Σάββατο 27 Απριλίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ.ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ
Η ειδική πτήση της Global Aviation για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στα Κύθηρα, αναμένεται να αφιχθεί στον Κρατικό Αερολιμένα Κυθήρων "Αλέξανδρος Αριστοτέλους Ωνάσης" μετά τις 8:15 απόψε το βράδυ.
Καλή Ανάσταση!

« Ψηφοδέλτιο ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Λακωνίας » ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σπάρτη, 26 Απριλίου 2019
ΣΠΑΡΤΗ
Πληρ. : Νίκος Ι. Κουφός
ΤΗΛ : 6932370777



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ : « Ψηφοδέλτιο ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Λακωνίας »
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας, του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ύστερα από την απόφαση της 3ης συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στις 16/12/2018, καθώς και της εξουσιοδότησης στην Επιτροπή Ψηφοδελτίων για την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων των εθνικών εκλογών που δεν συμπεριλήφθηκαν στη διαδικασία αυτή, ανακοινώνει όλα τα ονόματα των υποψηφίων για το εθνικό ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής για τη Λακωνία, τα οποία είναι κατά αλφαβητική σειρά, τα ακόλουθα :

Γρηγοράκος Λεωνίδας ( Ιατρός – Πνευμονολόγος )

Κακκάβα Γεωργία ( Ελεύθερος επαγγελματίας )

Μανάκου – Γούσγουλα Βάσω ( Οικονομολόγος )

Μουζόπουλος Γεώργιος ( Ιατρός - Ορθοπεδικός )

Σπανάκος Νικόλαος ( Πρώην Αξιωματικός Λιμενικού Σώματος )

Η Νομαρχιακή Επιτροπή, ευχαριστεί θερμά την Αικατερίνη Λεκάκη ( Ιατρό – Φυσίατρο ), το όνομα της οποίας συμπεριλαμβανόταν στο Ψηφοδέλτιο αρχικά, αλλά για επαγγελματικούς λόγους αδυνατεί να δώσει τη μάχη στις προσεχείς εκλογές, ως υποψήφια Βουλευτής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ στη Λακωνία. Η κυρία Λεκάκη, υπηρετεί πλέον ως Ιατρός στο Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα και δηλώνει την υποστήριξή της, σε όλους τους υποψηφίους Βουλευτές του ΚΙΝΑΛ Λακωνίας.
Τέλος, η Νομαρχιακή Επιτροπή, εν όψει της εορτής του Πάσχα, εύχεται στα Μέλη και τους Φίλους του ΚΙΝΑΛ, καθώς και σε όλους τους Λάκωνες,

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

& ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !


Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕ

ΝΙΚΟΣ Ι. ΚΟΥΦΟΣ

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 21.00 ΑΠΟΨΕ Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

Σύμφωνα με τον Αερολιμενάρχη κύριο Παιζάνο Μετά τις 21.00 απόψε Μεγάλο Σάββατο αναμένεται η άφιξη του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ στο νησί μας.

Με τις πρέπουσες τιμές και με κάθε επισημότητα αναμένεται και φέτος το ΆΓΙΟ ΦΩΣ στον Κρατικό Αερολιμένα Κυθήρων "Αλέξανδρος Αριστοτέλους Ωνάσης " από τον Πανάγιο Τάφο των Ιεροσολύμων,με ειδική πτήση της εταιρείας Global Aviation και κυβερνήτη τον κ.Μάλαμα.


Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ (ΦΩΤΟ)


 "Η ζωή εν τάφω..."
"Την θεόσωμον ταφήν του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού και την εις Άδου κάθοδον..." εορτάσαμε με ιερή κατάνυξη, με λαμπρότητα και με τη συμμετοχή πολλών πιστών στο Ι. Π της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας στα Κύθηρα.
"Ιδείν την του Υιού σου ανάστασιν, Παρθένε, αξίωσον σους δούλους".
Χρόνια Πολλά κι ευλογημένα! Καλή Ανάσταση!

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Υ. ΓΥΘΕΙΟΥ "Πύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής"

Χρόνια Πολλά!
Υγεία, αγάπη και δύναμη σε κάθε Πυροσβέστη, στις οικογένειές σας και σε όλο τον κόσμο!!!

ΒΑΤΙΚΑ.ΝΕΑΠΟΛΗ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


ΝΕΑΠΟΛΗ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 
Είναι όμορφο να το ακούς από επισκέπτες του τόπου μας ,ότι χθες βράδυ βιώσανε την Περιφορά του Επιταφίου ,πρωτόγνωρα και έμειναν εντυπωσιασμένοι από την κατάνυξη αλλά και τις τιμές που αποδόθηκαν από την Φιλαρμονική μας !
.Άπαντες καθηλώθηκαν σε όλη την διαδρομή και όπως μας είπαν σήμερα ,ειδικά αυτοί που επέλεξαν πρώτη φορά να κάνουν Πάσχα στη Νεάπολη, κανείς τους δεν περίμενε πως θα ζούσανε ένα συγκλονιστικό γεγονός με όλες τις αρχές και τις τιμές. Η μουσική υπόκρουση ,οι ψαλμωδία με τα εγκώμια από τις χορωδίες ,των μικρών παιδιών της Φιλαρμονικής και των ενηλίκων της Ενορίας της Αγίας Τριάδας ,ο άψογος βηματισμός και η μεγάλη προσέλευση των πιστών ,άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Για μας όλους που μένουμε εδώ είναι αυτονόητο γιατί έχουμε έναν ιερέα στην Ενορία μας τον ακούραστο πνευματικό μας Πατέρα Παναγιώτη Αρώνη, που με τον τρόπο του μας καλεί κοντά του πάντα.
Δεν θα υπερβάλλω αλλά σχεδόν σας το λέω με σιγουριά ότι η Περιφορά του Επιταφίου στη Νεάπολη είναι ανώτερη όλων στην Λακωνία !
Η μεγάλη διαδρομή ,ορθάνοιχτα σπίτια με αναμμένο το καντήλι με το λιβάνι να σκορπίζει το άρωμα του ,τα αναμμένα κεριά που κρατούν οι πιστοί ,η αναμονή στα στενά σοκάκια του Βροντά, Μια παραλία με όλο τον κόσμο όρθιο στα πεζοδρόμια που ξεπερνούσε τους 2000 ,οι κρότοι και οι φωτοβολίδες !!
Όλοι μια προσευχή και μια ελπίδα , όλοι σιγανά επικαλούμαστε την συγχώρεση από τον Ιησού μας .
Δεν υπάρχει κούραση δεν υπάρχει αγανάκτηση , δεν πονά ο ώμος όταν κουβαλάς τον Επιτάφιο ,γιατί τίποτα δεν είναι όλα αυτά ,όταν ακολουθείς την Περιφορά του Επιταφίου και προσδοκείς την επόμενη ημέρα της Αναστάσεως .
Όταν άνθρωποι από διάφορα μέρη ,σου λένε ζήσαμε συγκλονιστικές στιγμές χθες βράδυ και ότι με τίποτα δεν μπορούσαν να φανταστούν τόση μεγαλοπρέπεια αλλά και κατάνυξη ,τόσο σεβασμό και τιμές ,εγώ τους απαντώ .
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ ΒΑΤΙΚΑ !!!
Δέσποινα Παπούλη -Βαγγελόγλου