Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Ε/Γ-Ο/Γ ΙΟΝΙΣ.ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ


Βρέθηκε στα Αρωνιαδικα στο πυροφυλακιο σήμερα 11-12 το κουτάβι αυτό. Φοραει  περιλαίμιο καφέ-κόκκινο. Αρσενικό μικρόσωμο και σε ηλικία. Όποιος το έχει χάσει να επικοινώνηση με Βαγγέλη Σμαρδένκα Αρωνιάδικα Μαστοριάνικα.τηλ.6972810958

Νικόλαος Μανωλάκος: «Δίνουμε ψήφο και φωνή στους Έλληνες της διασποράς»


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πειραιάς, 11/12/2019
                                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Νικόλαος Μανωλάκος: «Δίνουμε ψήφο και φωνή στους Έλληνες της διασποράς»


«Πραγματοποιούμε το πρώτο βήμα και δίνουμε φωνή στους Έλληνες της διασποράς, για τα πολιτικά δρώμενα της Μητέρας Πατρίδας», σημείωσε πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ψήφο αποδήμων, ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ. κ. Νικόλαος Μανωλάκος, από το βήμα της Ολομέλειας.

«Με το παρόν νομοσχέδιο γίνεται το πρώτο, μεγάλο, αποφασιστικό και καθοριστικό βήμα για την επανασύνδεση του ξενιτεμένου Ελληνισμού με την Πατρίδα…διευρύνουμε τα σύνορα της Πατρίδας μας και καθιστούμε και πάλι το ελληνικό κοινοβούλιο και τον Έλληνα βουλευτή, όχι απλό αντιπρόσωπο του ελληνικού λαού, αλλά αντιπρόσωπο του ελληνικού έθνους», τόνισε χαρακτηριστικά, απευθύνοντας έκκληση στους Έλληνες του εξωτερικού, «να ενεργοποιηθούν και να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους, ώστε να λειτουργήσει ο νόμος για την ψήφο των αποδήμων».

«Οι Έλληνες όπου και αν βρισκόμαστε, έχουμε την Πατρίδα μέσα στην καρδιά μας. Κουβαλάμε την αγάπη για την Ελλάδα και την ευθύνη να την προστατεύουμε και θέλουμε, να έχουμε λόγο στις αποφάσεις που λαμβάνονται για αυτήν», υπογράμμισε από το βήμα της Βουλής, ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ. κ. Νικόλαος Μανωλάκος, αναφερόμενος στους ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς, που διατηρεί ο Ελληνισμός, απανταχού της γης.

Χαρακτηρίζοντας τις ρυθμίσεις που προωθούνται ως ένα μικρό βήμα προόδου σε σχέση με την πρότερη κατάσταση και αναγνωρίζοντας πως καλύπτουν έστω εν μέρει, ένα χρόνιο και δίκαιο αίτημα της Ομογένειας, ο κ. Νικόλαος Μανωλάκος, υπενθύμισε πως η απαρχή του όλου εγχειρήματος, έγινε το 1975: «πάει σχεδόν μισός αιώνας από την ιστορική εκείνη στιγμή που ο Εθνάρχης, Κωνσταντίνος Καραμανλής και η Νέα Δημοκρατία ως Κυβέρνηση τότε, καθιέρωσε για πρώτη φορά την ψήφο του απόδημου ελληνισμού. Διάταξη του Συντάγματος, που έμεινε ωστόσο ανενεργή. Σήμερα, ερχόμαστε για να ολοκληρώσουμε αυτό που 45 χρόνια πριν αφήσαμε στη μέση

Kλειστή παραμένει η Ε.Ο. Καλαμάτας Σπάρτης λόγω κατολισθήσεων


ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Κλειστά και τα δύο ρεύματα της παλαιάς Εθνικής οδού, μέσω Ταϋγέτου, παραμένουν λόγω κατολισθήσεων. Η Αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία για λόγους ασφαλείας έως ότου αποκατασταθεί. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί από το 11ο έως και το 16ο χλμ της παλιάς ΕΟ Καλαμάτας - Σπάρτης, δηλαδή από τους 5 Δρόμους έως και την διασταύρωση προς Νέδουσα. Η κυκλοφορία μεταξύ Καλαμάτας και Σπάρτης θα διεξάγεται υποχρεωτικά μέσω του νέου αυτοκινητοδρόμου.
 notospress.gr/

ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Ι.Μ.ΚΥΘΗΡΩΝ





¨ΕΥΧΕΣ¨ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΡΜΑΡΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ

******************************************
Το εργαστήριο μαρμάρου ¨ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ¨του Ντεστάν Κατάρο στις Καρβουνάδες Κυθήρων,σας εύχεται ολόψυχα ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και το ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2020 να σας χαρίσει υγεία,αγάπη,και χαρά.
*****************************************

ΛΑΚΩΝΙΑ.Συνελήφθη ανήλικος για εφτά περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών


Εξιχνιάστηκαν εφτά περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών στη Λακωνία
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένας ανήλικος
 Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, η οποία περιλαμβάνει επιπλέον έναν ανήλικο
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη ακόμη ένα άτομο για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εφτά (7) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (10.12.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης,  ανήλικος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν ανήλικο ημεδαπό.
Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και μία (1) 34χρονη ημεδαπή, η οποία κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, την 9.12.2019 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέπραξαν συνολικά τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων σε οχήματα, από τα οποία αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, καθώς και τρεις (3) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών-διαρρήξεων σε οχήματα.
Επιπλέον, συνελήφθη μία (1) 34χρονη ημεδαπή, μητέρα του ενός εκ των δύο ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας του.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.