Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Βανδαλισμοί στο δημοτικό σχολείο της Χώρας.


Σήμερα 1η σχολική ημέρα μετά τις διακοπές του Πάσχα και ξεκινώντας η νέα σχολική εβδομάδα διαπιστώθηκαν βανδαλισμοί στο δημοτικό σχολείο της Χώρας.
Με έκπληξη, λύπη και οργή ενημερωθήκαμε ο σύλλογος αυτό το γεγονός, διότι η λειτουργία ενός σχολείου κλείνει μια φυλακή. 
Δυστυχώς χάθηκε ο σεβασμός από τους νέους μας προς την δημόσια περιουσία αλλά και ο ηθικός σεβασμός προς τα σχολεία σαν θεσμός αλλά και σαν κτίρια. Ενεργήσαμε γρήγορα και ευχαριστούμαι θερμά τον δήμο μας και τους εκπροσώπους του, τον Κύριο Δήμαρχο και τον Κύριο Αντιδήμαρχο που κινήθηκαν νομικά αλλά και πρακτικά, για την αποκατάσταση των ζημιών, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να παρακολουθίσουν τα μαθήματα χωρίς κάποιο κίνδυνο.
Αγαπητά μας παιδιά οι αντιρρήσεις μας προς το κατεστημένο εκφράζονται με διάλογο και όχι με καταστροφή δημόσιας περιουσίας, μιας περιουσίας η οποία δεν ανήκει σε κανέναν προσωπικά αλλά σε όλο το σύνολο και ειδικά σε εσάς τους μαθητές.
Το σχολείο είναι κέντρο μόρφωσης , πολιτισμού και κοινωνικοποίησης. Δεν είναι τόπος για να ξεσπάμε την οργή μας για κάτι που δεν συμφωνούμαι.
Παρακαλούμαι τους γονείς να νουθετούμαι ορθά τα παιδιά μας ώστε να γίνουν πολύτιμοι πολίτες της χώρας μας
Σήμερα τα παιδιά μας παρακολούθησαν μια όμορφη θεατρική παράσταση , καταπληκτική ομάδα και αγαπητή σε όλους μας αφού για τρίτη φορά μας επισκέπτονται. Ευχόμαστε να έρχονται συχνά γιατί τους θεωρούμαι φίλους των παιδιών μας αλλά και δικούς μας.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Χώρας-Καρβουνάδων Κυθήρων

Ανακοίνωση της Υποψηφιότητας του ΙΩΑΝΝΟΥ Γ. ΣΟΦΙΟΥ με τον Συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος».



Ανακοίνωση της Υποψηφιότητας του ΙΩΑΝΝΟΥ Γ. ΣΟΦΙΟΥ με τον Συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος».
Γεννήθηκα το 1992 στα Κύθηρα. Tελείωσα το Λύκειο Κυθήρων και στη συνέχεια το ΤΕΙ Τεχνολογίας & Οινολογίας ποτών.
Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας και διαμένω μόνιμα στα Κύθηρα.
Αποφάσισα να ανταποκριθώ θετικά στην πρόσκληση του Υποψηφίου Δημάρχου, κ. Δημήτρη Παναγόπουλου, να συστρατευθώ στον αγώνα για την μεγάλη αλλαγή στα νησιά μας, γιατί πιστεύω ότι η γενιά μου πρέπει να έχει λόγο στην πορεία του τόπου μας.
Δυστυχώς, οι νέοι στα Κύθηρα είμαστε λίγοι. Κι αν δεν γίνουν σημαντικές ανατροπές στις μέχρι τώρα αντιλήψεις και συμπεριφορές, το μέλλον είναι αβέβαιο. Όλοι γνωρίζουμε ότι κοινωνία χωρίς νέους δεν έχει μέλλον.
Συμμετέχω δυναμικά στην προσπάθεια νέων ανθρώπων με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παναγόπουλο να πολεμήσουμε τη στασιμότητα, να χτυπήσουμε την ατολμία για πραγματικά καινούριες πολιτικές, να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα.
Όλοι μας διαπιστώνουμε ότι τα νησιά μας συνεχώς μαραζώνουν κι η παρακμή βρίσκεται δίπλα μας. Τα πέντε τελευταία χρόνια ζήσαμε πισωγυρίσματα στην ακτοπλοϊκή συγκοινωνία, στην αεροπορική, στον Τουρισμό, στις προηγούμενες δειλές προσπάθειες για βελτίωση στην ποιότητα ζωής μας.
Ζήσαμε όμως μια τοπική εξουσία απόμακρη και μια εξουσία να μας «κατσαδιάζει» όποτε διαφωνούσαμε μαζί της.
Αλλά έφτασε ο καιρός να κάνουμε την ανατροπή. Να διαμορφώσουμε το μέλλον του τόπου σύμφωνα με τις ανάγκες μας κι όχι όπως ο «παντογνώστης» τοπικός άρχοντας θέλει και νομίζει.
Ενωμένοι και αλληλέγγυοι θα εργαστούμε μεθοδικά βελτιώνοντας τις υποδομές του νησιού, ώστε να προσελκύσουμε επενδύσεις, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για νέους ανθρώπους, να αυξηθεί ο μόνιμος πληθυσμός του νησιού μας, να αποκτήσει πάλι ζωή και ελπίδα ο τόπος που κινδυνεύει να ερημώσει.
Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
Δεσμεύομαι να βρίσκομαι δίπλα σας και να λύνουμε μαζί τα προβλήματά σας.
Δεσμεύομαι να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος και πιο αποτελεσματικός.
Δεσμεύομαι να ενώνω και όχι να διχάζω τους συμπατριώτες μας για να γινόμαστε πιο δυνατοί και να απαιτούμε από την κεντρική εξουσία όσα μας ανήκουν.
Δεσμεύομαι να είμαι συνεχώς απέναντι σε όποιον θελήσει να βλάψει τον δήμο και τα συμφέροντα των δημοτών μας.
Με αυτές τις δημόσιες δεσμεύσεις ως παρακαταθήκη ζητώ την ψήφο σας και σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας.
Η μέχρι τώρα πορεία των γονιών μου Γεωργίου Σοφίου που εργάζεται στο Νοσοκομείο Κυθήρων και της μητέρας μου Ελένης Μεγαλοκονόμου καθηγήτριας του Λυκείου Κυθήρων αλλά και η δική μου, είναι η καλύτερη εγγύηση.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Γιάννης Γεωργ. Σοφίος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ με τον συνδυασμό "πρώτα ο άνθρωπος"


Ανακοίνωση υποψηφιότητας της ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ με τον συνδυασμό "πρώτα ο άνθρωπος"
«Το αίσθημα του επείγοντος και της ευθύνης εξέφραζε πάντοτε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζω κάθε εργασία και δυσκολία στην ζωή.»
Η Ελένη τελείωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Ενιαίο Λύκειο Κυθήρων. Στη συνέχεια φοίτησε στο τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων και Γεωπονίας στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καλαμάτας. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της επέστρεψε στο νησί όπου της δόθηκε η ευκαιρία να εργαστεί στο κάστρο της Χώρας των Κυθήρων ως Επιστημονικός Συνεργάτης. Παράλληλα, ανέλαβε μαζί με τον αδελφό της την οικογενειακή τους επιχείρηση, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Τον Απρίλη του 2018 ξεκίνησε να εργάζεται ως Τεχνολόγος Γεωπόνος στο γεωπονικό γραφείο του κ. Παντελάκου Παναγιώτη.
Θέλει να συμμετέχει στην προσπάθεια «Πρώτα ο Άνθρωπος» για να βοηθήσει ενεργά στο να προοδεύσει ο τόπος μας. Ζωτικά σημεία για το νησί θεωρεί:
α) την ανάπτυξη τουρισμού, όχι μόνο στην αύξηση των επισκεπτών αλλά και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου,
β) την δημιουργία αύξησης θέσεων εργασίας όχι μόνο μέσα στον Δήμο, αλλά δημιουργώντας προοπτικές και βάσεις σε νέους να βοηθήσουν τον εαυτό τους,
γ) την περαιτέρω αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων ως προς θέματα ασφάλειας, οικονομίας και ενημέρωσης.

Η απόφαση της συμμετοχής της στοχεύει στην αύξηση της γυναικείας παρουσίας στις σημαντικές αποφάσεις του τόπου μας, να μείνει μόνιμα στο νησί επηρεάζοντας και άλλους νέους να ακολουθήσουν τα βήματά της και να αποδώσει σημαντικά αποτελέσματα σε καλλιέργειες και θέματα Αγροτουρισμού ως ενεργή Τεχνολόγος Γεωπόνος.
Αδιαπραγμάτευτο για την Ελένη είναι η δημιουργία ταυτότητας του νησιού και η επικοινωνία αυτής, τα οποία βοηθούν και ενισχύουν τη συλλογική ανάπτυξη έναντι της ατομικής προσπάθειας.

Ενωσις Αντικυθηρίων Αγιος Μύρων.ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2019



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2019
Η Ένωσή μας έλαβε μέρος στις φετινές εκδηλώσεις για τις ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2019 στο Πασαλιμάνι από τις 3 μέχρι τις 5 Μαΐου, σε μια προσπάθεια να κάνουμε ακόμα πιο γνωστό το νησί μας και να προβάλουμε την ιστορία του αλλά και τις ομορφιές και τα λιγοστά έστω αλλά αγνά προϊόντα του νησιού, με υλικό που είχαμε στην Ένωση και που μας πρόσφεραν οι Αντικυθήριοι και μόνον. 
Βρεθήκαμε σε περίπτερο που παραχώρησε η Ένωση Απανταχού Μανιατών την οποία θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη συνδρομή και την οργάνωση.
Οι επισκέπτες του περιπτέρου μας απόλαυσαν το μέλι, το αλάτι που προσφέρθηκαν δωρεάν από Αντικυθήριους τα παξιμάδια που μας προσφέρθηκαν από την Κυθηραϊκή Αδελφότητα και πήραν μια γεύση από την ιστορία αλλά και από τις ομορφιές του νησιού μας. Η βοήθεια και η προσφορά τόσο των ντόπιων όσο και των εδώ Αντικυθήριων και φίλων της Ένωσης ήταν πολύ σημαντική και ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους μας βοήθησαν να συμμετάσχουμε στην εκδήλωση είτε προσφέροντάς μας προϊόντα από τα Αντικύθηρα είτε με τις μαγειρικές τους ικανότητες είτε και με την παρουσία τους στο περίπτερο, ακόμα και με τα μηνύματά τους. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Γρηγόρη Αλυσσανδράκη ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση μας και συμμετείχε στην εκδήλωση το Σάββατο και μας διασκέδασε με τους σκοπούς του και το τραγούδι του , και το Κρητικό σωματείο Δροσουλίτες με το οποίο γειτνιάζαμε με το οποίο ήρθαμε πολύ κοντά και ευελπιστούμε σε συνεργασία σε πολλά επίπεδα.
Αυτές οι ημέρες πέρασαν πολύ ευχάριστα, είδαμε να επισκέπτονται το περίπτερο πολλοί Αντικυθήριοι που δημιούργησαν μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα, αλλά και ξένοι που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το νησί και επιβεβαιώσαμε για μια ακόμα φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε το νησί μας ζωντανό και να διεκδικήσουμε όσα δικαιούμαστε. Οι απλοί άνθρωποι των Αντικυθήρων και οι Αντικυθήριοι που ζουν μακριά από τα Αντικύθηρα ξέρουμε ότι μακριά από σκοπιμότητες και προσωπικές αντιπαραθέσεις θα πετύχουμε πολλά με τη δύναμη που μας δίνει η αγάπη για τον τόπο μας και ότι δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα μεταξύ μας, όπως έκαναν οι πρόγονοί μας που μοιράζονταν τα πάντα στο νησί. 
Εμείς, με την ευκαιρία αυτής της εκδήλωσης, βασιζόμενοι στην αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι Αντικυθήριοι και όσοι γνωρίζουν, μαθαίνουν και αγαπούν τα Αντικύθηρα, θέλουμε να ξέρουν οι Αντικυθήριοι ότι θα συνεχίσουμε τις εκδηλώσεις και τις προσπάθειες να μείνουν οι Αντικυθήριοι ενωμένοι και να αναδείξουμε την ιστορία και την αξία του νησιού μας μέσα από την επικοινωνία με τα μέλη μας και όσους θέλουν να βοηθήσουν και θα είμαστε απέναντι σε όποιον προσπαθήσει να χωρίσει τους Αντικυθήριους σε «καλούς» και «κακούς» ή σε «χρήσιμους» και «άχρηστους», γιατί για εμάς όλοι είναι ίσοι και η βοήθεια και η κατανόηση όλων είναι απαραίτητη για να διατηρήσουμε ότι έχουμε και να πετύχουμε πολλά περισσότερα. 
ΤΟ Δ.Σ.













ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ.ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Ο Συνδυασμός μας έχει ως εξής:
ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ευρώτα
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΕΡΟΝΘΡΩΝ
(υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι σε αλφαβητική σειρά)
1) ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ
2) ΚΟΥΡΛΑ ΜΑΙΡΗ του ΑNAΡΓΥΡΟΥ
3) ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ
4) ΜΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
5) ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ ΚΑΤΣΑΜΠΗ ΕΛΕΝΗ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΛΟΥΣ
(υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι σε αλφαβητική σειρά)
1) ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
2) ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
3) ΒΟΥΖΑΝΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
4) ΓΕΩΡΓΑΝΤΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
5) ΓΚΟΝΤΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΛΙΛΙΑΝΑ
6) ΓΛΕΝΤΖΕ ΜΥΛΩΝΑ ΑΥΓΕΡΙΝΗ
7) ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
8) ΜΠΑΤΑΛΗ ΜΟΙΡΑ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ)
9) ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΧΡΗΣΤΟΥ
10) ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
11) ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΝΝΑ
12) ΤΑΜΒΑΚΟΛΟΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ
13) ΤΣΑΛΠΑΤΟΥΡΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
14) ΧΕΛΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΟΚΕΩΝ
(υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι σε αλφαβητική σειρά)
1) ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ του ΛΕΩΝΙΔΑ
2) ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
3) ΦΑΡΛΕΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΙΩΑΝΝΗ
4) ΧΑΣΟΜΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
5) ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΕΠΙΜΕΝΙΔΗ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΙΑΤΩΝ
(υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι σε αλφαβητική σειρά)
1) ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
2) ΜΠΟΥΤΣΑΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
3) ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΠΟΥΛΑΚΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ
4) ΣΑΡΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ
5) ΣΠΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΚΑΛΑΣ
(υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι σε αλφαβητική σειρά)
1) ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
2) ΔΡΟΥΓΓΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3) ΚΑΡΑΜΙΧΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
4) ΚΑΡΥΤΣΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
5) ΚΟΥΤΣΟΜΙΧΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
6) ΚΡΗΤΙΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΒΡΑΣΙΔΑ
7) ΚΩΣΤΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ
8) ΛΕΚΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
9) ΜΑΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
10) ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
11) ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
12) ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
13) ΡΑΓΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
14) ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΝ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΝ


ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΝ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΝ
ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΦΥΤΟ ΠΟΥ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ .ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ.
ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΦΡΕΣΚΟ Η ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟ(ΣΑΝΟ).
ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΔΗΜΟΤΕΣ-ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ,ΕΙΤΕ ΜΜΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ.
ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ…
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΟ ΔΡΑΣΗ .Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ¨
-ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟΥ ΦΩΤΟΣ .ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.
-ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
-ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ
-ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ-ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Η ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ (ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΤΟ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΕΣ ,ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ.
ΕΤΣΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΧΟΡΤΟΦΑΓΩΝ(VEGETERIANS),Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΤΟΥ Της ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΕΛΛΑΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
ΥΓ Η ΙΔΕΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΙΚΑ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.
Ελένη Στάθη

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ Υποψήφια Δήμαρχος ΣΠΥΡΙΔΑΚΟΥ ΘΕΟΔΟΥΛΗ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ


ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
Υποψήφια Δήμαρχος
ΣΠΥΡΙΔΑΚΟΥ ΘΕΟΔΟΥΛΗ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Εκλογική Περιφέρεια Ασωπού
ΑΡΡΩΝΗ ΕΛΕΝΗ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΜΠΟΥΡΛΩΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΝΤΑΛΑΡΑ)
ΠΑΝΑΓΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΠΥΡΙΔΑΚΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (ΚΑΨΑΛΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΕΣΣΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΗΛΙΑ
ΤΕΣΣΕΡΗ ΤΖΑΝΕΤΕΛΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ
ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ
Εκλογική Περιφέρεια Βοιών
ΒΕΛΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΔΕΛΑΚΟΒΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΚΗ (ΜΠΟΥΜΠΟΥ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΟΝΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΠΑΧΤΗ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ συζ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΜΕΝΤΗ PAVEL ECATERINA-LUMINITA συζ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΜΠΙΛΛΙΝΗΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΠΛΟΥΜΙΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Εκλογική Περιφέρεια Ζάρακα
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΡΟΒΑΤΣΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Εκλογική Περιφέρεια Μολάων
ΑΡΩΝΗ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΕΩΡΓΟΣΤΑΘΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΓΚΙΟΚΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΩΣΤΙΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΜΑΓΚΟΝΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ (ΒΕΤΑ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΦΟΥΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΕΥΡΙΠΙΔΗ
Εκλογική Περιφέρεια Μονεμβασίας
ΑΡΓΕΙΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΡΓΕΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΔΑΣΚΑΛΟΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΛΑΨΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΠΙΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΑΤΟΥΧΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΦΕΛΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

εκδοθηκε η προκυρηξη για την προσληψη 962 ιδιωτων ως πυροσβεστων εποχικης απασχολησης.(6) ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ Π.Κ.ΚΥΘΗΡΩΝ


Σας ενημερωνουμε οτι εκδοθηκε η προκυρηξη για την προσληψη 962 ιδιωτων ως πυροσβεστων εποχικης απασχολησης στο ΠΣ.(6) Θέσεις για το Π.Κ. Κυθήρων
Μπορειτε να την κατεβασετε απο εδω: https://drive.google.com/…/1k0RRYBJgFQmsIZT6nsr36oxiT…/view…

/1k0RRYBJgFQmsIZT6nsr36oxiTFJfLJz6/view?fbclid=IwAR13yYRto-3OBLnwfh-5IkO25-QmSmSX8F_2_lBbzjdPyqaWFPhmg1n-n5w

ΤΟ ¨ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ¨ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ΄ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ΄


ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
Έμβλημα συνδυασμού:

Όνομα συνδυασμού: ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
Υποψήφιος δήμαρχος: ΝΙΚΟΛΙΝΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι:
Α) Εκλογική Περιφέρεια Ασωπού
1. ΓΟΥΝΑΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ
3. ΜΑΥΡΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ του ΘΕΟΦΑΝΗ
4. ΜΠΟΥΤΕΡΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
5. ΣΤΑΘΑΚΗ – ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
6. ΤΡΙΚΟΛΑ – ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΗ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Β) Εκλογική Περιφέρεια Βοιών
1. ΑΝΔΡΕΣΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
2. ΑΡΩΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (ΒΟΥΛΗΣ) του ΜΗΝΑ
3. ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
4. ΚΑΛΟΓΡΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
5. ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
6. ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
7. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΜΙΧΑΗΛ
8. ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
9. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
10. ΜΟΥΡΤΖΑΠΗ – ΨΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΦΩΤΙΟΥ
11. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
12. ΡΑΦΑΗΛΙΔΗ – ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΣΤΑΥΡΟΥ
13. ΤΣΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
14. ΧΑΡΑΜΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Γ) Εκλογική Περιφέρεια Ζάρακα
1. ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ
2. ΚΟΛΛΑΤΟΥ – ΔΟΥΚΑ ΠΙΤΣΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
3. ΜΠΕΛΕΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Δ) Εκλογική Περιφέρεια Μολάων
1. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
2. ΒΛΑΧΟΥ ΑΝΝΑ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
3. ΚΑΣΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
4. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
5. ΚΡΥΠΩΤΟΥ – ΜΠΟΥΝΤΟΥΝΗ ΕΛΕΝΗ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ
6. ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
7. ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
8. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
9. ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ
Ε) Εκλογική Περιφέρεια Μονεμβασίας
1. ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ
2. ΚΟΝΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ
3. ΚΟΥΛΟΥΒΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4. ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
5. ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ
6. ΜΕΛΑ ΕΛΕΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
7. ΠΑΓΩΝΗ – ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
8. ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΜΠΕΗΣ) του ΣΤΑΜΑΤ
Η

ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Νεάπολη (Υποψήφιοι Σύμβουλοι)


ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Νεάπολη
(Υποψήφιοι Σύμβουλοι)
Μέντης Παναγιώτης του Γεωργίου
Μέμιτσας Αλέξανδρος του Ιωάννη
Κουντουρόγιαννης Αθανάσιος του Παναγιώτη
Δρεπανιώτης Ιωάννης του Θεοδώρου
Λιβανός Δημήτριος του Εμμανουήλ
Κοντάκος Ηλίας του Ιωάννη
Κοντομηνάς Σπυρίδων του Αργυρίου
Πάτουχα Αικατερίνη του Ιωάννη
Πανάγου Φλωρεντία-Δέσποινα του Αναστασίου
Τσάκου Ζαχαρούλα του Δημητρίου
Πανάγου Ματίνα του Γεωργίου

Ολοκληρώθηκε ο ΠΡΩΤΟΣ Καλλιτεχνικός Διαγωνισμός για την ανέγερση Μνημείου Τιμής και Μνήμης για τους δύτες που ανέσυραν το Ναυάγιο των Αντικυθήρων.


Μετά από 120 χρόνια και εντατικές προσπάθειες 4 ετών, της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων και του Αντιπεριφερειάρχη κου Παναγιώτη Χατζηπέρου σε συνεργασία με τον Δήμο και τον Δήμαρχο Κυθήρων κο Stratos Charchalakis και τον Πρόεδρο της Κοινότητας των Αντικυθήρων κο Ανδρέας Χαρχαλάκης, ολοκληρώθηκε σήμερα μόλις πριν από λίγο ο ΠΡΩΤΟΣ Καλλιτεχνικός Διαγωνισμός για την ανέγερση Μνημείου Τιμής και Μνήμης για τους δύτες που ανέσυραν το Ναυάγιο των Αντικυθήρων.
Με τον τρόπο αυτό θα αποδοθεί ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ στους Σφουγγαράδες από την Σύμη για την ανεκτίμητη συνεισφορά τους στην ανεύρεση, ανέλκυση και παράδοση των αρχαιολογικών ευρημάτων και του Μηχανισμού των Αντικυθήρων, ενός από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά ευρήματα που αποτελεί την «Ακρόπολη της Τεχνολογίας», κατά τον Αντιπεριφερειάρχη.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι κατά τη διάρκεια της ανέλκυσης ο Γεώργιος Κρητικός Νεοφώτιστος έχασε τη ζωή του και ακόμα δύο δύτες έμειναν παράλυτοι δια βίου ενώ ο καπετάνιος Δημήτριος Κόντος διέθεσε τμήμα της περιουσίας του για την χρηματοδότηση της αποστολής.
Η προσφορά των Δυτών αυτών στο Έθνος είναι διαχρονικά ανεκτίμητη αφού όχι μόνο ανέδειξαν τον μεγάλο αυτό αρχαιολογικό θησαυρό αλλά έθεσαν και την ίδια τους τη ζωή στην υπηρεσία της Πατρίδας αποτελώντας παράδειγμα ανιδιοτέλειας, εντιμότητας και προσφοράς για όλες τις επερχόμενες γενεές.

Σπάνια φωτογραφία. Η Πλατεία του Ποταμού πριν 100 χρόνια!!!


Σπάνια φωτογραφία. Η Πλατεία του Ποταμού πριν 100 χρόνια!!! Με τον Παντοκράτορα μα και με τον Στρατηγό Κορωναίο που δύσκολα διακρίνεται δαφνοστεφανωμένος!
Η ΠΛΑΤΕΙΑ
Σ’ αυτόν τον τόπο όμορφες, σεβάσμιες κυράδες
κεντάνε περιμένοντας να φτάσουν Κυριακάδες

Ν’ ανέβουνε στον Ποταμό, να ρίξουν στο παγκάρι
της Παναγιάς Λαριώτισσας κι αμέσως στο παζάρι
να σεργιανίσουν και να δουν απ’ τα μικράτα χρόνια
γνωστούς παλιούς, συμμαθητές με τα μαλλιά στα χιόνια
Δροσιά των πεύκων να ρουφούν μαζί με τον καφέ τους
να θυμηθούν, της Παναγιάς, βραδιά… του τάδε έτους
μες στην Πλατεία, στο χορό, να! κάπου εκεί… πιο πέρα
ματιές καυτές αντάλλαξαν σαν να περνούσαν βέρα
……………………………………………………….
Ανάθεμά σε ξενιτιά… πώς άλλαξες τα πλάνα
Μα η Πλατεία δεν γερνά, ξαναζυμώνει άλλα!
(Από τις "μικρές αλήθειες")
Kosmas Megalokonomos

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΩΤΑ ΒΕΡΔΟΣ ΔΗΜΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Υποψήφιος Δήμαρχος)


ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ
ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΩΤΑ

ΒΕΡΔΟΣ ΔΗΜΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
(Υποψήφιος Δήμαρχος)
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΕΡΟΝΘΡΩΝ
(Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι)
ΓΙΑΝΝΕ ΑΡΓΥΡΩ (ΡΟΥΛΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΛΑΒΑΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΜΑΛΛΙΟΥ-ΞΕΡΑΚΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΛΟΥΣ
(Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι)
ΓΕΩΡΓΟΣΤΑΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΓΚΟΥΒΟΥΣΗ-ΚΡΗΤΙΚΑΚΟΥ ΑΡΓΥΡΩ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΤΣΑΜΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΟΥ-ΧΕΛΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΔΡΑΚΟΥΛΗ
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΜΑΝΤΖΑΒΡΑΚΟΥ ΣΟΥΣΑΝΝΑ (ΑΝΝΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΠΟΚΟΥ ΜΕΤΑΞΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΠΟΛΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΠΑΠΑΔΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΣΑΚΚΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ συζ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΑΠΟΥΝΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΣΚΕΥΗ ΕΛΕΝΗ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΧΑΡΑΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΟΚΕΩΝ
(Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι)
ΒΕΝΟΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
ΛΟΥΚΑΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΙΩΑΝΝΗ
ΠΟΛΟΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΙΑΤΩΝ
(Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι)
ΜΠΟΥΤΣΑΛΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ-ΚΟΝΤΙΝΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΚΩ συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΠΑΡΔΑΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΚΑΛΑΣ
(Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι)
ΔΕΝΤΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΜΑΡΙΝΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΟΤΣΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΜΠΟΥΦΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΜΥΛΩΝΑΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΡΕΤΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΛΕΩΝΙΔΑ
ΣΚΑΛΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΗΛΙΑ
ΣΟΥΡΜΕΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΦΙΦΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ(ΚΟΥΝΤΟΥΝΑΣ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Σκάλα 05/05/2019
Ο επικεφαλής του Συνδυασμού
<<ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΩΤΑ>>
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ευρώτα
ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΔΟΣ

ΚΥΘΗΡΑΪΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Κ.Ι.Π.Α

ΚΥΘΗΡΑΪΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Κ.Ι.Π.Α

Στις 17 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Ιδρύματος.
Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες από τις οποίες προέκυψε ο νέος Πρόεδρος του Ιδρύματος, κ. Γιώργος Π. Κασιμάτης και τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίτιμος Πρόεδρος του Ιδρύματος είναι ο Γιώργος Ι. Κασιμάτης.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα στις 24 Απριλίου 2019 και αποτελείται από τους:
Πρόεδρος: Γ.Π. Κασιμάτης Αντιπρόεδρος: Κούλα Κασιμάτη Γραμματέας: Ελένη Στάθη Ταμίας : Δημήτρης Καλλίγερος Μέλη: Μανώλης Χάρος, Ελένη Στάθη-Κασιμάτη, Γιάννης Πρωτοψάλτης, Μανώλης Καλλίγερος & Γιάννης Τραβασάρ

Ενότητα - Δημιουργία, συνδυασμός υποψ. δημ. Ηρακλή Τριχείλη


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΧΩΡΑΣ-ΚΑΡΒΟΥΝΑΔΩΝ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΜΑΙΟΣ 2019


ΛΑΚΩΝΙΑ.Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΕΥΡΩΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ»


6 Μαΐου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σωτήρης Παπανικολάου, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, κατέθεσε χθες, 5 Μαΐου 2019 στο Πρωτοδικείο Σπάρτης το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ευρώτας Μπροστά» και επικύρωσε και τυπικά την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Πολλά είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του ψηφοδελτίου που το καθιστούν την καλύτερη επιλογή για το δήμο Ευρώτα. Πρόκειται για ανθρώπους καταξιωμένους επαγγελματικά και αγαπητούς κοινωνικά. Καθαρά πρόσωπα με νέα μυαλά και φρέσκιες ιδέες, με συμμετοχή σε εθελοντικές, πολιτιστικές, αθλητικές δράσεις και έντονη κοινωνική συνείδηση.
Η διασπορά του ψηφοδελτίου, ηλικιακά, επαγγελματικά, γεωγραφικά και κοινωνικά είναι μεγάλη και η πίστη στις αρχές και τις αξίες της παράταξης «Ευρώτας Μπροστά» δεδομένη.
Στις 26 Μαΐου ζητάμε να σταθείτε δίπλα στον συνδυασμό «Ευρώτας Μπροστά», δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν την όρεξη, τις γνώσεις και τη διάθεση να αλλάξουν το δήμο Ευρώτα!
Στις 26 Μαΐου ψηφίζω μέλλον!
Στις 26 Μαΐου ψηφίζω «Ευρώτας Μπροστά»!




Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΕΥΡΩΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ»
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΕΡΟΝΘΡΩΝ:
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΚΙΤΣΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΟΛΛΙΟΥ-ΤΣΟΥΒΑΛΑ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΜΗΤΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΛΟΥΣ:
ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΒΩΣΣΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ
ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΖΕΡΒΑΚΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΑΡΥΤΣΙΩΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΤΣΩΝΗ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΚΥΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΛΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΑΡΤΣΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ
ΜΑΡΤΣΟΥΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΠΛΕΜΜΕΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΟΥΝΤΑΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΤΡΑΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
ΤΣΙΓΚΟΥΝΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΟΚΕΩΝ:
FLINTA OLENA ΤΟΥ GIAROSLAV
ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΙΑΤΩΝ:
ΑΡΚΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ ΛΥΓΕΡΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΑΡΜΠΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΤΣΟΡΟΜΩΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΚΑΛΑΣ:
ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΥ
ΒΟΥΜΒΟΥΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΓΕΩΡΓΑΝΤΩΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΚΑΝΕΛΛΙΩ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΖΕΡΒΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΑΛΑΜΒΟΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΚΑΤΣΑΠΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΛΑΨΗ ΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΚΡΗΤΙΚΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΛΕΙΜΟΝΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΛΙΑΚΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ


ΛΑΚΩΝΙΑ.ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ & ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ


ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Με έμβλημα το χάρτη του Δήμου Ευρώτα και με λευκά σημεία επάνω στο χάρτη, που απεικονίζουν τις πρωτεύουσες των τέως Δήμων που συγχωνεύτηκαν και περιβάλλεται από δύο κυματοειδής γραμμές μπλε και μοβ χρώματος στο κάτω μέρος και μία ημικυκλική μπλε χρώματος στο πάνω μέρος, που συμβολίζουν την πολυσυλλεκτικότητα και ουδετερότητα του συνδυασμού.
«Συμμαχία Πολιτών Ευρώτα»
ΜΑΡΟΥΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
(υποψήφιος Δήμαρχος)
Εκλογική Περιφέρεια Γερονθρών
1. ΔΡΟΥΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
2. ΚΑΤΣΑΜΠΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
3. ΚΟΝΤΟΥ – ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
4. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
5. ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Εκλογική Περιφέρεια Έλους
1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2. ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ
3. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
4. ΖΑΧΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
5. ΘΗΒΑΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
6. ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗ-ΠΟΥΛΑΚΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΠΟΠΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
7. ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΑΡΖΑΝ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
8. ΜΗΤΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
9. ΜΠΟΛΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
10. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
11. ΠΑΡΑΣΧΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
12. ΣΟΥΜΠΑΣΗ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
13. ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
14. ΧΑΣΑΠΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Εκλογική Περιφέρεια Κροκεών
1. ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΠΛΟΥΤΩΝΑ
3. ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ
4. ΣΕΡΕΜΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ
5. ΣΤΡΙΓΓΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Εκλογική Περιφέρεια Νιάτων
1. ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ
2. ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ
3. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
4.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
5. ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Εκλογική Περιφέρεια Σκάλας
1. ΒΕΡΓΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ
2. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
3. ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
4. ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗ-ΓΙΑΝΝΕ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
5. ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
6. ΚΡΕΜΑΣΤΙΩΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
7. ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΟΥΣΑΝΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΣΟΝΙΑ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
8. ΛΙΝΑΡΔΑΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
9. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
10. ΜΕΝΕΓΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
11. ΜΠΑΡΙΑΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
12. ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
13. ΣΑΡΡΗ ΘΕΑΝΩ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
14. ΣΟΥΡΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ


Κατάθεση συνδυασμού Νέα Πελοπόννησος-Πέτρος Τατούλης
Την Κυριακή 5 Μαΐου κατατέθηκε με δικαστικό αντιπρόσωπο στο πρωτοδικείο Τρίπολης ο συνδυασμός Νέα Πελοπόννησος - Πέτρος Τατούλης.
 Τη δήλωση κατάρτισης συνδυασμού υπογράφει ο επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης .
Ο συνδυασμός θα συμμετάσχει στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 για την ανάδειξη Περιφερειάρχη και Περιφερειακών Συμβούλων  της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Το έμβλημα του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ» αποτελείται από 5 τετράγωνα διαφορετικού χρωματισμού, κάθε ένα από τα οποία διαιρείται στα δύο συστατικά του τρίγωνα. Τα πέντε τετράγωνα διατάσσονται κατά τρόπο    που δημιουργούν ως σύνολο το αρχίγραμμα της Πελοποννήσου, το κεφαλαίο γράμμα πι (Π) και συμβολίζουν τους πέντε νομούς Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία.
Το έμβλημα, κάτω από το σχεδιαστικό μέρος του, φέρει τον διακριτικό τίτλο του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» στον άνω στίχο και το όνομα του υποψήφιου περιφερειάρχη «ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ» στον κάτω στίχο σε μαύρο χρώμα.
Ο Συνδυασμός  έχει ως εξής:
ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Εκλογικής Περιφέρειας Αργολίδας
  1. ΓΑΝΩΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΣΟΥΛΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  2. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΤΙΝΑ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
  3. ΛΑΜΠΙΡΗ ΕΛΕΝΗ του ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ
  4. ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
  5. ΜΠΟΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
  6. ΠΛΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ
  7. ΣΑΡΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  8. ΣΙΑΧΑΜΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
  9. ΣΙΔΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  10. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ (ΦΑΝΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  11. ΤΟΥΡΛΟΥΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΣΑ) του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ
  12. ΨΥΧΟΓΥΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ (ΕΦΗ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Εκλογικής Περιφέρειας  Αρκαδίας
  1. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΘΕΟΧΑΡΗ
  2. ΚΑΤΣΙΑΔΡΑΜΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  3. ΚΩΤΣΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΔΙΑΜΑΝΤΗ
  4. ΛΑΛΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  5. ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ (ΚΟΛΟΒΟΥ) ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  6. ΜΠΑΚΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  7. ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  8. ΜΠΕΡΔΟΥΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  9. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ – ΚΟΡΩΝΗ ΚΛΗΜΕΝΤΙΝΗ (ΚΛΕΙΩ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
  10. ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
  11. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  12. ΤΣΟΥΜΠΛΕΚΑ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Εκλογικής Περιφέρειας  Κορινθίας
  1. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
  2. ΓΚΑΤΖΙΟΥΦΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
  3. ΓΚΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  4. ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  5. ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  6. ΚΟΥΤΜΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ (ΕΒΙΤΑ) του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
  7. ΜΠΑΓΚΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ (ΓΙΩΤΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  8. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
  9. ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  10. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  11. ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
  12. ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ
  13. ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ) του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
  14. ΠΙΤΣΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
  15. ΠΟΥΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΝΑΝΣΥ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  16. ΡΟΤΖΙΩΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
  17. ΣΚΛΙΑ ΜΑΡΙΑ – ΠΕΤΡΟΥΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  18. ΤΑΓΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
  19. ΧΡΙΣΤΑΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΘΑΝΙΑ) του ΙΩΑΝΝΗ
  20. ΨΑΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Εκλογικής Περιφέρειας  Λακωνίας
  1. ΔΡΙΒΑ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ
  2. ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
  3. ΚΟΚΚΟΝΟΥ – ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΠΑΓΩΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΝΤΑΝΑΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  5. ΛΑΛΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
  6. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
  7. ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ – ΣΕΪΤΑΝΑΚΗ ΑΝΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ
  8. ΣΚΑΦΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  9. ΣΚΟΥΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  10. ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  1. ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
  2. ΤΖΑΝΕΤΕΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ (ΝΤΙΑ) του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Εκλογικής Περιφέρειας  Μεσσηνίας
  1. ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
  2. ΑΦΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
  3. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΦΩΤΙΟΥ
  4. ΓΚΟΥΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
  5. ΓΥΦΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΗΛΙΑ
  6. ΔΡΑΚΑΚΗ – ΜΑΘΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ (ΓΙΑΝΝΑ) του ΠΕΤΡΟΥ
  7. ΔΡΑΚΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ (ΝΙΝΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  8. ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
  9. ΚΟΚΚΕΒΗ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
  10. ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  11. ΜΠΑΜΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  12. ΜΠΑΡΚΑ ΗΛΕΚΤΡΑ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
  13. ΜΠΟΥΖΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΑΡΓΥΡΙΟΥ
  14. ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΤΙΝΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  15. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  16. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  17. ΡΕΚΚΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ (ΧΑΡΗΣ) του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
  18. ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
  19. ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
  20. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ) του ΙΩΑΝΝΗ
  21. ΦΡΑΓΓΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ