Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Λόγω παγετού ο ΣΥΝΟΛΟ των σχολικών μονάδων του νησιού για αύριο θα ξεκινήσει το ωράριό του 2 ώρες αργότερα.


Μετά από νεώτερη ενημέρωση από την ΕΜΥ και λόγω αναμενόμενου πρωινού παγετού στα Κύθηρα, το ΣΥΝΟΛΟ των σχολικών μονάδων του νησιού για την Τρίτη 26/2 θα ξεκινήσει το ωράριό του 2 ώρες αργότερα.
Δήμος Κυθήρων

Προς τον κ. Παναγιώτη Μεγαλοκονόμο

Προς τον κ. Παναγιώτη Μεγαλοκονόμο
Σήμερα η συνεδρίαση του ΔΣ δεν έγινε λόγω έλλειψης απαρτίας, κάτι που έχει συμβεί ελάχιστες φορές στη δική μας διοίκηση, σε αντίθεση με την προηγούμενη δημοτική περίοδο όπου αυτό συνέβαινε πολύ περισσότερες.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Μηνάς Κορώνης είναι σε αποστολή του Δήμου στο εξωτερικό, 3 Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας είναι κλινήρεις και κάποιοι δεν μπόρεσαν να έρθουν στο νησί από την Αθήνα, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών. Από πού λοιπόν συμπεραίνετε τα περί διάλυσης; Πολύ θα ήθελαν κάποιοι να έχει διαλυθεί η παράταξή μας, αρκετοί επένδυαν σε αυτό, αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και αυτό θα αποδειχθεί και σε λίγους μήνες περίτρανα.
Η παράταξή μας, περήφανη για το έργο της, για το ότι έφερε έργα σχεδόν 25 εκατομμυρίων στο νησί (έργα τα οποία η παράταξη του κ. Μεγαλοοικονόμου υποσχόταν χωρίς να υλοποιεί), για το ότι μέσα σε μόλις 4 χρόνια διπλασίασε τον προϋπολογισμό του Δήμου καταργώντας τις κατατμήσεις δαπανών, για το ότι επανέφερε τη λειτουργικότητα στις δημοτικές υπηρεσίες, συνεχίζει το έργο της και θα το συνεχίσει μέχρι και το τέλος του 2023, ανανεωμένη, ισχυρή και με απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Δημάρχου μας.

ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΣ

Εικόνα διάλυσης παρουσίασε στο Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα 25 Φεβρουαρίου η δημοτική παράταξη του κ. Χαρχαλάκη . Οι μισοί σύμβουλοί του ούτε που παρουσιαστήκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο παρόλο που υπήρχαν σοβαρά και επείγοντα θέματα , όπως προσλήψεις έκτακτου προσωπικού.
Η εικόνα ήταν τραγελαφική με κάποιους από τους Συμβούλους του κ. Χαρχαλάκη να παίρνουν συνεχώς τηλέφωνα μήπως βρουν τους υπόλοιπους για να μπορέσουν να κάνουν απαρτία. Τελικά ούτε οι Σύμβουλοι βρεθήκαν ούτε το Δημοτικό Συμβούλιο έγινε. Ο κ. Χαρχαλάκης όμως που του αρέσουν οι εντυπωσιακές λέξεις και τα μεγάλα κείμενα μας μιλάει για προοδευτισμό. Δεν μπορεί όμως ούτε να μαζέψει τους δικούς του Συμβούλους για να κάνει ένα σοβαρό Συμβούλιο. Ας κοιτάξει να λύσει πρώτα τα προβλήματα της παράταξής του κι ας αφήσει τους άλλους να μιλάνε για πρόοδο, εξέλιξη κι ανάπτυξη. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΠΙΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ………………………………..


ΜΕΓΑΛΟΚΟΝΟΜΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΡΥΜΟΥΛΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΒΟΙΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΑΓΚΥΡΑ .(ΦΩΤΟ)


ΡΥΜΟΥΛΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΒΟΙΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΑΓΚΥΡΑ .
Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν στο ρυμουλκό να ρίξει άγκυρα λόγω των ισχυρών ανέμων.

Συμβαίνει Τώρα

ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ.ΚΛΑΔΙ ΕΣΠΑΣΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ


Η ΩΚΕΑΝΙΣ σαρώνει τα Κύθηρα...
θυελλώδεις άνεμοι πνέουν για δεύτερο εικοσιτετράωρο στο νησί.
Το πρωί της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου ο δυνατός άνεμος έσπασε κλαδί πεύκου στο χωριό Μυλοπόταμος  στον δρόμο που οδηγεί στο πίσω πηγάδι,το οποίο κόπηκε με την χρήση αλυσοπρίονου και απομακρύνθηκε και αυτή τη φορά από τους πυροσβέστες του τοπικού κλιμακίου που έσπευσαν στο σημείο με ένα όχημα ,κάτω από τις οδηγίες του Προισταμένου Επιπυραγού κυρίου Κωνσταντίνου.





Ο Φόνος που Δεν Έγινε Ποτέ στα Κύθηρα και τα Επτά Άδικα Χρόνια στη Φυλακή​

Kατηγορήθηκε για τη δολοφονία ενός ανθρώπου, ο οποίος -όπως αποδείχθηκε- πέθανε από ανακοπή καρδιάς, επτά χρόνια μετά.

Το τηλέφωνο χτυπάει σπάνια στο Αστυνομικό Τμήμα Κυθήρων. Το μεσημέρι της 7ης Ιουλίου του 2010, λίγο πριν το «βαθύ» καλοκαίρι, το φαξ του γραφείου κουδούνισε. Ο δόκιμος αστυνομικός στάθηκε πάνω από τη συσκευή. Είχε φθάσει ένα σήμα της Πολωνικής Ιντερπόλ, που ενημέρωνε για μια πιθανή δολοφονία στο νησί. Το θύμα, έλεγε το σήμα, ήταν ένας Πολωνός εργάτης στο χωριό Αγία Πελαγία Κυθήρων και πιθανοί δράστες δύο αδέρφια Βούλγαροι και δύο συμπατριώτες του, ένας άνδρας και μια γυναίκα, επίσης όλοι εργάτες στο νησί. Ο νεαρός αστυνομικός ενημέρωσε αμέσως τον διοικητή του και εκείνος, το Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ. Μέχρι να φθάσει το κλιμάκιο από την Αθήνα, οι τοπικοί αστυνομικοί προσήγαγαν τους υπόπτους. Τους κράτησαν χωριστά στο Τμήμα και ξεκίνησαν για την πρώτη αυτοψία στο σπίτι του θύματος.
Κάπως έτσι ξεκινά η ιστορία της πιο καφκικής δικαστικής πλάνης των τελευταίων ετών στην Ελλάδα. Ο κεντρικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία, ο Βούλγαρος Ίβο Μπογκντάνοφ, έμεινε στη φυλακή για επτά χρόνια. Μέχρι τη μέρα που το θεωρούμενο θύμα του, ο Πολωνός εργάτης Ρίτσαρντ Χανούσκεβιτς, βρέθηκε νεκρός στην Τρίπολη. Είχε πεθάνει από ανακοπή καρδιάς. Τις επόμενες ημέρες, ο Άρειος Πάγος πρόκειται να αποφασίσει για την επιστροφή της υπόθεσης στο Εφετείο.
περισσότερα πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο 


ΠΗΓΗ https://www.vice.com/gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ Κας ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΤΙΟΣ 2019