Σάββατο 11 Μαΐου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΙΔΟΝΙΚΟΛΑΣ.Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α' Πειραιά και Νήσων.Περί χρίσματος


(Δήλωση-ηχητικο) περί χρίσματος στην σελίδα μας

26/03/19 - 13:30 παλαιότερο δημοσήευμα πηγή https://www.thepressroom.gr

Μετά τη Σπυράκη και ο Αυγενάκης επιβεβαιώνει πως δεν υπάρχει κανένα χρίσμα ή στήριξη της ΝΔ σε υποψήφιο δήμαρχο!

Ούτε χρίσμα, αλλά ούτε και στήριξη μπορεί να επικαλείται πως έχει από τη Νέα Δημοκρατία, κανένας υποψήφιος δήμαρχος στην Ελλάδα, με εξαίρεση τους τρεις υποψήφιους δημάρχους, σε Αθήνα (Κ. Μπακογιάννη), Θεσσαλονίκη (Ν. Ταχιάο) και Πειραιά (Ν. Βλαχάκο).
Και αυτό είναι κάτι που εκπέμπεται με κάθε τρόπο από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, γεγονός που μάλλον πρέπει να.. χωνέψουν κάποια κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα, που εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι η ηγεσία του κόμματος έχει προσφέρει επίσημη στήριξη στον γιατρό και πρώην βουλευτή, Νίκο Παπαδημάτο.
Μία μέρα μετά τις δημόσιες ραδιοφωνικές δηλώσεις της εκπροσώπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, σύμφωνα με τις οποίες η Νέα Δημοκρατία έχει προσφέρει στήριξη μόνο στους τρεις προαναφερόμενους δήμους και σε κανέναν άλλον, ακολούθησε επιστολή του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, προς τους βουλευτές και τα πολιτικά στελέχη του κόμματος, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: «Καθώς πλησιάζουμε προς τις εκλογές (Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές) του Μαΐου 2019, εφιστούμε την προσοχή στα στελέχη μας ότι πρώτη προτεραιότητα της κομματικής οργάνωσης είναι η νίκη στην ευρωκάλπη και η ενίσχυση των υποψηφίων στις Περιφέρειες που επισήμως η ΝΔ στηρίζει. Δεδομένου ότι στις δημοτικές εκλογές υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί, σε καθέναν από τους οποίους μετέχουν πολλά μέλη ή στελέχη που προέρχονται από την παράταξή μας, υπογραμμίζουμε ότι τα στελέχη μας θα πρέπει να συνομιλούν και να συνεργάζονται με όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς που έχουν ως αναφορά τον χώρο της ΝΔ. Με κάθε τρόπο πρέπει να αποφεύγονται εντάσεις και αρνητικές αναφορές. Η ενότητα της παράταξης είναι προτεραιότητα».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Είναι σαφές λοιπόν, ότι η Νέα Δημοκρατία στην Πάτρα, αλλά και στη Δυτική Ελλάδα γενικότερα, έχει εκφράσει την επίσημη στήριξή της μόνο στον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη και σε κανέναν υποψήφιο δήμαρχο.
Οι δημόσιες και επίσημες τοποθετήσεις της ηγεσίας της Πειραιώς, βάζουν οριστικό στην προσπάθεια ορισμένων τοπικών παραγόντων να παρουσιάσουν την υποψηφιότητα Παπαδημάτου στην Πάτρα ως «επίσημη κομματική» και φυσικά, προσφέρουν «ελευθέρας» στα στελέχη και τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να συμμετάσχουν και να στηρίξουν όποιον συνδυασμό επιθυμούν (με εξαίρεση τους συνδυασμούς που στηρίζονται επίσημα από τον ΣΥΡΙΖΑ ή από ακραία κόμματα, σύμφωνα με την επιστολή του κ. Αυγενάκη).
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνεχιζόμενη προσπάθεια τοπικών στελεχών να εμφανίσουν την υποψηφιότητα Παπαδημάτου ως «επίσημη Νεοδημοκρατική», έχει ήδη προκαλέσει εκνευρισμό στα ηγετικά κλιμάκια της Πειραιώς, η οποία ενόψει των ευρωεκλογών και των περιφερειακών εκλογών, προσπαθεί να συσπειρώσει δυνάμεις και να μην επιτρέψει «διαρροές» που  θα οφείλονται σε τοπικές πικρίες και αντιπαραθέσεις για τις δημοτικές εκλογές.

ΜΗΝΑΣ ΦΑΡΔΟΥΛΗΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ...

Μηνάς Φαρδούλης ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ...
Θα ακολουθήσει αναλυτικό Δελτίο Τύπου ώστε να ενημερωθούν οι κάτοικοι του τοπικού διαμερίσματος Λογοθετιανίκων για το τι έκανα και τι δεν έκανα και να με κρίνουν ...
Μηνάς Φαρδούλης εκπρόσωπος Τοπικής Κοινότητας Λογοθετιανίκων 
Με εκτίμηση και σεβασμό 


















Κύθηρα Αντικύθηρα Μένουμε εδώ.Ποιος είναι πιο ΝΔ, ο κος Χαρχαλάκης ή ο κος Παναγόπουλος;


Στην πρόσφατη ομιλία του απερχομένου Δημάρχου κου Χαρχαλάκη στον Άλιμο Αττικής, διαβάστηκε επιστολή του Γραμματέα της Ν.Δημοκρατίας κ. Λ. Αυγενάκη, ενώ ο ίδιος εκθειάζεται από τους διάφορους τοπικούς προέδρους της ΝΔ.
Ο κ. Παναγόπουλος μας ενημερώνει ποιος έχει ή δεν έχει το χρίσμα της ΝΔ και ποιος υποστηρίζεται περισσότερο ή λιγότερο από το κόμμα. Μια ανάσα πριν τις εκλογές διαγκωνίζονται για το ποιος είναι πιο ΝΔ. 
Χωρίς κανένα δισταγμό και οι δυο υποψήφιοι εξυπηρετούν κομματικές ατζέντες και ενδιαφέρονται περισσότερο για την ανέλιξή τους. 
 Άραγε οι υπόλοιποι υποψήφιοι σε αυτα τα ψηφοδέλτια συμφωνούν με τη στυγνή κομματική εκμετάλλευση των δημοτικών εκλογών στα νησιά μας;
Η υπερκομματική παράταξή μας δεν αποπροσανατολίζει τους Κυθήριους από τις πραγματικές ευθύνες των παλαιοκομματικών λογικών και πράξεων για την παρακμή και την ερήμωση των νησιών μας. Τα πραγματικά προβλήματα του τόπου είναι το μόνο αντικείμενο διαλόγου και αντιπαράθεσης. 

ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ.Οι εκλογές ρίχνουν τα προσωπεία και αποκαλύπτουν τα αληθινά πρόσωπα!

Οι εκλογές ρίχνουν τα προσωπεία και αποκαλύπτουν τα αληθινά πρόσωπα! Το να είσαι τοπικός πρόεδρος, να αμείβεσαι (μήνας μπει μήνας βγει) και να φέρεσαι με τέτοιο τρόπο στους δημότες σου επειδή "δεν είναι με τον δικό σου" είναι τουλάχιστον υποτιμητικό. Αντίστοιχη όμως ήταν η συμπεριφορά κάποιων και σε προηγούμενες περιόδους, όταν π.χ. οι ανοικτοί κορβανάδες της Περιφέρειας δεν άγγιξαν τα Κύθηρα επειδή ο τότε Περιφερειάρχης "δεν ήταν δικός μας"!!!
Μπράβο στον Giannis Firrogis και σε όλους όσοι βοήθησαν να καθαριστεί το παλαιό σχολείο, αντιλαμβανόμενοι ότι οι 2 μοναδικοί εργάτες καθαριότητας του Δήμου δεν επαρκούν για να τα προλάβουν όλα!

Σημείωση: σε λίγο καιρό αναμένουμε την οριστική άδεια δόμησης για να μετατρέψουμε το παλαιό σχολείο των Λογοθετιανίκων σε έναν σύγχρονο παιδικό σταθμό, που θα εξυπηρετεί όλο το βόρειο τμήμα των Κυθήρων, με χρηματοδότηση 300.000€ από την Περιφέρεια Αττικής και ας "μην είναι δικιά μας"!!!
Stratos Charchalakis 


Giannis Firrogis
Λογοθετιάνικα σχολείο" φωτογραφίες του προχθεσινού χάους , του βελτιωμένου παρόντος λόγο εκλογών και μη νομίζεται ότι εάν παραμείνουμε στα ίδια δεν θα διαφέρει το μέλλον . Φέτος τα χόρτα κόπηκαν εγκαίρως , οι δρόμοι σκουπίστηκαν όλα ήταν παστρικά , ενώ τις προηγούμενες χρονιές κουμάντο γινόταν εξ αποστάσεως .Ερωτηθείς ο τοπικός γιατί τώρα και όχι πριν απάντα κάντε καλά που ψηφίσατε Χαρχαλάκη εγώ δεν συνεργάζομαι με το Δήμο δεν ήμουν με αυτούς και δεν ζητώ τίποτα από αυτούς. Κοίτα τώρα παρεξήγηση να σε έχει εκλέξει το χωριό να πληρώνεσαι γι αυτό αλλά στο Δήμο να μην πας , να μη ζητάς γιατί δεν ήσουν με αυτούς. Τα συμπεράσματα δικά σας. Και όσο για την τελευταία φώτο οργώθηκε ο κήπος του σχολείου για να σπαρθεί κουτόχορτο το οποίο τα Λογοθετιάνικα και τα γύρω χωριά ούτε έτρωγαν ούτε τρώνε!!!








ΦΙΛΟΙ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ.ΗΜΕΡΩΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ



ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ.ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΔΑΣΩΝ



ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ Υποψήφιος Πρόεδρος για την Κοινότητα ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ


ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ

Υποψήφιος Πρόεδρος για την Κοινότητα ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 

Φίλες και φίλοι 

Μετά το τέλος της επαγγελματικής μου ζωής στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ επέστρεψα στις ρίζες μου, στον Μυλοπόταμο, στον τόπο που με γέννησε και με ανάθρεψε. Ένα τόπο με ιστορία και ομορφιά και που δυστυχώς τα προηγούμενα χρόνια έβλεπα μόνο για λίγο, όσο διαρκούσαν οι μικρές διακοπές από την δουλειά. Τα τελευταία χρόνια μένοντας μόνιμα στη Κάτω Χώρα Μυλοποτάμου είδα αρκετά πράγματα τα οποία θα μπορούσαμε να κάνουμε. Να φροντίσουμε την καθαριότητα και τον φωτισμό του χωριού και να αναδείξουμε το Κάστρο μας, το σπήλαιο της Αγίας Σοφίας με τους σταλακτίτες και τους σταλαγμίτες, το ποτάμι μας με τον καταρράκτη και τους νερόμυλους, τον γραφικό Λιμνιώνα, το Καλάμι με τα μοναδικά κρυστάλλινα νερά. Μπορούμε με καλή, ειλικρινή διάθεση και μικρή ομαδική προσπάθεια να κάνουμε τον τόπο μας “προορισμό”. Η αγάπη μου για την φωτογραφία και η διάθεσή μου να προσφέρω στο νησί μας, έχει εξασφαλίσει την καθημερινή προβολή των Κυθήρων στην πρώτη πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ “ΣΗΜΕΡΑ”. Μένουμε στο πιο πολυφωτογραφημένο χωριό των Κυθήρων, που είναι στο μέσον του νησιού και διαθέτει τις δροσερές πλατείες με τα τεράστια πλατάνια, τα πεύκα και το καλό φαγητό. Τον ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ. Αυτόν τον τόπο που αγαπώ, σας ζητώ να μου επιτρέψετε να υπηρετήσω και να διαφημίσω τις ομορφιές του. Αποφάσισα να συμπαραταχθώ με τον Δήμαρχό μας Στράτο Χαρχαλάκη επειδή μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας και η κοινή μεθοδολογία για την εξεύρεση εφικτών και βιώσιμων λύσεων.