Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Ανοιχτές συναντήσεις στον Καραβά, την Πλατειά Άμμο, το Λιβάδι και τον Αβλέμονα

Τις προηγούμενες ημέρες ο Δημήτρης Κοντολέων επικεφαλής της παράταξης «ΚΥΘΗΡΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ» και Υποψήφιος Δήμαρχος Κυθήρων, καθώς και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού, συναντήθηκαν διαδοχικά με τους κατοίκους του Καραβά, της Πλατειάς Άμμου, του Λιβαδίου και του Αβλέμονα.
Ο Δημήτρης σύστησε τους παρόντες υποψηφίους της παράταξης και παρουσίασε τις προτάσεις και μέρος του προγράμματος του συνδυασμού.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε διαλογική συζήτηση με τους δημότες της περιοχής για τα προβλήματα των περιοχών τους και τις προσδοκίες τους από την νέα Δημοτική Αρχή. 
Η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική, ενώ συμφωνήθηκε πως η συνεργασία και η τακτική ανταλλαγή απόψεων είναι ο δρόμος για μια δημιουργική και επωφελή σχέση του Δήμου με τους δημότες προς όφελος του τόπου.









ΒΑΤΙΚΑ.Εκδήλωση του Δημοτικού Σχολείου Κάμπου " Σχέση σχολείου - Οικογένειας"

Μία πολύ σημαντική εκδήλωση διοργανώνει το Δημοτικό Σχολείο του Κάμπου και σας προσκαλεί την Δευτέρα 19 Μαίου 2019 στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου με θέμα " Σχέση σχολείου - Οικογένειας".
Αυτού του είδους εκδηλώσεις ,αξίζει πραγματικά να συμμετέχουμε ,καθώς ακολουθεί συζήτηση και δίνονται απαντήσεις σε απορίες και προβληματισμούς των γονιών και εκπαιδευτικών.


[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ] Παγκόσμια Απεργία για το Κλίμα 24/05/2019


Climate Strike Θεσσαλονίκη
24 Μαΐου, Πλατεία Αριστοτέλους στις 12:00


Νέες και νέοι της Ελλάδας δηλώνουν «παρών» στο παγκόσμιο κίνημα κατά της Κλιματικής Αλλαγής και ενώνουν τις φωνές τους με εκατομμύρια νεολαίας απαιτώντας κατεπείγουσα δράση από τις κυβερνήσεις. Μια διαμαρτυρία που ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο από την Greta Thunberg και απλώθηκε σε όλον τον πλανήτη. Μετά τη διαμαρτυρία στην πλατεία Αριστοτέλους θα γίνει πορεία μέχρι το Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. Ζητάμε από την ελληνική Κυβέρνηση:
  • Κατεπείγουσα εφαρμογή των ενδιάμεσων στόχων της Συμφωνίας του Παρισιού με καταληκτικό ορίζοντα το 2030 με γενναίες επενδύσεις στην ενεργειακή μετάβαση
  • Άμεση ακύρωση των εξορύξεων σε θάλασσες και βουνά
  • Κήρυξη Κλιματικής Έκτακτης Ανάγκης στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση
Όλ@ συμβάλλουμε και ατομικά στην Κλιματική Αλλαγή. Καμία ατομική πράξη δεν είναι ασήμαντη όσο μικρή κι αν φαίνεται στα μάτια μας: Ας δώσουμε το παράδειγμα με τις καθημερινές μας επιλογές.
 
Ακολουθεί το Μανιφέστο
Μανιφέστο 24 Μάη
 
Άνθρωποι της Γης,
 
Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν. Η Βιοποικιλότητα καταρρέει. Τυφώνες και ξηρασίες γίνονται όλο και πιο βίαιοι. Ο αέρας γίνεται ακατάλληλος για αναπνοή. Το επίπεδο της θάλασσας ανεβαίνει. Τα δάση καίγονται. Οι εκπομπές CO2 συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία. Το μοντέλο της κοινωνίας μας, μας σπρώχνει στην αυτοκαταστροφή. Η ανθρωπότητα έχει τυφλωθεί.
Χρόνο με το χρόνο, οι στατιστικές επιστημόνων που προβλέπουν καταστροφή γίνονται όλο και πιο απαισιόδοξες. Οι αναφορές της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Αλλαγή του Κλίματος (IPCC) είναι ξεκάθαρες: 50% μείωση των εκπομπών CO2 μέχρι το 2030 είναι η μόνη μας ευκαιρία να αποφύγουμε την αλυσιδωτή αντίδραση που θα οδηγήσει σε μια όλο και πιο ανεξέλεγκτη Κλιματική Αλλαγή.
    Οι επείγουσες εκκλήσεις των Ηνωμένων Εθνών και οι προειδοποιήσεις της IPCC για μια επικείμενη αποκάλυψη είναι όλο και πιο έντονες χρόνο με το χρόνο. Ζούμε ακόμη σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ενώ είμαστε στο χείλος του γκρεμού. Σήμερα, η Ανθρωπότητα βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη κρίση που είχε να αντιμετωπίσει ποτέ.
Πως να μείνουμε απαθείς όταν επιστήμονες προβλέπουν ότι σύντομα θα είμαστε μέσα στην 6η μαζική εξαφάνιση στην ιστορία του πλανήτη; Πότε θα δούμε τα πρώτα σημάδια αλλαγής; Όταν ολόκληρη η ανθρωπότητα βρεθεί στο χείλος του γκρεμού, κοιτώντας κατάματα την άβυσσο; Είμαστε ήδη στον γκρεμό.
Στο όνομα των μελλοντικών γενεών, απευθυνόμαστε σε σας σήμερα γιατί είμαστε σε κλιματική έκτακτη ανάγκη, που πρέπει να διαχειριστούμε πλήρως, άμεσα και από τη ρίζα του προβλήματος.
Είμαστε νεολαία και είμαστε θυμωμέν@. Θέλουμε να δούμε αλλαγή στην κωλυσιεργία των κυβερνήσεων για συγκεκριμένα μέτρα. Θέλουμε τα ΜΜΕ να εκπληρώσουν το καθήκον τους για πληροφόρηση του κόσμου και να επικοινωνήσουν επαρκώς αυτήν την κατάσταση επείγοντος που αφορά τους πάντες. Αντιτασσόμαστε στο τωρινό σύστημα που συγκεντρώνει τον περισσότερο πλούτο του πλανήτη στα χέρια λίγων. Ένα σύστημα που κάνει αδύνατη τη χρηματοδότηση των αναγκαίων λύσεων για ισχυρή δράση στη μάχη της κλιματικής αλλαγής, οδηγώντας μας στην αυτοκαταστροφή
    27 χρόνια παγκόσμιες συναντήσεις κορυφής για τη διατήρηση του μέλλοντός μας και ακόμη περιμένουμε να δούμε συγκεκριμένη αλλαγή στη σωστή κατεύθυνση. Οι εκπομπές δεν έχουν πέσει, αντιθέτως! Οι υπογεγραμμένες συμφωνίες δεν τηρούνται και οι πολιτικοί μόνο με την αναγκαία φιλοδοξία που απαιτεί η περίσταση δεν διακατέχονται. Οι πολιτικοί υπόσχονται, αλλά οι πράξεις τους συνεχίζουν να απογοητεύουν τις ελπίδες μας. Ποιο ήταν το νόημα όλων αυτών των συναντήσεων κορυφής; Ολόκληρες μέρες συζητήσεων μεταξύ πολιτικών που κατέφθαναν με τα ιδιωτικά τους jet, για να αναβάλλουν πάντα τελικά τις συζητήσεις για την επόμενη μέρα και την ευθύνη για τις μελλοντικές γενιές.
 
Δεν πιστεύουμε πια σε κούφιες υποσχέσεις.
Είμαστε μια συνειδητοποιημένη νεολαία. Συνειδητοποιημένη για τον τρόπο ζωής μας, συνειδητοποιημένη για τη δυσκολία του εγχειρήματος, μα πάνω απ’ όλα, συνειδητοποιημένη για την επιτακτικότητα για ριζική αλλαγή. Αντιλαμβανόμαστε το επείγον που περιέχουν οι λέξεις Κλιματική Αλλαγή και φοβόμαστε για την αγωνία και τον πόνο που φέρνουν οι επιπτώσεις της.
    Το να δράσουμε, να ενωθούμε, το να είμαστε αλληλέγγυ@ και να ευνοήσουμε την εφαρμογή λύσεων που ήδη υπάρχουν: αυτό μας ωθεί, το απόλυτο κίνητρό μας. Απαιτούμε η μάχη για την Κλιματική Αλλαγή να βρεθεί στην καρδιά της πολιτικής συζήτησης. Το σήμερα πρέπει να σημάνει το τέλος της δικαιολογίας και την απαρχή της δράσης.
Στις 15 Μαρτίου, ήμασταν πάνω από 1,7 εκατομμύρια διαδηλωτ@ στους δρόμους όλου του κόσμου απαιτώντας αλλαγή που δεν είναι Κλιματική.
Στις 24 Μαΐου, θα επιστρέψουμε στους δρόμους, για να προστατέψουμε το μέλλον μας. Ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να συνταχθούν μαζί μας! Γιατί να μελετάς για ένα μέλλον που δεν υπάρχει πια; Τα λόγια στήριξης δεν είναι πια αρκετά, οπότε κι εσείς ελάτε μαζί μας!
Είναι καιρός η κοινωνία μας να ανοίξει τα μάτια της και να έρθει διαβασμένη.
Ελάτε μαζί μας!
Επικοινωνία:

Δημήτρης Γκλιάγας
6976853922

Πελαγία Αγγουράκη
6940029772
Υπογράψτε το Μανιφέστο της 24 Μάη
Δείτε το χάρτη με τις διαδηλώσεις που προγραμματίζονται

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης στον εορτασμό του προστάτη των Κυθήρων Οσίου Θεοδώρου


Ο Υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης στον εορτασμό του προστάτη των Κυθήρων Οσίου Θεοδώρου


Γιορτάζοντας με την Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς-Αθηνών



Στο πλευρό των μελών της Λέσχης Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς-Αθηνών, βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης, με αφορμή τον εορτασμό του προστάτη των Κυθήρων Οσίου Θεοδώρου.
Την Κυριακή 12 Μαΐου τα μέλη της Λέσχης πραγματοποίησαν λειτουργία και αρτοκλασία στον Ιερό Ναό της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας στο Νέο Φάληρο, στην οποία παρευρέθη ο κ. Μπουτσικάκης, έχοντας την ευκαιρία να γιορτάσει και να «γευτεί» την φιλοξενία της Κυθηραϊκής Αδελφότητας με καφέ και γλυκίσματα.
Μετά την λειτουργία ακολούθησε το ετήσιο μνημόσυνο των μεγάλων Ευεργετών Βρεττού και Τασίας Μανωλέσσου, όπως και συζήτηση στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αδελφότητας.

Συνάντηση υποψήφιου Βουλευτή Α’ Πειραιώς και Νήσων, Χριστόφορου Μπουτσικάκη, με τους Προέδρους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών και Γυμνασίων του Πειραιά


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση υποψήφιου Βουλευτή Α’ Πειραιώς και Νήσων, Χριστόφορου Μπουτσικάκη, με τους Προέδρους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών και Γυμνασίων του Πειραιά
Αναζητώντας λύσεις στα προβλήματα των σχολείων του Πειραιά
Τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα σχολεία του Πειραιά τέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχαν με τον υποψήφιο Βουλευτή Α’ Πειραιώς και Νήσων κ. Χριστόφορο Μπουτσικάκη οι Πρόεδροι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών και Γυμνασίων Σχολείων Πειραιά.
Στόχος να αναζητηθούν οι καλύτερες λύσεις για τη σωστή λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Πειραιά που θα επιτρέψουν στα παιδιά μας να έχουν καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης και θα δώσουν στους Γονείς την ευκαιρία να συνεργάζονται συστηματικά και δημιουργικά με την Πολιτεία, τους Φορείς και την Αυτοδιοίκηση στο ζήτημα εκπαίδευσης.
Η συνάντηση έγινε την Κυριακή 12 Μαΐου στα Καμίνια σε ιδιαίτερα καλή ατμόσφαιρα με τους Προέδρους Γονέων και Κηδεμόνων να ενημερώνουν τον κ. Μπουτσικάκη για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία τόσο σε επίπεδο στέγασης και υποδομών, όσο και σε επίπεδο διδακτικού προσωπικού με τις ελλείψεις να δυσχεραίνουν το διδακτικό έργο δασκάλων και καθηγητών.
Τα ολοήμερα σχολεία αποτέλεσαν σημείο
ιδιαίτερης αναφοράς με τον κ. Μπουτσικάκη να ενημερώνεται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ η συζήτηση εστιάστηκε στους τρόπους για την άμεση αντιμετώπισή τους.
Μετά από μια πολύ ενδιαφέρουσα, ιδιαίτερα φιλική, και με διάθεση συνεργασίας συζήτηση ο υποψήφιος Βουλευτής Χριστόφορος Μπουτσικάκης και οι Πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν την επικοινωνία τους ώστε να επιδιώξουν από κοινού εφικτές λύσεις σε όλα τα ευαίσθητα θέματα ων Σχολείων του Πειραιά.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΛΙΖΑΚΟΣ "...ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΊΣ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΩΡΑ...!!! "Δ/Τ


Δελτίο Τύπου Επίσκεψη Υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου Μιχάλη Κουλιζάκου στα Κύθηρα.
Συνεχίζοντας την επικοινωνία με τους Πολίτες της Περιφέρειας Νήσων, βρέθηκε στα Κύθηρα το τριήμερο 10-11 & 12 Μαΐου 2019, ο Μιχάλης Κουλιζάκος, Υποψήφιος στην Περιφέρεια Νήσων με τον Συνδυασμό του Αυριανού Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, με το Συνδυασμό ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. Στα πλαίσια των επαφών του αντάλλαξε απόψεις με τον Δήμαρχο Κυθήρων, και έκανε νέου Υποψήφιο κ.Στράτο Χαρχαλάκη, και τους με Αλφαβητική Σειρά Υποψηφίους Δημάρχους Κυθήρων κ.κ.Δημήτριο Κοντολέων και Δημήτριο Παναγόπουλο, στους οποίους ευχήθηκε καλή δύναμη στον Αγώνα τους. Το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαΐου 2019, παρακολούθησε μαζί με Συνεργάτες και Πολιτικούς Φίλους του από τα Κύθηρα, τον Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό στην Εορτάζουσα και Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Οσίου Θεοδώρου, Προστάτου των Κυθήρων, Χοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Θηβών και Λεβαδείας κ.κ.Γεωργίου, και του Οικείου Μητροπολίτου Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.κ.Σεραφείμ, με τους οποίους είχε ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα επικοινωνία. Συνεχίζοντας την επικοινωνία του με εκπροσώπους των τοπικών Θεσμικών Φορέων, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Κυθήρων, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν όπως : Την άσχημη εικόνα που του κτιρίου του Τμήματος η οποία είναι επιεικώς Τραγική και Απαράδεκτη με έντονα τα σημάδια της μούχλας και της εμφανούς εγκατάλειψης. Παρ' όλα τα υπαρκτά προβλήματα, ο κ.Διοικητής και τα Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ εκπληρώνουν με υψηλό αίσθημα ευθύνης τα καθήκοντά τους ώστε οι Συμπολίτες μας στα Κύθηρα να αισθάνονται Σιγουριά και Ασφάλεια για τις περιουσίες τους αλλά και για την ίδια τους την ζωή. Τα ίδια προβλήματα μετέφεραν στον Μιχάλη Κουλιζάκο οι ξεχασμένοι από την Περιφέρεια Αττικής Πυροσβέστες και Εθελοντές του τοπικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κυθήρων, οι οποίοι του μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την έλλειψη Βασικών ειδών Μέσων Ατομικής Προστασίας, αλλά και από την έλλειψη βασικών κονδυλίων για την ανανέωση των οχημάτων του τοπικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου. Ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νήσων Μιχάλης Κουλιζάκος δεσμεύτηκε προσωπικά ό,τι θα είναι δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν. Έχουμε Θέληση, Σχέδιο, Γνώση και Εμπειρία για να κάνουμε στις 26 Μαΐου με τον Αυριανό Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Νήσων Μιχάλη Κουλιζάκο #ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ#
"...ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΊΣ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΩΡΑ...!!! "
















Δ/ΤΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΝΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΝΝΙΑ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

14/05/2019

Δελτίο Τύπου για την Ομιλία της Βουλευτή στην Ολομέλεια, αναφορικά με τη συζήτηση του σ/ν :«Ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, τη φορολογική Διοίκηση και τους ΟΤΑ α΄ βαθμού».

Γ. Γεννιά στη Βουλή: «Είμαστε εδώ από το λαό, με θετικά μέτρα για την ανακούφιση των πολλών»
Στα πρόσφατα, μόνιμα μέτρα ελάφρυνσης, που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός και κατατέθηκαν προς ψήφιση στη Βουλή, αναφέρθηκε η βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων, Γεωργία Γεννιά, κατά την ομιλία της χθες, Δευτέρα,13 Μαίου, στην Ολομέλεια του Σώματος, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις σε ταμεία, εφορία και δήμους.
«Για μια ακόμη φορά εισάγεται σειρά παρεμβάσεων που θα έχουν αντίκρισμα σε ασφαλισμένους, εργαζόμενους, συνταξιούχους και ευπαθείς ομάδες», είπε η κ. Γεννιά, αναφερόμενη στην καταβολή της 13ης σύνταξης, την επιδότηση εισφορών νέων εργαζόμενων, τη μείωση εισφοράς εργοδότη-εργαζόμενου, όπως και στις μειώσεις ΦΠΑ σε εστίαση, τρόφιμα και ενέργεια.
Στη σκιά των δηλώσεων Μητσοτάκη που αρνήθηκε να εγγυηθεί τη χορήγηση της 13ης σύνταξης, η κ. Γεννιά, τόνισε: «Όταν εσείς, δια στόματος του αρχηγού σας, επιθυμείτε επταήμερη εργασία, κατάργηση 8ωρου και επιδομάτων, ισοπέδωση συλλογικών συμβάσεων και μισθών, εμείς τα θεσπίζουμε και τα διασφαλίζουμε».
Η βουλευτής αναφέρθηκε και στο επίδομα στέγασης, τις αφορολόγητες προνοιακές παροχές του ΟΠΕΚΑ, τα αναπηρικά επιδόματα, την έκτακτη οικονομική βοήθεια στους πληγέντες από φυσικά φαινόμενα, τις φορολογικές μειώσεις για τους κατοίκους των νησιών, την περαιτέρω μείωση του κόστους
θέρμανσης για τις ορεινές περιοχές, και άλλα μέτρα, τα οποία χαρακτήρισε θετικά για την τσέπη των πολλών.
Απευθυνόμενη σε ΝΔ και Κιναλ, τόνισε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί απαραίτητη την ύπαρξη ισχυρού κοινωνικού κράτους, ενώ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι «καταρρίπτονται τα ανύπαρκτα επιχειρήματα του κατά της κυβέρνησης της Αριστεράς και αποκαλύπτονται τα ψέματα, οι οργανωμένες σκευωρίες και οι ανυπόστατες κατηγορίες του».
Ο κόσμος δεν ξεχνά «ποιος έχει καταληστεύσει τα λεφτά και τους κόπους του, ποιος είναι μπλεγμένος σε διαφθορά και οικονομικά σκάνδαλα», τόνισε η βουλευτής.
Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία της κας Γεννιά:
«Κύριε Πρόεδρε,
Κύριε Πρωθυπουργέ,
Κυρίες και κύριοι Συνάδελφοι,
Για ακόμη μια φορά συζητείται και θα ψηφιστεί ένα νομοσχέδιο ενδεικτικό της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Που στόχο έχει να άρει τα βάρη από αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια επωμίστηκαν τα αποτελέσματα των καταστροφικών πολιτικών των προηγούμενων Κυβερνήσεων.
Για μια ακόμη φορά λοιπόν, εισάγεται μια σειρά παρεμβάσεων που θα έχουν αντίκρισμα σε ασφαλισμένους, εργαζόμενους, συνταξιούχους και ευπαθείς ομάδες.
Είναι μεγάλη ανακούφιση στους συμπολίτες μας που, λόγω αντικειμενικής αδυναμίας, αδυνατούσαν να καταβάλουν στα ταμεία τους τις ασφαλιστικές εισφορές, τα χρόνια της οικονομικής χρήσης, με αποτέλεσμα να βρίσκονται χρεωμένοι στο δημόσιο, να μη μπορούν να πάρουν ασφαλιστική ενημερότητα και να μη μπορούν να καταθέσουν αίτημα συνταξιοδότησης, ακόμη και αν είχαν συμπληρώσει τα συντάξιμα χρόνια.
Αυτή την αδικία ερχόμαστε να την επανορθώσουμε. Με μια σειρά από μέτρα για ρύθμιση δόσεων στην εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους δήμους.
Με διατάξεις για ενδυνάμωση της προστασίας των δικαιωμάτων των εργαζομένων, ενισχύοντας την αξία και την αξιοπρέπεια της εργασίας και εισάγοντας νέα εργαλεία.
Επίσης περιλαμβάνει διατάξεις:
για το επίδομα στέγασης,
για την έκτακτη οικονομική βοήθεια που καταβάλλεται στις οικογένειες των ατόμων που έχασαν τη ζωή τους, από το σεισμό ή άλλα φυσικά φαινόμενα
για τις προνοιακές παροχές που καταβάλλονται από τον ΟΠΕΚΑ, για τις οποίες προβλέπεται ότι είναι αφορολόγητες, δεν υπόκειται σε οποιαδήποτε κράτηση, δεν κατάσχονται, ούτε συμψηφίζονται με χρέη.
Αποκαθίσταται επιπλέον η δυνατότητα χορήγησης, παράτασης σε όλους τους δικαιούχους αναπηρικών επιδομάτων, των οποίων έχει λήξει η γνωμάτευση και καθυστερεί η εξέτασή τους από τα ΚΕΠΑ, χωρίς τη δική τους υπαιτιότητα.
Και φυσικά περιλαμβάνει τη 13η σύνταξη που εσείς δεν θέλετε, εμείς όμως τη θεωρούμε αναγκαία, όπως θεωρούμε αναγκαία και την 14η ή το 13ο μισθό, για τα οποία είμαι σίγουρη, αμέσως μόλις το επιτρέψουν τα δημοσιονομικά της χώρας, θα τα υλοποιήσει αυτή η Κυβέρνηση.
Γιατί εμείς κύριοι της ΝΔ και του ΚινΑλ θεωρούμε απαραίτητη την ύπαρξη ισχυρού κοινωνικού κράτους.
Θεωρούμε απαραίτητο να χτίσουμε την Ελλάδα των πολλών.
Εκεί όπου εσείς προτείνετε απολύσεις εμείς παλεύουμε για θέσεις εργασίας
Εκεί όπου εσείς προτείνετε κατάργηση επιδομάτων εμείς ψηφίζουμε τη θέσπισή τους
Όταν εσείς, δια στόματος του αρχηγού σας, επιθυμείτε 7 ήμερη εργασία, εμείς θωρακίζουμε την πενθήμερη
Όταν εσείς προτείνετε κατάργηση του 8ωρου, εμείς κοιτάμε να το εξασφαλίσουμε
Εκεί όπου εσείς θέλετε να ισοπεδώσετε τις συλλογικές συμβάσεις και τους μισθούς των εργαζομένων, εμείς θεσπίζουμε διατάξεις προστατευτικές των εργασιακών δικαιωμάτων
Εκεί όπου εσείς θέλετε απλά να επιτελέσει ο αρχηγός σας ρόλο «επιστάτη δούλων», εμείς αντιτάσσουμε ηγέτη πρωθυπουργό με όραμα και στόχο την ευημερία των πολλών.
Και σε όλη αυτήν την προσπάθεια, να είστε σίγουροι, ότι έχουμε δίπλα μας τον κόσμο
Ενώ ο κ. Μητσοτάκης έπεσε στην παγίδα που ο ίδιος θέλησε να στήσει.
Για μια ακόμη φορά οι δήθεν κινήσεις εντυπωσιασμού που επιχειρεί του γυρίζουν μπούμερανγκ.
Για μια ακόμη φορά καταρρίπτονται ένα προς ένα τα ανύπαρκτα επιχειρήματά του κατά της Κυβέρνησης της Αριστεράς
Για ακόμη μία φορά αποκαλύπτονται τα ψέματα, οι οργανωμένες σκευωρίες και οι ανυπόστατες κατηγορίες του.
Για μια ακόμη φορά εκτίθεται μαζί με τα μέσα ενημέρωσης που τον στηρίζουν.
Το αφήγημα που προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο, πολύ απλά δεν περνάει.
Γιατί ο κόσμος ΞΕΡΕΙ
Ξέρει ποιος οδήγησε τη χώρα στο σημείο της κατάρρευσής της.
Ξέρει και δεν μπορεί να ξεχάσει ποιος έχει καταληστεύσει τα λεφτά του και τους κόπους του όλα αυτά τα χρόνια.
Ποιος είναι μπλεγμένος σε διαφθορά και οικονομικά σκάνδαλα.
Ξέρει και το ζει, ποιος τώρα, -τα τελευταία 4 χρόνια, προσπαθεί –με κόντρα όλες τις προβλέψεις και το παλιό σύστημα- να σώσει και να αναστήσει τη χώρα.
Να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα
Να φτιάξει ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για όλους
ΘΥΜΑΤΑΙ
Θυμάται ότι δεν τον κοροϊδέψαμε. Δεν τον ξεγελάσαμε.
Θυμάται ότι αυτή η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός της, τήρησαν όλες τις υποσχέσεις τους. Και με το παραπάνω.
Θυμάται ότι αυτά που του τάξαμε, τα εκπληρώσαμε ένα προς ένα.
Γιατί ΒΙΩΝΕΙ
Βιώνει τα αποτελέσματα και τη διαφορά των δικών μας πολιτικών
Βιώνει ότι όσα είναι δίκαια γίνονται πράξη
ΚΑΤΑΝΟΕΙ ότι η Ελλάδα έχει ανακτήσει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη των εταίρων και των διεθνών συνομιλητών της.
Κατανοεί ότι πλέον χαράσσουμε δική μας αυτόνομη πορεία.
Ότι έχουμε κερδίσει εκ νέου την αξιοπιστία μας
Κατανοεί τις μεταρρυθμίσεις που έχουν συντελεστεί όλα αυτά τα χρόνια
Και για πρώτη φορά μετά από 10 περίπου χρόνια κρίσης ΒΛΕΠΕΙ και ΖΕΙ μέτρα με θετικό πρόσημο
Μέτρα που συμβάλλουν στην εμπέδωση της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Στην προάσπιση των ατομικών ελευθεριών.
Στην εξασφάλιση των κοινωνικών δικαιωμάτων.
Στο κοινό καλό και το συμφέρον των πολλών.
Μέτρα θετικά για την τσέπη των πολλών
Για να τεθούν ξεκάθαρα οι βάσεις για ένα πιο κοινωνικό κράτος.
Ένα κράτος δικαίου.
Για να δημιουργηθεί ένα αρραγές μέτωπο απέναντι στις δυνάμεις της ακροδεξιάς,
του συντηρητισμού,
του εθνικισμού
και τις μισαλλοδοξίας.
Απέναντι στο νεοφιλελεύθερο μοντέλο διακυβέρνησης και διαρκούς λιτότητας, που θέλει να εφαρμόσει και να επιβάλλει ο κ. Μητσοτάκης, συνθλίβοντας τη μεσαία τάξη και τα φτωχά στρώματα των Ελλήνων.
Ο λαός ΓΝΩΡΙΖΕΙ
Γνωρίζει ότι το παλιό πολιτικό κατεστημένο δεν διεκδικεί πολιτική αλλαγή. Διεκδικεί την παλινόρθωσή του.
Για να εξασφαλιστούν τα συμφέροντα των λίγων, του κεφαλαίου, των προνομιούχων.
Για να γυρίσουμε σε εργασιακό μεσαίωνα. Να απεμπολήσουμε όλα μας τα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα.
Γνωρίζει αντιθέτως ότι με εμάς η χώρα και η οικονομία βρίσκονται σε σαφή πορεία ανάκαμψης για όλους.
Και τώρα υποδέχεται με χαρά τα μέτρα:
Εξασφάλιση 13ης σύνταξης
Επιδότηση εισφορών νέων εργαζομένων
Μείωση της εισφοράς του εργοδότη
Μείωση της εισφοράς του εργαζομένου
μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση
μείωση του ΦΠΑ στην ενέργεια
μείωση εισφοράς αλληλεγγύης
μείωση του συντελεστή ΦΠΑ (αγαθών και υπηρεσιών) από 13% σε 11%,
φορολογικές μειώσεις για τους κατοίκους νησιών
περαιτέρω μείωση του κόστους θέρμανσης για ορεινές περιοχές
αύξηση συντελεστή αποσβέσεων επενδύσεων στο 150%.
Μείωση φόρου συνεταιρισμών στο 10%
Έκπτωση από το φορολογητέο εισόδημα των τόκων στεγαστικών δανείων
Τόσο πολλά τα μέτρα πλέον υπέρ των Ελλήνων, δεν φτάνει ο χρόνος να τα απαριθμήσουμε
Πόσα πια θέλετε για να το καταλάβετε και σεις ότι ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ
για τους πολλούς
για όλους
και όχι για τους λίγους και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που υπηρετείτε και εξυπηρετείτε
Και προχωράμε
Και σε αυτήν την πορεία πιστεύω ότι θα έχουμε συνοδοιπόρους τους πολλούς
Γιατί πολύ απλά κ. Μητσοτάκη : «το παιδί από το Περιστέρι (από τον Πειραιά, το Κερατσίνι, τις δυτικές συνοικίες όλης της χώρας, το παιδί από το χωριό, από το νησί, από την ύπαιθρο, και από κάθε γειτονιά της Ελλάδας που δεν ανήκει στην ελίτ) δεν θα γίνει ψυκτικός και μεροκαματιάρης, που εσείς θέλετε.
Θα σπουδάσει κ. Μητσοτάκη. Αν το επιθυμεί θα σπουδάσει. Ίσως όχι στο Columbia, αλλά σίγουρα στο ελληνικό δημόσιο δωρεάν Πανεπιστήμιο, που φροντίζουμε να λειτουργεί και να αναβαθμίζεται, αυτό που θέλει.
Και θα αντιμετωπίζεται ισότιμα όπως όλα τα παιδιά που ζουν σε αυτήν τη χώρα.
Γιατί εμείς θα τους το εξασφαλίσουμε.
Γιατί εμείς δεν αναγνωρίζουμε και δεν δημιουργούμε πολίτες δεύτερης κατηγορίας.
Όλοι ίσοι. Όλοι άξιοι. Όλοι ικανοί να ορίσουν τη δική τους μοίρα.
Τη μοίρα που μας αξίζει.
Ευχαριστώ πολύ.»

Κύθηρα Αντικύθηρα Καινούργια Μέρα.ΑΠΟΨΕ ΣΤΑ ΑΡΩΝΙΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ


ΣΤΑ ΑΡΩΝΙΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ
Σήμερα στις 6μ.μ. θα είμαστε στο καφενείο του Γρηγοράκη στα Αρωνιάδικα και στις 8:30μ.μ. στο εστιατόριο "Πλάτανος" στο Μυλοπόταμο, για συζήτηση με τους κατοίκους.

Πρώτα ο άνθρωπος.Απόψε στα Λογοθετιάνικα


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΟΛΙΝΑΚΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΟΛΙΝΑΚΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
Με έκπληξη διαπιστώσαμε, ότι το πολιτικό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του σε διάφορα σάιτ, φέρεται ότι στο Δήμο Μονεμβασίας, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, να υποστηρίζει το δικό μας συνδυασμό, ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και της δικής μας αξιοπιστίας, αναφέρουμε για άλλη μια φορά ότι ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ συνδυασμός μας ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, αποτελείται από άτομα που ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας με τους ΔΗΜΌΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΆ.
Ο συνδυασμός μας συγκροτήθηκε με αγώνα και θυσίες, ύστερα από την αυθόρμητη, ανιδιοτελή και ενθουσιώδη διάθεση των συμπολιτών μας, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε και τονίζουμε για μια ακόμη φορά ότι είναι εντελώς ανεξάρτητος, ακηδεμόνευτος και υπερκομματικός.
Ουδέποτε ζήτησε ή επιδίωξε υποστήριξη από κανένα κόμμα ή μηχανισμό και φυσικά ουδέποτε την έλαβε.
Αν υπάρχει κάποιος που υποστηρίζει το αντίθετο, τον προκαλούμε δημόσια να το διαψεύσει.
Καμία πολιτική δύναμη και κανένα κόμμα, δεν μπορεί να καπηλευθεί τη δυναμική που έχει αναπτύξει μέχρι τώρα ο συνδυασμός μας, ο οποίος βρίσκεται μπροστά από μια μεγαλειώδη νίκη.
Για τους ανωτέρω λόγους και επειδή για εμάς μετράει πάνω από όλα η ηθική και ο λόγος που δίνουμε στους συνδημότες μας, σας κάνουμε γνωστό ότι προσφεύγουμε άμεσα σε ασφαλιστικά μέτρα, εναντίον των υπευθύνων που δημιούργησαν αυτή τη στρεβλή εικόνα για το συνδυασμό μας και τις προσωπικότητες που τον απαρτίζουν και τονίζουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε οποιονδήποτε, να διασπάσει την προσοχή μας, πού είναι στραμμένη στην ειλικρινή αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας. Εμείς όταν λέμε ανεξάρτητοι το εννοούμε,το προστατεύουμε και το κάνουμε πράξη.

Με τιμή και ειλικρίνεια
Παναγιώτης Νικολινάκος
Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Μονεμβασίας
(το παρόν θα κοινοποιηθεί σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης)

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά, όποια κόμματα δηλώνουν ή δηλώσουν στήριξη. Επιδιώκουμε μόνο τη στήριξη των πολιτών.


Διαβάσαμε στον ηλεκτρονικό τύπο ότι η παράταξή μας «ΚΥΘΗΡΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ» έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
Δηλώνουμε ότι τα «ΚΥΘΗΡΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ» είναι μια αυτοδιοικητική παράταξη, ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική.
Διαψεύδουμε κατηγορηματικά, όποια κόμματα δηλώνουν ή δηλώσουν στήριξη. Επιδιώκουμε μόνο τη στήριξη των πολιτών.
Κύθηρα Αντικύθηρα Μένουμε εδώ

Επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο συνδυασμό Κύθηρα Αντικύθηρα Μένουμε εδώ (ΛΙΣΤΑ)


Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ακολούθησε τη λογική των κομματικών χρισμάτων, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή του, γιατί «σέβεται και πιστεύει βαθιά στις αυθεντικές αυτοδιοικητικές διεργασίες που ενθαρρύνουν την συμμετοχή των πολιτών στις τοπικές υποθέσεις και οδηγούν στη διαμόρφωση αυτοδιοικητικών σχημάτων με συγκεκριμένες θέσεις και προγράμματα για τους δήμους και τις περιφέρειες».
«Πορευθήκαμε με βάση τη λογική των προγραμματικών συγκλίσεων και συμβάλαμε στη συγκρότηση ευρύτερων συνδυασμών. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου θα γίνουν για πρώτη φορά με το σύστημα της απλής αναλογικής δίνοντας το πρόκριμα για ευρύτερες συγκλίσεις και συνεργασίες, ανοίγοντας μια νέα εποχή για την Αυτοδιοίκηση, τη δημοκρατία και τη συμμετοχή των πολιτών. Στόχος μας πάντα είναι μια ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού».
Με βάση αυτής της λογικής η Κουμουνδούρου καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών και να υπερψηφίσουν τους παρακάτω αυτοδιοικητικούς σχηματισμούς.
Στον Β΄ Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης: Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία | Κώστας Κατσιμίγας
Περιφέρεια Αττικής: Δύναμη Ζωής | Ρένα Δούρου
Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Συμπαράταξη Πολιτών Βορείου Αιγαίου | Γιάννης Σπιλάνης
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στην Πρόοδο | Απόστολος Κατσιφάρας
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Ανατροπή - Δημιουργία | Θόδωρος Καρυπίδης
Περιφέρεια Ηπείρου: Ήπειρος των Οριζόντων | ΓιώργιοςΖάψας
Περιφέρεια Θεσσαλίας: Η Θεσσαλία στην καρδιά μας | Νίκος Τσιλιμίγκας
Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: ΑΝ.Α.Σ.Α. | Θεόδωρος Γαλιατσάτος
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Κοιτάμε Μπροστά | Χρήστος Γιαννούλης
Περιφέρεια Κρήτης: Κρήτη η ζωή μας | Σταύρος Αρναουτάκης
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου | Μανώλης Γλυνός
Περιφέρεια Πελοποννήσου: Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο | Γιώργος Δέδες
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Στερεά… Υπεροχής! | Δημήτρης Αναγνωστάκης
ΣτονΑ’ Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Στους μεγάλους Δήμους
Δήμος Αθηναίων: Ανοιχτή Πόλη | Νάσος Ηλιόπουλος
Δήμος Θεσσαλονίκης: Θεσσαλονίκη Μαζί | Κατερίνα Νοτοπούλου
Δήμος Πατρέων: Ώρα Πατρών | Γιώργος Ρώρος
Δήμος Πειραιώς: Πειραιάς για Όλους | Νίκος Μπελαβίλας
Δήμος Λαρισαίων: Συμπαράταξη Λαρισαίων | Απόστολος Καλογιάννης
Σε ολόκληρη την χώρα

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

Νομός Δράμας

Δήμος Δοξάτου: Πρωτοποριακός Ενωτικός Συνδυασμός | Θέμης Ζεκερίδης
Δήμος Δράμας: Πόλη και Ζωή | Κυριάκος Χαρακίδης
Δήμος Κάτω Νευροκοπίου: Κίνηση Νέων | Γιάννης Κυριακίδης
Δήμος Παρανεστίου: Ανοιχτοί Ορίζοντες | Αλίκη Σωτηριάδου
Δήμος Προσοτσάνης: Δημοτική Συνεργασία | Άγγελος Λύσσελης

Νομός Έβρου

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ενότητα για μια Νέα Πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης | Δημήτρης Λαζόπουλος
Δήμος Ορεστιάδας: Είναι στο Χέρι μας - Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών Δήμου Ορεστιάδας | Σάκης Παπανδρέου
Δήμος Σαμοθράκης: Δημοτική Ενωτική Συνεργασία Σαμοθράκης | Αθανάσιος Βίτσας
Δήμος Σουφλίου: Συνεργασία - Ανάπτυξη - Συνοχή | Παναγιώτης Καλακίκος

Νομός Καβάλας

Δήμος Θάσου: Δημοτική Θασιακή Κίνηση - Πάμε μαζί | Δημήτρης Θεοδωρίδης
Δήμος Καβάλας: Συμπαράταξη πολιτών | Άρης Βέρρος
Δήμος Νέστου: Πορεία με όραμα | Ευάγγελος Τσομπανόπουλος
Δήμος Παγγαίου: Σωστή επιλογή | Βασίλης Ξουλόγης

Νομός Ξάνθης

Δήμος Αβδήρων: συνΕΡΓΑΣΙΑ | Βασίλης Τσολακίδης
Δήμος Ξάνθης: Πολίτες για την Ξάνθη | Γιώργος Χατζηθεοδώρου
Δήμος Τοπείρου: Νέα Πνοή | Άγγελος Κηλικιώτης

Νομός Ροδόπης

Δήμος Κομοτηνής: ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή | Ελένη Λαφτσή
Δήμος Μαρωνείας - Σαπών: Ενότητα - Ελπίδα - Αλλαγή | Μιχάλης Βασιλειάδης

Περιφέρεια Αττικής

Νομός Αττικής (Βορείου Τομέα Αθηνών)

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Νίκη Πολιτών Αγίας Παρασκευής | Γιάννης Σταθόπουλος
Δήμος Αμαρουσίου: Ενωμένο Μαρούσι | Γιώργος Καραμέρος
Δήμος Βριλησσίων: ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Δήμος Δημιουργίας | Ξένος Μανιατογιάννης
Δήμος Ηρακλείου: Δικτύου Πολιτών Ηρακλείου Αττικής | Αιμιλία Τζίβα
Δήμος Κηφισιάς: Κοινωνία Παρούσα | Αγγελική Παπάζογλου
Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης: Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση - Πεύκη Μαζί | Ηλίας Κατσαρός
Δήμος Μεταμορφώσεως: Μαζί για την Μεταμόρφωση | Δημήτρης Πεπαρίδης
Δήμος Νέας Ιωνίας: Ενότητα για τη Νέα Ιωνία | Ηρακλής Γκότσης
Δήμος Παπάγου- Χαλαργού: #με_τον_Νικήτα | Νικήτας Κανάκης
Δήμος Πεντέλης: Νέοι Άνθρωποι - Νέα Αρχή | Αντώνης Φειδοπιάστης
ΔήμοςΦιλοθέης - Ψυχικού: Ενωμένη Δημαρχία Πολιτών | Νίκος Κανελλάκης
Δήμος Χαλανδρίου: ΑντίΣΤαΣΗ με τους Πολίτες του Χαλανδρίου | Σίμος Ρούσσος

Νομός Αττικής (Δυτικού Τομέα Αθηνών)

Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Η δική μας πόλη | Γιώργος Καπλάνης
Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού: Αλληλεγγύη, η δύναμή μας | Γιώργος Κομματάς
Δήμος Αιγάλεω: Ανάπλαση Αιγάλεω | Δημήτρης Μπίρμπας
Δήμος Ιλίου: Αλληλέγγυα Πόλη - Συμμαχία για το Ίλιον | Κώστας Κάβουρας
Δήμος Περιστερίου: Ανοιχτοί Ορίζοντες για το Περιστέρι | Θανάσης Καποτάς
Δήμος Πετρουπόλεως: Ενεργοί Πολίτες - Δημοτική Κίνηση Πετρούπολης | Μανώλης Μπουσούνης
Δήμος Χαϊδαρίου: Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου | Θοδωρής Σπηλιόπουλος

Νομός Αττικής (Κεντρικού Τομέα Αθηνών)

Δήμος Βύρωνος: Στάση Βύρωνα | Άκης Κατωπόδης
Δήμος Γαλατσίου: Γαλάτσι από Κοινού | Αγγέλικα Σαπουνά
Δήμος Δάφνης - Υμηττού: Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού | Όλγα Χριστινάκη
Δήμος Ζωγράφου: Μαζί για την πόλη μας | Τίνα Καφατσάκη
Δήμος Ηλιουπόλεως: ΗΛΙΟΥ-Πόλις, ανθρώπινη πόλη | Χρήστος Κοκοτίνης
Δήμος Καισαριανής: Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής | Άννα Παραγυιού
Δήμος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος: Δύναμη Πολιτών | Άρης Βασιλόπουλος

Νομός Αττικής (Νοτίου Τομέα Αθηνών)

Δήμος Αγίου Δημητρίου: «ΜΕΤΕΧΩ» Εναλλακτική Κίνηση Πολιτών Αγίου Δημητρίου | Βασίλης Κουτσοβασίλης
Δήμος Αλίμου: Άνω - Κάτω στο Καλαμάκι | Κώστας Χαρίτος
Δήμος Γλυφάδας: Ανατροπή στην Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία | Τάσος Ταστάνης
Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης: Δημοκρατική Συν-Πόρευση | Θοδωρής Μπούφης
Δήμος Καλλιθέας: Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας | Θοδωρής Ψαλιδόπουλος
Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου: Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή | ΜπάμπηςΜπιλίνης
Δήμος Νέας Σμύρνης: Στροφή Νέας Σμύρνης | Θέμης Παυλόπουλος
Δήμος Παλαιού Φαλήρου: Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση Παλαιού Φαλήρου - Πόλη για όλες & όλους | Κώστας Μερκουράκης

Νομός Αττικής (Ανατολικής Αττικής)

Δήμος Αχαρνών: Αχαρνείς - Μαζί Μπορούμε | Οδυσσέας Καμπόλης
Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης: Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών - Ρι.Κι.Π | Θάνος Ματόπουλος
Δήμος Διονύσου: Μαζί για τον Διόνυσο | Νίκος Κλήμης
Δήμος Κρωπίας: Αλλάζουμε | Διονύσης Κερασιώτης
Δήμος Λαυρεωτικής: Δημοτική Καινοτομία | Δημήτρης Λουκάς
Δήμος Μαραθώνος: Πορεία Πράξης | Στέργιος Τσίρκας
Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας: Ενωμένοι Μπορούμε | Γιάννης Πολίτης
Δήμος Παιανίας: Το Αύριο στα Χέρια μας | Κωνσταντίνος Μπουλμέτης
Δήμος Παλλήνης: Εμείς, η πόλη μας | Ειρήνη Κουνενάκη
ΔήμοςΡαφήνας - Πικερμίου: Σύγχρονη Πολιτεία - Συνεργασία Ενεργών Πολιτών | Ευάγγελος Μπουρνούς
Δήμος Σαρωνικού: Σαρωνικός Συνεργασία | Πέτρος Φιλίππου
Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος: Προοδευτική Συνεργασία Πολιτών | Φίλιππος Αργυρός
Δήμος Ωρωπού: Συνεργασία Ευθύνης | Γιώργος Γιασημάκης

Νομός Αττικής (Δυτικής Αττικής)

Δήμος Ασπροπύργου: Ασπρόπυργος - Αναγέννηση Τώρα | Αγησίλαος Τσίγκος
Δήμος Ελευσίνας: Ενωτικός Συνδυασμός Ελευσίνας – Μαγούλας | Γιώργος Τσουκαλάς
Δήμος Μεγαρέων: Τώρα | Γιώργος Μπερδελής

Νομός Αττικής (Πειραιώς)

Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας: Άλλος Δρόμος | Χρήστος Βρεττάκος
Δήμος Κορυδαλλού: Πολίτες για τον Κορυδαλλό | Σταύρος Κασιμάτης
Δήμος Νικαίας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη: Κίνηση Πολιτών Νίκαιας - Ρέντη | Γιώργος Ιωακειμίδης
Δήμος Περάματος: Μαζί για την Ανατροπή | Γιάννης Λαγουδάκης

Νομός Αττικής (Νήσων)

Δήμος Αίγινας: Αλλαγή πορείας για την Αίγινα | Παντελής Μεθενίτης
Δήμος Κυθήρων: Κύθηρα Αντικύθηρα Μένουμε εδώ | Δημήτρης Κοντολέων
Δήμος Σαλαμίνας: Βήμα στους Πολίτες | Θρασύβουλος Μπάγιος

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Νομός Λέσβου

Δήμος Δυτικής Λέσβου: Συνεργασία Δυτικής Λέσβου | Ζαφείρης Στρατής
Δήμος Λήμνου: Συμμαχία Παλλημνιακής Ανάπτυξης | Χαριτίνη Φωτοπούλου
Δήμος Μυτιλήνης: Με Πυξίδα τον Πολίτη | Εριφύλη Χιωτέλλη

Νομός Σάμου

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Η Σάμος αλλάΖΕΙ | Νίκος Ζάχαρης

Νομός Χίου

Δήμος Οινουσσών: Οραμα δημιουργίας για την Αιγνούσσα | Μιχάλης Μαγγανάς
Δήμος Χίου: Δίκτυο Πολιτών Χίου | Μανώλης Στάθης
Δήμος Ψαρών: Ψαρά Νέα Εποχή | Κώστας Βρατσάνος

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Νομός Αιτωλοακαρνανίας

Δήμος Αγρινίου: Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία | Σταύρος Καμμένος
Δήμος Άκτιου - Βόνιτσας: Συμφωνία Ελπίδας | Δημήτρης Μασούρας
Δήμος Αμφιλοχίας: Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία | Μάρκος Βασίλας
Δήμος Θέρμου: Αλλαγή Πορείας | Κώστας Κουβαράς
Δήμος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου: Συμμαχία για το μέλλον | Παντελής Σκαρμούτσος
Δήμος Ναυπακτίας: Η Ναυπακτία αλλάΖΕΙ | Παναγιώτης Λουκόπουλος
Δήμος Ξηρομέρου: ΞΗΡΟΜΕΡΟ - Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα | Γιάννης Τριανταφυλλάκης

Νομός Αχαΐας

Δήμος Αιγιαλείας: Αιγιάλεια Τώρα | Δημήτρης Καλογερόπουλος

Νομός Ηλείας

Δήμος Ανδρίτσαινας - Κρεστένων: Επιλογή Ευθύνης | Τάκης Δημητρουλόπουλος
Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Ολυμπία - Νέα Αρχή | Γιώργος Γεωργιόπουλος
Δήμος Ήλιδας: Ήλιδα - Νέα Γενιά Ιδεών | Δημήτρης Κράλλης
Δήμος Πύργου: Πύργος - Έργο πολιτών | Αντώνης Καράμπελας

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Νομός Γρεβενών

Δήμος Δεσκάτης: Δημοτική Ενωτική Κίνηση | Δημήτρης Κορδίλας

Νομός Καστοριάς

Δήμος Άργους Ορεστικού: Προτεραιότητα στον πολίτη | Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου
Δήμος Καστοριάς: Τελευταία ευκαιρία | Αλέξανδρος Ταμήλιας
Δήμος Νεστορίου: Πρωτοβουλία για τον Δήμο Νεστορίου | Χρήστος Γκοσλιόπουλος

Νομός Κοζάνης

Δήμος Βελβεντού: Βελβεντό - Ενωμένο Δυνατό | Μανώλης Στεργίου
Δήμος Εορδαίας: Με το βλέμμα στο μέλλον | Στάθης Κοκκινίδης
Δήμος Κοζάνης: Κοζάνη - Τόπος να ζεις | Λευτέρης Ιωαννίδης

Νομός Φλώρινας

Δήμος Αμυνταίου: Με συνέπεια και στο αύριο | Κώστας Θεοδωρίδης
Δήμος Πρεσπών: Όλοι μαζί για την Πρέσπα | Παναγιώτης Πασχαλίδης
Δήμος Φλώρινας: Δημιουργική Πορεία - Κοινωνική Συνεργασία | Στέφανος Μπίρος

Περιφέρεια Ηπείρου

Νομός Άρτας

Δήμος Αρταίων: Δημοτική Αναγέννηση | Τζένη Ταπραντζή - Κοίλια
Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων: Προοδευτική Συνεργασία Αλλαγής | Παναγιώτης Σκαλτσογιάννης

Νομός Θεσπρωτίας

Δήμος Ηγουμενίτσας: Αλλαγή πορείας | Θωμάς Δημητρίου
Δήμος Σουλίου: Δύναμη Ελπίδας | Νίκος Γώγος
Δήμος Φιλιατών: ΜΑΖΙ | Δημήτρης Σκεύης

Νομός Ιωαννίνων

Δήμος Ζίτσας: Αυτοδιοικητική Συνεργασία | Βασίλης Γαρδίκος
Δήμος Ιωαννιτών: Γιάννενα - Πολίτες για την Ανατροπή | Λάζαρος Νάτσης
Δήμος Κόνιτσας: Ο Τόπος που θέλω να ΖΩ | Βασίλης Σπανός
Δήμος Πωγωνίου: Συμμαχία πολιτών για το Πωγωνι | Σταύρος Ζηκόπουλος

Νομός Πρέβεζας

Δήμος Πάργας: Νέο ξεκίνημα | Νίκος Ζαχαριάς
Δήμος Πρέβεζας: Στροφή στο Μέλλον | Ευκλείδης Φονταράς

Περιφέρεια Θεσσαλίας

Νομός Καρδίτσας

Δήμος Αργιθέας: Αργιθέα - Νέα Εποχή | Ανδρέας Στεργίου
Δήμος Καρδίτσας: Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών Καρδίτσας | Φώτης Αλεξάκος
Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Νέοι Ορίζοντες | Παναγιώτης Νάνος
Δήμος Μουζακίου: Ενωτική Πρωτοβουλία | Παρασκευή Ντούρβα
Δήμος Παλαμά: Συμμαχία Ανασυγκρότησης Δήμου Παλαμά | Γιώργος Σακελλαρίου
Δήμος Σοφάδων: Δύναμη Ευθύνης | Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

Νομός Λάρισας

Δήμος Αγιάς: Προοδευτική Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Αγιάς | Αντώνης Γκουντάρας
Δήμος Ελασσόνας: Ένας Δήμος για Όλους | Δημήτρης Καρανίκας
ΔήμοςΚιλελέρ: Ενωμένο Κιλελέρ | Θανάσης Μούσιος
Δήμος Τεμπών: Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης | Κώστας Κολλάτος
Δήμος Τυρνάβου: Συν Πολιτεία | Παναγιώτης Σαρχώσης
Δήμος Φαρσάλων: Νέα Εποχή | Βαγγέλης Δημητρακόπουλος

Νομός Μαγνησίας

Δήμος Αλμυρού: Δημοτική Πρωτοβουλία | Βαγγέλης Χατζηκυριάκος
Δήμος Βόλου: Μαζί για τον Βόλο | Ιάσονας Αποστολάκης
Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου: Κίνηση Ενότητας | Μαρία Σαμαρά
Δήμος Νοτίου Πηλίου: Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία Ν. Πηλίου | Μιλτιάδης Παπαδημητρίου
Δήμος Σκοπέλου: ΣΚΟΠΕΛΟΣ όλοι μαζί | Δημήτρης Ευσταθίου

Νομός Τρικάλων

Δήμος Μετεώρων: Νέο ξεκίνημα - Ανεξάρτητος Δήμος | Θοδωρής Αλέκος
Δήμος Τρικκαίων: Μαζί για τα Τρίκαλα | Κώστας Κρεμμύδας
Δήμος Φαρκαδόνας: Ο Τόπος μας Αύριο - Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση | Ελένη Χαλβατζά

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Νομός Ζακύνθου

Δήμος Ζακύνθου: Ζάκυνθος, Ανατροπή - Αναγέννηση | Αντώνης Κασσιμάτης

Νομός Κέρκυρας

Δήμος Βόρειας Κέρκυρας: Βορράς Επανίδρυση | Σπύρος Βάρελης
Δήμος Νότιας Κέρκυρας: Δημοκρατική Συνεργασία για το Νότο | Νίκος Γκούσης
Δήμος Παξών: Παξοί: Πορεία προς το Μέλλον | Θανάσης Κάγκας

Νομός Κεφαλληνίας

Δήμος Αργοστολίου: Για την Επόμενη Μέρα | Γεράσιμος Φόρτες
Δήμος Ιθάκης: Βήμα Μπροστά | Διονύσιος Στανίτσας
Δήμος Σάμης: Δημοτική Αναγέννηση | Μάκης Μονιάς

Νομός Λευκάδας

Δήμος Λευκάδος: Όλοι για τη Λευκάδα | Κωνσταντίνος Δρακονταειδής
Δήμος Μεγανησίου: Ενωτική Αναγέννηση | Κατερίνα Καββαδά

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Νομός Ημαθίας

Δήμος Αλεξάνδρειας: Αξίζουμε Καλύτερα | Κώστας Ναλμπάντης
Δήμος Βέροιας: Προτεραιότητα στον Πολίτη | Αντώνης Μαρκούλης
Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας: Δύναμη δημιουργίας | Ίλια Ιωσηφίδου

Νομός Θεσσαλονίκης Α΄

Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης: Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή | Γιώργος Κυριλλίδης
Δήμος Καλαμαριάς: Καλαμαριά αλλιώς | Δημήτρης Αρκούδης
Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου: Συμμαχία Πολιτών Δήμου Κορδελιού Ευόσμου | Νίκος Ζυγάς
Δήμος Νέαπολης - Συκεών: Άλμα στο Μέλλον | Λάζαρος Ωραιόπουλος
Δήμος Παύλου Μελά: Πόλη Μπροστά | ΣίσσυΦραγκοπούλου

Νομός Θεσσαλονίκης Β΄

Δήμος Δέλτα: Επανεκκίνηση | Γιάννης Ιωαννίδης
Δήμος Θερμαϊκού: Δράση Πολιτών | Γιώργος Χατζηβαλάσης
ΔήμοςΘέρμης: Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης | Άννα Τσιφτελίδου
Δήμος Λαγκαδά: Ενεργός Δημότης | Μαρκέλλα Ταυρίδου
Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη: Δύναμη Αλλαγής | Γιώργος Αντωνόπουλος
Δήμος Χαλκηδόνος: Ενεργοί Δημότες Χαλκηδόνας | Μηνάς Μηντζαρίδης
Δήμος Ωραιοκάστρου: Αλληλεγγύη - Ανατροπή | Γρηγόρης Εδιρνέλης

Νομός Κιλκίς

Δήμος Κιλκίς: Συμμετέχω - Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη | Δημήτρης Αγαθόπουλος

Νομός Πέλλης

Δήμος Αλμωπίας: Ενωμένοι για την Αλμωπία | Σάκης Χατζηδημητρίου
Δήμος Έδεσσας: Κοινωνία σε Κίνηση | Γιάννης Τσεπκεντζής
Δήμος Πέλλας: Δημοτική Επανίδρυση Πέλλας | Ηλίας Θεοδωρίδης
Δήμος Σκύδρας: Ο Δήμος στους Δημότες | Μιχάλης Καραγιάννης

Νομός Πιερίας

Δήμος Δίου - Ολύμπου: Συμπολιτεία | Αστέριος Φαρμάκης
Δήμος Κατερίνης: Ανανέωση τώρα | Γιώργος Νταντάμης
Δήμος Πύδνας - Κολινδρού: Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Βόρειας Πιερίας | Βαγγέλης Λαγδάρης

Νομός Σερρών

Δήμος Αμφίπολης: Ο Δήμος Αμφίπολης ΜΠΡΟΣΤΑ | Πέτρος Πετρίδης
Δήμος Βισαλτίας: Βισαλτίας Τόπος | Τιμοθέα Ρακιτζή
Δήμος Νέας Ζίχνης: Αγωνιστική Κίνηση | Γιώργος Ντώνες
Δήμος Σερρών: Δύναμη Πολιτών | Αριάδνη Παπαφωτίου
Δήμος Σιντικής: Νέοι Ορίζοντες για την Σιντική | Όλγα Φυταγκουρίδου

Νομός Χαλκιδικής

Δήμος Αριστοτέλη: Ισχυρός Αριστοτέλης | Αργύρης Τσακνής
Δήμος Νέας Προποντίδας: Η άλλη λύση - Κίνηση Δημοκρατών Πολιτών | Θεοδώρα Μαυρομιχάλη - Κουγιώνη
Δήμος Πολυγύρου: Συνεργασία πολιτών | Δημήτρης Κυργιαφίνης
Δήμος Σιθωνίας: Όραμα - Δημιουργία - Προοπτική | Θανάσης Ξανθόπουλος

Περιφέρεια Κρήτης

Νομός Ηρακλείου

Δήμος Αρχανών - Αστερουσίων: Πολιτών Αυτοδιοίκηση - Κοινή Πορεία | Μανώλης Κοκοσάλης
Δήμος Βιάννου: Βιάννος, Πάμε Μπροστά | Μηνάς Σταυρακάκης
Δήμος Μαλεβιζίου: Το Μαλεβίζι Μπορεί | Μενέλαος Μποκέας
Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Μινώα Πεδιάδας – Τόπος με μέλλον | Ζαχαρίας Καλογεράκης
Δήμος Φαιστού: Φαιστού Συμπόρευση - Δήμος για Όλους | Γιάννης Νικολακάκης
Δήμος Χερσονήσου: Δύναμη Δημιουργίας | Μανόλης Διαμαντάκης

Νομός Λασιθίου

Δήμος Αγίου Νικολάου: ΑλλάΖουμε τον Δήμο | Νίκος Κοκκίνης
Δήμος Ιεράπετρας: Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα | Αργύρης Πανταζής
Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου: Λασιθιώτικο Κάλεσμα | Γιάννης Στεφανάκης
Δήμος Σητείας: Μαζί στο Αύριο | Νίκος Καραμανωλάκης

Νομός Ρεθύμνης

Δήμος Αγίου Βασιλείου: Κοινή πορεία στο μέλλον | Γιάννης Ταταράκης
Δήμος Αμαρίου: Νέα Κίνηση Αμαρίου | Κωστής Κουτελιδάκης
Δήμος Ανωγείων: Δημοτική Προοδευτική Κίνηση | Μανώλης Καλλέργης
Δήμος Μυλοποτάμου: Αλλαγή στον Μυλοπόταμο | Γιώργος Παπακωνσταντής
Δήμος Ρεθύμνης: Οι πολίτες μπροστά - Ένας δήμος για όλους | Θωμάς Κρεβετζάκης

Νομός Χανίων

Δήμος Αποκορώνου: Αποκόρωνας - Ενότητα, Ελπίδα & Προοπτική | Σταμάτης Σγουράκης
Δήμος Γαύδου: Αλληλέγγυοι Πολίτες Γαύδου | Ευαγγελία Καλλινίκου
Δήμος Καντάνου - Σέλινου: Συνεργασία για το Σέλινο | Αντώνης Περράκης
Δήμος Πλατανιά: Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών | Γιάννης Μαλανδράκης
Δήμος Χανίων: Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος | Γιάννης Σαρρής

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Νομός Δωδεκανήσου (ΚΩΣ)

Δήμος Αστυπάλαιας: Συνεργασία Πολιτών Αστυπάλαιας | Νικόλαος Κομηνέας
Δήμος Καλυμνίων: Νέα Κάλυμνος | Γιάννης Γαλούζης
Δήμος Κω: Ισχυρή Κως | Θεοδόσης Νικηταράς
Δήμος Λέρου: Λέρος - Το μέλλον σου ανήκει | Γιάννης Σοροκάκης
Δήμος Νισύρου: Πατριωτική Ενωτική Κίνηση Αναγέννησης της Νισύρου | Χριστοφής Κορωναίος
Δήμος Πάτμου: Π.Α.Τ.Μ.Ο.Σ. Προοπτική Ανάπτυξης Τώρα Με Όραμα και Σύνεση | Γρηγόρης Στόικος

Νομός Δωδεκανήσου (ΡΟΔΟΣ)

Δήμος Κάσου: Άνεμος Ελπίδας | Μανόλης Νικολάκης
Δήμος Ρόδου: Νέα Μέρα - Ροδίων Όραμα | Στράτος Καρίκης
Δήμος Τήλου: Τήλος Μαζί - Νέα Πορεία | Μαρία Κάμμα - Αλειφέρη
Δήμος Χάλκης: Νέα εποχή για τη Χάλκη | Μιχάλης Σταματιάδης

Νομός Κυκλάδων

Δήμος Άνδρου: Η Άνδρος της ζωής μας | Γιάννης Καπάκης
Δήμος Θήρας: Μαζί Αλλάζουμε… Σαντορίνη Θηρασία | Άγγελος Ρούσσος
Δήμος Ιητών: ΙΟΣ - Η Επόμενη Μέρα | Γκίκας Γκίκας
Δήμος Μήλου: Μήλος για Όλους | Μανώλης Μικέλης
Δήμος Μυκόνου: Μαζί για τη Μύκονο | Ντίνα Σαμψούνη
Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Μαζί Αλλάζουμε | Λεονάρδος Χατζηανδρέου
Δήμος Σύρου - Ερμούπολης: Ανοιχτοί Ορίζοντες για τη Σύρο | Νίκος Λειβαδάρας
Δήμος Φολεγάνδρου: Φολέγανδρος – Η Δύναμη στους Πολίτες | Μαρία Τίλλα - Μπαλλή

Περιφέρεια Πελοποννήσου

Νομός Αργολίδας

Δήμος Άργους - Μυκηνών: Νέα Αρχή | Γιώργος Πανοβράκος
Δήμος Επιδαύρου: Δύναμη Προοπτικής | Τάσος Χρόνης
Δήμος Ερμιονίδας: Νέα Δυναμική Πορεία Ερμιονίδας | Τάσος Τόκας
Δήμος Ναυπλιέων: Ναυπλία Πρωτεύουσα | Τάσος Σαλεσιώτης

Νομός Αρκαδίας

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών | Παναγιώτης Μαντάς
Δήμος Γόρτυνος: Ενώνουμε τη Γορτυνία - Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία | Ευστάθιος Κούλης
Δήμος Νότιας Κυνουρίας: Φιλόδημοι Πολίτες | Γιάννης Μαρνέρης
Δήμος Τρίπολης: Τρίπολη - Πρωτεύουσα του Μοριά | Δημήτρης Παυλής

Νομός Κορινθίας

Δήμος Βέλου - Βόχας: Το μέλλον σήμερα | Λεωνίδας Στεργιόπουλος
Δήμος Κορινθίων: Κίνηση Εμπρός | Μάριος Ασημακόπουλος
Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων: Επιλογή Ευθύνης | Κωστής Ζερβός
Δήμος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης: Ενεργοί Δημότες Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης | Επαμεινώνδας Κατσούλας

Νομός Λακωνίας

Δήμος ΑνατολικήςΜάνης: Ενωτική Κίνηση Μάνης | ΤζανέτοςΦιλιππάκος
Δήμος Ελαφονήσου: Αλλαγή και Δημιουργία | Έφη Λιάρου
Δήμος Ευρώτα: Νέο Ξεκίνημα - Αλλαγή - Ανατροπή | Δήμος Νταλιάνης
Δήμος Μονεμβασίας: Οι Δημότες Μπροστά | Παναγιώτης Νικολινάκος
Δήμος Σπάρτης: Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης | Βαγγέλης Βαλιώτης

Νομός Μεσσηνίας

Δήμος Δυτικής Μάνης: Νίκη | Παναγιώτης Μπασάκος
Δήμος Καλαμάτας: Ανοιχτός Δήμος - Ενεργοί Πολίτες | Μανώλης Μάκαρης
Δήμος Μεσσήνης: Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών | Γιώργος Τσώνης
Δήμος Πύλου - Νέστορος: Κοινωνία σε Κίνηση | Ηλίας Κανάκης
Δήμος Τριφυλίας: Επομένη μέρα για την Τριφυλία | Σωτήρης Μπακούρος

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Νομός Βοιωτίας

Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων: Πρώτα ο Δημότης | Γιώργος Αραπίτσας
Δήμος Θηβαίων: Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης | Ηλίας Τραμπάκουλος
Δήμος Λεβαδέων: Δυναμική Αυτοδιοικητική Συνεργασία | Γιώτα Πούλου
Δήμος Ορχομενού: Δύναμη Ανατροπής | Πρόδρομος Εμμανουηλίδης

Νομός Εύβοιας

Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων: ΔΗΜ.Ο.Σ | Γιώργος Ψαθάς
Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού: Πρόταση Ουσίας | Ασπασία Μιμούση
Δήμος Καρύστου: Προχωράμε μαζί | Λευτέρης Ραβιόλος
Δήμος Κύμης - Αλιβερίου: Δήμος για όλους | Αλεξάνδρα Θαλασσινού
Δήμος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας: Ώρα Ανόδου | Γεώργιος Τσαπουρνιώτης
Δήμος Σκύρου: Σκύρος - Όραμα και Δημιουργία | Γιώργος Λαμπαθάκης
Δήμος Χαλκιδέων: Δήμος Χαλκιδέων για Όλους | Τάσος Καλαθέρης

Νομός Ευρυτανίας

Δήμος Καρπενησίου: Αλλαγής Πορείας 2020 - Δημοτική Κίνηση Καρπενησίου | Δημήτρης Λερογιάννης

Νομός Φθιώτιδος

Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Ένας Δήμος… Ένα Μέλλον | Αθανασία Στιβακτή
Δήμος Λαμιέων: Λαμία στο Κέντρο | Παναγιώτης Στασινός
Δήμος Μακρακώμης: Ανεξάρτητη Δημιουργική Συνεργασία | Θύμιος Παπαευθυμίου
Δήμος Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου: ΑλλάΖΟΥΜΕ Μαζί | Δημήτρης Παπαναγιώτου
Δήμος Στυλίδος: Μαζί Μπορούμε | Γιάννης Αποστόλου

Νομός Φωκίδας

Δήμος Δωρίδος: Όραμα για την Δωρίδα | Θάνος Ασημάκης
ΠΗΓΗ newpost.gr