Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ...ΑΛΟΙΖΙΑΝΙΚΑ ΚΥΘΗΡΑ 1985


ΒΑΤΙΚΑ.ΤΕΛΕΤΗ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην τελετή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Γηροκομείου Νεαπόλεως που θα πραγματοποιηθεί στην μεγάλη αίθουσα του Γηροκομείου μας την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 5.00 μ.μ.
Η παρουσία σας θα είναι τιμητική και πηγή χαράς για μας.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
 Ο ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΑΝΕΚΤΕΛΕΣΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ


Πειραιάς, Πέμπτη 03/01/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ Ν.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω των θυελλωδών ανέμων και της επικείμενης περαιτέρω επιδείνωσης του καιρού, το σημερινό δρομολόγιο (3-1-2019) του ΕΓ/ΟΓ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ προς Αντικύθηρα δεν θα εκτελεστεί, και το πλοίο θα αναχωρήσει από ΚΥΘΗΡΑ για ΝΕΑΠΟΛΗ στις 11.30π.μ.

Παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τα κατά τόπους πρακτορεία για περισσότερες πληροφορίες:
Νεάπολη - Vatika Bay: 27340 22660
Κύθηρα - Kithira Travel: 27360 31390

Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κατσαφάδου


Αγαπητές Φίλες και αγαπητοί Φίλοι,
Κυθήριοι και Αντικυθήριοι,
Ένας ακόμη χρόνος έφτασε στο τέλος του. Οι συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας συνεχίζει να δοκιμάζεται σκληρά από τα μεγάλα ψέμματα του κυρίου Τσίπρα και από τις κούφιες ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του.
Ευτυχώς, ο νέος χρόνος 2019 έρχεται γεμάτος ελπίδα για τον λαό μας, αφού είναι χρόνος εκλογών. Έτσι θα δώσει την ευκαιρία σ’ όλους τους Έλληνες να στείλουν με την ψήφο τους την συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην Αντιπολίτευση απαλλάσσοντας την πατρίδα μας από την πιο επικίνδυνη Κυβέρνηση που γνώρισε ο λαός μας.
Κυθήριοι και Αντικυθήριοι,
Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία, χαρά και ευτυχία για σας προσωπικά και όλους όσους αγαπάτε. Και το Νέο Έτος θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με συνέπεια για την επίλυση των προβλημάτων των νησιών μας. Είμαι βέβαιος ότι αυτά θα τύχουν σοβαρής αντιμετώπισης από την νέα Κυβέρνηση που θα εκλέξει ο λαός μας και η οποία θα είναι της Νέας Δημοκρατίας για να χαράξουμε με συνέπεια, υπευθυνότητα και όραμα την αναγεννητική πορεία της Χώρας μας
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά

Κώστας Κατσαφάδος
Βουλευτής Ά Πειραιώς της Νέας Δημοκρατίας