Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΓΕΝΝΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ

Δεύτερη ημέρα στα Κύθηρα η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Γεωργία Γεννιά.

Σήμερα Δευτέρα 04 Ιουνίου η κυρία Γεννιά  άρχησε την ημέρα της με πρώτη στάση το Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας προστάτιδας των Κυθήρων.
Στην συνέχεια η κυρία Γεννιά με τους συνεργάτες της επισκέφτηκαν το Ναυτικό Παρατηρητήριο Αγίας Ελέσας και είχαν συνομιλία με τον Στρατιωτικό Διοικητή κύριο  Αμπλιανίτη.
Επόμενη στάση της το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στα Κοντολιάνικα,όπου η κυρία Γεννιά  ενημερώθηκε για θέματα του κλιμακίου από τον Προιστάμενο  Επιπυραγό κύριο Λάζαρο Κωνσταντίνου και τούς Πυροσβέστες της βάρδιας.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Α/Τ Χώρας και συναντήθηκε με τον Διοικητή κύριο Τιακούδα,και τέλος βρέθηκε κοντά στους επαγγελματίες στην Χώρα και στο Καψάλι ακούγοντας τους προβληματισμούς τους.
 ΑDELIN 107,3 FM





















ΒΑΤΙΚΑ.Nαυτικό Μουσείο – Πρόγραμμα λειτουργίας Ιουνίου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας & Περιβάλλοντος Δήμου Μονεμβασιάς, ανακοίνωσε το ωράριο λειτουργίας του Ναυτικού Μουσείου Νεάπολης για το μήνα Ιούνιο.
Ποιο συγκεκριμένα οι φίλοι της Ναυτικής παράδοσης μπορούν να το επισκέπτονται κατά τον μήνα Ιούνιο, κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 9:30π.μ.-14:30 μ.μ.και 19:00μ.μ.-22:00 μ.μ. και κάθε Κυριακή στις 10:00π.μ.-18:00μ.μ.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ


ΑΒΛΕΜΟΝ  ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ                     
ΜΠΟΥΣΓΟΥ 1
30300 ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
ΑΦΜ 997485403
ΔΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Email: ablemon.n.e@gmail.com

                                                                                                      Πειραιάς, 04 -06-2018





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΑΒΛΕΜΟΝ Ν.Ε  ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω βλάβης   τα  δρομολόγια του ΕΓ/ΟΓ ΙΟΝΙΣ Ν.Π 8775 της Τρίτης 05-06-2018 από Πειραιά προς Κύθηρα και Κίσσαμο, της Τετάρτης 06-06-2018 από Κίσσαμο – Αντικύθηρα – Κύθηρα – Γύθειο – Κύθηρα – Αντικύθηρα – Κίσσαμο και της Πέμπτης 07-06-2018 από Κίσσαμο προς Κύθηρα και Πειραιά δεν θα εκτελεστούν.
Προς εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα εκτελεστεί έκτακτο δρομολόγιο την Τετάρτη 06-06-2018 από το Ε/Γ – Ο/Γ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ Ν.Π 11732 με αναχώρηση από Νεάπολη Βοιών στις 12:00 προς Κύθηρα και από Κύθηρα στις 14:00 για Νεάπολη με άφιξη 15:15.
Θα επανέλθουμε με νέο δελτίο τύπου για την αποκατάσταση της βλάβης, και το πότε θα επανέλθει το πλοίο στα προγραμματισμένα δρομολόγια του.
Παρακαλώ να επικοινωνείτε με τα κατά τόπους πρακτορεία για περισσότερες πληροφορίες.

Για την ΑΒΛΕΜΟΝ Ν.Ε


ΛΑΚΩΝΙΑ.«ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΙΠΠΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΈΦΙΠΠΩΝ»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Παπαδιανίκων-Πλύτρας έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στο
«ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΙΠΠΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΈΦΙΠΠΩΝ», που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου 2018, ανήμερα του Προφήτη Ηλία, στην Πλύτρα Λακωνίας και Ώρα 7:30μ.μ., στα πλαίσια της Ετήσιας Πολιτιστικής Δράσης «ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΤΗΣ ΠΛΥΤΡΑΣ/19-20 Ιουλίου έκαστου έτους».
Σας περιμένουμε με τους Φίλους σας και τα Παιδιά σας, να απολαύσετε ελεύθερες βόλτες με άλογα ή άμαξες, ιππασία σε ήπια μορφή και γνωριμία με έναν πολύτιμο φίλο του ανθρώπου.
Η είσοδος και η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη.
Για δηλώσεις συμμετοχής και περαιτέρω πληροφορίες/διευκρινήσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλ. 6980322344, 6944720511 και στο Facebook/Σελίδα Συλλόγου.
Με τιμή,
Το Δ.Σ.
Το Δημιουργικό της Αφίσας είναι του Συντοπίτη μας Φοιτητή, Γιώργου Παπαδάκη του Χρήστου.
Ευχαριστούμε θερμά 

ΒΑΤΙΚΑ.ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ


ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ.Ανάρτηση Πινάκων Απολογισμού Κληροδοτημάτων έτους 2017

Τα κληροδοτήματα της ΤΚ Κυπαρισσίου ΔΕ Ζάρακα G. Kellis και Δημητρίου Παπαπαύλουκαι προβαίνουν στην ανάρτηση – δημοσίευση των πινάκων των απολογισμών του, έτους 2017.
Επίσης το κληροδότημα της ΔΚ Νεάπολης ΔΕ Βοιών Νικολάου & Αγγελικής Κοντομηνά  προβαίνει στην ανάρτηση – δημοσίευση των πινάκων του απολογισμού έτους 2017.
Οι αναρτήσεις πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τις διατάξεις της παρ.2 του άρθρου 59 του Ν.4182/2013 «Κώδικας κοινωφελών περιουσιών, σχολαζουσών κληρονομιών και λοιπές διατάξεις».
Απολογισμός κληροδοτήματος «G. Kellis»
Απολογισμός κληροδοτήματος «Δημητρίου Παπαπαύλου»
Απολογισμός κληροδοτήματος «Νικολάου & Αγγελικής Κοντομηνά»