Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ.ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΒΛΑΧΑΚΟ

με το υποψήφιο δήμαρχο, Νικόλαο Βλαχάκο

Γεννήθηκα τον Απρίλιο του 1983 στον Πειραιά, όπου και μεγάλωσα. Γιός του Δημήτριου Χριστοδούλου (τελωνειακός) από τον Πειραιά με καταγωγή από τα Κύθηρα και της Αριστέας Χριστοδούλου , μεγάλωσα και γαλουχήθηκα με τις αρχές και τις αξίες της μέσης Ελληνικής οικογένειας. Προσηλωμένος στα ιδανικά που έμαθα από την οικογένεια μου τόσο για τη προσφορά στον συνάνθρωπο όσο και για την αγάπη προς το τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, αποδέχτηκα το κάλεσμα του φίλου και υποψήφιου δημάρχου Πειραιά Νικόλαου Βλαχάκου με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΟΛΗ-ΠΡΟΤΥΠΟ, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Πιστεύω στη στήριξη των συνδημοτών μου Κυθηρίων του Πειραιά , ώστε να εργαστώ με όσα πνευματικά και ψυχικά εργαλεία διαθέτω για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στη πόλη μας.

                                Με εκτίμηση,
                     Παναγιώτης Δ. Χριστοδούλου

Με το πατέρα μου, Δημήτριο Χριστοδούλου

Με τον πολύ καλό μου φίλο και βουλευτή Α Πειραιώς και Νήσων , Κώστα Κατσαφάδο. Γνωριζόμαστε από τα φοιτητικά μας χρόνια

Σέρνω το χώρο στα 100 χρόνια της κυθηραικης αδελφότητας Πειραιώς Αθηνών

Φάε λάδι και έλα βράδυ… Ελαιόλαδο το θαυματουργό για καλό…σεξ!


Στη διάρκεια των ερευνών, η επιστημονική ομάδα μελέτησε 500 άνδρες άνω των 50 ετών, στους οποίους και χορηγήθηκαν ημερησίως για τρεις μήνες 20cc εξαιρετικό παρθένο ελαιολάδο αναμιγμένου με 8 mg λυκοπενίου. Τα αποτελέσματα ήταν άκρως εντυπωσιακά: παρατηρήθηκε βελτίωση της στύσης σε ποσοστό που άγγιζε το 50% των ασθενών.
Ελαιολαδο και ντοματες
Σύμφωνα με τον Juan Carlos Ruiz de la Red, ουρολόγο και Διευθυντή του Ουρολογικού Ινστιτούτου Μαδρίτης, «η εξήγηση είναι πολύ απλή, καθώς διαπιστώθηκε ότι το λυκοπένιο μια αντιοξειδωτική ένωση που συντατάται κυρίως στις ντομάτες σε συνδυασμό με το ελαιόλαδο επιτυγχάνει καλύτερη κυκλοφορία του αίματος σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου του πέους, κι επομένως της στύσης».
Παράλληλα το ελαιόλαδο αποτελεί μια πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων ενώ έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά ότι συμβάλει στην μείωση των φλεγμονών και της κακής χοληστερίνης που φράζει τα αγγεία.
Το λάδι επίσης έχει και ηρεμιστικές αντί- στρες ιδιότητες αφού απελευθερώνει ουσίες όπως η ντοπαμίνη που είναι διεγερτικές και αποτελεί μια από τις προϋποθέσεις για καλό σεξ.
Δεν είναι εξάλλου τυχαίο το γεγονός ότι τα καντήλια στις εκκλησίες καίνε λαδάκι και όχι κάποια άλλη ουσία αφού τα αρώματα του εκχυλίζουν σεροτονομιμητικές ουσίες που ερεθίζουν τη φαντασία και χαλαρώνουν τους μύες.
Να σημειωθεί ότι το πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας αποτελεί σε παγκόσμιο επίπεδο μάστιγα για τους άνδρες κυρίως εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής και του άγχους. Στη χώρα μας υπολογίζεται ότι περίπου 400.000 άνδρες παρουσιάζουν το πρόβλημα είτε παροδικά είτε μόνιμα ενώ μελέτη Ελλήνων επιστημόνων του Ιπποκρατείου νοσοκομείου απέδειξε πώς σχεδόν οι μισοί άνδρες άνω των 40 θα εμφανίσουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας έστω και μία φορά στη ζωή τους.
ΠΗΓΗ https://www.sextips.gr

ΚΥΘΗΡΑ ΛΕΙΒΑΔΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ


ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΘΗΡΩΝ.ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ελάτε στην πλατεία της Χώρας Κυθήρων για να παρακολουθήσετε το παραδοσιακό γαϊτανάκι μας!!!! 
Σε περίπτωση άσχημου καιρού η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Κυθηραικό Σύνδεσμο!

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019 στις 4 μ.μ.