Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ Ε/Γ-Ο/Γ ¨ΙΟΝΙΣ¨

 

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ στον Πειραιά

 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πειραιά από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΙΟΝΙΣ” Ν.Π. 8775 ότι το εν λόγω πλοίο, το οποίο είχε αποπλεύσει από λιμένα Πειραιά με προορισμό τους λιμένες Κυθήρων και Κισσάμου, παρουσίασε μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.
Το “ΙΟΝΙΣ” επέστρεψε αυτοδυνάμως στον Πειραιά, όπου αποβίβασε με ασφάλεια 70 επιβάτες, 13 Ι.Χ.Ε. οχήματα, 4 φορτηγά και 2 δίκυκλα.
Από το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του  Ε/Γ-Ο/Γ, ενώ κατόπιν αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί,  επετράπη ο απόπλους του και το πλοίο απέπλευσε για τον προορισμό του.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ


ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΑΤΙΚΩΝ.



Κατά τις εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή 12 Ιανουαρίου,για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Πολιτιστικού Συλλόγου,ψήφισαν 51 μέλη.Και τα 51 ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα και από τη καταμέτρηση αυτών έλαβαν για το Διοικητικό Συμβούλιο:
1.Σεβαστού Χρυσούλα 41 ψήφους
2.Γιαννέλη Ευγενία 35 ψήφους
3.Αργείτη Μαρία 34 ψήφους

4.Μέντης Παναγιώτης 32 ψήφους
5.Τσαρκαλή Παναγιώτα 31 ψήφους
6.Χαραμή Ασημίνα 27 ψήφους
7.Ραμάκη Ελένη 22 ψήφους

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ:
1.Χαραμή Δέσποινα 17 ψήφους
2.Τσαλαβούτα Σίνια 16 ψήφους
3.Κοτσίφα Αλεξία 14 ψήφους

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
1.Λιβανού Λυγερή 51 ψήφους
2.Κομπόχολη Αγγελική 51 ψήφους
3.Μάρκος Ανδρέας 51 ψήφους.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του νεοεκλεγεντος Δ.Σ του Συλλόγου.
Εκ του Δ.Σ

 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ

«Πολιτισμός και Περιβάλλον “Εν Πλω”» του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε. Νήσων Αττικής

Δελτίο Τύπου:
Έναρξη υποβολής αιτήσεων στήριξης της 2ης Πρόσκλησης για παρεμβάσεις ιδιωτικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο του υπο-μέτρου 19.2 του Τοπικού Προγράμματος (Τ.Π.) CLLD/LEADER 2014-2020 με τίτλο «Πολιτισμός και Περιβάλλον “Εν Πλω”» του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε. Νήσων Αττικής

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟ Ε/Γ-Ο/Γ ΙΟΝΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟΥ


Απόπλου πριν από λίγη ώρα του Ε/Γ-Ο/Γ ΙΟΝΙΣ από το λιμάνι του Πειραιά μετά από την αποκατάσταση της μηχανικής βλάβης που προκλήθηκε σήμερα το πρωί Τρίτη 14/01/2020 κατά την αναχώρηση του. 
 ------------------------------------------------------------------------------
Στις τέσσερις το απόγευμα αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά για την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «ΙΟΝΙΣ», που το πρωί παρουσίασε μηχανική βλάβη εν πλω στην αριστερή κύρια μηχανή.
Στο πλοίο έγινε αποκατάσταση της βλάβης και μετά από την προσκόμιση βεβαιωτικού καλής αξιοπλοΐας αναχώρησε για Κύθηρα και Κίσσαμο. Στο «ΙΟΝΙΣ» επιβαίνουν 70 επιβάτες, 33 μέλη πλήρωμα, 13 ΙΧ οχήματα, τέσσερα φορτηγά και δύο δίκυκλα.
 zougla.gr

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΥΘΗΡΑΪΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ


ΕΚΤΑΚΤΟ.Περιπέτεια εν πλω: Το ΙΟΝΙΣ επιστρέφει στον Πειραιά λόγω μηχανικής βλάβης



Μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή παρουσίασε εν πλω το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «IOΝΙΣ», το οποίο επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά.
Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά στις 10.00 το πρωί με 70 επιβάτες, 33 μέλη πλήρωμα, 13 Ι.Χ. οχήματα, τέσσερα φορτηγά και δύο δίκυκλα. Το «ΙΟΝΙΣ» πραγματοποιεί το δρομολόγιο Πειραιάς - Κύθηρα - Κίσσαμος.