Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΛΙΖΑΚΟΣ: Υποψήφιος με Πατούλη στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων


– Δυνατή υποψηφιότητα για την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής για τον Γιώργο Πατούλη
– Όλο το παρασκήνιο της υποψηφιότητας Κουλιζάκου μετά την απώλεια του πολυαγαπημένου του αδερφού Σταύρου
– Δείτε ποιος είναι ο Μιχάλης Κουλιζάκος

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Το deal είχα κλείσει από καιρό, όμως ένα ατυχές συμβάν, αυτό της ξαφνικής απώλειας του αδερφού του Μιχάλη Κουλιζάκου, πήγε τις επίσημες ανακοινώσεις πιο πίσω.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΑΙ

Είναι γνωστό στον ευρύτερο Πειραιά και τα Νησιά του Αργοσαρωνικού, ότι ο Μιχάλης Κουλιζάκος είχε πολύ στενούς δεσμούς με τον αδερφό του Σταύρο που έφυγε τόσο πρόωρα.

Ήταν αυτό που λέμε το άλλο του μισό, αφού η συνήθης εικόνα ήταν να τους συναντάς σχεδόν παντού μαζί.
Το μοιραίο συνέβη εντελώς ξαφνικά πριν 10 μέρες.
Ο Μιχάλης Κουλιζάκος ήταν αποφασισμένος να βάλει τέλος στην ενασχόλησή του με τα κοινά, καθώς όλα έμοιαζαν διαφορετικά χωρίς τον αδερφό του στο πλάι του.
Καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή στάσης του έπαιξαν τόσο το στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον, όσο και ο ίδιος ο Γιώργος Πατούλης, που τον παρότρυναν να είναι τελικά υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Ενότητα Νήσων, καθώς αυτή ήταν και η επιθυμία του αδερφού του Σταύρου.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΛΙΖΑΚΟΣ

Ο Μιχάλης Κουλιζάκος είναι Επιχειρηματίας, Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων και Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας.
Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.
Γεννηθηκε, μεγάλωσε και εξακολουθεί να ζει και να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Πειραιά και τα Νησιά του.
Έχει διατελέσει Αντινομάρχης Πειραιά, ο μακροβιότερος Πειραιώτης-μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ενώ έχει υπάρξει ηγετικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Πειραιά.
Η εμπειρία του με τα κοινά είναι αρκετά μεγάλη, ενώ διατηρεί ισχυρές φιλίες εντός ΝΔ και όχι μόνο.
Θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την εκλογή στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων με τον Γιώργο Πατούλη.
https://piraeuspress.gr

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗ ( Μέλος πολιτικής επιτροπής ΝΔ )


Χρόνια πολλά, καλούς αγώνες και νίκες στην παράταξη μας από τη ΔΗΜΤΟ Κυθήρων! Συγχαρητήρια στην πρόεδρο Αδαμαντια Κορωνη και στο ΔΣ της τοπικής μας οργάνωσης για την εξαιρετική διοργάνωση της κοπής πίτας και πολλές ευχές στο Δήμαρχο Κυθήρων Stratos Charchalakis για την πανηγυρική επανεκλογή του!
Christoforos Boutsikakis

«Απουσίες μαθητών/τριών λόγω της εποχικής γρίπης» εγκύκλιος


Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΚΥΘΗΡΩΝ.ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ





Στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κυθήρων στο λιβάδι πραγματοποιήθηκε η τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας  της οργάνωσης το Σάββατο το μεσημέρι 16 Φεβρουαρίου 2019.
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατήρ Παναγιώτης Μεγαλοκονόμος παρουσία της Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. κ.Αδαμαντίας Κορώνη, του Αντιπροέδρου κ.Ι.Καλλίγερου, του Δημάρχου κ.Στράτου Χαρχαλάκη,και φίλων του κόμματος.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο κ.Χριστόφορος Μπουτσικάκης Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. και η κ.Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη, υποψήφια για τα νησιά με τον Γιώργο Πατούλη,που βρίσκονται  στο Νησί από την Παρασκευή.
Την επίσημη στήριξη του Κόμματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο πρόσωπο του νυν Δημάρχου Κυθήρων κ.Ευστράτιου Χαρχαλάκη ανακοίνωσε η Πρόεδρος κ.Αδαμαντία Κορώνη.
Περισσότερο ρεπορτάζ στο (VIDEO) που θα ακολουθήσει..
ADELIN 107,3 FM
















Στα Κύθηρα ο κ.Χριστόφορος Μπουτσικάκης Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ.(ΒΙΝΤΕΟ)


Στα Κύθηρα ο κ.Χριστόφορος Μπουτσικάκης Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ.

Ο κ.Μπουτσικάκης θα παραβρεθεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στα γραφεία της ΔΗΜ.ΤΟ της Νέας Δημοκρατίας στο Λιβάδι το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου το μεσημέρι,και το απόγευμα του Σαββάτου  ώρα 19.00 περιμένει τους επαγγελματίες στο καφενείο του Γρηγοράκη στα Αρονιάδικα σε  μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση-ενημέρωση με θέμα ΄΄ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ  ΔΙΑΤΑΞΗ  ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ  ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ Φ.Π.Α.΄