Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ
Ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης παρέστη και απηύθηνε χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Καραβά Κύπρου στην Κυπριακή Εστία στην Αθήνα, το βράδυ της Κυριακής 3/11, με θέμα "Αφιέρωμα στον κατεχόμενο Δήμο Καραβά Κύπρου, τον Πρωτομάρτυρα της εισβολής του 1974".
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Εξοχώτατος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Κυριάκος Κενεβέζος, ο Πρόξενος κ. Ιωάννης Αδάμου, ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος, πρόεδροι και εκπρόσωποι κυπριακών ενώσεων και σωματείων, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Καραβά και πολύς κόσμος.
Ο Δήμαρχος Κυθήρων έκλεισε την ομιλία του με την πρόταση διοργάνωσης ειδικής εκδήλωσης, στο πλαίσιο των εθνικών εκδηλώσεων "Ελλάδα 2021: 200 χρόνια από την Εθνική Παλλιγεννεσία", προκειμένου να τιμηθεί ο Κωνσταντίνος Κανάρης που το 1821 μετέφερε στον Καραβά Κυθήρων δεκάδες Κύπριους από τον Καραβά της Κύπρου και την επαρχεία Κερύνειας οι οποίοι και εποίκισαν το βόρειο μέρος του νησιού μας, μεταφέροντας σημαντικά στοιχεία της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής τους, που διατηρούνται ακόμα. Η πρόταση έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από τον Δήμαρχο Καραβά κ. Νίκο Χατζηστεφάνου και θα προωθηθεί από τους δύο Δήμους στην Οργανωτική Επιτροπή των εκδηλώσεων "Ελλάδα 2021".

Αυτός είναι ο ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια στη Μάνη (ΦΩΤΟ)

 Τα στοιχεία του στη δημοσιότητα με απόφαση Εισαγγελέα
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Γυθείου και επικύρωσης αυτής από την Εισαγγελία Εφετών Καλαμάτας, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 55χρονου ιερέα από το χωριό Οχιά Αν. Μάνης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ΄εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και μετά το πέρας της κύριας ανάκρισης εκδόθηκε Ένταλμα προσωρινής κράτησης και έκτοτε κρατείται προσωρινά σε Κατάστημα Κράτησης .  
Πρόκειται για τον: ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗ Νικόλαο του Νικολάου και της Μαργαρίτας, που γεννήθηκε το 1964 στο Κερατσίνι Αττικής.        
                  
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 31/12/2019, σύμφωνα με σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

« Έκδοση Κάρτας Μέλους Κινήματος Αλλαγής »


Γενικό Λύκειο Κυθήρων.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Γενικό Λύκειο Κυθήρων εκ μέρους των μαθητών του , που βραβεύτηκαν κατά την τελετή απονομής αριστείων και βραβείων του σχολικού έτους 2018-19 , την 28η Οκτωβρίου 2019 στην πλατεία της Χώρας Κυθήρων , ευχαριστεί θερμά τους:
1. Ιερά Μητρόπολη Κυθήρων Αντικυθήρων (χρηματικό βραβείο στον πρώτο μαθητή κάθε τάξης) ,
2.Τριφύλλειο Ίδρυμα (τιμητική πλακέτα και χρηματικό βραβείο στις 2 πρώτες της Γ΄Λυκείου και τιμητικό δίπλωμα και χρηματικό βραβείο στην 3η της Γ΄ Λυκείου) ,
3. Κυθηραïκό Ίδρυμα Πολιτισμού και Ανάπτυξης (Τιμητικό δίπλωμα και χρηματικό βραβείο από τον Γεώργιο Δρίζο στη μνήμη της Συζύγου του Φρύνης Δρίζου στις 2 πρώτες της Γ΄Λυκείου)
4. Κυθηραïκό Σύνδεσμο Αθηνών (χρηματικό βραβείο στις 2 πρώτες της Γ΄Λυκείου)

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ.Αν σας γράφει αυτά η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ, κύριοι της κυβέρνησης, σημαίνει ότι έχετε ξεπεράσει τα όρια.



Αν σας γράφει αυτά η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ, κύριοι της κυβέρνησης, σημαίνει ότι έχετε ξεπεράσει τα όρια.
"Μπορεί να πρόλαβε να αυτοδιαψευστεί ποικιλότροπα η Ν.Δ. στις πρώτες εκατό μέρες της επανόδου της στην εξουσία, σεβάστηκε όμως αυστηρά την παράδοση του κομματισμού, που θέτει ως κύριο (άρρητο) στόχο την άλωση του κράτους, τη λαφυραγώγηση του Δημοσίου. Σ’ αυτόν τον τομέα οι νέοι κυβερνώντες αποδείχτηκαν όντως έτοιμοι από καιρό. Με γνήσιο οικολογικό πάθος, έσπευσαν να φυτέψουν παντού δικά τους παιδιά – κάθε ηλικίας. Λίγες βδομάδες έφτασαν για να εξατμιστεί η ρηχή έτσι κι αλλιώς ρητορική περί αρίστων, αξιοκρατίας κ.λπ. Αξιοι κρίθηκαν –ξανά μανά– οι δικοί μας, και άριστοι οι πιο δικοί μας από τους δικούς μας. Ακόμα και φωτογραφικές νομοθετικές ρυθμίσεις υπήρξαν, ώστε να επιβληθούν σε δεσπόζουσες θέσεις άνθρωποι με κύριο προσόν την εκτίμηση που τρέφει γι’ αυτούς ο αρχηγός-πρωθυπουργός ή ο υπαρχηγός-κομματικός αντιπρόεδρος. "
 https://www.kathimerini.gr/1047712/opinion/epikairothta/politikh/to-e3arthsiogono-ths-e3oysias