cheerleading στο διεθνές μίτινγκ του στίβου

Στο διεθνή αγώνα «Δρόμεια 2018» έδωσαν το παρόν οι Αμαζόνες Βάρης. Οι αγώνες sprint και relaysπραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 στο Αθλητικό Κέντρο Βάρης «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής» με την συμμετοχή Ελλήνων και ξένων πρωταθλητών του στίβου. Το μίτινγκ διοργανώθηκε από τον ΑΟ Δρομέας Βάρης με την υποστήριξη του Οργανισμού Αθλητικού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ)
Οι μαζορέτες από τη Βάρη, τόσο στην αρχή των αγώνων αλλά και κατά την διάρκεια, εμψύχωναν τόσο τους αθλητές αλλά και τους παραβρισκόμενους στις κερκίδες με τις δυναμικές τους χορογραφίες.
Μεγάλα ονόματα του ελληνικού στίβου και αθλητισμού, έδωσαν το παρόν στο «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής» μεταξύ άλλων η Ελισάβετ Πεσιρίδου, Ραφαέλα Σπανουδάκη, Βούλα Πατουλίδου κ.α.
Σχολιαστής των αγώνων ήταν ο Νίκος Τσώνης, ο οποίος μάλιστα πριν την έναρξη συνομίλησε με τις αθλήτριες από τις Αμαζόνες Βάρης και αναφέρθηκε στην Ολυμπιακή Αναγνώριση του Cheerleading.





ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ (3-6-2018) ΓΡΑΠΤΟΝ ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

Τό Ἀπολυτίκιο τῆς σημερινῆς ἡμέρας, Χριστιανοί μου, ἔχει -σέ μετάφραση- ὡς ἑξῆς :
«Ἔχοντας φορέσει ἡ Ἐκκλησία Σου, Χριστέ, ὁ Θεός μας τά αἵματα τῶν Μαρτύρων Σου ὅλου τοῦ κόσμου, -σάν προρφύρα καί βῦσσο στολισμένη- Σοῦ φωνάζει μέ τίς πρεσβεῖες τους : Στεῖλε τήν εὐσπλαχνία Σου στόν λαό Σου, δώρησε στήν πολιτεῖα Σου εἰρήνη καί στίς ψυχές μας τό μεγάλο Σου ἔλεος».
Ἀκούγεται ἀποτρόπαιη ἡ εἰκόνα τῶν αἱμάτων σάν ἔνδυμα. Ὅμως, αὐτή εἶναι ἡ σκληρή πραγματικότητα τῆς πορείας μας πρός τήν σωτηρία. Ὅλο τό διαχρονικό ἔργο τῆς Ἐκκλησίας εἶναι ἕνα δρᾶμα. Ἀνά τούς αἰῶνες οἱ Χριστιανοί ἔχουν στόν ὁρίζοντά τους τό ἐνδεχόμενο τοῦ μαρτυρίου. Ἀκόμη κι ὅταν διαβιοῦν σέ ἐποχές μακρᾶς εἰρήνης (εἰρήνης κοσμικῆς, δηλαδή χωρίς διωγμούς) πάλι καλοῦνται νά εἶναι μάρτυρες τῆς πίστεως. Κι αὐτό τό αἴτημα τῆς μαρτυρίας, δέν εἶναι μόνο ἡ ὁμολογία μας, ἡ παρρησία μας καί τό θάρρος μας ἀπέναντι σέ ἀρνητές τῆς πίστεως, σέ ὑπαρκτούς ἐχθρούς. Ὁ Χριστιανός μαρτυρεῖ τήν πίστη του στόν Κύριο Ἰησοῦ, κυρίως μέ τόν τρόπο τῆς ζωῆς του : Ἀδικεῖται, ἀλλά ἀγαπάει. Μισεῖται, ἀλλά ἀγαπάει. Κουράζεται, ἀλλά ἀγαπάει. Λοιδορεῖται, ἀλλά ἀγαπάει. Ἀπειλεῖται, ἀλλά ἀγαπάει. Ἀρρωσταίνει, ἀλλά ἀγαπάει. Διψάει, ἀλλά ἀγαπάει. Πεινᾶ, ἀλλά ἀγαπάει. Συκοφαντεῖται, ἀλλά ἀγαπάει. Ἁμαρτάνει ὡς ἄνθρωπος, ἀλλά ἀγαπάει (δέν τοῦ φταῖν οἱ ἄλλοι). Τέλος, πεθαίνει, ἀλλά ἀγαπάει Ἐκεῖνον, πού πέθανε καί ἀναστήθηκε γι’ αὐτόν.
Κι ὅλος αὐτός ὁ δρόμος τῆς ἀγάπης, διανύεται ἀπό τούς Χριστιανούς, χωρίς γογγυσμό. Προσπαθοῦν νά μιμηθοῦν τόν Παῦλο, πού ἔγραφε «χαίρω ἐν τοῖς παθήμασί μου».
Ζοῦμε –τοὐλάχιστον στόν τόπο μας- χωρίς διωγμούς. Ἀλλά ὁ σταθερός ἀγῶνας μας γιά τήν ἀγάπη, δέν εἶναι χωρίς δυσκολίες. Οἱ δυσχέρειες οἱ καθημερινές γιά ὅσους πιστούς θέλουν νά εἶναι συνεπεῖς, εἶναι κι αὐτές μιά μαρτυρία. Μπορεῖ νά μήν εἶναι ὁ μαρτυρικός Σταυρός τῶν Ἁγίων, ἀλλά, ἴσως, ἀποτελοῦν δεῖγμα πίστεως, ὑπομονῆς καί ἀγάπης. Τότε, φοροῦμε κι ἐμεῖς, ὄχι τά πορφυρᾶ ἐνδύματα τῶν Μαρτύρων, ἀλλά τίς μικρές ἤ μεγάλες θλίψεις τῆς ζωῆς. «Μικρά Σταυρουδάκια», ἀνάλογα μέ τήν δύναμη τοῦ καθενός νά τά σηκώνει.
Μετέχουμε ἔτσι στό δρᾶμα τό διαχρονικό τῆς Ἐκκλησίας μας. Καί -ὅπως πάντοτε στά δράματα- στό τέλος ὑπάρχει ἡ Λύτρωση. Ἡ Ἀνάσταση καί ἡ Χαρά τοῦ Κυρίου μας. Ἡ ἀνάσταση καί ἡ χαρά ἡ δική μας.

Πρωτ. π.Π.Μαριᾶτος

ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΕΧΟΥΣ

Οι Τσέχοι βρίσκονται στα Κύθηρα εδώ και 3 μέρες και ήδη τα σχόλιά τους για το νησί είναι μόνο θετικά όπως μου ανέφερε σήμερα το πρωί ο Executive Director του Τσέχικου Πρακτορείου VIAMARE κ. Zdenek Marek που μαζί με τον Έλληνα υπεύθυνο της El Greco Tours κ. Χρήστο Βασιλείου, συναντηθήκαμε στην Αγία Πελαγία. Οι Τσέχοι αναζητούν νέους προορισμούς στην Ελλάδα, μη κορεσμένους, και με βασικό στοιχείο την ποιότητα. Εντύπωση τους έχει προκαλέσει η καθαριότητα στο νησί μας αλλά και το πολύ υψηλό επίπεδο των καταλυμάτων. Το ίδιο γραφείο δραστηριοποιείται και σε άλλα νησιά και ο υπεύθυνος δεν παρέλειψε να μου μιλήσει με όχι κολακευτικά λόγια για την εικόνα που δείχνει η Ζάκυνθος λόγω των σκουπιδιών.

Στη συνέχεια πήγα στον Ποταμό όπου μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Ζαντιώτη μιλήσαμε σχεδόν με όλους τους καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται πέριξ της Πλατείας σχετικά με το εκεί εκτελούμενο έργο της ανακαίνισης και ανακατασκευής του Δημοτικού Μεγάρου Ποταμού. Η κατανόησή τους είναι παραπάνω από δεδομένη και παράπονο δεν εξέφρασε κανείς. Είμαι σίγουρος ότι το αποτελέσμα θα εξαλείψει κάθε πρόσκαιρη ταλαιπωρία και τους ευχαριστώ όλους για την υπομονή τους.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Ποταμού κάνει μια εξαιρετική δουλειά εθελοντισμού, που δρα συμπληρωματικά προς τις δράσεις του Δήμου, που λόγω έλλειψης προσωπικού είναι αδύνατον να καθαρίσει όλα τα χωριά. Οι ιδιωτικές πρωτοβουλίες είναι παραπάνω από αξιέπαινες και αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια όλων μας!
Stratos Charchalakis 

ΒΑΤΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΗ.ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ (ΦΩΤΟ)


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ 
Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση στην πλατεία της Νεάπολης του Δήμου Μονεμβασιάς ,σήμερα Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 που στόχο είχε την ενημέρωση των πολιτών για τα σχέδια εγκατάστασης αιολικών πάρκων και του δικτύου υψηλής τάσης στην ραχοκοκαλιά του Κάβο Μαλιά. Η πολύ ζέστη δεν εμπόδισε τους κατοίκους να κατακλύσουν τα γύρω μαγαζιά και επί δύο ώρες να παρακολουθήσουν τους ομιλητές που ενημέρωσαν τον κόσμο για το μέλλον του τόπου ,όπως το έχουν ονειρευτεί οι μεγαλοεπενδυτές ,πατώντας στην ορολογία της πράσινης ανάπτυξης ,που μόνο πράσινη δεν είναι όπως τελικά όλοι οι εκπρόσωποι φορέων αλλά και πολιτών που πήραν τον λόγο διέψευσαν. Στο σύνολο τους οι ομιλητές τόνισαν ότι η περιοχή στηρίζεται από τον τουρισμό και την αγροτική οικονομία και σε καμία περίπτωση αυτά τα δύο δεν συμβαδίζουν μαζί. Στο σήμερα δίνεται αγώνας από τους κατοίκους του χωριού Κουλέντια ,να σταματήσουν την εταιρία που ήδη έβαλε την σκαπάνη για την εγκατάσταση αιολικού πάρκου ακριβώς πάνω από το χωριό. Και έπεται συνέχεια καθώς όπως ενημερωθήκαμε και βλέπουμε στην πρώτη φωτό τα οικόπεδα έχουν μοιραστεί , με πρώτο την Αγία Ειρήνη έναν θρησκευτικό τόπο λατρεία ιδιαίτερα σεβαστό από την τοπική κοινωνία , που ανήκει στο οναμαζόμενο "Μικρό Άγιο Όρος "του Κάβο Μαλιά. Οι διοργανωτές μετά την ενημέρωση για τις ενέργειες που γίνονται ,κάλεσαν την τοπική κοινωνία να αντιδράσει σύσσωμη και να συστρατευτεί στους αγώνες για να αποτραπεί η εγκατάσταση ανεμογεννητριών και των πυλώνων δικτύου υψηλής τάσης που όπως υποστηρίζουν γίνεται καθαρά για να εξυπηρετήσει τα αιολικά πάρκα που ετοιμάζονται να εγκατασταθούν στην περιοχή. Μέχρι στιγμής 3000 κάτοικοι έχουν υπογράψει κατά των αιολικών πάρκων. Ο Δήμος Μονεμβασίας και φορείς δίνουν τον νομικό τους αγώνα από την μεριά τους ,εναντίον αποφάσεων του παρελθόντος από την κεντρική εξουσία .
Το νότιο ανατολικό κομμάτι της Λακωνίας ό όμορφος Κάβο Μαλιάς με την καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς ,το Σπήλαιο της Καστανιάς ,το απολιθωμένο δάσος ,την βυθισμένη πολιτεία το Παυλοπέτρι ,με σμαραγδένιες παραλίες ,με παραδοσιακά χωριά ,με προστατευόμενη πανίδα και χλωρίδα ,ένας τόπος μνημείο ,με τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει βιομηχανική περιοχή,όσο και αν το επιθυμούν κάποιοι. Αυτό ήταν το μήνυμα προς όλους και η υπόσχεση όλων ήταν,αγώνας ενάντια στην εγκατάσταση των αιολικών πάρκων και όχι στον βιασμό του Κάβο Μαλιά 

Συμβαίνει Τώρα