Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας των Κυθήρων



ΒΑΤΙΚΑ.ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΚΟΥΛΕΝΤΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ



Από τη χθεσινή συγκέντρωση στα Κουλέντια, την οποία ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας στη Νεάπολη. Η πορεία κατέληξε στο κτίριο της Δημοτικής Ενότητας Βοιών όπου και τοποθετήθηκε συμβολικά πανό. Κινήσεις γίνονται σε πολλαπλά επίπεδα με στόχο μεταξύ άλλων την πίεση προς τον πολιτικό κόσμο, δημοτική αρχή, βουλευτές, περιφέρεια και κυβέρνηση για την ανάληψη των ευθυνών τους. (Περισσότερες πληροφορίες σε δελτίο τύπου που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα)
Σήμερα, κατόπιν συνάντησης της Συντονιστικής με τον Δήμαρχο Μονεμβασίας, Ηρακλή Τριχείλη, αυτός δεσμεύθηκε να κινηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για να ελέγξουν τις τυχόν παρανομίες στα έργα για το αιολικό στα Κουλέντια και να προχωρήσουν σε καταγγελίες στις αρμόδιες Αρχές.
Κινήσεις γίνονται σε πολλαπλά επίπεδα με στόχο μεταξύ άλλων την πίεση προς τον πολιτικό κόσμο, δημοτική αρχή, βουλευτές, Περιφέρεια και Κυβέρνηση, για την ανάληψη των ευθυνών τους.




ΛΑΚΩΝΙΑ.Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις στη Μάνη

Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις στη Μάνη

Κοιτάζοντας με στοργή τον Άνθρωπο...

Το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού και υπό την αιγίδα του Δήμου Ανατολικής Μάνης και της Ελληνικής Εταιρείας Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής, διοργανώνει ένα τριήμερο προσφοράς, φροντίδας και αγάπης.

Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Χαμόγελου του Παιδιού, το οποίο διαθέτει 4 αυτόνομα ιατρεία, θα σταθμεύσει σε χωριά της Μάνης και θα ανοίξει τις πόρτες του, υποδεχόμενο παιδιά και ενήλικες για παροχή δωρεάν προληπτικού ελέγχου στις ειδικότητες της Παιδιατρικής, Οφθαλμολογίας, Καρδιολογίας, Ορθοπαιδικής, Παθολογίας και Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής.

Αναλυτικά:

- Παρασκευή 13 Ιουλίου: ώρα 17:00 - 21:00 Φλομοχώρι
- Σάββατο 14 Ιουλίου: ώρα 08:00 - 13:00 Πύργος Διρού και ώρα 17:00 - 21:00
Γερολιμένας
- Κυριακή 15 Ιουλίου: ώρα 08:00 - 13:00 Πετρίνα και ώρα 17:00 - 21:00 Αιγιές

Για κάθε συμπληρωματική πληροφορία – διευκρίνιση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης στο τηλέφωνο 27330 51242.