Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

16,5 εκατομμύρια ο φετινός προϋπολογισμός του Δήμου Κυθήρων!

16,5 εκατομμύρια ο φετινός προϋπολογισμός του Δήμου Κυθήρων! Τον παραλάβαμε πριν πέντε χρόνια στα 6,5 χωρίς καμία χρηματοδότηση από ΕΣΠΑ, ΠΔΕ και Περιφέρεια! Σήμερα έχουμε εγκεκριμένες υπαρκτές χρηματοδοτήσεις ύψους περίπου 27 εκατομμυρίων Ευρώ από ΕΣΠΑ, ΠΔΕ, ΠΕΠ, Περιφέρεια, Leader και ίδιους πόρους. Για να φτάσουμε στο σημείο αυτό, έχει προηγηθεί σκληρή δουλειά 5 ετών, δουλειά που συνεχίζουμε απρόσκοπτα για το καλό των νησιών μας. Και για όσους λένε ότι "ο προϋπολογισμός δεν έχει όραμα", αναμένουμε ακόμα ουσιαστικές προτάσεις, κοστολογημένες και τεκμηριωμένες. Διότι μέχρι σήμερα μόνο θεωρίες ακούμε, προτάσεις μηδέν. Σε αυτό το κείμενό μας, δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα η παραμικρή απάντηση: https://kainourgiamera.gr/apo-pote-ta-epicheirimata-synist…/
Σήμερα παραλάβαμε την επικύρωση του προϋπολογισμού από την Αποκεντρωμένη, με ημερομηνία 05-03. Ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε από το Δ.Σ. στις 21/01. Παρελήφθη επικυρωμένος στις 10/3 και θα αρχίσει να υλοποιείται από τις 16/3 γιατί πρέπει να δημοσιευθεί και η συνοπτική κατάσταση.
Πώς θα δουλέψουν οι Δήμοι όταν πρακτικά το 1/4 του χρόνου (σχεδόν 3 μήνες) χάνεται στα γρανάζια της Αποκεντρωμένης; Πώς θα δημοπρατηθούν όλα τα έργα για τα οποία κοπίασαμε να βρούμε χρηματοδοτήσεις όταν το 1/4 του έτους είναι ουσιαστικά χαμένο; Ελάχιστοι υπάλληλοι στην Αποκεντρωμένη για να ελέγξουν τους Προϋπολογισμούς 66 Δήμων και 500 νομικών προσώπων! Κάτι πρέπει να αλλάξει και άμεσα!
Stratos Charchalakis

 

Τοποθέτηση σύγχρονου φωτισμού LED σε όλες τις λιμενικές εγκαταστάσεις του νησιού.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο ολοκληρώνει σταδιακά την τοποθέτηση σύγχρονου φωτισμού LED σε όλες τις λιμενικές εγκαταστάσεις του νησιού. Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι νέοι φωτισμοί στο αλιευτικό καταφύγιο Καψαλίου (Πίσω Γιαλός) και στο λιμάνι του Αβλέμωνα. Οι επαγγελματίες αλιείς και οι χρήστες των λιμένων ήδη έχουν εκφραστεί με κολακευτικά λόγια. Θα προχωρήσουμε και με το λιμάνι της Αγ. Πελαγίας και με την Αγ. Πατρικία.Stratos Charchalakis



Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ


Ε.Ε.Τ.Α.Α.
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ
Σε συνέχεια της σχετικής Ανακοίνωσης του Υπουργείου Υγείας για τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού, διευκρινίζεται ότι οι δομές των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) και των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΜΕ Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. ΜΕ.Α.) εντάσσονται στις πάσης φύσεως εξωσχολικές δομές εκπαίδευσης και απασχόλησης, οι οποίες θα παραμείνουν κλειστές για τις επόμενες 14 ημέρες.

Σπυρος Σπυριδων

ΝΕΑΠΟΛΗ:ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ


Η Διεύθυνση του σχολείου σας ανακοινώνει ότι, από την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 και για 14 ημέρες, το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με την κοινή απόφαση της Υπουργού Παιδείας κ. Κεραμέως και  του Υπουργού Υγείας κ. Κικίλια.
Παρακαλούμε να φροντίσουμε ώστε τα παιδιά μας να τηρούν τα μέτρα προστασίας από την διάδοση της λοίμωξης, καθώς και να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους, στο ελάχιστο.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και τη συνεργασία.
Η Διευθύντρια
Γιώτα Κολυβοδιάκου
 http://gym-neapol.lak.sch.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΩΡΑΣ-ΚΑΡΒΟΥΝΑΔΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι το Δημοτικό Σχολείο Χώρας – Καρβουνάδων θα παραμείνει κλειστό από αύριο για 14 ημέρες, όπως όλα τα σχολεία της Ελλάδας, μετά από απόφαση του υπουργού Υγείας για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.


Η Δ/ντρια
Ελένη Τζάννε

ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 3,2 R ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ


Μέγεθος: 3.2 R
Επίκεντρο: 6 χλμ Νοτιοδυτικά των Κυθήρων
Εστιακό Βάθος: 10 χλμ

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ:ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ


ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
Με απόφαση της Κυβέρνησης, από αύριο και για 14 ημέρες, το σύνολο των σχολικών μονάδων της χώρας, όλων των βαθμίδων, θα παραμείνουν κλειστά προκειμένου να προστατευθεί ο μαθητικός πληθυσμός από την διάδοση του ιού Covid-19.
Η απόφαση αυτή ισχύει προφανώς για όλα τα σχολεία των Κυθήρων, τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, το Γυμνάσιο και το Λύκειο καθώς και τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό.
Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει κανονικά την προληπτική απολύμανση όλων των σχολείων και των δημοτικών κτιρίων του νησιού, όπως έχει ανακοινωθεί.
Οι πολίτες παρακαλούνται να επιδεικνύουν υπευθυνότητα και να τηρούν χωρίς αστερίσκους τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών.

Γενικό Λύκειο Κυθήρων:Το σχολειο μας θα παραμείνει κλειστό για τις επόμενες 14 μέρες

Το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό ,
μαζί με όλα τα σχολεία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας
για τις επόμενες 14 μέρες
με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Covid-19
https://eody.gov.gr/dilosi-toy-ypoyrgoy-ygeias-vasili-kikilia-gia-tin-anastoli-leitoyrgias-olon-ton-ekpaideytikon-idrymaton-meta-apo-eisigisi-tis-eidikis-epitropis-loimoxiologon/

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΑΦΕ ¨ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ¨ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Πωλείται το γνωστό καφέ ¨ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ¨στην παραλία της Νεάπολης Λακωνίας λόγω συνταξιοδότησης του ιδιοκτήτη.
Το κατάστημα βρίσκεται δίπλα από το Φαρμακείο Τσαλαβούτα.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο:
2734029160

ΕΟΔΥ: Τι κάνουμε αν πιστεύουμε πως έχουμε προσβληθεί από κορονοϊό



Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε αν έχετε έρθει σε στενή επαφή με άτομο που είναι διαγνωσμένο κρούσμα του νέου κορονοϊού (SARS-CoV-2) ή εσείς αν παρουσιάζετε ύποπτη συμπτωματολογία συνιστά ο ΕΟΔΥ, ζητώντας παράλληλα από τους πολίτες να επιδείξουν ψυχραιμία και υπευθυνότητα. 
Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) αλλά και την ειδική επιτροπή του υπουργείου Υγείας, η οποία είναι επιφορτισμένη με την έκδοση εισηγήσεων για τον SARS-CoV-2, με επικεφαλής τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας, κ. Σωτήρη Τσιόδρα, πολύ σημαντικό είναι οι πολίτες να επιδεικνύουν ψύχραιμα και υπευθυνότητα. Παράλληλα, οι ειδικοί τονίζουν ότι με κάθε ευκαιρία οι πολίτες οφείλουν να αναζητούν πληροφορίες αναφορικά με την εξέλιξη του κορονοϊού στην χώρας μας, μόνο από υπεύθυνες πηγές πληροφόρησης, δηλαδή τον ΕΟΔΥ και τον θεράποντα ιατρό τους.
Οι τηλεφωνικοί αριθμοί του ΕΟΔΥ 1135 και 210-5212054 βρίσκονται στη διάθεση όλων των πολιτών για οδηγίες αλλά και επίλυση αποριών σχετικά με την προστασία από τον κορονοϊό SARS-CoV-2.
Αν έχετε ταξιδέψει πρόσφατα σε ενδημική περιοχή (Κίνα, Χονγκ-Κονγκ, Ιράν, Ιταλία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Νότια Κορέα, Ισραήλ, Αίγυπτος) ή έχετε έρθει σε στενή επαφή με άτομο που είναι διαγνωσμένο κρούσμα ή έχετε συμπτωματολογία που παραπέμπει σε λοίμωξη από κορονοϊό (ρινική καταρροή, ξηρό βήχα, πυρετό, δυσκολία στην αναπνοή) τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
α) τηλεφωνείτε στον ΕΟΔΥ (1135 και 210-5212054) και αναφέρετε λεπτομερώς τυχόν συμπτωματολογία, ταξιδιωτικό ιστορικό ή ιστορικό επαφών,

β) εναλλακτικά του πρώτου βήματος μπορείτε αρχικώς να καλέσετε τον θεράποντα ιατρό σας και να αναφέρετε τα παραπάνω κι εκείνος να σας παραπέμψει στον ΕΟΔΥ,

γ) εφόσον ο ΕΟΔΥ αποφανθεί ότι πρέπει να υποβληθείτε σε αξιολόγηση ως ύποπτο κρούσμα, τότε σας παραπέμπει σε ένα από τα 15 νοσοκομεία αναφοράς ανά την ελληνική επικράτεια,

δ) η ειδική ομάδα του νοσοκομείου αναφοράς αξιολογεί τη συμπτωματολογία σας και αφού έχει αποκλείσει άλλες παθήσεις με παρόμοια συμπτωματολογία με τον κορονοϊό SARS-CoV-2, λαμβάνει γενετικό υλικό το οποίο αποστέλλεται στα εργαστήρια αναφοράς (ΑΠΘ, ΕΚΠΑ, Ινστιτούτο Παστέρ). Τα δείγματα λαμβάνονται μόνον στα νοσοκομεία αναφοράς και ο έλεγχος τους γίνεται μόνον στα ειδικά εργαστήρια που έχει ορίσει το υπουργείο Υγείας. Συνεπώς, δεν πρέπει να σπεύσετε σε μικροβιολογικά εργαστήρια ή άλλες δομές υγείας ζητώντας να υποβληθείτε σε εξέταση για κορονοϊό,

ε) ανάλογα με το αποτέλεσμα του εργαστηρίου και την κλινική εικόνα σας η ιατρική ομάδα του νοσοκομείου αποφαίνεται για τα περαιτέρω (εισαγωγή για νοσηλεία, κατ' οίκον περιορισμό κ.λπ.).

Τέλος, όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τον νέο κορονοϊό (πρόληψη, αντιμετώπιση, απολύμανση επιφανειών, χρήση μάσκας, φροντίδα κρούσματος κατ' οίκον, ευπαθείς ομάδες κ.λπ.) βρίσκονται στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ: https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/.

ΕΚΤΑΚΤΟ.Κλείνουν όλα τα σχολεία της χώρας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.


Κλείνουν όλα τα σχολεία της χώρας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για τις επόμενες 14 ημέρες.  
Ο κ. Κικίλιας ανακοίνωσε το κλείσιμο βρεφονηπιακών σταθμών, σχολείων, ΙΕΚ και Πανεπιστημίων, δημόσιων και ιδιωτικών.
Έως και σήμερα, έκλειναν σχολικές μονάδες κατά περίπτωση, ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα προκύπτουν από την ιχνηλάτηση των επαφών των ασθενών. 
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
 
Αναστέλλεται για 14 ημέρες η λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας για προληπτικούς λόγους - Δήλωση Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια
«Κατόπιν εισήγησης της Ειδικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Λοιμωξιολόγων, η Kυβέρνηση αποφάσισε την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας, όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όλης της χώρας για τις επόμενες 14 ημέρες.
Αυτό αφορά βρεφονηπιακούς σταθμούς, σχολεία, ΙΕΚ, Πανεπιστήμια, ιδιωτικά και δημόσια.
Το έκτακτο αυτό μέτρο γίνεται για προληπτικούς λόγους με στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού στην κοινότητα. Στο πλαίσιο αυτό, προβλέπεται άμεσα ειδική μέριμνα για τους εργαζόμενους γονείς των ανηλίκων μαθητών και μαθητριών.
Προβλέπεται, επίσης, ειδική μέριμνα για τις επιχειρήσεις οι οποίες πλήττονται.
Για μια ακόμη φορά θα ήθελα να τονίσω ότι πρέπει να επιδείξουμε όλοι ατομική ευθύνη και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι γονείς να περιορίσουν τα παιδιά, καθώς το μέτρο αφορά στην μείωση της διασποράς της νόσου».
Σχετ: https://bit.ly/3aHhee9

Κωνσταντίνος Λουράντος.«ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ»


«ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ»
Το φαρμακείο μας, ως κέντρο πρωτοβάθμιας περίθαλψη, συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια της Πολιτείας για την καταπολέμηση της μετάδοσης του Κορωνοϊού. Ως εκ τούτου θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά την λειτουργία του, τόσο για την δική μας ασφάλεια όσο και για την ασφάλεια της Δημόσιας Υγείας.
Η σωστή πρόληψη και η λήψη μέτρων χωρίς υπερβολές και πανικό, θα βοηθήσουν στην αποφυγή μετάδοσης του Κορωνοϊού και θα συμβάλουν στην προσπάθεια μας να αντιμετωπίσουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση η οποία μπορεί να δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην κοινωνία.
Στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας www.fsa.gr θα βρείτε ανηρτημένο υλικό από το Υπουργείο Υγείας, ΕΟΔΥ αλλά και από την Διεθνή Ομοσπονδία Φαρμάκου, ως προς τα μέτρα που πρέπει να ακολουθείτε για την σωστή πρόληψη.
Εκτός από την ευθύνη που έχουμε ως φαρμακοποιοί για την σωστή ενημέρωση των πολιτών που έρχονται στο φαρμακείο μας επιβάλλεται να τηρηθούν τα κάτωθι μέτρα:
· Κρατάμε σε απόσταση ασφαλείας όλους τους ασθενείς που προσέρχονται στο φαρμακείο και τους συμβουλεύουμε να κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους. Ο συγχρωτισμός στο φαρμακείο μας είναι εξίσου επικίνδυνος όπως σε όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.
Ο ιός εξαπλώνεται ασυμπτωματικά και για αυτό θα πρέπει να προσέχουμε χειραψίες, επαφές και μεγάλες συναθροίσεις.
· Πλένουμε συχνά τα χέρια μας με σαπούνι και με αντισηπτικό
· Απολυμαίνουμε συχνά τις επιφάνειες (πάγκο φαρμακείου, πόμολα, τουαλέτα) με απολυμαντικά που περιέχουν αλκοόλη.
· Αερίζουμε το φαρμακείο συχνά (προτείνεται η είσοδος του φαρμακείου να είναι μόνιμα ανοιχτή)
· Συμβουλεύουμε τους ασθενείς που προσέρχονται στο φαρμακείο με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού, να φορούν μάσκα και να τηρούν όλα τα μέτρα που έχουν οριστεί από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες.
· Πρέπει να έχουμε σε εμφανές σημείο αντισηπτικό με αντλία, και να ζητάτε από τους πολίτες που προσέρχονται στο φαρμακείο να απολυμαίνουν τα χέρια τους πρίν από οποιαδήποτε συναλλαγή.
· Απολυμαίνουμε συχνά με ειδικά μαντιλάκια το κινητό μας.
Ως επαγγελματίες Υγείας, θα πρέπει να μην μας διακατέχει ο πανικός, ούτε και να αναπαράγουμε τρόμο και ανασφάλεια τα οποία δεν είναι ποτέ καλοί σύμβουλοι.
Μη πανικοβάλλεστε, αλλά μην υποτιμάτε και την κατάσταση.
Σημειωτέον ότι τα ανωτέρω μέτρα κρίνονται ως απαραίτητα για την μέχρι στιγμής κατάσταση και τα οποία θα αναπροσαρμοστούν ανάλογα με την εξέλιξη της νόσου.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ:NEA ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ


Συνελήφθησαν τρία άτομα για οπλοστάσιο... στη Λακωνία!

Κατασχέθηκαν πολεμικό τυφέκιο, πιστόλι φωτοβολίδων, ξιφολόγχη, μαχαίρι, φυσίγγια κ.α.

ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνελήφθησαν, στις 9.3.2020 το απόγευμα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, σε τρείς ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, τρείς (3) ημεδαποί, 57χρονος, 47χρονος και 43χρονος, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα.
Ειδικότερα στις 9.3.2020 το απόγευμα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στις οικίες των ανωτέρω, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν:
Στην οικία του 57χρονου,
•    πολεμικό τυφέκιο μετά τη γεμιστήρα του,
•    πολεμική διόπτρα,
•    πιστόλι φωτοβολίδων,
•    ξιφολόγχη πολεμικού τυφεκίου μετά τη θήκη της και
•    μαχαίρι, με μήκος λάμας 13 εκατοστών.

Στην οικία του 47χρονου,
•    9 βλήματα όλμων,
•    κλείστρο πολεμικού τυφεκίου,
•    επικρουστήρας πολεμικού τυφεκίου,
•    1.226 φυσίγγια και
•    100 κάλυκες.
Τέλος, στην οικία του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν,
•    φυσίγγιο πυροβόλου όπλου και
•    8 κάλυκες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

ΡΕΘΥΜΝΟ:Αναβολή του Κυπέλλου Ελλάδος

 
Αναβολή του Κυπέλλου Ελλάδος
 
 
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
 
Η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleadingλαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του ιού Covid-19 και θέλοντας να προφυλάξει τόσο τους αθλητές και όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και γενικότερα τη δημόσια υγεία, αποφάσισε την αναβολή του Κυπέλλου Ελλάδας 2020, το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 20-22 Μαρτίου 2020, στο Ρέθυμνο της Κρήτης.
 
Η διεξαγωγή του Κυπέλλου  Ελλάδας 2020 θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο, με πιθανές ημερομηνίες το τριήμερο 23-25 Οκτωβρίου 2020 ή το τριήμερο 30-31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2020, ανάλογα με την διαθεσιμότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ρεθύμνου (κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη) η οποία θα μας ανακοινωθεί τέλος Αυγούστου.
 
 
 
 
 
 
 
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ(ΤΜΗΜΑ ΚΥΘΗΡΩΝ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ:Ενστάσεις στη Ρ.Α.Ε για άδειες παραγωγής σε 4 αιολικά «πάρκα»


Ο Δήμος Μονεμβασίας πληροφορεί τους δημότες του, ότι υποβλήθηκαν αιτήσεις αναθεώρησης σύμφωνα με το άρθρο 32 παρ. 2 του Ν. 4001/2011, για τις πρόσφατες αποφάσεις της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (Ρ.Α.Ε) σχετικά με τις χορηγήσεις αδειών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικούς σταθμούς στις θέσεις ΚΡΙΘΙΝΑ (Αριθ. Αποφ. 197/2020), ΚΡΑΝΙ (Αριθ. Αποφ. 198/2020), ΚΟΚΚΙΝΟΥ (Αριθ. Αποφ. 129/2020) και ΒΑΡΔΙΑ (Αριθ. Αποφ. 194/2020) της Δημοτικής Ενότητας Βοιών.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ