Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Πρώτα ο άνθρωπος.Eίναι αναφαίρετο δικαίωμα του πολίτη να γνωστοποιεί και να καυτηριάζει κάθε τι αρνητικό που πέφτει στην αντίληψη του.

Ανακοίνωση του συνδυασμού «πρώτα ο άνθρωπος’
Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας αντιδικίας μεταξύ ενός πολίτη των Κυθήρων και του Δημάρχου μας επειδή ο πολίτης «τόλμησε» να αναδείξει τα κακώς κείμενα των Κυθήρων .
Αντί να κρατήσει το επίπεδο των αναρτήσεων σε υψηλό επίπεδο όπως αρμόζει σε ένα θεσμικό παράγοντα απειλεί τον πολίτη με μήνυση γιατί «τόλμησε» και μπήκε σε απαγορευμένο χώρο ”ξέφραγο αμπέλι θα λέγαμε καλύτερα”!!!!!

Στο πλαίσιο της ισονομίας και ίσης μεταχείρισης των πολιτών πιστεύουμε ότι το ίδιο θα έπρεπε να είχε γίνει και με την τότε υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο της παράταξης του η οποία τον Μάιο του 2014 «εισέβαλε» σε χώρο κλειστό και απαγορευμένο(Βλέπε επισυναπτόμενες φωτογραφίες) ενώ δεν είχε αυτό το δικαίωμα (κατά τα λεγόμενα του Δημάρχου).
Όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε γιατί είναι αναφαίρετο δικαίωμα του πολίτη να γνωστοποιεί και να καυτηριάζει κάθε τι αρνητικό που πέφτει στην αντίληψη του.Και αυτό ο Δήμαρχος το γνωρίζει πολύ καλά.
Πρώτα ο άνθρωπος




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου