Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ


 
Επίσκεψη λίγων ωρών πραγματοποίησε ο νεοεκλεγέντας Βουλευτής στηνΑ΄Πειραιά και Νήσων κύριος Νικόλαος Μανωλάκος σήμερα Σάββατο 13 Ιουλίου 2019
Ο Βουλευτής στην εκλογική μας περιφέρεια Νικόλαος Μανωλάκος,Στρατηγός επίτιμος Διοικητής ΑΣΔΕΝ,τηρώντας την προεκλογική του δέσμευση έφτασε στο νησί μας το πρωί του Σαββάτου για να συναντηθεί με τους φορείς αλλά  και με καλούς φίλους έστω και για λίγες ώρες.
Πρώτη στάση του το Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Τριφύλλειο  όπου γνωρίστηκε με το νοσηλευτικό προσωπικό και τον Διοικητή κ.Δημήτρη Μοιρασγεντή,έχοντας στο γραφείο του ολιγόλεπτη συζήτηση και ενημέρωση πάνω σε θέματα του Νοσοκομείου.
Στη συνέχεια ο κ. Βουλευτής μετέβη στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο για να συνάντηση τον Προιστάμενο Επιπυραγό κ.Κωνσταντίνου Λάζαρο,τον Υποδιοικητή κ.Φουντουλάκη και τους πυροσβέστες της βάρδιας στο χώρο εργασίας τους,για να ενημερωθεί σχετικά από τον Προιστάμενο του Κλιμακίου. 
Επόμενος σταθμός το Ναυτικό Παρατηρητήριο της Αγίας Ελέσας όπου για λίγο συναντήθηκε με τον Στρατιωτικό Διοικητή κ.Αμπλιανίτη και τους στρατεύσιμους ναύτες όπου αντάλλαξαν χειραψίες,και εν συνεχεία επισκέφτηκε το Α/Τ της Χώρας για να συνομιλήσει με τον κ. Διοικητή και τους αστυνομικούς της βάρδιας.
Τελευταίος σταθμός το Καψάλι για φαγητό και για ξεκούραση,όπου τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη!!!
Μαζί με τον Δήμαρχο κ.Στράτο Χαρχαλάκη και την Γενική Γραμματέα κυρία Αλέξια Νικηφοράκη από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης,τον Στρατηγό Μανωλάκο περίμεναν Άνδρες του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων ΟΥΚ,όπου νωρίτερα σήμερα καθάρισαν τον βυθό μαζί με την βοήθεια της σχολής κατάδυσης Καψαλίου.
Προηγήθηκε σήμερα η ύψωση της γαλάζιας σημαίας 2019 στην παραλία του Καψαλίου από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης και τα υπέροχα παιδάκια.
Θα ακολουθήσει μικρό video
Ρεπορτάζ Γιώτα Πολίτη 
ADELIN 107,3 FM ΚΥΘΗΡΑ 


 













Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου