Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ADELIN FM.ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΔΡΑΣΑΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ

(ηχητικό) 
Ο Βουλευτής της Ν.Δ.Α΄Πειραια&Νήσων μιλώντας σε εκπομπή στον ADELIN FM ΚΥΘΗΡΑ για την μεγάλη πυρκαγιά των Κυθήρων τόνισε ότι οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις είχαν σχέδιο και έδρασαν ακαριαία όλα λειτούργησαν στο βαθμό ώστε να αποτραπεί ένα μεγάλο κακό

Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στον Άγιο Νικόλαο Βοιών.Οι πυροσβέστες πρόλαβαν τα χειρότερα

 
ΦΩΤΟ
Φραγκούλα Παυλάκη

Κατασβέστηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά στην θέση Αγιάτσα Αγίου Νικολάου Βοιών.
Οι πυροσβέστες πρόλαβαν τα χειρότερα....
Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής 25/08/2019 στην περιοχή Αγιάτσα Αγίου Νικολάου,άμεση ήταν η επέμβαση του πυροσβεστικού κλιμακίου Νεάπολης με άντρες και οχήματα καθώς και κατοίκων της περιοχής,και μέσα σε λίγο χρόνο κατάφεραν να οριοθετήσουν το μέτωπο και να κατασβέσουν την πυρκαγιά πριν προλάβει να πάρει απειλητικές διαστάσεις.
Επιχείρησαν και εναέρια μέσα.
Ως προς τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς διενεργείται έρευνα.
adelin 107,3 fm

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ, ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Δημήτριος Π. Κεραηλίδης
Συγγραφέας

Τώρα, την ώρα της μάχης.
Τώρα, πρέπει να σας πούμε ρε παιδιά ένα...
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
Γιατί, εκείνοι που μας την στήνουν πάντα, είναι εκεί, όμως κι εσείς....

ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΦΥΛΑΤΕ...
Όσο μπορείτε βέβαια, γιατί δεν είστε και υπεράνθρωποι.
Η ΦΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ...ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Κι εσείς;;;;
Πάντε κόντρα στην ...καταστροφή.
Και με κίνδυνο της ζωής σας, για μας, για τα παιδιά σας, για τη ζωή και τη φύση!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ, ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Κι επειδή είμαι ένας από αυτούς τους Έλληνες, σου λέω ευχαριστώ, εξ ονόματος όποιων νιώθουν έτσι.
Επειδή, τα ΜΙΝΤΙΑ γράφουν, δείχνουν, μιλούν όλο για τους αστεράτους και τους γραβατωμένους, εγώ, θέλω να απευθυνθώ στον μάχιμο, απλό ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ, ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ Ή ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ, και να του πω άλλη μιά.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ
www.pirixios.gr

Οι πρώτες εικόνες από την πυρκαγιά στην θέση Αγιάτσα Αγίου Νικολάου Βοιών

Οι πρώτες εικόνες από την πυρκαγιά στην θέση Αγιάτσα Αγίου Νικολάου Βοιών
Επιχειρούν δυνάμεις απο το Π.Κ.Νεαπόλεως 
(φωτο)
Φραγκούλα Παυλάκη

EKTAKTO.ΒΑΤΙΚΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΒΟΙΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στον Αγιο Νικόλαο βοιών Λακωνίας...
Επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις...
Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων στον ADELIN FM.Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες και σε όσους συνέβαλαν στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς των Κυθήρων

(ΗΧΗΤΙΚΟ)
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος στον ADELIN FM ΚΥΘΗΡΑ.... Ένα πολύ μεγάλο Μπράβο!!! στους πυροσβέστες και σε όσους συνέβαλαν στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς των Κυθήρων

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ:

Στην κυριακάτικη ΚΌΝΤΡΑ:
Ο βουλευτής και τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Αραχωβίτης σχολιάζει τις πρώτες μέρες διακυβέρνησης της ΝΔ και τονίζει πως “η ελληνική οικονομία έχει σταθεί στα πόδια της” μετά την οικονομική πολιτική που εφάρμοσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Κάνει έναν απολογισμό της θητείας του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και χαρακτηρίζει “τιτάνιο” το έργο που παρήχθη τα τελευταία χρόνια στον αγροτικό τομέα, ενώ καλεί τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ανοιχτούν στην κοινωνία και στους προοδευτικούς πολίτες.

Τα 12 έφτασαν σε αριθμό τα περιστατικά δασικών πυρκαγιών για τα οποία ζητήθηκε η ενεργοποίηση του προγνωστικού συστήματος IRIS



Τα 12 έφτασαν σε αριθμό (όπως φαίνεται στην εικόνα), τα περιστατικά δασικών πυρκαγιών για τα οποία ζητήθηκε η ενεργοποίηση του προγνωστικού συστήματος IRIS από το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΣΚΕ), κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου.
Ειδικότερα, το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 ζητήθηκε από το ΕΣΚΕ η ενεργοποίηση του IRIS για 3 πυρκαγιές, σε Ασπρόπυργο (Αττική), Μεσόκαμπο (Σάμο) και Κύθηρα, στις 13:52, 17:48 και 22:05 τοπική ώρα, αντίστοιχα. Εντός 1 ώρας από την ενεργοποίηση (14:54, 18:44, 23:06 για κάθε πυρκαγιά, αντίστοιχα), προωθήθηκαν αυτόματα στο ΕΣΚΕ τα δεδομένα των 24ωρων προγνώσεων του IRIS.
Η ενεργοποίηση του IRIS πραγματοποιείται μέσα από ειδική εφαρμογή που ανέπτυξε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ) και το meteo.gr, στην οποία έχουν αποκλειστική πρόσβαση (προστατευόμενη με κωδικό ασφαλείας) οι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος στο ΕΣΚΕ. Μέσα από την εφαρμογή αυτή, δίνεται η δυνατότητα εισαγωγής της θέσης και ώρας έναρξης μιας πυρκαγιάς, με την πληροφορία αυτή να αποστέλλεται άμεσα στην υπολογιστική υποδομή του ΕΑΑ, ενεργοποιώντας την πλήρως αυτόματη εκτέλεση του IRIS, και την αποστολή των δεδομένων της πρόγνωσης στο ΕΣΚΕ.
Στον επόμενο σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε τα βίντεο με τα αποτελέσματα του IRIS για τις πυρκαγιές σε Ασπρόπυρο (Αττική) και Μεσόκαμπο (Σάμο).
http://www.meteo.gr/article_view.cfm?entryID=1100
#IRIS #WeatherReady

Σε ύφεση η πυρκαγιά στα Κύθηρα.Και εναέρια μέσα στην κατάσβεση


Σε ύφεση είναι πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα  του Σαββάτου 24/08 σε χαμηλή βλάστηση δασικής έκτασης στην Βλυχάδα Κυθήρων.
Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρο, η πυρκαγιά είναι υπό πλήρη έλεγχο ωστόσο -όπως αναφέρει- στο σημείο συνεχίζεται η επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τυχόν νέες αναζωπυρώσεις.
Στην κατάσβεση της φωτιάς συμμετέχουν δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.
Οι δυνάμεις πυρόσβεσης που έχουν ενισχυθεί από την νύχτα με έκτακτο δρομολόγιο του Πορφυρούσα  είναι 19 οχήματα με 40 πυροσβέστες, δύο πεζοπόρα τμήματα, μία υδροφόρα και δύο χωματουργικά μηχανήματα των ΟΤΑ.
Επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι ο Περιφερειακός  Διοικητής Πελοποννήσου Αρχιπύραρχος κύριος Θεόδωρος Λαρέζος.
ADELIN 107,3 FM 

Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Βλυχάδα.



Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Βλυχάδα.
Βελτιωμένη είναι οι εικόνα στα μέτωπα της πυρκαγιάς αυτή την ώρα,έχουν κοπάσει και οι άνεμοι...
Μετά από πολύωρη μάχη με της φλόγες μέσα στην νύχτα και σε δύσβατο κακοτράχαλο έδαφος οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να οριοθετήσουν την πυρκαγιά....
Συγχαριτήρια στης πυροσβεστικές Δυνάμεις
Πυροσβέστες,Εθελοντές,Δήμο Κυθήρων,Αστυνομία,Λιμενικό Σώμα,Ιδιώτες,Υπηρεσίες,τους ακούραστους Φαροφύλακες,την Triton Ferries και το Ε/Γ-Ο/Γ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ,και σε όσους βοήθησαν και συνέβαλαν στην δύσκολη επιχείρηση της κατάσβεσης...
Οι πυροσβεστικές Δυνάμεις παραμένουν στα μέτωπα της Πυρκαγιάς...

 ADELIN 107,3 FM

ΕΦΤΑΣΕ ΠΕΖΟΠΟΡΟ 11 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ(VIDEO) APO THN NEAPOLH.

Έφτασε πριν λίγο με το σκάφος του Λιμενικού Σώματος από την Νεάπολη πεζοπόρο τμήμα 11 ατόμων και επιχειρεί στα μέτωπα της πυρκαγιάς. 
Αναχωρεί σε λίγο  και το Ε/Γ-Ο/Γ ΠΟΡΦΥΡΟΎΣΑ από το λιμάνι της Νεάπολης με πυροσβεστικά οχήματα και άντρες
VIDEO από το λιμάνι της Νεάπολης πριν λίγο... 
ADELIN FM ΚΥΘΗΡΑ