Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Σωματείο Κυθηρίων Ψαράδων Μυρτιδιώτισσα. ΛΙΜΕΝΑΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ


Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΡΙΟ -ΚΑΛΕΣΜΑ


 Ο τ. Υπουργός και τ. Δημάρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ
– Θεωρείται από τις ισχυρές υποψηφιότητες για την ΕΕ

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη για την εξαιρετική τιμή να με συμπεριλάβει στο Ευρωψηφοδέλτιο.
Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω αυτή την επιλογή.
Καλώ τους φίλους μου από τον Πειραιά, τα Κυθηρα, τα Αντικύθηρα, την Αίγινα, το Αγκίστρι, την Ύδρα, τις Σπέτσες, τον Πόρο, τον Γαλατά, την Τροιζηνία και τα Μέθανα που για 30 ολόκληρα χρόνια μου έδωσαν απλόχερα τιμή, αγάπη και εμπιστοσύνη και με εξέλεγαν Βουλευτή και Δήμαρχο.

Καλώ τους φίλους μου από την Αθήνα που με ηγέτη τον Μπουλτόζα Μιλτιάδη Έβερτ χτίσαμε την Νέα Εποχή για την Πρωτεύουσα.
Καλώ τους συμμαχητές μου από όλη την Ελλάδα από κάθε πόλη και χωριό που με εμπνευστή τον Ευπατρίδη Ευάγγελο Αβέρωφ δημιουργίσαμε την γαλάζια γενιά, την μεγάλη ΟΝΝΕΔ που ακόμη και σήμερα κυριαρχεί στα Πανεπιστήμια της χώρας.
Όλοι εμείς να πρωταγωνιστήσουμε στη μάχη των μαχών. Στις 26 Μαϊου να ηττηθεί οριστικά ο λαϊκισμός και ο πολιτικός τυχωδιωκτισμός που τόσο ακριβά στοίχισε στην Ελλάδα μας. Να ξαναχτίσουμε την μεγάλη Νέα Δημοκρατία του 40% και άνω. Να δικαιώσουμε τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή που οραματίστηκε την Ελλάδα πρωταγωνιστή στην Ευρωπη με πολιτιστική λάμψη, ευημερία και κοινωνική δικαιοσύνη.
Κατανοώ πλήρως την πικρία που νιώθουν πολλοί από τους αγνούς διαχρονικά αγωνιστές της Παράταξης, και εγώ πολλές φορές ένιωσα.
Την ώρα της μεγάλης μάχης όμως να παραμερίζουμε την πικρία και είμαστε στην πρώτη γραμμή.
Η Αιχμή τους δόρατος όπως θα έλεγε και ο Ευάγγελος Αβέρωφ.

«Το ΕΠΑΛ δημιουργεί» Έκθεση με δημιουργίες μαθητών των ΕΠΑΛ,στον σταθμό μετρό Συντάγματος.(ΦΩΤΟ-VIDEO)



ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΕΛΟΥ «ΤΟ ΕΠΑΛ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ»



ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΕΛΟΥ.Επαγγελματικές προοπτικές των μαθητών μετά από την απόκτηση του πτυχίου Επαλ/ειδικότητα πλοιάρχων ε.ν.



Η κυρία Κουκουτσέλου με τον κ. Θέμη Κοτσιφάκη. 



«Το ΕΠΑΛ δημιουργεί» Έκθεση με δημιουργίες μαθητών των ΕΠΑΛ,στον σταθμό μετρό Συντάγματος.

Οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους 9 τομείς και τις 35 ειδικότητες των επαγγελματικών λυκείων
Ενεργό ρόλο στην υλοποίηση της έκθεσης είχε η κυρία Αναστασία Κουκουτσέλου καθηγήτρια του ΕΠΑΛ Βοιών,εκπροσωπώντας παράλληλα και τον τομέα της που είναι ο Τομέας Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων.
Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία από τις 27 Φεβρουαρίου έως και τις 2 Μαρτίου 2019 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα.
Στην Έκθεση παρουσιάστηκαν οι 9 τομείς και οι 35 Ειδικότητες που λειτουργούν στα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ).
Εκτέθηκαν στο κοινό μαθητικά έργα καθώς και οπτικό-ακουστικό υλικό που είχαν δημιουργήσει μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί στα ΕΠΑΛ και στα Εργαστηριακά Κέντρα.
Επιπλέον,παρουσιάστηκαν εκπαιδευτικές δράσεις ανά τομέα από εκπαιδευτικούς και μαθητές.
Την Έκθεση διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας ,Έρευνας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με την εταιρία Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.(ΣΤΑ.ΣΥ) και εντάσσεται στη συνολική προσπάθεια του Υπουργείου Παιδείας,Έρευνας και Θρησκευμάτων να αναβαθμίσει την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (ΕΕΚ) και ιδιαίτερα το ρόλο του Επαγγελματικού Λυκείου στο εκπαιδευτικό σύστημα.
Φωτογραφικό υλικό και video από την Έκθεση μας έστειλε η κυρία Αναστασία Κουκουτσέλου καθηγήτρια του ΕΠΑΛ Βοιών που είχε ενεργό ρόλο στην υλοποίηση της έκθεσης και της αξίζουν συγχαρητήρια.

 ADELIN 107,3 FM ΚΥΘΗΡΑ


Η κυρία Κουκουτσέλου  με τον πρώην υφυπουργός παιδείας κ. Μπαξεβανακη δεξιά , αριστερά του ο καθηγητής και πρόεδρος πανελλήνιου συλλόγου καθηγητών Ναυτικών μαθημάτων . κ. Ανδρέας Γεωργιάδης, και δεξιά της ο Διευθυντής κ. Αποστόλης Καλτσάς. 






ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ 2019