Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Αγαπημένε μας Δημήτρη δύσκολος ο αποχαιρετισμός ...

Αγαπημένε μας Δημήτρη δύσκολος ο αποχαιρετισμός ...

Βιάστηκες για το τελευταίο ταξίδι,μας πικραίνει η τόσο πρόωρη απώλειά σου .
Έδωσες σαν αληθινός μαχητής αγώνα, μέχρι το τέλος με αξιοπρέπεια αυτό που σε χαρακτήριζε πάντα. 
Ο χαμός σου αβάσταχτος για τους πολύ κοντινούς σου συγγενείς και για όλους,όσους είχαν την χαρά να σε γνωρίζουν .

Αφήνεις ένα δυσαναπλήρωτο κενό δεν θα σε ξεχάσουμε ... 

Καλό ταξίδι Δημήτρη ο θεός να σε αναπαύσει στην αγκαλιά του παραδείσου. 
Το σύντομο πέρασμα σου από την προσωρινή ζωή δεν θα σε σβήσει θα σε θυμόμαστε πάντα. 


Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια την βαθύτατη θλίψη μας και ευχόμαστε  κουράγιο στους αγαπημένους σου .
ADELIN 107.3 FM ΚΥΘΗΡΑ

ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ


Στον απεγκλωβισμό ενός ηλικιωμένου άντρα που αγνοούνταν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι προχώρησε πριν λίγο η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Κυθήρων, σε συνεργασία με τις αρχές.
Ο άντρας, που πάσχει από άνοια, έφυγε από το σπίτι του και, καθώς καθυστερούσε να επιστρέψει, ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του, στην οποία συμμετείχε 4μελές κλιμάκιο της ΕΟΔ.
Τελικά ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε, καλά στην υγεία του, από πολίτη σε δύσβατη περιοχή, απ' όπου απεγκλωβίστηκε από τα μέλη της ΕΟΔ Κυθήρων.

Σκαλα : Συνελήφθη 44χρονος να κλέβει πορτοκάλια από αγρόκτημα ...


Συνελήφθη, το Σάββατο (16.5.2020) το απόγευμα, στη Σκάλα , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 44χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με άγνωστους συνεργούς του, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα, αφαίρεσαν από αγρόκτημα ημεδαπής αγροτικά προϊόντα (πορτοκάλια), συνολικού βάρους -100- κιλών. 

Όπως, επιπλέον, προέκυψε, από τη διενεργηθείσα προανάκριση, οι ανωτέρω δράστες, το τελευταίο χρονικό διάστημα, από το ίδιο αγρόκτημα είχαν αφαιρέσει, ακόμη, -2- τόνους αγροτικών προϊόντων (πορτοκάλια)

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Τρίπολη, 18 Μαΐου 2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένας 57χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ναρκωτικά
Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσε και καταδικαστικό έγγραφο
Κατασχέθηκαν -202- δενδρύλλια και -2.707- γραμμάρια κάνναβης, όχημα κ.ά.
Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε δασική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες (17.5.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, 57χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, σε δύσβατη δασική περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, κατά την οποία εντοπίστηκαν συνολικά δύο (2) ανισόπεδοι, ειδικά διαμορφωμένοι και κατάλληλα εκχερσωμένοι χώροι, στους οποίους καλλιεργούνταν συνολικά -185- δενδρύλλια κάνναβης , ύψους έως -60- εκατοστών περίπου, οι οποίοι τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση.
Χθες (17.5.2020) το πρωί, στους χώρους της φυτείας προσήλθε ο 57χρονος, ο οποίος προέβη σε καλλιεργητικές εργασίες και συνελήφθη. Κατά την ακινητοποίησή του κρατούσε στα χέρια του πλαστικό τελάρο εντός του οποίου υπήρχαν γλάστρες με -17- φυτά κάνναβης, ύψους έως -60- εκατοστών περίπου, τα οποία σκόπευε να τα μεταφυτέψει.
Όλα τα παραπάνω δενδρύλλια κάνναβης κατασχέθηκαν, ενώ στο χώρο της φυτείας, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργειά της.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ανωτέρω, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -2.707- γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν ένα (1) κινητό τηλέφωνο, κάρτες sim και ένα (1) όχημα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Όπως, επιπλέον, προέκυψε, σε βάρος του εκκρεμούσε και μία (1) καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για σωματική βλάβη από αμέλεια.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.









ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ


ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ 156η ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ


ΛΑΚΩΝΙΑ:Αυτοκίνητο πέφτει στο λιμάνι Γυθείου.


ΓΥΘΕΙΟ. Συναγερμος σήμανε ο απόγευμα της Κυριακής στο Γύθειο Λακωνίας όταν ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια στην περιοχή λιμένα Γυθείου.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη βυθισμένου και αναποδογυρισμένου Ι.Χ.Ε. οχήματος στον πυθμένα της θάλασσας.
Την ώρα του συμβάντος, κανείς από τους τρεις (03) επιβαίνοντες του οχήματος δεν βρισκόταν εντός αυτού.
Η ανέλκυση του οχήματος πραγματοποιήθηκε με χρήση γερανοφόρου οχήματος και τη συνδρομή ιδιώτη δύτη. 
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου. 
Φωτογραφία: githioclick.gr
 notospress.gr