Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤHΣ Ν.Δ.



Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ



Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ
(ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ)
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δελτίο Τύπου από την Τομεακή Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ


Το ΚΚΕ, σε αντίθεση με τις φήμες που διαδίδονται από επίσημα και ημιεπίσημα χείλη, τονίζει ότι στο Δήμο Κυθήρων δεν στηρίζει το ψηφοδέλτιο κανενός συνδυασμού. Για μας οι εκλογές στην τοπική διοίκηση έχουν πολιτική χροιά, έχουν πολιτικό πρόσημο. Παρά την αγωνία κάποιων να παρουσιαστούν ως "ανεξάρτητοι", όλοι τους θα υλοποιήσουν και θα υπηρετήσουν την γραμμή της ανταγωνιστικότητας των επιχειρηματικών ομίλων, που τσακίζουν το λαϊκό εισόδημα μέσα από τα δημοτικά τέλη, τους φόρους και το ανελέητο κυνηγητό των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων και αγροτών. 
Καλούμε όλους τους Τσιριγότες να στηρίξουν το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και τη "Λαϊκή Συσπείρωση" στις περιφερειακές εκλογές με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Γιάννη Πρωτούλη. Στον δήμο, από την στιγμή που δεν καταφέραμε να συμπληρώσουμε ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης", σας καλούμε να ψηφίσετε λευκό ή άκυρο.

Πειραιάς 24/05/19

Το Γραφείο τύπου της Τ.Ε. Πειραιά

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ ΥΠΟΨ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ
(ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ)
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια. Ένας κοινός αγώνας


Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια. Ένας κοινός αγώνας της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος - Youth Symphony Orchestra of Greece
Πλαστικά καπάκια από: Μπουκάλια, αναψυκτικά, απορρυπαντικά, διάφορες συσκευασίες, μπουκάλια ή μπουκάλες εμφιαλωμένο νερό, σαμπουάν - αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, μαρκαδόρους - στυλούς κτλ.
Στόχος η απόκτηση αναπηρικού αμαξιδίου, για συνανθρώπους μας οι οποίοι το έχουν ανάγκη. Για την συγκέντρωση πλαστικών καπακιών επικοινωνήστε στο e-mail orchestraofgreece@gmail.com αφήνοντας ονοματεπώνυμο και ένα τηλ. επικοινωνίας / Θέμα: Πλαστικά καπάκια.
Όλοι μαζί καταφέρνουμε πολλά περισσότερα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ 
(ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ)
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

24-05-19

ΈΡΓΑ κ ΗΜΕΡΕΣ του κ. ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και ΧΡΥΣΑΦΙ.....


ΈΡΓΑ κ ΗΜΕΡΕΣ του κ. ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ  
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και ΧΡΥΣΑΦΙ.....
 
Τι ήταν πολιτισμός για τον κ. Χαρχαλάκη τα περασμένα τέσσερα χρόνια;
Οι στρατιωτικές μπάντες. Τις γνωρίσαμε  σε όλες τους τις ποικιλίες. Ξηρά, θάλασσα και αέρα! Δεν τον κατηγορώ. Τόσα ξέρει, τόσα κάνει. Δεν τα ξέρουμε όλοι-όλα. Συμβούλους όμως δεν είχε ή δεν ανέχεται; Παθαίνει κάτι σαν αναφυλαξία κοντά τους!  Να το δεχτώ και αυτό. Πόσο μικρόψυχος, όμως, πρέπει να είναι κάποιος για να μη δώσει συγχαρητήρια σε ανθρώπους που κερδίζουν βραβεία κινηματογραφικά μόνο και μόνο γιατί είναι πολιτικοί του αντίπαλοι ή επειδή το αποτέλεσμα ξεπερνά τις δυνάμεις του; 
Και αυτό να το δεχτώ. Όταν όμως η κινηματογραφική ομάδα του Λυκείου κερδίζει δύο χρονιές το πρώτο βραβείο και δεν βγαίνει να πει συγχαρητήρια στα παιδιά, γι'  αυτό δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία και δεν μπορώ να το δεχτώ. 
Είστε μικρός κ. Χαρχαλάκη και περισσεύετε σε αυτόν τον τόπο!

Το 2016, η τότε υπουργός Πολιτισμού κ. Κονιόρδου υποσχόταν ότι το υπουργείο θα συμβάλει στη δημιουργία αίθουσας κινηματογράφου στα Κύθηρα. Όταν η αντιπολίτευση έθεσε το θέμα στο συμβούλιο ο δήμαρχος απάντησε: ''δεν ξέρω, δεν γνωρίζω" (πάλι καλά που εκ παραδρομής δεν είπε, Δεν έχουμε προσωπικό!)
Αντιγράφω από την εφημερίδα Βήμα:
«Επίσης, πολύ σημαντική ήταν η παρέμβαση της υπουργού, όταν παιδιά από τα Κύθηρα, που συμμετείχαν με ταινία τους στο φεστιβάλ (Camera Zizanio), πληροφόρησαν το κοινό ότι το νησί τους δεν διαθέτει καμία κινηματογραφική αίθουσα. «Θα συμβάλουμε για τη δημιουργία αίθουσας κινηματογράφου στα Κύθηρα» είπε χαρακτηριστικά η κ. Κονιόρδου.»
Βίντεο από την τελετή λήξης του Φεστιβάλ όπου η ομάδα του Λυκείου αναφέρεται στην έλλειψη κινηματογραφικής αίθουσας στο νησί:

Δύο φωτογραφίες του πολιτισμού όπως τον εννοεί ο κ. Χαρχαλάκης:
το πολύτιμο στεφάνι (μόνο οι φρουροί λείπουν), αλήθεια έχει σκεφτεί τι θα κάνει το δεύτερο;
ένας από τους χρυσοποίκιλτους θρόνους του νησιού με φαρδύ-πλατύ το όνομά του. Από σεμνότητα....
ΣΟΦΙΑ ΝΕΖΗ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΥΠΟΨ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΛΙΖΑΚΟΣ ΥΠΟΨ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΗΣΩΝ-ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 23-05-19 ΚΥΘΗΡΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΥΠΟΨ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΛΙΖΑΚΟΣ ΥΠΟΨ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΗΣΩΝ-ΑΤΤΙΚΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ.Ο κόσμος απαιτεί έργα ποιότητας και όχι βιτρίνας

Περιφερειακός δρόμος Αρωνιαδικων δεν πρόλαβε να πέσει η άσφαλτος και βγήκαν τα χόρτα
Ειναι δυνατόν Κύριε Χαρχαλακη και Κύριε Χατζηπέρο την μια μέρα να βρέχει την άλλη να ρίχνουν ασφαλτικά και την Τρίτη μέρα να βγαίνουν τα χόρτα (αυτό γινόταν όλο το χειμώνα από τις αρχές του χρόνου)
Είναι έργο ποιότητας σε μια περίοδο δύσκολη που βιώνουν οι κάτοικοι του Νησιού μας να γίνονται αυτά τα έργα εάν είναι δυνατόν
Τι έχετε να πείτε Δήμαρχε και Αντιπεριφερειαρχα θα το παραλαβεται τοπαραπάνω έργο
Ανάπλαση πλατείας Φρατσιων 200000ευρω με πάρα πολλές κακοτεχνίες θα το παράλαβε και αυτό το έργο Κύριε Χαρχαλακη και Κύριε Χατζηπερο
Ο κόσμος απαιτεί έργα ποιότητας και όχι βιτρίνας




ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΜΑΝΟΣ ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΣ 23-5-19


ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ
ΜΑΝΟΣ ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΣ
23-5-19