Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ ΠΕΤΡΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΥ ΓΙΑ 5η ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

 Γράφει ο Πέτρος Τσολάκος στο προσωπικό του προφίλ στο facebook
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ: ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ :,Γ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟ,Σ.ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗ,ΑΘΗΝΑ ΚΟΚΚΟΛΗ ,ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΙΣΤΟΦΥΛΑΚΗ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ,ΑΠΟ ΛΑΚΩΝΙΑ,ΤΡΙΠΟΛΗ,ΑΘΗΝΑ.ΝΙΚ.ΣΤΑΜΑΤΑΚΟ,Κ.ΚΑΤΣΕΤΟ,Ν.ΣΤΑΘΑΚΗ,ΜΠΑΜΠΗ ΑΠΟ ΓΥΘΕΙΟ,ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΚΛΙΖΑ,ΚΩΣΤΑ ΦΡΑΓΚΗ,ΣΤΡΑΤΟ ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ,ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΥΛΟΥΓΑΡΗ ΑΠΟ ΤΡΙΠΟΛΗ,ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ,ΑΝΔΡΕΑ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ,ΗΛΙΑ ΑΜΑΞΗ,ΑΡΓΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΛΑΣΜΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΩΝΗ, ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΗΝ ΜΠΕΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΝΕΣΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΧΩΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ: ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ,ΑΧΑΙΑΣ-ΒΑΤΙΚΩΝ-ΓΙΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ-ΦΙΛΟΠΤΩΧΑ ΤΑΜΕΙΑ-ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΛΑΩΝ-Κ.Υ.ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΜΟΛΑΩΝ-ΒΙΓΚΛΑΦΙΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ , ΕΧΩΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΚΑΙ Ο Λ Ο Ι Μ Α Σ Δ Ω Ρ Ε Α Ν.
Γράφει ο Πέτρος Τσολάκος στο προσωπικό του προφίλ στο facebook
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΑΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΟΥΝΕΣΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΩΝΙΤΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ κ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΕΛΛΟΥ ,ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΩΝΗ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΟΥΝΕΣΚΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ,ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΞΕΣΗΚΟΝΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΒΑ.Η κ. ΜΠΕΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ,ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ .ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΩ ,ΟΤΙ ΕΧΩΜΕ ΔΕΥΣΜΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΙΕΥΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.ΑΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΔΡΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ !!!!!!!!!!!!!!!
Γράφει ο Πέτρος Τσολάκος στο προσωπικό του προφίλ στο facebook
ΦΡΕΣΚΟ ΦΡΕΣΚΟ !!!!ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ.ΤΟ 5ο ΑΠΟ ΟΥΝΕΣΚΟ,ΚΑΙ ΤΟ 10ο ΣΥΝΟΛΙΚΑ.ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΟΥΣ ΚΥΘΗΡΙΟΥΣ,ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΟΥΣ,ΒΑΤΙΚΙΩΤΕΣ,ΛΑΚΩΝΕΣ,ΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ-ΜΑΚΑΔΟΝΕΣ,ΞΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ!!!


ΛΗΨΗ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

Γενικό Λύκειο Κυθήρων.Εκκλησιασμός μαθητών και κοπή Αγιοβασιλόπιτας

Σήμερα 29 Ιανουαρίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό́ της μνήμης των Τριών Ιεραρχών κατά την παραμονή́ της εορτής, το σχολείο μας εκκλησιάστηκε. Τον πανηγυρικό της ημέρας στην εκκλησία εκφώνησε η θεολόγος του Λυκείου Κυθήρων Ελένη Μεγαλοκονόμου. 
• Σήμερα επίσης επισκέφθηκαν το σχολείο τα μέλη του νεοσυσταθέντος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και συζήτησαν με τους μαθητές και τους καθηγητές για θέματα του σχολείου. Ο Σύλλογος Γονέων προσέφερε και βασιλόπιττες τις οποίες οι μαθητές έκοψαν στις τάξεις τους.

Γενικό Λύκειο Κυθήρων


ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ
ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
–––––––––––
Καλούνται τα μέλη της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας όπως τη ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 και ώρα 18:30 προσέλθουν στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Sparta Inn (Θερμοπηλών 109 & Γκορτσολόγου γωνία) στην Σπάρτη. Τα θέματα της Συνέλευσης είναι:
1. Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ.
2. Οικονομική ενημέρωση
3. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Δικαίωμα συμμετοχής στη συνέλευση έχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα έως 03 Φεβρουαρίου 2019. Οι υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. θα κατατεθούν εγγράφως στο Δ.Σ. τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, δηλαδή μέχρι 31/01/2019. Δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα έχουν όλα τα ταμειακώς τακτικά μέλη της Ένωσης. Η τακτική ετήσια συνδρομή ορίζεται σε 10,00€ και η εφ’ άπαξ εισφορά εγγραφής ορίζεται στα 10,00€.
Μετά το πέρας των διαδικασιών, θα παρευρεθεί ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αραχωβίτης Σταύρος, προκειμένου να απευθύνει χαιρετισμό και να ενημερώσει τα μέλη της Ένωσης για θέματα που τους αφορούν.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6980238553.

Βασιλάκιον, 29/1/2019
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος α.α.
Ο Αντιπρόεδρος
Αλέξης Παναγιώτης

ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ.Ενημέρωση για το Κτηματολόγιο

Από την Τρίτη 15/01/2019 θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 8.30 πμ με 4.30 μμ γραφείο κτηματολογίου στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης, στελεχωμένο με 2 μηχανικούς και 1 δικηγόρο, προς εξυπηρέτηση των δημοτών του Δήμου Μονεμβασίας και του Δήμου Ελαφονήσου.
http://elafonisos.gov.gr