Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ.Αγροτικό τιμολόγιο ΔΕΗ Τα ψέματα τελείωσαν νωρίς και οι τελευταίες ελπίδες διαψεύστηκαν.

Αγροτικό τιμολόγιο ΔΕΗ
Τα ψέματα τελείωσαν νωρίς και οι τελευταίες ελπίδες διαψεύστηκαν. 

Λίγους μήνες μετά τη μείωση του ΦΠΑ στην ηλεκτρική ενέργεια από 13% στο 6%, την πρώτη προσπάθεια από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την τόνωση της ρευστότητας για τους αγρότες, η νέα Κυβέρνηση της ΝΔ έρχεται με την πρώτη της προσπάθεια να ακυρώσει τις μειώσεις αυτές.

Οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, θα επιδεινώσουν την κατάσταση των αγροτών, κτηνοτρόφων και ΤΟΕΒ, που λόγω των δυσμενών συνθηκών παραγωγής, έχουν ήδη σοβαρά προβλήματα ρευστότητας αλλά και δεν θα έχουν τα αποτελέσματα που προσδοκούν για τη ΔΕΗ. Η αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ είναι το λάθος μέτρο την πιο λάθος στιγμή
Σταύρος Αραχωβίτης

Γυμνάσιο Κυθήρων.Έως 11-09-2019 εγγραφές γίνονται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 09:00 έως 12:00.


Έως 11-09-2019 εγγραφές γίνονται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 09:00 έως 12:00. Για μαθητές που εγγράφονται στην Α' τάξη είναι απαραίτητο το Ατομικό Δελτίο Υγείας. Για μαθητές προέρχονται από άλλη χώρα είναι απαραίτητο έγκυρο πιστοποιητικό γέννησης με επίσημη μετάφραση.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΝΙΤΟΧΩΡΙ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΝΙΤΟΧΩΡΙ

Μετά από μια πολυετή διαδικασία μελετών, χωροθέτησης, εγκρίσεων και δημοπράτησης, ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής στο νέο σύγχρονο αθλητικό κέντρο στο Μανιτοχώρι που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.
Οι εγκαταστάσεις αυτές θα είναι οι πρώτες νόμιμες και πιστοποιημένες αθλητικές εγκαταστάσεις στο νησί και θα συμβάλουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των νέων, των μαθητών και των παιδιών, καθώς στον χώρο αυτό θα μπορούν να υλοποιηθούν προγράμματα μαζικού αθλητισμού.
Stratos Charchalakis

Γιάννης Κασιμάτης.Εύχομαι στον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερισματος Φριλιγκιανικων κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε


Εύχομαι στον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Φριλιγκιανίκων (Πρώην Κοινότητα Φριλιγκιανίκων )Νοταρά Ευάγγελο κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε να είναι υγιείς
Θα είμαι δίπλα του στην προσπάθεια του να αναβαθμίσει το Δημοτικό διαμέρισμα (το σημαντικότερο Διαμέρισμα του Δήμου με το αεροδρόμια και το λιμάνι)που 20 χρόνια λειτουργίας του Δήμου οι Δήμαρχοι και τα συμβούλια τους τον υποβάθμισαν σε όλα τα επίπεδα !!!

Giannis Kasimatis

ΛΑΚΩΝΙΑ.Ο Δήμος Ευρώτα πάντα πρωτοπόρος στα θέματα Πολιτικής Προστασίας.

Ο Δήμος Ευρώτα πάντα πρωτοπόρος στα θέματα Πολιτικής Προστασίας.
Στην αντικατάσταση του πυροφυλακιου Βασιλακιου προέβει ο Δήμος Ευρώτα κατά την φετινή καλοκαιρινή - αντιπυρικη περίοδο, ικανοποιώντας μια βασική ανάγκη για την φύλαξη των αγροτικών και δασικών περιοχών του Δήμου αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Η αντικατάσταση αυτή δίνει την δυνατότητα στον πυροφυλακα της περιοχής να εκτελεί την δύσκολη και σημαντική υπηρεσία του σε συνθήκες ανθρώπινες με τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.
Η Π.Υ. Γυθείου και προσωπικά ο Διοικητής της Επιπυραγος Κωνσταντίνος Γραφάκος ευχαριστούν θερμά την Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ευρώτα κύριο Δήμο Βερδο για την αποδεδειγμένη και διαρκή υποστήριξη του στα θέματα Πολιτικής Προστασίας