Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

«Το τουρκικό σχέδιο εισβολής στην Ελλάδα, δεν διέρρευσε τυχαία»



ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Πειραιάς, 16/6/2020 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

«Το τουρκικό σχέδιο εισβολής στην Ελλάδα, δεν διέρρευσε τυχαία» 


Στο τουρκικό σχέδιο εισβολής στην Ελλάδα αλλά και στη γενικότερη κατάσταση που διαμορφώνεται στην Λιβύη, αναφέρθηκε ο Αντιστράτηγος ε.α. και Βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, καλεσμένος στην εκπομπή «Οι Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ.

«Το σχέδιο εισβολής που βγήκε στη δημοσιότητα, δεν βγήκε τυχαία, ούτε «ξέφυγε» από κάποιο γραφείο εισαγγελέα», τόνισε εμφατικά και υπογράμμισε πως τέτοιου είδους διαρροές, δεν συναντώνται τυχαία στο καθεστώς της Τουρκίας.

Ο κ.Μανωλάκος, σημείωσε πως η εν λόγω διαρροή έγινε «κατευθυνόμενα» και αποτελεί «μέρος της ψυχολογικής βίας που ασκεί η Τουρκία τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα», με απώτερο σκοπό να σύρει την Ελλάδα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με τους δικούς της όρους.

Κληθείς να απαντήσει εάν ανησυχεί, από την πιθανότητα πρόκλησης ενός θερμού επεισοδίου, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έκανε ιδιαίτερη μνεία στην παρούσα αναβαθμισμένη θέση της Ελλάδος στο ευρωπαϊκό και διεθνές στερέωμα, απόρροια τόσο της αποτελεσματικής ανάσχεσης της τουρκικής απόπειρας εισβολής στον Έβρο-που εξέθεσε την Τουρκία και αφύπνισε την Ε.Ε.- όσο και της άκρως επιτυχημένης διαχείρισης της πανδημίας.

«Δεν θα ρίξω ευθύνες στο χτες. Η Ελλάδα σήμερα είναι διαφορετική απ’ότι στο παρελθόν», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ αναφορικά με την συνεχή κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων, σχολίασε πως «οι Τούρκοι δεν θα αλλάξουν, καθώς έχουν το δικό τους τρόπο συμπεριφοράς, που κινείται εκτός του Διεθνούς Δικαίου».

Ο Αντιστράτηγος ε.α και Βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ. συμπλήρωσε πως οι πυρετώδεις διπλωματικές διεργασίες που εκτυλίσσονται εντός της ενωμένης Ευρώπης αυτό το διάστημα, αποσκοπούν στην αναζήτηση λύσεων, απέναντι στα προβλήματα που δημιουργεί η Τουρκία στην ευρύτερη περιοχή της Λιβύης αλλά και της Ανατολικής Μεσογείου καθώς οι «ευρωπαίοι έχουν καταλάβει πως κάτι πρέπει να γίνει με την Τουρκία και δεν πάει άλλο». 


Ο κ.Μανωλάκος, εξέφρασε για μία ακόμη φορά την εμπιστοσύνη του στις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ υπογράμμισε πως η Ελλάδα ουδέποτε αρνήθηκε το διάλογο, αρκεί αυτό να γίνεται με όρους καλής γειτονίας και όχι μέσα σε ατμόσφαιρα εμπρηστικών δηλώσεων και προκλητικών συμπεριφορών.
Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

¨ΚΑΦΕ ΜΗΝΑΣ¨ΣΤΟ ΔΙΑΚΟΦΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


¨ΚΑΦΕ ΜΗΝΑΣ¨ 
¨Ανοίξαμε και σας περιμένουμε για την θερινή σεζόν λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον κορωνοιό που ισχύουν στα καταστήματα εστίασης¨   .

Η καλοκαιρινή πρόταση στο Διακόφτι με άποψη !
Στην παραλία που σμίγουν τρία πελάγη πάνω στο κυμοθάλασσο,στο ομορφότερο σημείο βρίσκετε το ¨ΚΑΦΕ ΜΗΝΑΣ¨

Εδώ η χαλάρωση η ψυχαγωγία και το παιχνίδι στα γαλαζοπράσινα νερά παίρνουν άλλη διάσταση !!!
Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ ζήστε ατελείωτες ώρες ξεγνιασιάς.

Συνδυάστε τις πολλαπλές πραγματικές γεύσεις του καφέ,το καλό παγωτό,τα λαχταριστά γλυκά με δροσερές βουτιές,νόστιμα σνακ στις αναπαυτικές ξαπλώστρες και αφεθείτε στη μαγεία του τοπίου.
Το ¨ΚΑΦΕ ΜΗΝΑΣ¨ ετοιμάζει για εσάς ένα πλούσιο γεμάτο ενέργεια πρωινό με φρεσκοψημένες τυρόπιτες,τοστ,και φρέσκους χυμούς.

Παραλία χωρίς ουζάκι και παγωμένη μπύρα δεν γίνετε,συνοδεύονται με ουζομεζέδες,φρέσκιες σαλάτες,διάφορα μεζεδάκια,πίτσα και νοστιμότατες κρέπες !
Το βράδυ το ¨ΚΑΦΕ ΜΗΝΑΣ¨ μεταμορφώνεται και σας διασκεδάζει με καλή χαλαρή μουσική!

Απολαύστε τις καλοκαιρινές βραδιές σας παρέα με ένα ποτήρι ντόπιο καλό κρασί,μοναδικά κοκτέιλς,απίθανα σφηνάκια,δίπλα στο κύμα και αφεθείτε στην θαλασσινή μαγεία .
Στο ¨ΚΑΦΕ ΜΗΝΑΣ¨ για πραγματικές θαλασσινές διακοπές 
Τηλ.27360 33151
facebook Minas Diakofti Beach

ΛΑΚΩΝΙΑ:Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών στο Δήμο Ευρώτα



ΛΑΚΩΝΙΑ. Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 24 και 39 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από 24.12.2019 έως και 18.4.2020, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, είχαν διαπράξει συνολικά τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, όπου αφαίρεσαν οικιακά σκεύη, ηλεκτρικές συσκευές κ.ά, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

 notospress.gr

Δημοσίευση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Θέσεις Εκπαιδευτών στα «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)



Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύθηκε νέα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Θέσεις Εκπαιδευτών Ενηλίκων στα «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – ΝΕΑ ΦΑΣΗ» ΟΠΣ 5002212.
Οι ιστοσελίδες πρόσβασης στα σχετικά αρχεία της Πρόσκλησης είναι οι ακόλουθες:
Ιστοσελίδα Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. www.inedivim.gr
Ιστοσελίδα Έργου http://kentradiaviou.gr

Σύμφωνα με την ανωτέρω Ανακοίνωση και τους όρους της σχετική Πρόσκλησης:
Η αίτηση θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://mis.inedivim.gr
Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ορίζεται: από 15/06/2020 (ώρα 11:00 π.μ.) έως και 29/06/2020 (ώρα 11:00 π.μ.).
Οι υποψήφιοι θα αποστείλουν στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορές τα δικαιολογητικά τους εντός σφραγισμένου φακέλου διάστασης Α4 έ ως και τις 03/07/2020 στη διεύθυνση : Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, Τ Κ 111 43 Αθήνα (Κεντρική Γραμματεία – 2ος Όροφος).