Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση του ιδρυτού της ομάδος «Καπνίζουμε ΕΞΩ στα Κύθηρα» κου Παναγιώτη Λευθέρη.


Με χαρά σας ανακοινώνω ότι η ομάδα μας, πριν καν συμπληρωθεί εβδομάδα από την ίδρυσή της, αριθμεί 220 μέλη (110 από την πρώτη μέρα)! Είμαστε ήδη επαρκής αριθμός στα Κύθηρα για να διεκδικήσουμε το δικαίωμα μιας άκαπνης εξόδου! Κατ' επέκταση, και τα δικαιώματα των παιδιών, των βρεφών και των εγκύων που είναι ακόμη πιο επιτακτικά. Πρόθεσή μας δεν είναι να κρίνουμε τους καπνιστές για την συνήθειά τους! Είναι να τους πείσουμε ότι είναι δικαίωμα όλων να απολαμβάνουν την έξοδο τους σε έναν καθαρό από καπνό χώρο. Και ότι είναι άδικο ένας μη καπνιστής να υφίσταται τις συνέπειες του καπνού! Τα Κύθηρα έχουν την ιδιαιτερότητα του μικρού πληθυσμού. Αυτό αποτελεί πρόβλημα αλλά και ευκαιρία. Πρόβλημα γιατί οι επαγγελματίες της εστίασης δεν εφαρμόζουν τον νόμο από φόβο να μην χάσουν την (λιγοστή) πελατεία τους. Ευκαιρία γιατί (θεωρητικά) μπορούμε να συνεννοηθούμε ευκολότερα. Το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι άλλη μια κόντρα. Για αυτό τον λόγο θεωρώ ότι είναι υποχρέωση των αρχών να φροντίσουν ώστε να υπάρξει καθολική συναίνεση. Μια τέτοια επιλογή εφαρμογής του νόμου, όχι μόνο δεν θα βλάψει τους επαγγελματίες, αλλά θα φέρει και άλλο κόσμο στα μαγαζιά τους, κόσμο που τώρα δεν βγαίνει γιατί δεν αντέχει την υφιστάμενη κατάσταση η οποία είναι απαράδεκτη από κάθε άποψη. Καλούμε λοιπόν τους υποψηφίους όλων των εκλογικών συνδυασμών όχι μόνο να λάβουν θέσεις επί του θέματος, αλλά να μας πουν και τι θα πράξουν αν θα κερδίσουν τις εκλογές. Κάτι τέτοιο θα μας πείσει ότι σοβαρολογούν όταν ισχυρίζονται ότι οραματίζονται κάποια διαφορετικά Κύθηρα!
Panayotis Leftheris 

ΒΥΡΩΝ ΔΑΠΟΝΤΕ.Εύχομαι να τα καταφέρετε και χωρίς εμένα... καλή τύχη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρων η κέρδος προσπάθησα και επιδίωξα να βοηθήσω όπου και όπως μπορώ το νησί μας στις ανάγκες του,με τη συμμετοχή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Σαν Δήμαρχος αποκρούστικα  λόγω μεγάλης ηλικίας είμαι 92 ετών.
Σαν Δημοτικός Σύμβουλος ο ίδιος παρέδωσα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στον Δημήτρη Κοντολέωντα στον Ποταμό την Τρίτη 30 Απριλίου 2019 για να τα παραδώσει στο Πρωτοδικείο του Πειραιά τα πήρε μεν και  δεν τα κατάθεσε δε,μαζί με τα άλλα που κατέθεσε. 
Έτσι αποκλείστηκα και δεν είμαι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Εύχομαι να τα καταφέρετε και χωρίς εμένα... καλή τύχη 

ΒΥΡΩΝ ΔΑΠΟΝΤΕ 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ.¨ΛΙΒΑΔΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ΄


Κύθηρα-Αντικύθηρα Νέο Ξεκίνημα Ενωμένοι Πολίτες.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αγαπητοί Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,
Πριν από πολλά χρόνια κάποιοι από εμάς ξεκινήσαμε με γνώμονα την αγάπη μας για τα νησιά μας, να σκεφτόμαστε και να οραματιζόμαστε την ανάπτυξη τους και την καλυτέρευση του βιοτικού επιπέδου τους.
Σιγά σιγά γίναμε πολλοί και τότε αποφασίσαμε πως είχε έρθει η στιγμή να κάνουμε την προσπάθειά μας για να κάνουμε πράξη όσα σκεφτόμασταν.
Συμμετείχαμε στις προηγούμενες εκλογές άνθρωποι από όλους τους χώρους μιας και πιστεύουμε ακόμα και σήμερα πως ειδικά στις Αυτοδιοικητικές εκλογές δεν υπάρχουν χρώματα και κόμματα αλλά μονάχα η πρόθεση για ειλικρινή διάθεση προσφοράς για τα νησιά μας και τους κατοίκους τους.
Η Παράταξή μας χτυπήθηκε από τις απώλειες δύο πολύ σημαντικών προσώπων, που για όλους μας ήταν σύντροφοι και αυνοδοιπόροι από την αρχή μα πάνω απ' όλα δικοί μας άνθρωποι και φίλοι όλων.
Τον Εμμανουήλ Στάθη (Σπιθέα) και τον Δημήτριο Λουράντο (Δάσκαλο).
Παρόλο που μείναμε ορφανοί εμείς παλέψαμε και σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο με την παρουσία του Αντώνη Πρωτοψάλτη ως Επικεφαλής και την Ελένη Στάθη, οι οποίοι σήκωσαν το βάρος στην πλάτη τους και τους ευχαριστούμε θερμά γι αυτό.
Σήμερα οδηγούμαστε και μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία για τις νέες Αυτοδιοικητικές εκλογές.
Κάποια από τα στελέχη μας ακολούθησαν άλλες παρατάξεις και είναι σεβαστή από εμάς η απόφασή τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και δύναμη στον αγώνα τους.
Είμαστε όμως κι εμείς που θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε φωνή μέσα από την Παράταξή μας, ακολουθώντας παρακαταθήκες που άφησαν οι σύντροφοί μας που "έφυγαν", αλλά και που πιστεύουμε ακόμα στις αρχές διακήρυξης και τις θέσεις μας.
Έχοντας το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους νέους μας πρώτα απ' όλα, σε όσους πίστεψαν σ' εμάς και συνεχίζουν να πιστεύουν ακόμα, σε όσους μας στήριξαν αλλά και στα νησιά μας, συνεχίζουμε να δίνουμε ενεργά το παρόν με την συμμετοχή δύο μελών της Παράταξης μας σε Τοπικά Διαμερίσματα.
Του Κωνσταντίνου Βρ. Πετρόχειλου στα Φράτσια και του Ευστρατίου Μιχ. Καλογερόπουλου στα Μητάτα.
Υπήρξαμε πάντα ειλικρινείς μαζί σας και θέλουμε να συνεχίσουμε να σας κοιτάμε στα μάτια.
Η μη ενεργοποίηση και συμμετοχή Συμπατριωτών μας καθώς ότι κι εμείς θέλαμε να στηρίξουμε ένα νέο πρόσωπο κοινής αποδοχής το οποίο δεν βρέθηκε, μας οδήγησε στην απόφαση να μην συμμετέχουμε στις εκλογές με Υποψήφιο Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους, όμως εκεί που πραγματικά μπορούμε, προσπαθούμε και το κάνουμε.
Παραμένουμε ενεργοί, επιθυμούμε και στηρίζουμε κάθε θετική ενέργεια που γίνεται και θα γίνεται στο μέλλον για τα νησιά μας και αυτό ήδη το έχουμε αποδείξει την πενταετία που πέρασε, καθώς η Αντιπολίτευση που ασκήσαμε δεν ήταν εντυπωσιασμού και κόντρας.
Αντιθέτως στηρίξαμε κάθε προσπάθεια που γινότανε για το καλό των νησιών μας και κάποιες φορές έφτανε στ' αυτιά μας, ότι συστρατευθήκαμε με την Συμπολίτευση.
Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν κι εμείς επιβάλλεται να βλέπουμε και να προχωράμε μπροστά.
Δηλώνουμε παρόντες λοιπόν εκλογικά στα Φράτσια με τον Κωνσταντίνο Βρ. Πετρόχειλο και στα Μητάτα με τον Ευστράτιο Μιχ. Καλογερόπουλο.
Δηλώνουμε παρόντες για τα νησιά μας και τους κατοίκους τους.
Δηλώνουμε παρόντες στην νέα εποχή που έρχεται δυναμικά.
Δηλώνουμε παρόντες στις δυσκολίες και στα προβλήματα με προτάσεις και διάλογο.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους Υποψήφιους Δημάρχους , Ευστράτιο Χαρχαλάκη, Δημήτριο Παναγόπουλο και Δημήτριο Κοντολέων και σε όλους τους Υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους σε όλες τις Παρατάξεις και δηλώνουμε ότι θα είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο και ανταλλαγή απόψεων καθώς και σύμμαχοι σε οποιαδήποτε θετική προσπάθεια και ενέργεια με γνώμονα πάντα, τα δικά μας Κύθηρα και τα Αντικύθηρα.
Κύθηρα - Αντικύθηρα
Νέο Ξεκίνημα
Ενωμένοι Πολίτες
Η Γραμματέας
Αγγελική Κασιμάτη
Τα μέλη
Ελένη Στάθη
Ζαχαρίας Κυπριώτης
Σπύρος Κουσουρής
Χριστίνα Φατσέα
Ελίνα Γαλανοπούλου
Χαράλαμπος Πετρόχειλος
Γιώργος Ευστρατίου
Ευστράτιος Καλογερόπουλος
Κωνσταντίνος Πετρόχειλος
Αθηνά Κρίθαρη Τριπολιτσιώτου
Παναγιώτης Μαρσέλος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΗΤΑΤΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΗΤΑΤΩΝ
Φίλες και Φίλοι,
Στις εκλογές της 26ης Μαΐου θέτω ξανά υποψηφιότητα για την Κοινότητα Μητάτων, μετά από την ολοκλήρωση μιας ομολογουμένως πετυχημένης θητείας. Στην παρούσα Δημοτική Αρχή, η Κοινότητά μας, βρήκε σημαντική υποστήριξη με αποτέλεσμα να εκτελεστούν σημαντικά έργα:
· Ανάπλαση Μητάτων
· Ανάπλαση Σκλαβιανίκων
· Πλακοστρώσεις στον Αβλέμωνα
· Δημοτική οδοποιία (Βιαράδικα, Μητάτα, Παλιόπολη)
· Γήπεδο Αβλέμωνα
· Παιδική Χαρά Αβλέμωνα
· Συντήρηση Κοιμητηρίου Βιαραδίκων
· Αναβάθμιση δημοτικού φωτισμού
· Νέες πινακίδες σήμανσης
· Παραχώρηση κοινοχρήστων χώρων στάθμευσης Αβλέμωνα από την Εγχώριο Περιουσία
· Ολοκλήρωση μελέτης ανάπλασης Πλατείας Αβλέμωνα που δημοπρατείται στους επόμενους μήνες
· Ολοκλήρωση προμελέτης υπογειοποίησης δικτύων ΔΕΗ Αβλέμωνα
· Ανακαίνιση δημοτικών WC Μητάτων
· Συντήρηση δεξαμενών και αντλιοστασίων
· Επαναλειτουργία δημοτικού πηγαδιού Παλαιόπολης
· Φωτισμός δρόμου Παλαιόπολης
· Αξιοποίηση και σύνδεση δεύτερης γεώτρησης Κακάβου
· Χρηματοδότηση για την προμήθεια και τοποθέτηση μηχανήματος SEATRACK στην παραλία Παλαιοπόλεως μέσω ΕΣΠΑ
· Ολοκλήρωση μελετών για τον δρόμο του Μόρμορη και εξασφάλιση χρηματοδότησης 500.000€ από την Περιφέρεια Αττικής
· Δημοπράτηση του σημαντικού έργου της νέας Γέφυρας Μάκρωνα με π/υ 1.800.000€ που θα ξεκινήσει μέχρι το καλοκαίρι
· Φωτισμός Μνημείου Μητάτων
· Νέα μηχανήματα παροχής νερού και ρεύματος στο λιμάνι του Αβλέμωνα
· Νέα κουφώματα και συντήρηση Κοινοτικού Καταστήματος Μητάτων
· Ολοκλήρωση μελετών για την αναβάθμιση του γηπέδου μπάσκετ στα Βιαράδικα που θα δημοπρατηθεί μέσα στο 2019 με πιστώσεις του Δήμου μας
Οι στόχοι μου για τη νέα θητεία 2019-2023:
· Η ολοκλήρωση των μελετών αποχετευτικού δικτύου ευρύτερης περιοχής Αβλέμωνα – Παλαιοπόλεως, που ξεκινά σύντομα η Δημοτική Αρχή
· Η ανάδειξη και αποκατάσταση του Καστέλο του Αβλέμωνα
· Η δημοπράτηση και ολοκλήρωση του δρόμου του Μόρμορη
· Η ασφαλτόστρωση του περιφερειακού δρόμου των Μητάτων
· Η ανάπλαση και ανάδειξη της Πηγής Μητάτων και της Βρύσης Βιαραδίκων
· Η αναβάθμιση της εσωτερικής οδοποιίας στα Βιαράδικα
· Η συνολική ανάπλαση του Αβλέμωνα
· Η συντήρηση και ανακαίνιση του Δ.Σ. Μητάτων, του Κοινοτικού Γραφείου και του περιβάλλοντος χώρου με στόχο να αποκτήσουν πολιτιστική χρήση και να γίνουν σημείο ενημέρωσης για τις πεζοπορικές διαδρομές της περιοχής αλλά και όλου του νησιού
· Η δημιουργία παιδικής χαράς στα Μητάτα
Φίλες και Φίλοι,
Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ζητώ τη στήριξή σας για την Κοινότητα Μητάτων και παράλληλα για την επανεκλογή του Δημάρχου μας με ισχυρή πλειοψηφία από την πρώτη Κυριακή, γιατί πιστεύω πως μπορεί να εγγυηθεί ότι τα μεγάλα έργα που έχουν προγραμματιστεί θα ολοκληρωθούν σωστά και θα μελετηθούν ακόμη περισσότερα, γιατί δεν δίνει ανέφικτες υποσχέσεις, γιατί διοικεί το Δήμο με διαφάνεια μαζί με τους εξαίρετους συνεργάτες του.
Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!

Κύθηρα 4 Μαΐου 2019
Γεώργιος Φ. Σκλάβος
Υποψήφιος Πρόεδρος Κοινότητας Μητάτων















Διεθνής Ημέρα Πυροσβεστών.Δελτίο Τύπου.¨Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου Πύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής¨


Δελτίο Τύπου 4 Μαΐου 2019
Διεθνής Ημέρα Πυροσβεστών
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου Πύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής συνεχίζει την προσπάθεια ενημέρωσης και εκπαίδευσης πολιτών και υπηρεσιών σε θέματα που αφορούν στη πυροπροστασία και στην άμεση αντιμετώπιση πιθανής έναρξης πυρκαγιάς.
Στην πρώτη βδομάδα της αντιπυρικής περιόδου 2019 και παράλληλα με τις αυξημένες υποχρεώσεις η Π.Υ. Γυθείου πραγματοποίησε ενημέρωση - εκπαίδευση το Κέντρο Υγείας Γυθείου από το οποίο απεδέχθη σχετική πρόσκληση.
Σκοπός της δράσης αυτής ήταν η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του ιατρικού, διοικητικού, νοσηλευτικού και διασωστικού προσωπικού του Κ.Υ. Γυθείου, στην γνώση για την πρόληψη, αντιμετώπιση και προστασία από την απειλή από την πυρκαγιά και τις καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Η γνώση ως εφόδιο μειώνει την πιθανότητα αμέλειας που μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο ακόμα και για την ανθρώπινη ζωή και ταυτόχρονα αυξάνει το αίσθημα ασφάλειας κάθε ανθρώπου ώστε να ενεργεί και να αντιδρά χωρίς το αίσθημα του πανικού.
Απαραίτητο χαρακτηριστικό της επίσης της δράσης αυτής ήταν η ενημέρωση και η θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στα φορητά μέσα πυρόσβεσης (πυροσβεστήρες), τα χαρακτηριστικά τους, τις κατηγορίες που διακρίνονται και τον τρόπο χρήσης τους από κάθε πολίτη.
Στόχος την Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου είναι αποφυγής των πυρκαγιών από αμέλεια και τέλος την δυνατότητα από κάθε πολίτη στην αντιμετώπιση μιας πυρκαγιάς στην έναρξή της με φορητά μέσα πυρόσβεσης (πυροσβεστήρες).

Την δράση αυτή ανέλαβε και υλοποίηση ο Επιπυραγός Κωνσταντίνος Γραφάκος Διοικητής της Π.Υ. Γυθείου στην οποία συμμετείχε και τίμησε με την παρουσία της η Διευθύντρια του Κ.Υ. Γυθείου Οδοντίατρος κυρία Αγγελάκου Θεοδώρα και η Επιμελήτρια Β΄ Γενική Ιατρός κυρία Καλογεράκου Αντωνία.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου σκοπό έχει να συνεχίσει με ανάλογες δράσεις ώστε να έχουν την δυνατότητα ενημέρωσης όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες των περιοχών ευθύνης της.
Προσπαθούμε να είμαστε πάντα κοντά στον πολίτη και να φροντίζουμε για την πυροπροστασία του.
Επιπυραγός Κωνσταντίνος Π. Γραφάκος
Διοικητής της Π.Υ. Γυθείου



(Δραστηριότητα) Συνδυασμού Κύθηρα Αντικύθηρα Καινούργια Μέρα.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ


Πειραιάς, 2 Μαΐου 2019

Προς:
Τον κ. Πρόεδρο του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά



ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑΔΩΝ»
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑΔΩΝ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΝΗΣΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ


«ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑΔΩΝ»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ


ΚΑΡΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ – ΤΖΑΝΝΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΒΑΛΕΡΙΟΥ
ΚΑΤΣΑΜΠΟΞΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΛΙΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ
ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα, σύμφωνα με το άρθρο 18Α του Ν.3852/2010, προς τον κ. Πρόεδρο του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά που κατοικοεδρεύει στον Πειραιά, για να λάβει γνώση και να επέλθουν οι έννομες συνέπειες μαζί με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά για κάθε έναν αναγραφόμενο υποψήφιο ήτοι:

1. Πιστοποιητικό Γέννησης
2. Υπεύθυνη Δήλωση
3. Επικυρωμένο αντίγραφο ΑΔΤ
4. Παράβολο
5. Εξουσιοδότηση για την υποβολή

Ο ΠΑΡΑΓΓΕΛΩΝ

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ – ΤΖΑΝΝΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΒΑΛΕΡΙΟ

Κύθηρα, 2 Μαΐου 2019

Προς:
Τον κ. Πρόεδρο του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά



ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΛΕΙΒΑΔΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΙΒΑΔΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΝΗΣΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«ΛΕΙΒΑΔΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΤΟΥ
ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΕΜΙΤΕΚΟΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΣΤΑΘΗ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΦΑΤΣΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα, σύμφωνα με το άρθρο 18Α του Ν.3852/2010, προς τον κ. Πρόεδρο του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά που κατοικοεδρεύει στον Πειραιά, για να λάβει γνώση και να επέλθουν οι έννομες συνέπειες μαζί με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά για κάθε έναν αναγραφόμενο υποψήφιο ήτοι:

1. Πιστοποιητικό Γέννησης
2. Υπεύθυνη Δήλωση
3. Επικυρωμένο αντίγραφο ΑΔΤ
4. Παράβολο
5. Εξουσιοδότηση για την υποβολή

Ο ΠΑΡΑΓΓΕΛΩΝ
ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΤΟΥ

Πειραιάς, 2 Μαΐου 2019

Προς:
Τον κ. Πρόεδρο του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά



ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΠΟΤΑΜΟΣ – ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΤΑΜΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΝΗΣΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«ΠΟΤΑΜΟΣ – ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ»


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ


ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΓΚΙΚΑΣ ΓΚΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΖΑΝΤΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΠΕΡΔΕΣΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΧΑΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα, σύμφωνα με το άρθρο 18Α του Ν.3852/2010, προς τον κ. Πρόεδρο του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά που κατοικοεδρεύει στον Πειραιά, για να λάβει γνώση και να επέλθουν οι έννομες συνέπειες μαζί με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά για κάθε έναν αναγραφόμενο υποψήφιο ήτοι:

1. Πιστοποιητικό Γέννησης
2. Υπεύθυνη Δήλωση
3. Επικυρωμένο αντίγραφο ΑΔΤ
4. Παράβολο
5. Εξουσιοδότηση για την υποβολή


Ο ΠΑΡΑΓΓΕΛΩΝ




ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

Σύνδεσμος Νεαπολιτών Τα Βάτικα.Ας είμαστε προσεχτικοί στις επιλογές μας. Καλή επιτυχία σε όλους και καλό και έντιμο αγώνα.


Όσο πλησιάζουμε προς τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές τόσο και συμπληρώνετε το παζλ των υποψηφίων. Ο Σύνδεσμος μας από την αρχή είχε την άποψη της ανασύστασης του τέως Δήμου Βοιών και είχε αγωνισθεί για να γίνει αυτό. Τελικά αυτό δεν έγινε. Τα δεδομένα τώρα είναι αυτά και ο Σύνδεσμος μας θα συνεργαστεί με όποια Δημοτική Αρχή προκύψει από τις επόμενες εκλογές για το καλό του τόπου.Αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στα διάφορα ψηφοδέλτια από τον πρώην Δήμο Βοιών. Ευχόμαστε τα κριτήρια για επιλογές των υποψηφίων από τους υποψήφιους Δημάρχους να είναι το ήθος...η θέληση της προσφοράς και η επιστημονική κατάρτηση. Να είναι οι άριστοι των αρίστων!!! Πρέπει να πάψουν τα μικροκομματικά και προσωπικά αλισβερίσια. Όσο πιο αναβαθμισμένο είναι ένα ψηφοδέλτιο τόσο πιο πολλές ελπίδες έχει να κάνει τη διαφορά. Και μη ξεχνάμε...Η ευθύνη είναι και δική μας. Τους ανθρώπους που θα μας εκπροσωπήσουν για πέντε χρόνια Εμείς θα τους επιλέξουμε. Ας είμαστε προσεχτικοί στις επιλογές μας. Καλή επιτυχία σε όλους και καλό και έντιμο αγώνα.